Iasi-Hunedoara, si imprejurimile
![]() ![]() ![]() |
Iasi-Hunedoara, si imprejurimile
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
cosmindavid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 27 January 06 From: Hunedoara ![]() |
Salut,
iti raspund eu, fiindca sunt localnic. Drumurile sunt OK, posibilitati de cazare suficiente, obiective de vizitat destule... Sunt hoteluri, pensiuni, vile, functie de pretentiile tale. De vizitat, pe langa castelul din Hunedoara si biserica de la Densus, ti-as recomanda lacul de acumulare Cincis, cetatea din Deva, statiunile Geoagiu Bai, Calan Bai, bisericile din Strei, Lesnic, parcul dendrologic Simeria, etc. O informare aproape completa a ceea ce poti vizita in jud HD gasesti aici. In ceea ce priveste cetatile dacice din muntii Orastiei, sunt destul de greu accesibile, dar merita efortul. This post has been edited by cosmindavid: 14 Jun 2006, 07:11 |
--------------------
Mercedes
C200 kompressor
2001
- HD 66 CIM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
SI eu sunt localnic
![]() Sau mergi cu un Aro ceva, dar si ala sa nu fie al tau ca e pacat ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Multumesc mult pentru sfaturi. Acum imi mai trebuie si ceva timp sa ajung pana in zona...
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si daca tot ajungi in zona, si daca iti plac si peisajele montane, de la Hunedoara coboara pana in Petrosani, apoi peste munti (Obarsia Lotrului, lacul Vidra, Voineasa) iesi la Ramnicu Valcea - Curtea de Arges - Transfagarasan -si in continuare spre Iasi ai mai multe optiuni.
Ca tot veni vorba, maine am sa fac traseul in sens invers, adica din Hunedoara spre Iasi si voi sta la Ciric vreo 2, 3 zile. Ce posibilitati de umplere a timpului liber am acolo? Nu prea sunt mare amator de sporturi... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
gratar, daca e vremea buna, desi acum e cam frig si innourat...
in rest, vii in oras si gasesti destule: de vizitat, de plimbat (Copoul), baruri, restaurante etc www.inoras.ro iti ofera o idee.. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Pai... poti vizita obiectivele obisnuite (Palat, Trei Ierarhi, manastirile etc.), baruri si restaurante destul de bune gasesti cam in tot orasul....
Ar fi de mare ajutor sa ne spui ce te-ar interesa. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
De cazat ar fi interesant sa intrebi in Pestis (chiar inainte de Hunedoare, dupe' Santuhalm). Ca si un guideline, uita-te dupa pensiuni.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cam ce distanta este intre Cicir si oras si ce mijloace de transport am la dispozitie, sau trebuie sa folosesc masina si pot sa uit de bere si alte cele?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Bere gasesti si la Ciric. Distanta fata de centru (foarte aproximativa) este de 5-6 km (sau cel putin asa zic niste site-uri locale). Este posibil ca, fiind vara, sa existe curse sezoniere (microbuze & stuff) spre si dinspre Ciric, dar nu garantez. Cat despre taximetristi, nu stiu cat de dispusi sunt sa vina pana acolo, desi sunt masini care stationeaza la aeroport (care e la vreun kilometru de lac).
This post has been edited by vyrus: 14 Jun 2006, 10:41 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
distanta Ciric - centrul Iasi = aprox 10 km.
din cite stiu, nu e nici un maxi-taxi, dar daca dai comanda vin taxiurile.. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost acum vreo 3 saptamani la Ciric la un restaurant acolo, inteleg ca e o intreaga baza de agrement. Ce pot sa spun este ca mergand cu masina nu a parut o distanta extraordinar de mare, 5-6 km fata de centru. Nu stiu daca exista vreun mijloc de transport.
