aciident, cum rezolv cu asigurarea
![]() ![]() ![]() |
aciident, cum rezolv cu asigurarea
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adrloc @ 24 Oct 2005, 18:29) am fost azi la allianz. dupa cum imi inchipuiam niste nenorociti. in primul rand ca a spus ca la roata ornamentul de roata nu se pune. pe urma pana sa vin la masina a sta de vorba cu o gramada de persoane in interes particular. Mi-a dat si niste serviceuri care nu sunt agreate dacia. In opinia lui tabla nu are garantie. Tampitul. In fine am incercat la ipso dar ma programeaza in decembrie , la cobalcescu tot la fel. Dar de la cobalcescu m-a trimis la alt cobalcescu care s-a deschis in prelungirea Ghencea. Acolo cu putin noroc vineri predau masina sa o repare. Dureaza vreo 5 zile reparatia. Nu inlocuieste nimic doar indreapta cu aparatul ala cu puncte. Cica trebuie sa dea vreo 2500 de puncte. Va mai tin la cureant dupa ce predau masina. Ideea e ca tabla pe dedesubt e tratata. daca pune aparatul electric cu puncte care incalzeste tabla nu se va distrude pe interior ce e tratat si in primavara sa apara rugina? nu e bine deloc. cel putin eu in locul tau nu as accepta solutia asta. pe de alta parte nu stiu cat de lovita e masina. ar fi mers niste poze poate eram mai in tema decat asa sa discutam vorbe. daca ai casco mai bine ti-l faci pe al tau eu de ex am la asirom si am citit contractul ma despagubeste in f multe situatii. si eu astept sa rezolve politia treaba si daca nu imi convine am sa imi fac pe casco al meu. vreau sa fie schimbata usa o vreau ca noua cum era nu indreptata. si sa stii ca daca fac lucru de mantuiala cred ca o sa prinda rugina in timp. nasoala situatie. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
adrloc |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 21 March 05 ![]() |
in sfarsit azi am luat masina. au facut-o la cobalcescu sunt f multumit. am dat 500 spaga fara sa imi ceara nimeni numai pt faptul ca mi-a placut cum au lucrat. daca aveti ceva de facut cobalcescu a deschis un service nou pe prelungirea ghencea. oriunde am fost au spus ca dureaza cateva luni pana ma programeaza. aici m-a programat in 3 zile. reparatia a durat de vaineri pana azi.
|
--------------------
dacia logan
1.4 mpi preference
- B 43 ***
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Daca "spaga" se da DUPA ce s-a efectuat lucrarea si se da ca o recompensa pentru o treaba binme facuta, nu se mai cheama spaga ci BACSIS (sau "tip" in engleza). SPAGA este un cuvant foarte urat .. nu il mai folositi.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:56 |