Pisica lui Driverx, ...evolutii
![]() ![]() ![]() |
Pisica lui Driverx, ...evolutii
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
domnu'...nu am retinut e EL sau EA?!? Daca ea, am un ginerica pentru matale..e frumusel, sange albastru...varsta asemanatoare...vin cu poza...petitor !
L.E.: ![]() ![]() This post has been edited by dacicuss: 2 Dec 2005, 12:26 |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ii un EL
Cu pensa....ma mai joc cu el. Mai scot un organ, dupa aia pun la loc, etc. ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca-ti cauti brad.
Cu ocazia asta vei avea parte de un frumos spectacol (de sunet si lumina) din partea fioroasei creaturi. Anul asta e cam mica dar spectacolul va fi garantat la anul (daca supravietuieste pina atunci conditiilor vitrege). In cazul meu, unul din pisoi se urca pina in virf asa ca in fiecare an trebuie sa "lestez" postamentul cu niste gantere ![]() E misto ca pina sa-l despodobesc, treaba-i gata, multumita elanului cu care cei doi sar la globuri, beteala and stuff !!!! In plus am trecut, vrind - nevrind, de la globuri de sticla la globuri de plastic. E mai practic si nu-mi mai intra in talpi ![]() This post has been edited by costi: 2 Dec 2005, 14:28 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
supertare motanelu
![]() (eu am 3 motani si o pisica si o javra de catzel...) |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(costi @ 2 Dec 2005, 14:26) Vad ca-ti cauti brad. Cu ocazia asta vei avea parte de un frumos spectacol (de sunet si lumina) din partea fioroasei creaturi. Anul asta e cam mica dar spectacolul va fi garantat la anul (daca supravietuieste pina atunci conditiilor vitrege). In cazul meu, unul din pisoi se urca pina in virf asa ca in fiecare an trebuie sa "lestez" postamentul cu niste gantere ![]() E misto ca pina sa-l despodobesc, treaba-i gata, multumita elanului cu care cei doi sar la globuri, beteala and stuff !!!! In plus am trecut, vrind - nevrind, de la globuri de sticla la globuri de plastic. E mai practic si nu-mi mai intra in talpi ![]() Gizas.....cine dracu mo prostit sa imi iau pisica. Sar pe geam ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Raule !...clar sun !
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
chiar ma gandeam si eu cu groaza la ce va face cand o sa instalam bradul. parintii mei au catei (2 bisoni din aia mici) si chiar si aia au reusit sa dea jos pomul de craciun intr-un an (smucit cu dintii ca niste descreierati de cablul de la instalatie pana au tras dupa ei tot bradul. noroc ca era o instalatie mai veche cu cablu gros si nu s-a rupt sa se curenteze lighioanele)
promit sa pun si eu poze cu rauleanul nostru. am pozele, numai timp sa le uploadez sa fie |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.521 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@driverx
super motan! sa-l stapanesti sanatos! ![]() si mai schimba si tu pensa cu una Kelly.... sa mai vada romanul diversiune ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai sa inteleg ca ai pisic nebun rau ? Las ca nu esti singurul. Foarte tanara domnisoara din imagine (intre timp a mai crescut putin da n-am acum aparat de foto) are niste probleme de comportament. Cred ca o bat de douaj'de ori si tot nu intelege. Desi a inceput sa cam fuga de mine
![]() !!! Nu mai stiu sa atasez poza !!! This post has been edited by Cornel001: 2 Dec 2005, 19:48 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
in sfarsit mi-am gasit timp sa pun poze cu "diavolul meu tasmanian" (care, btw, a dormit toata dupa amiaza si si-a incarcat bateriile pentru obraznicii. momentan fuge de nebun prin casa si se tavaleste pe jos in lupta cu cine stie ce dusmani imaginari)
10021450hn.th.jpg 10021583vn.th.jpg 10021651yw.th.jpg 10021799ax.th.jpg 10022648jh.th.jpg o fi el alb ca un ingeras, dar are niste cornite... si un tupeu! s-a invatat sa-i suflam in bors si acu daca ridica unul din noi tonul la el si-l cearta, vine si sare pe noi si ne musca de picioare. cum adica indraznim sa-l certam??! ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
fa ceva cu conjunctivita aia. sufera oricum, si daca il lasi asa, complicatiile sunt majore.
