Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(tony-s10 @ 25 Jan 2017, 09:18) Normal ca apar si magazine sparte cand se bat protestatari cu jandarmi, daca jandarmii nu sareau la bataie nu erau nici magazine sparte. deci jandarmeria era de vina pentru ca protestatarii pesedisti spargeau magazine ![]() 25 Jan 2017, 09:24: QUOTE(ady77 @ 25 Jan 2017, 09:19) daca si cu parca se plimbau pe o barca. Deocamdata avem realitatea care arata ca protestatarii anti dracnea si anti legi dracniste au fost civilizati si pasnici. This post has been edited by aphophis: 25 Jan 2017, 09:24 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tu uiți cuvinte din frază pe parcursul analizei?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Încercînd să dreagă busuiocul, președintele Iohannis a trimis Parlamentului o Scrisoare prin care declanșează procedura de organizare a unui alt Referendum „cu privire la următoarea problemă de interes național”, cum spune chiar domnia sa: „Continuarea luptei împotriva corupției și asigurarea integrității funcției publice”!
Fiind vorba despre o acțiune în care este antrenată întreaga populație a României și despre un proces electoral care costă 80 milioane euro, să vedem dacă inițierea acestui proces se încadrează în prevederile legale. Astfel, Legea nr. 3/2000 actualizată, cunoscută sub numele „Legea referendumului”, precizează în Capitolul II, Secțiunea a 3-a, „Referendumul cu privire la probleme de interes național”, la art. 12, care sînt temele ce pot genera o astfel de consultare a populației: „(1) Sunt considerate probleme de interes național în sensul art. 11: A. Adoptarea unor măsuri privind reforma și strategia economică a țării B. Adoptarea unor decizii politice deosebite cu privire la: a) regimul general al proprietății publice și private; ![]() c) organizarea generală a învățământului; d) structura sistemului național de apărare, organizarea armatei, participarea forțelor armate la unele operațiuni internaționale; e) încheierea, semnarea sau ratificarea unor acte internaționale pe durată nedeterminată sau pe o perioadă mai mare de 10 ani; f) integrarea României în structurile europene și euroatlantice; g) regimul general al cultelor; (2) Cetățenii sunt chemați să se pronunțe prin DA sau NU asupra problemei supuse referendumului, decizând cu majoritatea voturilor valabil exprimate la nivelul țării”. Greu, greu, cu limba romana... Temele propuse nu pusca deloc cu ce spune legea. Mi-e teama ca avem o furtuna intr-un pahar cu apa... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
tony-s10 |
![]()
|
Group: Banned Posts: 0 Joined: 24 January 17 ![]() |
Nici macar lupta anti-coruptie nu poate fi supusa unui referendum - Romania a semnat mai multe trratate cu ue pe tema anti-coruptie...si ne intoarcem la art. 74 unde se spune ca populatia nu se poate pronunta pe probleme cu caracter international.
Oricum mi se pare nornal art 74 care interzice populatiei sa se exprime pe probleme fiscale,cele cu caracter international,amnistie si gratiere...altfel in fiecare zi am avea un referendum initiat de minim 100 mii de cetateni pt. Gratierea lui dan diaconescu,tinerii frumosi si liberii sa nu mai plateasca nici o taxa la stat, eliminarea tva,iesirea romaniei din ue. Intrebarea lui werner va fi vreo prostie de genul - Doriti sa continue justitia in .Romania ? This post has been edited by tony-s10: 25 Jan 2017, 11:39 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Sa se intezica tot populatiei cu exceptia votarii pentru pexede!
QUOTE(ady77 @ 24 Jan 2017, 20:57) atunci sa-i supunem la test... QUOTE(mars @ 25 Jan 2017, 00:54) Sa vina dracnea sa modifice regulamentu, sa ofere gratiere si dezincriminarea clonelor care nu aduc prejudicii peste 200000 de lei ![]() This post has been edited by luck33ro: 25 Jan 2017, 11:12 |
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Pe scurt, referendumul e ilegal pt ca relativizeaza legea.