Oricum, ce pot sa spun, zona e superba, restaurantul foarte bun. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
radian |
![]()
|
Gata si vizita la Iasi. De fapt nu am stat la Ciric ci la Nova Nautic. Baza de agrtement inca este in lucru si mi-a lasat o imagine profind neplacuta. Servicii de foarta praosta calitate, preturi mari, mancare proasta si putina, manele la greu. Hotie la strada mare...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Chiar asa rau e Radian? Nici Petrosaniul lui Ernest nu e mai breaz, am fost saptamana trecuta prin cartierul Aeroport cu treburi, si efectiv nu m-am putut da jos din masina, ca riscam sa ma manance o haita de caini.
Asteptam vizita lui Vyrus, la noi la Hunedoara, sa vedem ce parere are ![]() This post has been edited by argon: 18 Jun 2006, 18:16 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
radian |
![]()
|
Hei coane Argon, nici prin cap nu mi-a trecut sa compar Iasiul cu Petrosani... Orasul (Iasi) este foarte frumos, si atat cat am apucat sa vad din el, mi-a placut. Cu indicatoarele rutiere chiar stau bine, m-am descurcat fara probleme.
Insa cu baza de agrement Nova Nautica e jale mare. Preturi mari si servicii proaste. In rest, vorba ta, sa vedem ce impresia va lasa Hunedoara iesenilor... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
radian |
![]()
|
Portia de mancare din poza atasata a costat 18,5 RON. In ziua respectiva nu au avut bucatar disponibil, asa incat oferta de mancare a constat din diferite semipreparate cumparate de la hypermarket incalzite in cuptorul cu microunde, garnitura de cartofi si salata...
Bucatica de carte din poza a fost atat de tare incat dupa cateva minute de chinuri am reusit sa rup din ea o bucatica. Normal am refuzat-o, si dupa minute bune de parlamentari, au acceptat sa mi-o inlocuiasca cu o a alta bucatica de piept de pui la gratar. Mentionez ca atunci cand a revenit cu farfuria la masa, cantitatea de cartofi se dublase... Intradevar, am avut o discutie destul de aprinsa cu cei de acolo, dar mie cel putin mi se pare normal ca atunci cand accept sa platesc aproape 200 000 lei pe o porite de mancare aceasta sa indeplineasca macar doua conditii minimale, si anume sa fie comestibila, si sa tina de foame... N-oi fi eu mare mancau, dar la ce portii liliputane au acolo, cred ca nici un copil de 10 ani nu s-ar satura cu ele. Attached thumbnail(s) a9.JPG ( Size: 100.25k ) Number of downloads: 122 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Salut. Imi pare sincer rau pentru modul cum te-au tratat cei de la baza de agrement. Trebuia sa le dai in cap cu Protectia Consumatorului. E adevarat ca am patit si eu la un restaurant de la Ciric o faza asemanatoare (cafea cu gust de zoaie, servicii de proasta calitate), dar in oras restaurantele (in zonele Tudor, Copou si Centru Civic) sunt destul de bune si curate. Iar pretul de 18,5 RON o friptura obosita si niste cartofi mi se pare nesimtit de exagerat.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pun si eu intrebare aici, a fost careva la Muzeul Aurului din Brad, jud Hunedoara? Se merita?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
argon |
![]()
|
Acum ca e proaspat modernizat merita, 25 de lei intrarea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce anume era de modernizat? Exponatele?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(UXE @ 4 Nov 2014, 11:38) Da, le-au mai slefuit putin pentru ca nu mai straluceau asa cum trebuie. Acum serios. Au renovat cladirea, au schimbat mobilierul de expunere, etc. N-am vazut muzeul, insa am vazut in cadrul emisiunii "Exclusiv in Romania" partea dedicata muzeului Aurului din Brad. Si chiar arata foarte bine. Asadar, daca esti prin zona, ar fi pacat sa-l ratezi. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Drumul e si el renovat? Ala de la Deva la Brad.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
Joaca-te numa cu primesjdia
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 00:55 |