Pisica lui Driverx, ...evolutii
![]() ![]() ![]() |
Pisica lui Driverx, ...evolutii
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu vrrrrreti sa intelegeti ca omul arrrrre o prrrroblema cu consumul. Miaaau
![]() Pe langa canida din poza am si 10 (zece ) mati . Deci cred ca merit titlul de cel mai "neserios" Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
LadaNiva-WRC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 March 06 ![]() |
atilla ce-ti mai face fiara? vezi ca de nu-i cuminte....eu am o bestie de caine
![]() mai da niste detalii mai sanatoase depre pisicuta, ii agresiva? |
--------------------
Dacie/Daewoo/Lada
1300/Nexia/Niva
- CJ-17-LFN
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Editeaza-ti postul. Nu mai folosi numele meu. Altfel.......
Dragi colegi neseriosi. Va prezint "The Fiara"...prinsa cu aparatul meu. Inca is incepator, so...fara comentarii ![]() bertro...mai pune si tu poze cu a ta. Ca io ma stric de ras de fiecare data cand vad o poza cu ea. Attached thumbnail(s) DSCF0052_small.jpg ( Size: 166.17k ) Number of downloads: 71 DSCF0055_small.jpg ( Size: 118.79k ) Number of downloads: 54 DSCF0056_small.jpg ( Size: 112.01k ) Number of downloads: 56 DSCF0078_small.jpg ( Size: 218.73k ) Number of downloads: 65 DSCF0037_small.jpg ( Size: 148.98k ) Number of downloads: 44 DSCF0038_small.jpg ( Size: 121.73k ) Number of downloads: 46 DSCF0039_small.jpg ( Size: 124.78k ) Number of downloads: 24 DSCF0042_small.jpg ( Size: 117.24k ) Number of downloads: 43 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Un lucru e clar: era mult mai scumpa cand era mica
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E marfa tiganu, sa nu-l castrezi, merita sa raspandeasca gena.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ottoMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
cumnata'miu (unul dintre ei) are o mata (femela) cu coada rupta. e bej ( la culoare), da' nu mai tin minte daca a "tunat-o".
daca vrei sa-i arati ce inseamna sa fie mascul o data inainte de operatiune, pot sa-l intreb daca e available. |
--------------------
Nissan
Breack
Primera 1998
- B-45-WJG siguranta este asigurata de centura de siguranta.
intotdeauna. |
|
driverx |
![]()
|
![]() Attached thumbnail(s) DSCF0087_small.jpg ( Size: 219.66k ) Number of downloads: 92 DSCF0088_small.jpg ( Size: 194.83k ) Number of downloads: 85 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
eu zic ca a crescut foarte frumos. sa-ti traiasca! e super blana. parca ziceai ca nu-i prea faci baie, nu? inseamna ca si-o spala foarte bine singurel.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(bertro @ 7 Mar 2006, 09:48) eu zic ca a crescut foarte frumos. sa-ti traiasca! e super blana. parca ziceai ca nu-i prea faci baie, nu? inseamna ca si-o spala foarte bine singurel. Deci il am din octombrie, o luna l-am tot spalat ba ca se baga in mancare, ba ca se caca pe el, etc. De atunci nu a mai vazut apa, decat raaaar pe labute. E foarte ingrijit, desi cand era mic nu era in stare sa faca nimic (nici la 2 luni), cam putea, dar acum, nu stiu daca ma credeti, si daca imi bag nasu in blana lui, nu se simte nimic. In schimb pisatu incepe sa ii puta....cam tare. E drept ca cam (excelenta cacofonie) uit sa ii curat litiera, dar cand incepe sa miroasa imi aduc si eu aminte ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(driverx @ 7 Mar 2006, 10:43) .... E drept ca cam (excelenta cacofonie) uit sa ii curat litiera, dar cand incepe sa miroasa imi aduc si eu aminte ![]() Vezi ca el, simte ca miroase "prea tare" litiera, cu mult inainte sa simti tu. Este unul din motivele frecvente de cautare alt loc pentru pipi. Mai bine si mai usor previi, decat sa corectezi. Am si doua filmulete ( . wmv ) de aproximativ 2,4 si 2,8 Mb, cu faze foarte haioase cu pisici. Nu pot sa le "atasez" aici, caci sunt prea mari. Daca le doreste cineva, si poate sa le primeasca pe e-mail, pot sa le trimit. This post has been edited by GABY IS BACK !: 7 Mar 2006, 15:34 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E scumpica foc!Sa-ti traiasca driverx!!!
