Black Friday, promoții pe bune sau țepe românești?
![]() ![]() ![]() |
Black Friday, promoții pe bune sau țepe românești?
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
A mai primit careva email din asta?
Va multumim pentru comanda plasata pe eMAG in timpul campaniei Black Friday. Ne pare rau dar, din cauza unei defectiuni in sistemele informatice produsul comandat de dumneavoastra Flash SSD Kingston V300 2.5", 120GB, SATA 3, a depasit stocul existent in depozitul nostru. Ne dorim sa va onoram aceasta comanda dar aceasta nu va putea fi livrata mai devreme de 3 saptamani, timp necesar pentru a suplimenta stocul. In momentul receptionarii produsului in depozit va vom contacta pentru a stabili detaliile livrarii. Va rugam sa ne raspundeti la acest mesaj pe mail la adresa info@emag.ro si sa ne confirmati ca doriti sa asteptati aceasta perioada pentru a primi produsul la pretul din campania Black Friday. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Sunt multi care au primit mesajul acesta.
Totusi oamenii nu spun ca nu mai livreaza deloc produsul la pretul acela, ci ca intarzie livrarea. Ceea ce nu e chiar atat de rau. Magarie era sa spuna ca nu-l mai livreaza deloc. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Resigilatele de la emag s-au dat pe la 21:00 cu 0.99 lei, 1.99 lei. Sunt curios daca or sa onoreze comenzile.
Phii si era un tv fain, inlocuiam si io crt-ul antic ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am un amic care lucreaza la o firma de curierat rapid. Imi povestea ca la editia trecuta a black friday a livrat si in ianuarie inca produsele comandate.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kog @ 24 Nov 2014, 01:30) Resigilatele de la emag s-au dat pe la 21:00 cu 0.99 lei, 1.99 lei. Sunt curios daca or sa onoreze comenzile. Phii si era un tv fain, inlocuiam si io crt-ul antic ![]() Cica eroare tehnica (reala sau simulata, nu stiu..) |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.293 Joined: 24 June 07 ![]() |
Acum cativa ani cand au dat bonus la servetele de sters monitorul in valoare de 10 lei, monitor de 400 de lei, m-au sunat sa-si ceara scuze ca a fost o problema in sistem, acum onoreaza comenzi.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Pare ceva , RECLAMA pare a fi (negativa) ... apare pe site-uri , in presa scrisa , ce sa mai dea banii la PUBLICITATE ... o au pe gratis , unde nu-i cap e vai de picioare
![]() |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Or fi banii , ca... nu au mai apucat sa taxeze bonul de casa , deh , se grabeau clientii ,parca pute a ceva evaziune fiscala
![]() L.E o sa-i prinda si pe astia , alti poeti ... din pirnaie ![]() This post has been edited by Babaq139QMB2: 24 Nov 2014, 14:32 |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.293 Joined: 24 June 07 ![]() |
Surprinzator s-au miscat foarte repede Gigeii. Acum vreo ora ma suna sa-mi aduca coletul. L-am instalat, momentan pe decodorul SD de la Digi, ca nu am gasit pe stoc d-ala HD. Nu vreau sa-mi dau neaparat cu parerea pana nu-l vad pe HDMI legat la un reciever HD, ca acum e printr-un cablu RCA pe care-l am eu de vreo 20 de ani prin casa.
Arata bine, asta pot spune. Are niste setari destul de complexe de culoare, deci cand o fi sa ma sune ca au primit decodoru' bun, o sa ma apuc sa-l mestersc atunci pe unul dintre canalele HD. Multumesc vezicii care n-a vrut sa tina berile baute cu o seara inainte pana dimineata, ca altfel nu ma trezeam eu ca sa-l prind pe asta. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Poza!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Una rapida cu telefonul, pentru tine. IMG_20141124_150600.jpg ( Size: 1.59mb )
Number of downloads: 714
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Imaginea din poza e HD?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Neah, e 4K.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Aia-i bucataria?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Da.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Florin27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 11 October 11 ![]() |
Tin minte si eu acum 2 ani parca tot de BF. Am luat o masina de spalat care era redusa o data de la 900 de lei la 700 si inca o data de la 700 la 500 parca. Si-au cerut scuze ca s-au redus de doua ori preturile si mi-au zis ca pretul ramane cel de 700...si acum dau la 1 leu Galaxy S4...
This post has been edited by Florin27: 25 Nov 2014, 09:21 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vor veni cu precizarea ca, de fapt, pretul era 1,5 lei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Săriți și acum.
Nu strică. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Bi-ne ca m-eai dat linku cami place mult s-a citesc.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
EU țiam dat ciar șio car-te.
A-i citito? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
nu, că e sefe... da' am vrut.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
Pentru cine n-a avut timp sa mearga la emagi de vinerea neqgra. Reducere in martea alba.
http://www.emag.ro/televizor-3d-ultra-hd-4...fb81f9eb854b4fc |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
N-auz' că elgi nu e bune?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
Ba e bune. Si mai e si transportul gratuit. E de colea?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
QUOTE(corbex @ 2 Dec 2014, 08:33) Pentru cine n-a avut timp sa mearga la emagi de vinerea neqgra. Reducere in martea alba. Ala nu e bun! E prea mic si stocu'i limitat. ASTA e bun! Si ieftin. Cre' ca-mi iau si eu unu' si-l pun in baie in loc de perete.http://www.emag.ro/televizor-3d-ultra-hd-4...fb81f9eb854b4fc Iar pentru audiofili recomand cu caldura un pick-up!!! Amplificator si boxe puteti alege tot de acolo. |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Astia de la evomag sunt cei mai prompti la livrare. Am comandat un router pe 28.11.2014 si nu au reusit inca sa mi-l livreze.
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
N'or fi știut cum să-l ruteze spre tine...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
pe e85
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:55 |