Poveste "ohne" Valvetronic
![]() ![]() |
Poveste "ohne" Valvetronic
dr_mKe |
![]()
|
||
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Laică bos.
![]() DSCN5695.JPG ( Size: 1006.97k ) Number of downloads: 699 Rog a se ocserva lipsa suportului, și șuruburile alea penibile(teneuri pt rigips) ce fixază numărul.Cică lui așa îi place.Doftor bolund! ![]() This post has been edited by marian-j: 18 Nov 2015, 19:43 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
L-ai picat, sper.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
L-am picat, da!Pe un scaun confortabil de la mine din biro.Laic ă bos, cum spuneam.
![]() P.S. Mi-o dat și șpagă!Amu se îndoapă nevastă-mea cu ea. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
La cate gherle dadeau aia de la Top Lac, ma mir ca n-a cazut suportul ala singur.
This post has been edited by Laurentziu83: 18 Nov 2015, 21:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
A cazut lacul, stai calm ! Inca lucreaza sub vopseaua noua ! Dar oricum am mârlit eu bara pe colt, asa ca .........
Schimbat astazi si lichidul de frana, reglat geometria, amortizoarele inca mai au pana sa fie inlocuite, distributia nu prezinta zgomote anormale. Alles super ![]() PS: franele Brembo & Ferodo dovedindu-si superioritatea 20151118_142235.jpg ( Size: 1.61mb ) Number of downloads: 678 Mai pun una, că-i amuzantă postura ![]() This post has been edited by dr_mKe: 18 Nov 2015, 22:16 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
M-o dus cu gandu' la asta
hqdefault.jpg ( Size: 8.92k ) Number of downloads: 253 P.S. Tare fain luceste lacul ala, pare a fi din belsug ![]() |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(kossak @ 19 Nov 2015, 01:43) ![]() Phil Collins of Timisoara ... ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Una peste alta, Bufnițoiul funcționează în parametri normali, chiar optimi.
Tâmpenii înlocuite din cauză de impotență funcțională absolută: - sonde lambda - debitmetru - termostat - injectoare - sondă temperatură eșapament Suspensia este de mare clasă, rezistă drumurilor noaste și chiar n-a avut parte de drumuri ca-n palmă, dar drept este că n-am obiceiul să dau în gropi ![]() Consumul este foarte bun, navetă + oraș cu circa 0.5 litri% sub Prestij, în aceleași condiții și apucături de condus. This post has been edited by dr_mKe: 19 Nov 2015, 11:05 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
marian-j |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 18 Nov 2015, 21:45) O facut poza, o piscalit oleaca la telefon, si apoi o inceput sa se hlizeasca de se kk pe el, uitandu-se la ce isprava o facut.Cica arat ca un omulet Lego! ![]() QUOTE(kossak @ 18 Nov 2015, 23:43) M-o dus cu gandu' la asta hqdefault.jpg ( Size: 8.92k ) Number of downloads: 253 P.S. Tare fain luceste lacul ala, pare a fi din belsug ![]() Buna idee, coane kossak! ![]() O sa incep sa port sacouri!Astfel o sa imi pot masca oleaca cimitirul de porci de deasupra curelei! ![]() Am o intrebare:la care lac te referi?La cel de pe troaca lu' doftoru', sau la cel de jos? ![]() QUOTE(M.C. @ 19 Nov 2015, 06:33) Ai Kent dens, ai Kent muv.... ![]() Necazul e ca io dohanesc Lachistraic! ![]() <span class='edit'>19 Nov 2015, 21:25:</span> Aaa, stati sa va si gat povestea! Cand o vazut doftoru' ca ambulanta lui o trecut fara probleme de testul de gaze, o inceput sa se infoaie in pene!O stat calare pe mine cand am dat "OK" pe serverul din Bucuresti, si a fost taaare dezamagit ca nu o fost selectat pentru reinspectie.O stat botos oleaca, da' i-o trecut repede. Incep cu hartogaraia.Ii dau bonul fiscal, CIV-ul, talonul, anexa itp, buletinul, etc.Le-a preluat absent. ![]() Apoi ii cad ochii pe acel "rauduartiness sertificheit" ce insoteste anexa itp a CI, si face ochii mari! El:Cum adica "Bun tehnic"?!!! ![]() Io: ![]() ![]() El:Cum, mah, "Bun tehnic"?!!! ![]() ![]() Io(total siderat!) :Dar ce dreaq ai fi vrut, mah, sa te resping fara motiv? ![]() El:"Bun tehnic" se da la Laguna ta, sau la Fordu' lu' marksmann!Mie trebuia sa-mi dai "EXCELENT TEHNIC"! ![]() Io:L-am citat pe capitanul Burcea.Ireproductibil! Mi-e ca-mi trage bucatzelu' spitzuri in cwr, si ma pune pe bara sau la gazeta de perete. ![]() This post has been edited by marian-j: 19 Nov 2015, 23:27 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Am si eu un babau doftore, curata auspuful ala ca e mai negru ca la fumacios, strica toata frumusetea bembeului.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
marian-j |
![]()
|
Asa-i ca-i dus cu capu'?
