Ce titlu m-a șocat astăzi, Dă click AICI sa ramâi prost!
![]() ![]() ![]() |
Ce titlu m-a șocat astăzi, Dă click AICI sa ramâi prost!
GIC |
![]()
|
||
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Multumesc. Nu ma intereseaza un tratat despre ele, ci doar niste informatii banale.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Mă duc să fac plinul... la mașina dizăl cu care fac mai puțin de 10000km pe an, deci pe care n-ar fi trebuit să mi-o cumpăr...
![]() Să aibă și ea o utilitate, de rezervor suplimentar pentru generator. This post has been edited by GBX: 4 Nov 2021, 09:34 |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Tu te pregatesti sa devii speculant de motorina...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Putere mica - benzina; genul ala de-l iei cu tine la pescuit. Avantaje: mic, compact, usor, bun de utilizare ocazionala, simplu de utilizat; Un ordin de marime, pana in 5-10KW, utilizare ocazionala
Putere mare - diesel; genul ala de-l folosesti des si /sau mult. Avantaje: consum mai mic; Asta asa, orientativ; Sigur, daca masina ta merge pe benzina, are sens sa ai si generatorul pe asa ceva; This post has been edited by dizzy: 4 Nov 2021, 10:15 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
radian |
![]()
|
Multumesc Dizzy. La pescuit n-am fost in viata mea, iar pentru apartamentul la bloc 100% n-am sa-mi cumpar. Dar am retinut sfatul, nu se stie niciodata
![]() QUOTE(GBX @ 4 Nov 2021, 09:00) Eu daca de vreo doua luni sunt bombardat cu oferte de lenjerii de pat si pe FB si pe mail, cel putin 10 - 12 mesaje zilnic, cum sa interpretez fenomenul? Ce mare criza mondiala ne mai paste? Lenjerie de pat n-am cumparat niciodata, nevasta-mea se ocupa de asta, si mi-au ramas de la ea un raft intreg, imi mai ajung cu siguranta vreo 10 ani cel putin, eci exclus sa fi cautat eu oferte la asa ceva. This post has been edited by radian: 4 Nov 2021, 10:20 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(radian @ 4 Nov 2021, 11:18) Multumesc Dizzy. La pescuit n-am fost in viata mea, iar pentru apartamentul la bloc 100% n-am sa-mi cumpar. Dar am retinut sfatul, nu se stie niciodata ![]() Eu daca de vreo doua luni sunt bombardat cu oferte de lenjerii de pat si pe FB si pe mail, cel putin 10 - 12 mesaje zilnic, cum sa interpretez fenomenul? Ce mare criza mondiala ne mai paste? Pai, generatorul se ia in functie de cata putere ai nevoie ![]() Ca daca ai nevoie de un generator sa mearga 3 ore / zi sa alimentezi niste consumatori de 2000 W in total, iei un d'asta https://www.emag.ro/generator-curent-electr...DxoC_lEQAvD_BwE de 40 kile si Inaltime 445 mm Lungime 605 mm Latime 445 mm sau asta https://www.emag.ro/generator-curent-electr...6e-0a40ae8d137e Daca vrei sa alimentezi o cabana de la munte cate 2-3 zile iei ceva mai scula Daca vrei sa alimentezi o casa / bloc / complex cate 10 zile iei ceva diesel mai mare QUOTE(GBX @ 4 Nov 2021, 11:26) Evident... ![]() This post has been edited by dizzy: 4 Nov 2021, 10:42 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
QUOTE(radian @ 4 Nov 2021, 10:46) Pe mine ma pufneste rasul numai cand ma gandesc cum o sa fie in perioada de facturare SI INCASARE! Adica DUPA ce le-ai dat curent si au zis bogdaproste si ti-au pupat talpile. ![]() LE: Imi aduca aminte de un cunoscut. Acum multi ani a cumparat un teren, o fosta ferma ceapista. In mijlocul terenului era un punct de transformator, facea parte din oferta. La marginea terenului erau locuintele lucratorilor, ca na, asa era pe atunci. Astia primeau curent gratis, ca asa era pe atunci. Noah, si omul a zis ca gata, ajunge cu facerea de bine, nu le mai da curent gratis. Aia de la Electrica s-au spalat pe maini, au zis ca nu ii intereseaza, ei au contor la transformator, ei atata factureaza lui, transformatorul nu e al lor si nici reteaua de dupa, asa ca n-are decat sa se descurce. Sa le faca contracte la aia pe firma lui, sa le puna contoare, sa le incaseze bani, tot ce trebuie. Dar inainte de toate trebuie sa-si inregistreze, avizeze si autorizeze firma pe domeniul de distributie de energie. Cand a aflat omul ce trebuie sa faca pentru asta s-a lasat pagubas. A revandut terenul la scurt timp. This post has been edited by paul_damian: 4 Nov 2021, 11:44 |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
dizzy |
![]()
|
Plata inainte ; Nu dai banutu' nu vine curentu. Bam-bam
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
