sunet surd la oprire semafor
![]() ![]() ![]() |
sunet surd la oprire semafor
jonibi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1991 berlina
- 344
|
|||
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
1. Repartitorul de frînă
2. Schimbă cablul de ambreiaj că e pe ducă și te poate lăsa în drum. Pe mine m-a lăsat la 50 m de service cîn îmi planificasem înlocuirea... |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
sobolan |
![]() ![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(jonibi @ 6 Jul 2006, 23:49) Salut, Cu riscul de a mai pune intrebari existente as dori si eu sa stiu: 1) in ultima vreme cand opresc la semafor se aude ceva zgomot surd (parca as trage pe sosea o placa de metal grea) in spate partea din dreapta. Sa fie ceva grav? verifica starea sabotilor de franare din partea spate...se face demontand tamburul..cred ca au ajuns la nituri..nu mai merga asa cu ea ca sa nu fii nevoit sa-ti iei tambur nou ...in cazul in care sare de cota de reparatie(se formeaza santuri de la frecarea fier pa fier si tre sa pui tamburu in strung si sa-l rectifici...nu stiu cota..) |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(șoferistul @ 7 Jul 2006, 06:18) 2. Schimbă cablul de ambreiaj că e pe ducă și te poate lăsa în drum. Pe mine m-a lăsat la 50 m de service cîn îmi planificasem înlocuirea... trebuie sa mergi la service pentru atat? ![]() ![]() Poate s-a slabit, mai strange-l putin, uzura ferodoului e prea mica ca sa se schimbe locul unde prinde. This post has been edited by argon: 7 Jul 2006, 12:43 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
jonibi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 September 05 ![]() |
sunt cam incepator
![]() Oricum am fost acum 6 luni la un tip de mi-a demontat rotile sa vada de frane. Aveam ferodourile si pietrele alea de pe fata cumparate. Mi-a zis ca nu are rost sa le schimb. Si am ramas cu ele. |
--------------------
dacia
1310
1991 berlina
- 344
|
|
sobolan |
![]()
|
da jos tamburii spate si curata cu o carpa cu benzina ferodourile , monteaza la loc tamburii si gata.
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Si ce rol are curatarea cu benzina?
![]() Daca ambreiajul tine sus mai slabesti putin cablul. Poti sa verifici si daca e uzat cu ocazia asta. Daca agata pe camasa e uzat si trebuie schimbat. Daca huruie la frane atunci cel mai probabil ai ferodouri uzate. Verifici si inlocuiesti. Niturile originale de la ferodouri sunt din fier, s-ar putea sa faca un mic sant in tamburi. Daca au mai fost inlocuite ferodourile ai nituri de Al, si astea nu strica tamburul. "pietrele" alea se numesc placute de frana ![]() |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:39 |