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 7 Mar 2006, 13:53) Vezi ca el, simte ca miroase "prea tare" litiera, cu mult inainte sa simti tu. Este unul din motivele frecvente de cautare alt loc pentru pipi. Mai bine si mai usor previi, decat sa corectezi. Am doua filmulete ( . wmv ) de aproximativ 2,4 si 2,8 Mb, cu faze foarte haioase cu pisici. Nu pot sa le "atasez" aici. Daca le doreste cineva, si poate sa le primeasca pe e-mail, pot sa le trimit. Stiu ca el le miroase. Dar ce sa fac. De cand ma stiu...uit....tot. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
LadaNiva-WRC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 March 06 ![]() |
QUOTE(driverx @ 7 Mar 2006, 10:43) Deci il am din octombrie, o luna l-am tot spalat ba ca se baga in mancare, ba ca se caca pe el, etc. De atunci nu a mai vazut apa, decat raaaar pe labute. E foarte ingrijit, desi cand era mic nu era in stare sa faca nimic (nici la 2 luni), cam putea, dar acum, nu stiu daca ma credeti, si daca imi bag nasu in blana lui, nu se simte nimic. In schimb pisatu incepe sa ii puta....cam tare. E drept ca cam (excelenta cacofonie) uit sa ii curat litiera, dar cand incepe sa miroasa imi aduc si eu aminte ![]() totusi bine ca-ti mai aduce cineva aminte ![]() |
--------------------
Dacie/Daewoo/Lada
1300/Nexia/Niva
- CJ-17-LFN
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 7 Mar 2006, 13:53) ........ Am si doua filmulete ( . wmv ) de aproximativ 2,4 si 2,8 Mb, cu faze foarte haioase cu pisici. Nu pot sa le "atasez" aici, caci sunt prea mari. Daca le doreste cineva, si poate sa le primeasca pe e-mail, pot sa le trimit. tarzy2005@gmail.com multzam phain |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.086 Joined: 11 February 04 ![]() |
De 3 saptamani am adoptat un pui de pisica alb cu rosu si cu ochi albastri.
Am facut asta fiindca motanul meu batran si ramas singur se plicitisea rau de tot. In curand vor veni si pozele. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
driverx |
![]()
|
Asteptam....
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Am auzit ca iti iei un martan, pe care il va chema... LOGAN??
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.086 Joined: 11 February 04 ![]() |
uite si poze cu pisicul meu!
nu merge imageshackul This post has been edited by dizzy: 7 Aug 2006, 18:21 Attached thumbnail(s) DSCN1781.JPG ( Size: 331.37k ) Number of downloads: 189 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
dizzy |
![]()
|
Nu prea se intelege cu al batran
Adica al batran il scuipa si il cam trozneste, dar nici asta nu se lasa. Pisicul e muklt mai frumos in realitate dar nu sta sa-l pozezi deloc. Am cred ca 20 poze cu fundul lui, ca se invarte parca e titirez |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
Driverx... ceva noutati in legatura cu "the fiara" ???
Mai traieste ? Mai rezisti ? This post has been edited by GABY IS BACK !: 13 Sep 2006, 15:27 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
driverx |
![]()
|
Mai traieste, eu in schimb ... NU. Il apuca niste faza noaptea....vaneaza muste imaginare
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si nu-l iei la spituri reale?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alex57 |
![]()
|
![]() Membru Tânăr Group: Members Posts: 136 Joined: 25 August 06 From: BACAU ![]() |
@ SfNeo e cumva pisca lu Gboy?
![]() |
--------------------
DACIA