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(adso @ 5 Dec 2005, 09:27) Corect. Eu in 4 zile l-am scapat pe a meu de problema asta. Arata ca nou, dupa ce in fiecare dimineata se trezea cu ochiul lipit. Trebuia sa il umezesc si sa il deschid eu. Nu dati cu pietre, asa am mostenit lighioana. Il duci la vet si 3-4-5 zile zilnic ii face tratament. Ia lighioana in mana o curata cu vata or something cu ceva solutie, si dupa aia o da cu crema. Lighioana face de obicei tare urat la operatia asta, dar dupa 1 minut nu mai are nici pe dracu. Go go go. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bertro |
![]()
|
uitai sa precizez: pozele sunt facute la 2-3 zile dupa ce l-am luat. era de la inceput cu ochisorii putin inflamati (cu ei lipiti nu, dar oricum erau cam rosii)
intre timp a facut mai multe vizite pe la vet, ne-a dat picaturi pe care i le punem in ochi zilnic si un gel cu care il curatam zilnic pe la ochi. acu arata ca nou. problema la persane e ca sunt mereu predispuse la probleme cu ochii din cauza ca au forma de asa natura incat lacrimeaza in afara si se murdaresc pe acolo. de aia avem grija sa-l curatam cat mai des. PS: normal ca se zbate in fel si chip cand vede ca il luam sa-l curatam sau sa-i punem picaturi. de aia incercam sa-l prindem pt operatiunile astea cand e mai "moale" si somnoros ![]() This post has been edited by bertro: 5 Dec 2005, 10:49 |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
adso |
![]()
|
bravo.
oricum, a ta inca are nas. stiu una care e "concava". in fiecare zi, trece la curatat fataul cu betisoare cu vata, altfel e tragedie. datorita conformatiei, au si probleme la canalul lacrimal, si asta e una din cauze. |
|
|
driverx |
![]()
|
bertro
E super pisicuta ta, dar fara sa te superi, mi se pare o idiotenie ce au facut unii oameni din unele specii. Auzi...sa trebuiasca sa le sufli in cenzurat (ochi) zilnic pentru intretinere, la niste animale destul de independente...mi se pare un...masacru.... ...my 2 cents... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
adso |
![]()
|
foarte corect. da' rasa exista, and it's here to stay. nu stiu cat ii putem acuza pe proprietari de chestia asta.
