Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
vercingetorix |
![]()
|
||
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|||
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Hai ca ai facut de un covrig, nu te mai culci cu burta goala.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tony-s10 |
![]()
|
Group: Banned Posts: 0 Joined: 24 January 17 ![]() |
Tot ce s-a intamplat la bamboo si dupa confirma ca atat la colectiv cat si la bamboo au fost incendii puse de servicii la comanda lui iohanis
- ambele incendii au fost vineri spre sambata ca sa poata iesi cati mai multi in weekend la proteste - protestele cu oug erau lesinate si era nevoie de o scanteie ca sa le amplifice - s-a ales un alt tip de club tocmai ca sa nu mai moara asa multi, cu siguranta nici la colectiv n-a vrut iohanis sa omoara peste 60 ci doar 2-3 insa acolo nu s-a tinut cont era un beci cu o sigura iesire care a fost blocata de panica celor dinauntru - aici s-a ales un club in care mare parte sa aiba posibilitatea sa se salveze si sa moara doar 2-3. - exact ca la colectiv iohanis era pregatit sa se urce pe cadavre insa de data asta n-au mai aparut cadavre si protestele au fost de o mai mica amploare. - ambele concerte s-au produs in momentul in care iohanis a vrut sa inlature un guvern Sunt mult prea multe 'coincidente' mai ales daca mai luam in calcul si cat de convenabil pt. Sri a murit condrea - si in cazurile colectiv si bamboo tot pe sri ii suspectez - ei au cele mai multe resurse. This post has been edited by tony-s10: 26 Jan 2017, 13:26 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Botezatu....
Concert de saxofon |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Bamboo a mai scos bani de renovare si data trecuta cand a luat foc...
QUOTE(ady77 @ 26 Jan 2017, 09:37) A scandat in gand si Tonelu l-a auzit ![]() QUOTE(tony-s10 @ 26 Jan 2017, 12:03) Tudor Chirila e suficient de spontan ? |
--------------------
**
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Nici un om normal si educat corect pentru societate nu poate fi de acord cu legalizarea furtului. Numai hotii se bucura la asa ceva. Sau prostii.
Degeaba arunca unii si altii cu petarde, asta e un fapt care nu se uita chiar asa de usor. Ca a fost ales un hot pentru ca a reusit sa pacaleasca lumea e una. Dar cand alegatorul se bucura ca alesul lui pune bazele unui jaf legal... mi se pare masochism. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DannyY @ 26 Jan 2017, 13:23) Mie nu mi-a produs nici o emotie bambu in flacari. Absolut nici una. chiar daca eu nu sunt un fan al acelui stil cu arderea unui club de fitze, care n-a impresionat pe nimeni. Nici macar familia Castellano? |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
tony-s10 |
![]()
|
@danny. - Mare hot - a trimis sms-uri ca lumea sa mearga la vot - spre deosebire de fecioara neprihanita iohanis care a obtinut 6 case prin fals si uz de falz - eu zic sa faceti procese din astea de corectitudine si moralitate la din aia spalati pe creier de propaganda care inghit totul pe nerasuflate.
This post has been edited by tony-s10: 26 Jan 2017, 13:46 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
miki |
![]()
|
Spre deosebire de tine care mai iei o gura de aer intre inghitituri
![]() |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.733 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(tony-s10 @ 26 Jan 2017, 13:41) @danny. - Mare hot - a trimis sms-uri ca lumea sa mearga la vot - spre deosebire de fecioara neprihanita care a obtinut 6 case prin fals si uz de falz - eu zic sa faceti procese din astea de corectitudine si moralitate la din aia spalati pe creier de propaganda care inghit totul pe nerasuflate. Că Iohanis are tinicheaua cu casa legată de coadă o știm. Chiar vreau să-i confiște casa dacă se dovedește c-a obținut-o prin fals. Da' ăia care-s fani Dragnea nu se întreabă din ce venituri a realizat mustăciosu' ditamai domeniul de aproape 7000 mp, cu vilă cu piscină, teren de tenis cu nocturnă, casă de oaspeți și mai multe clădiri anexe? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Tonica, ca mutulica a furat casele am inteles (daca chiar asa e, ii doresc sa plateasca si cu libertatea pentru asta), dar poti sa ne zici cum a facut bani domnul dracnea din salariul de bugetar pentru domeniul pe care il are?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
DannyY |
![]()
|
Sa ne intelegem: pentru ce au furat, sa raspunda. Toti: Dragnea, Iohanis, Basescu, Tariceanu, Mazare etc. Dar chiar nu vedem ca unii se pregatesc sa fure in continuare cate 45.000 euro si sa ne rada in nas ca e "legal"?