QUOTE Dana Garbovan, presedinta Uniunii Judecatorilor din Romania, critica ideea referendumului initiat de Presedintele Iohannis, pe motiv ca relativizeaza legea (nota : intr-adevar, ce ar fi daca majoritatea celor care ar veni la referendum ar raspunde NU la intrebarea "vreti sa continue lupta anti-corupti?") si discrediteaza lupta anticoruptie (nota : intr-adevar, daca e nevoie de un referendum unde poporul spune ca vrea sa continue lupta anti-coruptie, inseamna ca sistemul judiciar penal, binomul si ong-urile dedicate anticoruptiei nu prea si-au facut treaba pana acum). Dar nu aceasta critica mi-a atras atentia, ci propunerea unui alte intrebari fundamentale de raspuns la referendum, propunere facuta de Dana Garbovan : "daca (romanii, n.n.) doresc sa se clarifice implicarea serviciilor secrete in justitie, ori lamurirea modului in care instantele de judecata au devenit “camp tactic” pentru SRI". Ei, asta da tema de referendum! Vor veni romanii la un astfel de referendum unde sa isi ceara dreptul la libertate in loc sa se revolte, in strada, pentru mai putina libertate (=DNA, in parteneriat cu serviciile secrete, si nu judecatorii, sa faca justitia si "dreptatea")? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Usor baieti ca va calcati in picioare sa arati cat de fraier e mutulica si cat de maret e psd-ul si dracnea. Mai e nevoie de demascatorul de acoperiti sa va sustina si tabloul postacilor e complet.
Ma duc sa borasc putin si sa aprind o lumanare pt. aia care mor in puscarii din cauza DNA-ului. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DragosP @ 25 Jan 2017, 11:09) Nu uit nimic, discuția era despre "tentativa de lovitură de stat" a lui Johannis... QUOTE(ady77 @ 25 Jan 2017, 11:36) Nu tu, pesedeul prin gura lui dragnea. Prin extensie susținătorii/votanții pesede trebuie fie să se delimiteze de tâmpenia enunțată fie să ne demonstreze veridicitatea interpretării respective. Până una alta duminică a avut loc o manifestație și atât. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Si mai trebuie spus ceva.
In Romania nu exista referendum legislativ, Constitutia nu prevede asa ceva. Exista doar referendum consultativ, ce nu genereaza obligatii legale. S-a vazut asta foarte bine la consultarea din 2009 cu tema parlament restrans la 300 de parlamentari, a ramas fara finalitate practica. Deci este doar un exercitiu de imagine pentru KiWi aflat in scadere de popularitate in sondaje, de banii aia mai bine se repara vreun spital sau vreo scoala. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
daca alegerile sunt valide dupa cat timp ai voie sa manifestezi ?
|
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
Vezi că mai sunt cuvinte prin postarea mea. Nu le ignora.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tony-s10 |
![]()
|
Group: Banned Posts: 0 Joined: 24 January 17 ![]() |
Presedintele nu are voie sa manifesteze pe perioada mandatului nici macar la un miting legal - daramite ilegal...a jurat sa fie impartial si sa nu fie adeversar sau partizan cu nici un partid...bine noi de 12 ani nu am avut un presedinte a tuturir romanilor ci doar presedinti de partid -pdl-pnl.
This post has been edited by tony-s10: 25 Jan 2017, 12:07 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
De avut voie, are, problema e conotația pe care o dă lucrul ăsta. Din acest punct de vedere, Iohanis trebuia să stea în banca lui și să scoată maxim un comunicat. Era clar că ieșirea lui va fi exploatată.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
luck33ro |
![]()
|
Un comunicat al politiei ca manifestatia a fost ilegala aveti ?
