Ce titlu m-a șocat astăzi, Dă click AICI sa ramâi prost!
![]() ![]() ![]() |
Ce titlu m-a șocat astăzi, Dă click AICI sa ramâi prost!
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
cetestr ceva postsru
N\Mai in tinerete eram amator de rebusuri, dar nu am mai dezlegat de mult. Nu ma tine sub tensiune, care-i solutia la problema de mai sus? Chestia din gretzia e veche de sute de ani oriude [/quote] Sa inteleg ca in Grecia de sute de ani pica usile avioanelor inainte de decolare. Ce oameni, de atita amar de ani si n-au reusit sa gaseasca un remediu... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.793 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE QUOTE(radian @ 11 Sep 2023, 12:47) Sa inteleg ca in Grecia de sute de ani pica usile avioanelor inainte de decolare. Ce oameni, de atita amar de ani si n-au reusit sa gaseasca un remediu... Ce zici, o fi posibil sa mai vorbeasca lumea si cu altii, nu doar cu 'mneata? Poate o mai fi indraznit si altii sa scrie chestii cu articole in spate intr-un topic numit "Ce titlu m-a socat azi" Chiar, in ce gazeta s-a dat evenimentul cu usa? Ca ai uitat sa pui linkul. L.E. Imi cer scuze, nu mi-am dat seama nici eu ca usa avionului o cazut in alt topic. Imi cer scuze. Ma duc cu logica pana la UPU, poate mai scapa. This post has been edited by bucatzel: 11 Sep 2023, 13:18 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
N-am zis ca a picat usa ci doar ca s-a defectat. Simt asa o unda de iritare in mesajul tau. Am precizat ca informatia nu este dintr-o gazeta sau alta ci direct de la sursa, fata consoartei a fost invitata sa coboare din avion, e blocata pe aeroportul din Rhodos. Si daca am inteles bine mai asteapta si acum, de azi dmineata de la ora 8, ora locala.
This post has been edited by radian: 11 Sep 2023, 14:00 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
... si toate astea ... IN ALT TOPIC!!!
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Clar ai reactii la namol. Ce am zis de gretili era cu refolosirea bauturilor ramase in pahare. Sa ai bani de cate ori ai baut recuperate
![]() Am scris ca un paragraf nou. Se intrevede in text ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
2.800 morti in cutremurul din Maroc. 2.000 morti in Libia in urma unor inundatii catastrofale. Ce vremuri traim...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Stiu, doar ca aveam incredere in DC...AVEAM
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
bucatzel |
![]()
|
https : //www.emag.ro/cleme-pentru-mameloane-...5/pd/DL713RMBM/
Na serios acum, se vedea unde ajungi This post has been edited by bucatzel: 12 Sep 2023, 13:28 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
https://evz.ro/primaria-capitalei-tarife-pa...zidentiale.html
si cand te gandesti ca EZ a fost cotidian serios, acum publica semenea clickbaituri.... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Einstein, ca de obicei esti paralel cu realitatea. Pe vremea cand tu, banuiesc, studiai alfabetul si tabla inmultirii, ziarul tau serios sub patronajul genialului Ion Cristoiu ne informa cum ca intr-o gospodarie taraneasca o gaina a nascut pui vii. EVZ nu a fost un “cotidian serios” in viata vietilor sale. De la prima editie si pana azi a fost si a ramas un ziar de c.acat.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
bine, cum zici tu, au fost panarama au ramas panarama. Dar te-ai gandit poate ca ma refeream la perioada post cristoiu? In jurul anilor 2000?
This post has been edited by einstein1984: 20 Oct 2023, 14:19 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Socul fiind care?
E o fosta fabrica. Lucruri de genul asta sunt in toata tara, sigur ai vazut si in Buc. Ce n-ai vazut e cine raspandeste genul asta de 'stiri', din titlul caruia pare ca fabrica e functionala... Si cu ce scop. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
E moldomobila.
Deci o fabrică de mobila. Hmm că s a tăiat la fier vechi întreprinderea 1 mai din Ploiesti sau uzuc din Târgoviște că să se facă Kaufland ce ziceți. Și tot mai e de taiat. La Ploiesti uzuc, la Târgoviște combinatul de oțeluri. Și câte or mai fi |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
COST era cumparat de italieni, au zis ca il fac sa produca. https://adevarul.ro/economie/donalam-targov...de-2311352.html
bici, zici din titlu ca a venit kauland si darama fabrica din ura, ea era profitabila, nu ca e un teren folosit cu cap ca altfel era deja moarta. Socul e titlul, dupa cum zice si topicul, ca stirea e kko, socramiu vede zilnic peste strada fosta lui fabrica care acu e kaufland si carrefour This post has been edited by einstein1984: 12 Dec 2023, 16:27 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Dar de ce scrii socra miu si nu socru miu?
Am o mare dilema, e el sau ea? ![]() This post has been edited by bgdrenault: 12 Dec 2023, 16:33 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
http://www.mmediu.ro/articol/strategia-pe-...ra-in-2050/6646
Sau aici poza de unde ne interesează pe noi[attachmentid=1628154816] Deci vom avea voie să conducem 6500 km pe an și neapărat 2 persoane in mașina |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.793 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
apuci 2050?
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Astea sunt chestii greu masurabile.
Optiunea ar fi sa iti controleze km la itp si sa ai o impunere cu o taxa de mediu corelata cu limitarile si devierile de la limitari. Nu e imposibil dar atunci iti duci masina la actualizat km inainte de itp. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
RobertRO |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 20 December 11 ![]() |
QUOTE(rue @ 13 Dec 2023, 11:58) Astea sunt chestii greu masurabile. Nu neaparat. Pe masura ce vor fi tot mai multe camere de supraveghere pe drumurile publice, s-ar putea calcula in mod automat distanta parcursa anual de fiecare vehicul inmatriculat in parte (identificat prin recunoasterea numarului de inmatriculare). Cu siguranta, valoarea astfel calculata ar fi mai mica decat rulajul anual real. Dar totodata ar determina un nivel minim, care ar face lipsita de eficienta "actualizarea" km inainte de ITP. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Daca baga 30 la ora limita la turisme in oras ca la Buxelles si Amsterdam sa vezi ce iei autobuzul....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
Plm 30 la ora prind cu bicicleta. Nu pentru mult timp, dar prind.
25 pare ok This post has been edited by axabrt: 13 Dec 2023, 14:09 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Se poate si fara masina in centrul istoric.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bucatzel |
![]()
|
Du-te dom'le de aici cu ereziile astea...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.547 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
27.000 de moldoveni?
This post has been edited by IRONICK: 15 Dec 2023, 15:18 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
De mitici.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:37 |