semnal radio slab, acelasi cd player , masini diferite
![]() ![]() ![]() |
semnal radio slab, acelasi cd player , masini diferite
adriano2br |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 16 April 12 From: braila ![]() |
|
||
--------------------
ex dacia
1310 LI
(2000) Fiat Bravo 1.4 12v an 1995
|
|||
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Aceeasi problema am avut si eu. La mine problema era cauzata de un alimentator ptr telefon. Cand il bagam in priza de bricheta prindeam doar "purici" la radio.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu zic sa verifici totusi antena cu un aparat de masura ceva , sa nu fie scurt intre tresa si firul cald sau desprins , incearca cu el afara cu o sirma de 1m bagata in locul antenei
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
adriano2br |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 16 April 12 From: braila ![]() |
am taiat mufa de la antena , cea care intra in cd player..se pare ca avea piciorusul ala din mijloc prea scurt si nu facea atingere..am intepenit un cablu in mufa cd playerului , am izolat, am legat celalalt capat de firul de la antena , am izolat si acum vad ca merge.
|
--------------------
ex dacia
1310 LI
(2000) Fiat Bravo 1.4 12v an 1995
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:38 |