|
--------------------
**
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(radian @ 25 Jan 2017, 08:19) nu vad de ce trebuie luat in bascalie statutul lui Johannis. Ca nu esti de acord cu ceea ce face este deja alta mancare de peste. Pai cum, n-a zis dracnea (nr. 3 in stat) ca n-o sa-i mai permita lui Iohannis (nr. 1 in stat) sa faca ce vrea? QUOTE(ady77 @ 25 Jan 2017, 08:43) Daca ar fi fost violente, dupa ce pleca KWI din piata? N-avea cum, galeriile lui fcsb, dinamu si rapid au stat acasa, s-au uitat la meciurile amicale. QUOTE(Garett @ 25 Jan 2017, 10:07) Pai hodorogii aia care-au iesit la cotroceni cand le-a taiat base pensiile n-au incercat o "lovitura de stat"? Sau politistii, tot in perioada aia (cei cu "iesi afara, javra ordinara"). QUOTE(neumann @ 25 Jan 2017, 11:11) ![]() QUOTE(vercingetorix @ 25 Jan 2017, 11:46) Exista doar referendum consultativ, ce nu genereaza obligatii legale. Ba genereaza, obligatia de a nu legifera ceva in sens contrar rezultatului referendumului. Ca nu stabileste termene de implementare, e alta poveste. @ luck33ro: nu le-a dat voie firicica (nr. z+1 in stat), asa ca a fost ilegal. This post has been edited by maho: 25 Jan 2017, 12:42 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Fara termene de implementare.. stabileste obligatia de a nu legifera in aceeasi zi cu referendumul sau ceva.
QUOTE La un pahar Klaus, Liviu și Călin se adunară să comemoreze ziua mea. Pe la al treilea pahar, Klaus începu să vorbească aproape coerent: - Voi aveți senzația că conduceți ceva? Așa credeam și eu, până am fost la Strasbourg. Ce-au măturat ăia cu mine pe jos!... Doar tâmpit nu m-au făcut! - Și cu grațierea? - Sunt întrutotul de acord! Însă, fără politicieni, că scapă Adrian Năstase. - Păi, a ieșit deja! - Da? Păcat! |
--------------------
...
..
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
Ce anume? Ca prezidentul vrea campanie electorala de 80 de milioane de euro? Pe banii fraierilor?
|
--------------------
...
..
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
Pai daca n-au avut autorizatie pentru numarul de oameni din piata, a fost ilegal. Cati ai zis? 30.000?
![]() |
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
N-am; da' logica imi sugereaza ca nu le-ar fi dat in veci autorizatie, decat daca era pro-psd.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 25 Jan 2017, 13:56) Prin vointa lui Dracnea si a pexede... Duamne ajuta! 25 Jan 2017, 14:04: QUOTE(maho @ 25 Jan 2017, 14:02) nu are voie ![]() This post has been edited by luck33ro: 25 Jan 2017, 13:04 |
--------------------
**
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
sa nu uitam zic: totul pentru ca unii tre' sa iasa de la bulau cu orice pret. prin urmare psd isi descopera brusc sufletul de mama si pune o de ordonanta pe shest care:
1) scoate din parnaie vreo 2000 din excesul de 10000 (?), deci rezolva un covarsitor procent de 20% din problema suprapopularii, care insa vor mari cu 80% satisfactia generala, conform unui sociolog obscur. din intamplare, o parte destul de serioasa din aia eliberatii sunt corupti si miliardari de carton de bine, dar asta e doar o coincidenta. 2) psd este si partidul strategiei si gandirii pe termen lung, prin urmare schimba codul penal astfel incat oamenii sa nu mai ajunga in inchisoare in primul rand, mai ales pentru maruntisuri cum ar fi abuzul in serviciu pana pe la 45000 de euro, pe care ii fura de foame vreun ales local ca sa aiba ce pune pe masa la copilashi. deci, descongestionarea puscariilor cu 20% se va pastra pe termen lung. si unii se incapataneaza sa igonre intentiile pure ale pesedeului, in ciuda tutuor evidentelor. ce lume rea... This post has been edited by Han Solo: 25 Jan 2017, 13:14 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 13:48 |