Poveste "ohne" Valvetronic
![]() ![]() |
Poveste "ohne" Valvetronic
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ma duc sa mai incerc.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ai reusit ma?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Bingo! Am descoperit procedura.
In timp ce rotesti cheia in stanga, apesi cu mana cealalata pe capota in mod sacadat si din ce in ce mai tare. La un moment dat se intampla un click si de acolo functioneaza procedura descrisa de marksman. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Posibil sa fie ceva in neregula daca se intampla asa. La FF1 functioneaza cum am zis.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Foarte ingenios as zice. Mai ales cand se strica. A patit-o un coleg cu FF2. O luna n-a deschis capota
![]() |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
io deschid chiar mai rar de atat, sa completez lichid de geam,
de ce as umbla supT capota? |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Tu nu stergi praful de pe capacul motorului?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sau de pe capacul bateriei?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
De ce or fi facut sistemul asa ciudat? Doar ca sa economiseasca o maneta de deschidere din interior plus cablul aferent?
This post has been edited by paul_p: 25 Feb 2015, 22:15 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
fix or repair daily, normal ca pt un buton s-au chitrosit
![]() ma mir ca nu trebuie sa te dai cu capul de capota sa se deschida dar e fun buburuza la condus, aproape la fel de buna ca golful |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Despre condus nu zic nimic, dar ca antifonare mi se pare slabut focusul dizel.
Se aude motorul ala foarte urat, jur ca mi se pare ca e la logan, parca tot timpu' ai vrea sa schimbi intr-o treapta superioara, sa nu auzi trancanitu' ala. |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
cdadan |
![]()
|
Mda, e o masina tare ciudata. In regim de oras se conduce ca un reno, directia e la plimbare, grea si mult prea comunicativa. Am mai zis, pe denivelari incearca sa-ti ia volanul din mana. Suspensia filtreaza cam aproximativ denivelarile mici, nu poti zice ca-i lipsita de oaresce confort, dar stii exact si in orice moment pe unde calci.
Pe urma intervine paradoxul. In ciuda asteptarilor, filtreaza chiar bine denivelarile mari, e aproape imuna la gropi iar speed bumperele le treci fluierand. Pe viraje luate cu avant are ruliu mic, tine bine trasa si subvireaza foarte tarziu. In situatiile astea directia, care in conditii normale e dubioasa, devine neasteptat de buna. Practic, pe drum virajat si-o cere, iar daca-i dai avant, te distrezi chiar bine. Da' tre sa mergi cu bagare de seama, franele sunt subtirele. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai nu e cu tampuri, pe spate, la 1,6.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cdadan |
![]()
|
Cu tamburi e.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marksman |
![]()
|
Zici c-au înnebunit cu reducerea de costuri.
Acu' câteva săptămâni era expusa la mall ceva Fiesta Limited Edition, cu un motor de 1l EcoBoost de vreo 110 CP, jante pe 16 (sau chiar 17?), faina masina. Eh, ma duc eu sa mă uit de-aproape, îmi plăcea, ma uit la jante, la discurile din fata, la etrieri, ma duc sa mă uit si la discurile din spate... hopaaaa, tamburi! Adica in 2002 au pus la Focus cu motor de 1.4 si 75 CP discuri fata si spate si 13 ani mai târziu, la o masina de dimensiuni comparabile (Fiesta de azi e cam la dimensiunile Focusului din 2002) si cu un motor cu ~30-35% mai puternic au pus tamburi pe spate. This post has been edited by marksman: 25 Feb 2015, 23:46 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Ford Flocus 1 este un reper de fiabilitate ! Au băgat bani grei în treaba asta, după dezastrul cu modelele precedente
![]() Dane, să-mi dai Flocusul otzără, să văd dacă-i în toate mințile, că tare cred că nu-i ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Focusul nu mai e ce a fost la prima generatie, asta e clar. Inca de la a doua s-a mai "sters" tinuta de drum si a treia am inteles ca e deja alt animal - am condus unul, dar foarte putin, in oras, nu de ajuns sa imi fac o parere.
A fost "best handle" in segmentul de piata, doar ca se pare ca si-au pierdut interesul pentru asta. Probabil vind mai bine masinile periate, dar lipsite de substanta. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
marksman |
![]()
|
@MuciX: nu e vorba doar de Focus, nu e vorba doar de Ford. Toti producătorii fac reduceri de costuri si culmea, in acelasi timp fac si cresteri de dimensiuni. Uita-te in ograda VW de exemplu: Golful a crescut atât de mult încât i-a luat locul Polo, care a crescut atât de mult încât a apărut Lupo, apoi Fox, apoi Up. Pe de-o parte cresterea in dimensiuni e data de zonele deformabile si de cantitatea de electronica si mecatronica necesara pentru "driving aids" din zilele astea, ca sa ajute soferii cu mai putine abilitati. Asta sa zicem ca o inteleg. Ce nu inteleg e de ce sa renunti la un sistem care permite niste opriri mai bune, in condițiile in care masa de oprit a crescut.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Or fi niste tamburi mai eficienti.
![]() Eu dupa ce am schimbat un rand de tamburi la kangoo, am jurat ca nu voi mai mai avea masina cu asa ceva. Am scapat cu focusul, dar am dat din nou de ei. ![]() Ursul are frana de mana pe tambur, iar mazda prietenei are si aia tot tamburi pe spate. ![]() Mai sus ii raspundeam intr-un fel si lui dan. Nu am condus nici golf si nici e91, sa stiu cu ce compara el, dar mie mi-a placut foarte mult focusul cat a fost la mine. A se nota si ca al meu e diesel, deci mai greu de bot. |
--------------------
-
-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(cdadan @ 25 Feb 2015, 21:33) In timp ce rotesti cheia in stanga, apesi cu mana cealalata pe capota in mod sacadat si din ce in ce mai tare. Pe capotele motor nu se apasa niciodata, in special la tigaile mai noi. Motivu-i prea simplu: se-ndoaie foarte usor. Procedura lui marskman e aia normala sau alterata? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 25 Feb 2015, 23:56) Eu zic ca-i ok tehnic, ieri am mers cu el vreo 500 km in toate regimurile. Daca avea vreo problema flagranta, n-aveam cum sa nu observ. La viteza nu tremura, la franare ramane stabila pe traiectorie, etc etc. Chiar si consumul e ok in regim extraurban. Cam ce banuiesti tu ca n-ar fi in regula? This post has been edited by cdadan: 26 Feb 2015, 09:53 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Mașina sau tu. Rămâne de văzut, pentru că eu știu perfect bine cum trebuie să stea un exemplar sănătos pe drum
![]() Focus este standardul după care se măsoară ținuta de drum la compacte ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cdadan @ 25 Feb 2015, 19:35) QUOTE(Muttley @ 26 Feb 2015, 09:15) Habar n-am, da' o stiu p'aia de Mondeo III: stanga - stanga - dreapta, si se deschide. Dupa fiecare stanga trebuie lasata cheia sa revina. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
hsbp, aia de la ford va antreneaza sa spargeti seifuri...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
sa vezi cand ii pune sa schimbe filtrul de polen secsi balamuc
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
MuciX |
![]()
|
E aceeasi treaba si la s40.
![]() Mazda 2 e mai breaza doar cu faptul ca gura de vizitare e in dreapta, deci nu dai nicio pedala jos, ca in rest... Sa spun ca e format din doua parti separate, una peste alta? ![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 01:26 |