Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
Wimacl10 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|||
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Culmea e ca la ora asta basescu in libertate ajuta psd...practic orice intalnire,tinere de manute ...intre werner si base mai erodeaza din increderea pe care o mai are werner care a spus ca nu va fi un presedinte ca basescu insa se comporta exact la fel.
In parlament opozitia va fi canibalizata de basescu care va deveni liderul opozitiri,practic singura sansa a opozitiei sa devina credibila ar fi ca basescu sa nu fie in parlament. Manca basescu clatitele,shordanii...pe pita prajita iar aripa pedelista de turcani din pnl oricum intra in curand in pmp. This post has been edited by Wimacl10: 17 Jan 2017, 14:56 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 17 Jan 2017, 15:34) Unde dai si unde.. crapa la locul potrivit. QUOTE(radian @ 17 Jan 2017, 15:49) Radiane, era un compliment. Curba lu gauss zice 80% -20%. Eu am zis ca avem 30% inteligenta, adica peste medie. Nu vaz de ce te-ai simtit ofensat. This post has been edited by neumann: 17 Jan 2017, 17:13 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
E si asta un record. In acelasi post sa-mi citezi de doua ori acelasi mesaj si sa-mi dai doua replici diferite.
![]() This post has been edited by radian: 17 Jan 2017, 16:32 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE In acelasi post Erau doua posturi diferite. Te lasa vederea? Ar fi doua cauze, din cauza varstei, sau.. lipsa activitatii sexuale |
--------------------
...
..
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(maho @ 17 Jan 2017, 14:42) Pai "sunt multi ai drec', si n-au nici o boala". ![]() Parca era "dinamic", da' clasa (grupa) nu cred ca se schimba. Stilul nici atat, e inconfundabil. Dinamic, da, corect! Nu poți face filtrare pe toată clasa de IP-uri, blochezi toți userii ISP-ului respectiv! Stilul da, face diferența! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(neumann @ 17 Jan 2017, 12:18) lu tonel i-a dat restrictia Liviu. Care desi sunt big fan al lui, la faza asta l-au cam lasat nervii. Tonelu e inofensiv, si mai mult, nu l-am vazut sa injure sau sa scuipe pe jos. Io unu nu vad de ce nu ar avea drept de postare. Ahem, vezi ca-mi datorezi un miel. Cat de motiv, o fost degradarea exagerata a oricarui topic in care s-o gasit sa-si exprime Cat de discutia intre moderatori, din cei care si-au dat cu parerea pana acum, unul singur considera ca i s-ar mai putea acorda o sansa, restul erau foarte multumiti ca s-a revenit la un nivel mai normal dupa ce i s-a pus pumnul in gura. Amu' ca o binevoit sa-si faca clona, nu prea cred ca mai conteaza discutia intre moderatori la adresa lui. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
neumann |
![]()
|
si cum determinam mai exact cat de jos coboara nivelu discutiei? Ca am si eu niste musterii, nasty e horror pe topicul cu USR, tonel e pistol cu apa pe langa corifeii aia. Evident sa nu trecem cu vederea pe luchero si deocamdata RZV e peste linie dar se straduieste tare, daca urmaresti discutia cu vercinge.
Oricum, daca nu e vorba de atac la persoana, jigniri si altele, eu zic ca libertatea de exprimare e libertate de exprimare. Nu putem fi toti genii. Iar daca e de nivel.. nu cred ca tonel e singuru. Mai degraba deranjeaza ca e singuru din zona de stanga care recurge la tacticile respective de comunicare. |
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(neumann @ 17 Jan 2017, 19:33) si cum determinam mai exact cat de jos coboara nivelu discutiei? Ca am si eu niste musterii, nasty e horror pe topicul cu USR, tonel e pistol cu apa pe langa corifeii aia. Evident sa nu trecem cu vederea pe luchero si deocamdata RZV e peste linie dar se straduieste tare, daca urmaresti discutia cu vercinge. Ausma...nu mai bine urmaresti si tu firu' discutiei cu vercinge inainte sa-ti dai cu parerea despre mine? Decat zic, vorba unor de p-aci, sa nu plangi tu la mormant strain. ![]() Repede ai sarit tu sa aperi onorea neprihanita a lu' vercinge... |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
ai dat-o in ba p'a matii. Ai mentionat o ruda, fara ca el sa iti fii mentionat asa ceva.
|
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și ce? Doar nu e prima oară.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 17 Jan 2017, 14:16) Domnu' justitiar de dreapta (din meditatii) daca nu-ti dai seama, ti-o spun eu. Daca esti prost sau dai dovezi de prostie, lumea te trateaza ca atare. Asta e,puiule. Incearca si tu sa fii inteligent, macar mimeaza treaba, precum femeile nasoale... Cat despre "marsh ma" spune-i-o lui tac-tu, ca daca nu o cobzarea pe maica-ta scapam acuma de unul ca tine pe forum. QUOTE(RZV @ 17 Jan 2017, 14:22) Ati inebunit amandoi? Ia mai vedeti, odat'. This post has been edited by RZV: 17 Jan 2017, 18:57 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Io-te fleoșc, parcă e obligat cineva să citească gratulările voastre reciproce. Eu rețin că parcă i-ai dat-o în acest fel lu' ăsta nou, așa că d'aia am afirmat ce am afirmat.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
Vezi ca nu retii bine. Nu sunt genu' care sa pomeneasca familile primu'.
![]() This post has been edited by RZV: 17 Jan 2017, 19:14 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu stau să sap în rahat. Te cred și te rog să primești scuzele mele.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
luck33ro |
![]()
|
Niuman le da lectii de moderatoare la baetii
![]() |
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(RZV @ 17 Jan 2017, 19:55) ![]() Ce faci monser, uitasi de "marsh ma"? ![]() Ce-mi plac cei care starnesc circul dupa care se dau loviti! ![]() On topic: sa mai zica verunul ca ficusul nu poate fi Speedy Gonzales cand vrea! A zburat coldea in doi timpi si trei miscari! OK, "la cerere" ca sa se stinga scandalul, evide..? This post has been edited by Garett: 17 Jan 2017, 20:16 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Stai sa vezi distractie daca fuge si coldea si da din casa inclusiv despre scheletii din dulapul lui iohanis ( de ex. Incendiul din colectiv)....coldea chiar le stie pe toate - securistul sunt convins ca asculta telefoanele tuturor oamenilor importanti din politica.
This post has been edited by Wimacl10: 17 Jan 2017, 20:28 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
tot seoros erea mai tare.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 13 Jan 2017, 11:31) citeste matale ce scrie in poza de o pusei matalutsa pe forum. "In franta, cehia si polonia, limitarea se aplica doar la pensie". Iar noi vorbim aici de asigurari de sanatate, dupa cum chiar tu il apostrofai pe tonica ca vorbeste de venituri. Te simti superior lu tonies, ca idee? Probabil ca da, orice prost isi inchipuie ca e destept in gradina lui. QUOTE(RZV @ 13 Jan 2017, 11:32) Aici vorbim de ambele, adica si de CAS si CASS. Asta, daca ai pierdut sirul discutiei. Si de prosti sa intrebi familia matale. Mai uita omu din 13 ian pana acu. |
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
Asta e.
![]() Numai cine nu munceste nu greseste... ![]() Pe de alta parte, nu esti nici tu domnisoara de pension, daca e sa o tinem pe aia dreapta, iar la bagat batu' prin gard, campion te numesti. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
Le
QUOTE orice prost isi inchipuie ca e destept in gradina lui. Nu e tocmai flatant, dar e neutru si nu necesita referiri la familie. |
--------------------
...
..
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 08:38 |