Black Friday, promoții pe bune sau țepe românești?
![]() ![]() ![]() |
Black Friday, promoții pe bune sau țepe românești?
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ajungea mai repede în America.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Cata marfa si-au luat astia de la Cargus de la mine zilele astea... Magazinul le-a dat coletul luni si a ajuns abia azi pe la 2. In tot timpul asta coletul nu aparea nicaieri. Tipul care l-a adus s-a scuzat ca cica ar fi avut niste probleme tehnice si nu au reusit sa bage coletele in baza de date (nu avea nici "borderoul de livrare"). Pe seara mi-au dat mesaj ca urmeaza sa-mi livreze coletul si voi fi contactat de operator sa stabilim intervalul orar. Cargus ruleazaaaaaaaaaa!!!
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce-ai luat?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Papuci. Ca de electronice mi s-a luat cu plimbatul la garantie. In ultima vreme de fiecare data cand iau ceva se strica sau e gata stricat.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu auzisem că ne-au egalat în ultimul minut.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 8 Dec 2014, 13:58) Eu cred ca am eu noroc la routere. Ca am comandat unul moca de la RDS in iulie si nu a ajuns nici pana acum ![]() ![]() Minuneeeeeeeeeeee!!!! Mi-a venit router-ul de la RDS, e un ZTE H298N, cum intre timp mi-am luat un WDR 3600, intrebarea care se pune: care e mai bun? ca sa stiu pe care sa il folosesc. Multumesc! |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aparent WDR-ul, cel puțin pentru cele două benzi wi-fi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
WDR 3600
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am o vaga banuiala ca Black-Friday-ul de anul asta va fi un mare fis. De o saptamana tot ma chinui sa cumpar niste laptop-uri similare cu unul pe care l-am luat prin iunie si acum sunt cu 60-70% mai scumpe. La toate magazinele. Am o mare banuiala ca o sa iasa de B.F, cu 30% reducere, si tot vor fi mai scumpe. Mai mult, trebuie sa le iau cu tot cu Windows, si astea aproape si-au dublat pretul. Cu SO-ul separat sunt si mai scumpe...Ma apuca toi dracii ca nu le-am luat acum vreo doua luni cand inca aveau preturi rezonabile.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Crap |
![]()
|
![]() It's all about fishing ! Group: Members Posts: 289 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti / Militari ![]() |
Eu urmaresc de 3 luni LG G4, a fost 2349, apoi 2599, la un moment dat 3099 la altex....acum l.am prins la 1899, pe langa asta am mai vanat un laptop i7....a fost 2700, 2499, iar acum 1 sapt a fost 2999, l-am prins azi la 1999, s-a epuizat stocul in 10 minute.
Noi sa fim sanatosi ![]() |
--------------------
Dacia/VW/Audi
Solenza/MK5/A3/Megane III
2003/2008/2007/2013
- ------
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Mie-mi pare rau ca n-am prins SSD-ul.
![]() Si parca mergea si-un iPad mini, sa fie acolo. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Multe produse erau deja cu stocul epuizat de la deschiderea site-ului.
Vorba colegului Ake, totul e un mare FAS . |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
La anul va aparea mandria de a cumpara mai scump, numai sa fie BF.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Te doare mintea. Urmaresc un laptop de ceva vreme, Apare de BF cu -20% la evomag si tot e cu vreo 500 de lei mai scump decat acum doua luni.
![]() In plus, nu gasesc pe nicaieri ceva cu Win preinstalat. 20 Nov 2015, 12:01: evol.jpg ( Size: 19.34k ) Number of downloads: 252 Exemplu de evolutie a pretului la un laptop de pe price.ro This post has been edited by Ake: 20 Nov 2015, 12:01 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cam astea-s reducerile de anul asta:
Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 197.14k ) Number of downloads: 232 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
<span class='edit'>20 Nov 2015, 13:24:</span>
QUOTE(AR-18-MOS @ 20 Nov 2015, 10:21) Ce să prinzi, că am dat refresh la pagină la cateva secunde după ce au "deschis" și era deja epuizat. Era singurul lucru care mă interesa cât de cât. Pe aplicația emag de pe tilifon nici măcar n-a apărut. This post has been edited by gabize: 20 Nov 2015, 13:24 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
a comandat careva de la Porsche Pipera? ma intereseaza daca vinde si la masini nonvag.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
![]() Pies: Scuzatz greșiala! ![]() This post has been edited by gabize: 20 Nov 2015, 13:40 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
99,99 lei 120GB Kingston V300
This post has been edited by gabize: 20 Nov 2015, 13:46 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cam tot ce a fost infilmuletul de emag a plecat instant. Daca dovedesc ca au vandut o singura bucata dintr-un produs, e ok, au acoperire legala.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Mi-am luat teveuhttp://m.emag.ro/televizor-smart-led-lg-109-cm-full-hd-43lf630v/pd/DZRKVMBBM/?prod_CMP-39_669_6386
Acuma nu stiu daca fost cine stie ce promotie initial eram chitit pe 4k ... dar l-am gasit pe asta si am facut reconfigurare traseu ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(gabize @ 20 Nov 2015, 14:23) <span class='edit'>20 Nov 2015, 13:24:</span> Ce să prinzi, că am dat refresh la pagină la cateva secunde după ce au "deschis" și era deja epuizat. Era singurul lucru care mă interesa cât de cât. Pe aplicația emag de pe tilifon nici măcar n-a apărut. Ba a apărut, l-am comandat eu! Acum sa vedem dacă si vine! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
gabize |
![]()
|
Io-s ardelean, m-am mișcat cât am putut de repede, da' n-am mai prins.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 03:50 |