DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dezaburirea vietii :|, Probleme de iarna

bucatzel
post 5 Dec 2014, 17:39
Post #31

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(paul_p @ 4 Dec 2014, 18:11)
La mine (ca de altfel la orice masina actuala) dezaburirea se face cu aer fierbinte.

Dezaburirea trebuie facuta cu aer cald, dar nu cu continut mare de vapori.
*

Pai atunci adu-ti aminte cum arata traseul aerului in dacie, Aduna si faptul ca nu exista vreun filtru de polen.

De ce oare in dacie stergea lumea geamul cu carpa intr-o veselie prin oras, daca nimerea o zi rece si ploaie?
Traseu scurt, care mai si incepe dintr-o zona a masinii unde se poate aduna apa destul de usor. Mai aduni si-o venitlatie de soarec astmatic, incat daca n-apuci sa mergi cu ceva viteza, nu reusesti decat sa aburesti geamurile si mai tare.

Cand eu inca mergeam zilnic cu dacia, dadeam drumul la caldura doar cand motorul ajungea la 80 de grade, dar in primele 1-2 minute, tineam inchis traseul aerului spre habitaclu, sa apuce sa se incalzeasca si caloriferul catr trebuie. Dupa care deschideam incalzirea doar spre picioare, si doar un pic mai tarziu incepeam s-o trimit spre geam. Asa nu aveam chiar asa multa nevoie sa stau cu carpa pe geam in continuu.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GabyEmi7
post 5 Dec 2014, 18:01
Post #32

Membru incepator

Group: Members

Ma scuzati cu nu am revenit sa spun cum am rezolvat problema. Eu la papucul rupt aveam o tablita mica, am bagat.o in chederu de la luneta si am stranbat putin tablita cat sa atinga linile. Vreau sa zic ca merge dezaburirea dar nu prea face fata plus ca am cateva lini intrerupte. Va vand un pont: spuma de ras si se rezolva problema smile.gif, pare din filme dar chiar merge, mie mi.a zis un mecanic de treaba asta. Bine pe langa asta imi dau drumu si la dezaburire si e totul ok deocamdata smile.gif. Si inca ceva nu dati bani pe spray-uri sunt inutile wink.gif

This post has been edited by GabyEmi7: 5 Dec 2014, 18:20

--------------------
Dacia 1310 1990
+
DJ-55-AMC
post 5 Dec 2014, 18:29
Post #33

Membru autentic

Group: Members
From: Craiova

Am gasit luneta cu dezaburire NOUA la 86 lei la magazin, este " de uzina". Maine ma duc si o iau. Revin cu poze.

--------------------
Dacia 1310 L 1997 - DJ-55-AMC
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th May 2025 - 00:16
Forum Renault