![]() Amu stai de capul lui, sa nu uite!!Manualul de reparatii l-am pus, personal!, in bufnitoi! Nu glumesc!O trebuit sa-i spun de 3X ca sa nu uite CIV-ul! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(marian-j @ 19 Nov 2015, 21:54) Io:L-am citat pe capitanul Burcea.Ireproductibil! Mi-e ca-mi trage bucatzelu' spitzuri in cwr, si ma pune pe bara sau la gazeta de perete. ![]() Nu fac io de-astea cu oameni serios. Da' nu mi-i foarte clar ce-o zis capitanul ala, l-o invitat pe interlocutor sa-i giugiuleasca bârzoiul? Apropo, n-am mai auzit ni'ic de pizza aia. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marian-j |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 19 Nov 2015, 21:33) Am si eu un babau doftore, curata auspuful ala ca e mai negru ca la fumacios, strica toata frumusetea bembeului. Stai calm, coane.O sa se curete singur auspuff-ul ala.Negreala aia ce o vezi matale e de pe vremea cand mergea cu benzina dizel.Da-i voie la kat sa-si traga oleaca rasuflarea, si o sa vezi rugina in loc de catran. ![]() 19 Nov 2015, 22:08: Coane bucatzele, pizzele alea s-au halit in cadru intim, la mine acasa!Am avut mult de lucru, si am plecat tarziu de pe plantatie.Nu aveam cum sa mai ajung in timp util si la Giovanna.Doftoru o facut oficiile de "pizza boy" si apoi o plecat, val-vartej, spre Deva. Amu il pun si pe Burcea.Da' o fac pe raspunderea dumitale!Daca ii bai, da repede cu mopu'!Cu doftoru' imi permit d-astea.Cu forumu', nu! ![]() 2pam7t.jpg ( Size: 24.18k ) Number of downloads: 130 This post has been edited by marian-j: 19 Nov 2015, 22:08 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Calmo, asa cătrănit arata dupa ce-i arat degetu mare de la piciorul drept, inca si mai rau se poate
![]() Amu s-a curatat, la naveta conduc exemplar de economic. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu vreau sa stiu daca autobuzul din fata a luat tot "bun tehnic".
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
marian-j |
![]()
|
QUOTE(madhorsefuzzy @ 19 Nov 2015, 22:55) Care autobuz, coane?Ia uitata-te mai atent.Nu-i autobuz! ![]() Si nu, nu-i trebuia acel "Bun tehnic".Iesise din reparatie la frane, si trebuia sa atest ca reparatiile au fost facute/sau nu, corespunzator.Doar atat! 19 Nov 2015, 23:23: QUOTE(Raduchu @ 19 Nov 2015, 23:10) Bingo!Uite cine e atent la ce se uita! ![]() Raducule, e randul matale sa te inseli! ![]() Si firobuzu' ala poate produce emisii poluante.Are un motor termic auxiliar.Un dizel identic cu cel de pe utilitarele Iveco Trakker. ![]() This post has been edited by marian-j: 19 Nov 2015, 23:23 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marian-j @ 20 Nov 2015, 00:14) Care autobuz, coane?Ia uitata-te mai atent.Nu-i autobuz! ![]() Si nu, nu-i trebuia acel "Bun tehnic".Iesise din reparatie la frane, si trebuia sa atest ca reparatiile au fost facute/sau nu, corespunzator.Doar atat! <span class='edit'>19 Nov 2015, 23:23:</span> Bingo!Uite cine e atent la ce se uita! ![]() Raducule, e randul matale sa te inseli! ![]() Si firobuzu' ala poate produce emisii poluante.Are un motor termic auxiliar.Un dizel identic cu cel de pe utilitarele Iveco Trakker. ![]() Eu am vazut ca are fire pe el, da nu intelegeam cum de se poate deplasa fara curent si de asta l-am bagat la autobuze. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Luase foc unul de la o sonda lambda care nu fusese montata in huda corespunzatoare, direct din fabrica
![]() M-o dus marian sa imi arate isprava italienilor. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
@marian-j asta nu mai stiam, sa-mi fie cu pardon.
![]() @DannyY adica tu vrei sa zici ca Bufnitoiul polueaza? De asta nu a luat "excelent-tehnic"? ![]() |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
dr_mKe |
![]()
|
Bufnițoiul poluează fix regulamentar.
Au mai rămas de rezolvat tweeterele ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
dom doftor, am o dilema:
disc frana ate - 506 lei perechea disc frana ate - (striate) 604 perechea disc frana brembo - 612 perechea nu stiu sa zic diametre, sau alte detalii. sper din tot sufletul ca is ø308mm toate, cred, maine mai vb cu mecanicul, ca ate se refera la ate simplu, ate striate = ate premiumone, iar brembo is alea high carbon (singurele dealtfel, exita doo modele iar diferenta intre ele este de tratamentul anticoroziv pana la montaj). Ca sa o zic pe aia dreapta, ate am acum, si ...dupa ~ 130.000 km de la montaj... nu pot sa zic ca nu si-au trait traiu` Ate striate - ![]() brembo - doar pt brand, n-am avut, nu stiu cum is. diferenta intre alea striate si brembo e nesemnificativa la bani, si oscilez intre alea doo. deci...ce paracetamol sa aleg? Placutele vor fi, cu siguranta, mintex - d-astea mi-a tot pus pana acum => is ok. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
marian-j |
![]()
|
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Brembo HighCarbon.
This post has been edited by dr_mKe: 24 Nov 2015, 06:23 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ce intrebare nepotrivita pe acest topic! Pishky, chiar sperai sa primesti alt raspuns decat Brembo? Sa nu uiti de placutele Ferodo!
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 13:43 |