DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> aciident, cum rezolv cu asigurarea

Jack Daniel's
post 24 Oct 2005, 17:51
Post #31

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Group: Members

Asta e ghinionul cand te loveste cineva . E clar ca masina nu mai va fi niciodata ca noua . Asta e .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GABONE77
post 24 Oct 2005, 21:54
Post #32

el jefe

From: Bucuresti

QUOTE(adrloc @ 24 Oct 2005, 18:29)
am fost azi la allianz. dupa cum imi inchipuiam niste nenorociti. in primul rand ca a spus ca la roata ornamentul de roata nu se pune. pe urma pana sa vin la masina a sta de vorba cu o gramada de persoane in interes particular. Mi-a dat si niste serviceuri care nu sunt agreate dacia. In opinia lui tabla nu are garantie. Tampitul.
In fine am incercat la ipso dar ma programeaza in decembrie , la cobalcescu tot la fel. Dar de la cobalcescu m-a trimis la alt cobalcescu care s-a deschis in prelungirea Ghencea. Acolo cu putin noroc vineri predau masina sa o repare. Dureaza vreo 5 zile reparatia. Nu inlocuieste nimic doar indreapta cu aparatul ala cu puncte. Cica trebuie sa dea vreo 2500 de puncte. Va mai tin la cureant dupa ce predau masina. Ideea e ca tabla pe dedesubt e tratata. daca pune aparatul electric cu puncte care incalzeste tabla nu se va distrude pe interior ce e tratat si in primavara sa apara rugina?
*

nu e bine deloc. cel putin eu in locul tau nu as accepta solutia asta. pe de alta parte nu stiu cat de lovita e masina. ar fi mers niste poze poate eram mai in tema decat asa sa discutam vorbe. daca ai casco mai bine ti-l faci pe al tau eu de ex am la asirom si am citit contractul ma despagubeste in f multe situatii. si eu astept sa rezolve politia treaba si daca nu imi convine am sa imi fac pe casco al meu. vreau sa fie schimbata usa o vreau ca noua cum era nu indreptata. si sa stii ca daca fac lucru de mantuiala cred ca o sa prinda rugina in timp. nasoala situatie.

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
+
adrloc
post 2 Nov 2005, 19:48
Post #33

Membru

in sfarsit azi am luat masina. au facut-o la cobalcescu sunt f multumit. am dat 500 spaga fara sa imi ceara nimeni numai pt faptul ca mi-a placut cum au lucrat. daca aveti ceva de facut cobalcescu a deschis un service nou pe prelungirea ghencea. oriunde am fost au spus ca dureaza cateva luni pana ma programeaza. aici m-a programat in 3 zile. reparatia a durat de vaineri pana azi.

--------------------
dacia logan 1.4 mpi preference - B 43 ***
+
Liviu
post 2 Nov 2005, 19:55
Post #34

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Daca "spaga" se da DUPA ce s-a efectuat lucrarea si se da ca o recompensa pentru o treaba binme facuta, nu se mai cheama spaga ci BACSIS (sau "tip" in engleza). SPAGA este un cuvant foarte urat .. nu il mai folositi.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 07:56
Forum Renault