Problema Inchidere Portbagaj Cu Buton
![]() ![]() ![]() |
Problema Inchidere Portbagaj Cu Buton
katalan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 29 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
2007 Kiss
|
|||
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Am patit-o si eu...
Vezi ca pe partea interioara a capacului de la portbagaj, butucul de plastic este prins cu un fel de piulita de plastic (impropriu zis piulita ca nu se infileteaza, doar trebuie rasucita jumatate de tura). Din cauza vibratiilor, la mine s-a desfacut acea "piulita", dar cu putina rabdare o pui la loc. Vezi sa o strangi bine, ca altfel se desface f. usor. Bafta! P.S.: vezi ca trebuie sa dai jos un capac patrat de plastic pt. ca sa ai acces la butuc. This post has been edited by robbie_ro: 16 Jan 2009, 11:59 |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
katalan |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 29 November 07 ![]() |
Mersi pt raspuns. Intr-adevar... cred ca aia era problema, numai ca pana la urma am fost la un service si mi-a reparat butucul pe garantie. N-a durat foarte mult si nici n-au facut figuri spre surprinderea mea. Probabil isi pierd din clienti de cand cu criza. Am fost la Meridian din Berceni.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
2007 Kiss
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:20 |