radian |
![]()
|
Ete pwla facturare. Cu facturi e greu al dracului sa te imbogatesti. Banul jos. De cati bani imi dau atatea zile primesc curent.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.511 Joined: 3 January 05 ![]() |
https://financialintelligence.ro/virgil-pop...e-de-emisii-de/
Care ar fi? Paroșeni, Turceni, Ișalnița? Valea Jiului defavorizată de la minerit, silicoză, etc, acum le aduce altă belea? |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(radian @ 4 Nov 2021, 08:45) Am citit in aceasta dimineata un articol interesant intr-un ziar local. https://issuu.com/zvjro/docs/3190_1_ ... Pentru Valea Jiului, planurile se pare ca sunt un pic diferite. Sa se inlocuiasca hula cu peleti, nu sa sa inlocuiasca termocentrala cu centrala nucleara. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
un coleg zice ca la alexandria s-au epuizat stocurile de baterii... Eu am luat si lumanari, sa fie.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
https://www.libertatea.ro/stiri/conspiratia...iSonTCrZQDJ7aW4
Conspirația QAnon care a adunat sute de susținători ai lui Donald Trump în Dallas. Ce așteptau Citește întreaga știre: Conspirația QAnon care a adunat sute de susținători ai lui Donald Trump în Dallas. Sute de adepți ai mișcării conspirative QAnon s-au strâns în centrul orașului Dallas, așteptând ca fiul lui John F. Kennedy, care a murit în anul 1999, să-și facă apariția și să-l proclame pe Donald Trump președinte, potrivit Washington Post. Potrivit unei conspirații care circulă printre membrii mișcării, fiul lui John Fitzgerald Kennedy, care a murit în urmă cu mai bine de 20 de ani trebuia să apară în centrul orașului Dallas, pe 2 noiembrie, la ora 11.55 și să anunțe reînvestirea lui Donald Trump în funcția de președinte al Americii. Kennedy Jr ar fi trebuit să devine vicepreședintele lui Trump, relatează Washington Post. This post has been edited by dizzy: 8 Nov 2021, 09:37 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
"Grupare de români acuzată că a furat combustibil de peste 2 milioane de dolari de la baza militară americană din Mihail Kogălniceanu"
https://m.hotnews.ro/stire/2520176 Doua milioane ![]() Furară astia, nu gluma. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Dacă-i la preț de US e și mai mult.
EDIT: linku' nu merge. This post has been edited by tatabobu: 24 Nov 2021, 12:06 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Ce dragut, au sters stirea. Mai greseste lumea (ca doar nu-mi imaginez un atasat al ambasadei care da un telefon la editorul Hotnews, nu exista asa ceva).
A ramas pe Gigi24, inca. https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/timp-...niceanu-1747757 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Mai este inca si pe Hotnews
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
daca de furat e asa usor, iti dai seama cum e de intrat? Bine ca nu au ramas aia fara vreo amraam (ori i-au luat romaii doar capul de ghidaj).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Tu crezi că furtul s-a făcut fără complicitate din interior? Vreme de 4 ani? Povești cu zâne, băbăiatule...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Nici nu stiu, aia se pazesc singuri? Ii pazim noi? Firma privata?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.798 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ininte de gard noi..dupa ei.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Producătorul vietnamez de automobile VinFast anunță semnarea unui acord preliminar pentru construirea unui fabrici în SUA.
Vietnam..., fabrică de automobile în S.U.A..., oare se gândea cineva în anii '70 la așa ceva?! https://www.promotor.ro/stiri-auto/cum-arat...europa-19018627 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Lucreaza si catva romani pentru ei, inginer sef vehicul e un turc care a lucrat si el prin Romania.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nasty |
![]()
|
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Stirea trebuia pusa la Imbecili, acestia fiind desigur politia si sri.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
nasty |
![]()
|
La ora 11 a ieșit pe la Giurgiu.
Nu sunt imbecili deloc, știau și au lăsat-o! Asta e f clar! Cică la cererea Serbiei, vor să facă o siglă de turism și o gală de box, totul cu un soft ghițamade. This post has been edited by nasty: 7 Apr 2022, 17:21 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 06:42 |