DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Problema Inchidere Portbagaj Cu Buton

katalan
post 16 Jan 2009, 08:36
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare,

Am si eu urmatoarea problema. Mi-am gasit intr-o dimineata butucul de la portbagaj (model cu buton) iesit in afara. Am tras de el si chiar iesea de-a binelea. Alarma nu a sunat... si nu erau semne ca ar fi fost fortat (nici zgarieturi...nici in butuc vreo alta problema). Se inchidea si se deshidea foarte bine. Am zis sa lipesc partea de plastic din jurul butucului ca sa nu iasa in evidenta ca e vreo problema cu el... si sa nu incerce altii sa traga de el si sa-l rupa... sau sa forteze sa-l deschida. Ieri seara am constatat ca portbagajul era deshis pur si simplu. Am incercat sa-l inchid si degeaba... nu am reusit nici din telecomanda nici din cheie. Aveti idee ce poate fi??? A inghetat ceva din mecanism? Am sunat la service... si daca constata ca a fost fortat (ceea ce sunt sigur k o sa zica maimutele alea), nu o sa mi-l repere pe garantie. Ce ma sfatuiti??

Mersi!

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci 2007 Kiss
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
robbie_ro
post 16 Jan 2009, 11:57
Post #2

-----------------------

Am patit-o si eu...
Vezi ca pe partea interioara a capacului de la portbagaj, butucul de plastic este prins cu un fel de piulita de plastic (impropriu zis piulita ca nu se infileteaza, doar trebuie rasucita jumatate de tura). Din cauza vibratiilor, la mine s-a desfacut acea "piulita", dar cu putina rabdare o pui la loc. Vezi sa o strangi bine, ca altfel se desface f. usor.
Bafta!

P.S.: vezi ca trebuie sa dai jos un capac patrat de plastic pt. ca sa ai acces la butuc.

This post has been edited by robbie_ro: 16 Jan 2009, 11:59

--------------------
Dacia Logan 2007, Laureate Plus
+
katalan
post 16 Jan 2009, 20:17
Post #3

Membru incepator

Mersi pt raspuns. Intr-adevar... cred ca aia era problema, numai ca pana la urma am fost la un service si mi-a reparat butucul pe garantie. N-a durat foarte mult si nici n-au facut figuri spre surprinderea mea. Probabil isi pierd din clienti de cand cu criza. Am fost la Meridian din Berceni.

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci 2007 Kiss
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 23:20
Forum Renault