si gandeste-te, si tu iti vei castra mata. eu unul tind sa pun oarecum semne de egalitate intre toate "manipularile" astea. |
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(adso @ 5 Dec 2005, 11:02) foarte corect. da' rasa exista, and it's here to stay. nu stiu cat ii putem acuza pe proprietari de chestia asta. si gandeste-te, si tu iti vei castra mata. eu unul tind sa pun oarecum semne de egalitate intre toate "manipularile" astea. Stiu ca e discutabila chestia cu foarfeca in oua, dar trebuie pus in calcul si MOTIVATIILE. Nu ca rol de scuza, dar gandeste-te ca au am salvat lighioana asta de la moarte. Desi era aproape de casa lui, era murdar, nu putea sa se tina pe picioare, era cenzurat, vomat, dracu stie ce, conjunctivita, boala de piele la coada si labele din spate (se vede in poze, dar acolo deja tratamentul e in desfasurare). L-am luat la mine in casa. Acolo nu poate sa faca orice, ca NU vreau sa am putoare in casa. Si asa pute destul de la crontanele. Daca nu ar avea obiceiurile care le au, care ma afecteaza pe MINE, cel cu care sta el in casa, NU l-as taia. E un fel de compromis ca sa stam sub acelasi acoperis. La persane cu problemele de care pomeniti (si cine stie cate altele, nu ma pricep), nu le vad o MOTIVATIE. Unii ar zice....au fost facute ca sa aiba o mutrita draguta and shit, dar cum ziceam, o consider o mutilare, fara rost, la care pisica zilnic sufera. Si a mea o sa sufere intradevar, dar cateva zile. Nu trebuie sa ii fac intretinere zilnica dupa aia. Plus ca mai fac un lucru bun. NU condam alti viitori pisicuti mici la viata de tomberon. Stiu ca rasa exista ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bertro |
![]()
|
pai tocmai ca rasa asta nu a fost "engineered". persanele sunt atestate inca din prin mileniul 2 i.e.n, sunt una din cele mai vechi rase de pisici cunoscute. iti dai seama ca daca se bagau geneticienii pe ele, ar fi creat o pisica "maintenance-free", cum e Ragdoll-ul de exemplu, care e o rasa facuta special pentru apartament.
adso, si eu sunt bucuros ca are nas, si ca nasul asta nu tras prea tare in sus, ca la multe persane. imi place si ca nu are ochii aia albastri care te ingrozesc la multe persane. insa cel mai tare imi place ca e jucaus. |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
driverx |
![]()
|
Doar nu crezi ca persanele iegzista de la mama natura. Eu cred ca is productie a oamenilor, prin selectie, nu genetica. Desi avansam cu genetica, inca nu am auzit de pisica tunata genetic.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
gallax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 April 05 ![]() |
Niste poze cu shobolaneii mei...
Sunt doi frati gemeni, dar in cele mai multe poze apare doar cate unul din ei. Cine a incercat sa pozeze pisici stie de ce ![]() cand aveau doar vreo luna: 29jj.th.jpg 44oj.th.jpg aici sunt la 2 luni: 72lw.th.jpg 115ia.th.jpg Intre timp au implinit 6 luni, si unul dintre ei da semne de probleme ale pubertatii (desi eu sper sa nu fie asta). P.S.: intre timp am invatat sa folosesc imageshack ![]() This post has been edited by gallax: 7 Dec 2005, 18:20 |
--------------------
Opel
Corsa 1.5DTI
- :)
|
|
adso |
![]()
|
fff. frumoase balinezele tale. si mie imi plac mult. cele mai frumoase sunt cele cu capul rotund, cum sunt si ale tale. alea cu capul lunguiet nu imi plac asa mult
![]() |
|
|
gallax |
![]()
|
Salut,
Daca te referi la ale mele, sunt birmaneze... intre timp au mai crescut si nu mai sunt asa de inocente... trebuie neaparat sa le mai fac niste poze. Stau ca scotianu, cu o poza a unui geaman in portofel... nu e nevoie de doua poze ca celalalt e la fel! ![]() |
--------------------
Opel
Corsa 1.5DTI
|
|
adso |
![]()
|
chestia cu birmaneza vs. balineza o stiu de la un veterinar, pisicar inrait.
el zice asa: birmaneza - burmese in engleza. balineza ar fi asta, cum ai tu, cum am si eu una. vezi ca pe pagina sunt doar din cele cu capul triunghiular. mai este bineinteles siameza - care e o balineza cu par scurt (sau viceversa). ![]() |
|
|
gallax |
![]()
|
Ale mele (mari) seamana mai mult cu asta: BIRMAN, inclusiv la culoarea blanii si la "shosete" (adica s-a mai intunecat, ramanand alba doar pe burta).
Incerc sa le fac niste poze in seara asta si sa va arat cum au evoluat... |
--------------------
Opel
Corsa 1.5DTI
|
|
adso |
![]()
|
oricum, sunt foarte frumoase.
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 21:57 |