Tonele, eu nu incerc sa-ti schimb parerile, personal mi se pare o lupta inutila. Crede-ma ca nici tu nu le schimbi pe ale mele, indiferent cat le repeti. Vino cu argumente logice, altfel am alte treburi, mult mai importante. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
tony-s10 |
![]()
|
Pai atunci nu mai dati lectii de moralitate - ca deocamdata doar la iohanis o instanta a constat falsul si uzul de fals..daca-l acceptati si-l sustine pe iohanis cu atat sunteti mai putin in masura de a da lectii de moralitate cu cat la el exista si dovada - macar la dragnea deocamdata nici o instanta n-a pronunta vreo ilegalitate (aia cu sms-urile chiar e o vrajeala pt. Prosti) ......in rest asa cum sunt suspecte veniturile din care dragnea si-a facut case cel putin la fel de suspecte sunt veniturile din care werner a cumparat 6 case.
This post has been edited by tony-s10: 26 Jan 2017, 14:00 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
DannyY |
![]()
|
Dovada mai clara ca dezincriminarea abuzului in serviciu, astfel incat sa poata fura linistit cate 45.000 euro nu exista. Nimeni nu a mai avut nesimtirea asta pana acum, nici macar Basescu, cel mai ghiolban presedinte pe care l-am vazut pana acum.
Daca renunta la cele doua, reintra in normal. Pana atunci, e un talhar de care trebuie sa ne ferim. Si sa scapam, daca putem ![]() This post has been edited by DannyY: 26 Jan 2017, 14:03 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.199 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Asta cu domeniul lu Dragnea de 7000 mp e fix pix.
Io aș zice că 7000 mp in tilorman fac cu indulgenta 500 mp in București. Întrebarea este care e averea care o deține Prin interpuși .... Și Olguța este mult mai săracă decât 90% din români. Numai că eu nu cred |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
tony-s10 |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 26 Jan 2017, 14:03) Dovada mai clara ca dezincriminarea abuzului in serviciu, astfel incat sa poata fura linistit cate 45.000 euro nu exista. Nimeni nu a mai avut nesimtirea asta pana acum, nici macar Basescu, cel mai ghiolban presedinte pe care l-am vazut pana acum. Daca renunta la cele doua, reintra in normal. Pana atunci, e un talhar de care trebuie sa ne ferim. Si sa scapam, daca putem ![]() Intr-adevar tragedie cu aia 200k lei in schimb iohanis e ok - n-a furat decat 6 case - de milioane de euro (casa aia in care o banca platea chirie de 5 000 euro/luna - ma gandesc ca nu era o cocioaba) - eu zic sa mai fure 6 ca oricum tinerii frumosi si liberi il sustin neconditionat nu pun intrebari si ies la comanda lui in strada. Imi place logica asta - e ok ca hotii nostrii controleaza justitia ....si mai dam si lectii de moralitate iar pe ceilalti ii facem hoti ca au trimis sms sa mearga lumea la vot - la felul in care a fost facut dosarul ala cu referendumul sau dosarele lui ponta eu imi pun serioase intrebari asupra tuturor doasarelor din romania si la fel cred ca isi pune intrebari oricine gandeste un pic. This post has been edited by tony-s10: 26 Jan 2017, 14:18 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
zmuaramasa, daca erau doar 45000 la mijloc io votam cu doua maini miscarea asta. merita cu brio, dai 45K si gata.
brublemu' e ca prevederea e scalabila practic la nesfarsit. pot fi lejer 45000 de 45000 de ori, sunt doar 2 miliarde si ceva, bujetu' permite. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DannyY |
![]()
|
Da, e tragedie cu aia 200.000 lei, fiindca orice hot bugetar cu oarece functie va putea sa-i fure, nu numai Dragnea. Adica multiplicam 200 K cu numarul de escroci din administratia publica. Dragnea e doar un pitifelnic, el merita aruncat in ocna doar pentru ca a avut neobrazarea sa incerce asa ceva.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.733 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Clonele, iar minți? Iohanis are o casă (una!) dobândită printr-un fals. Că se poate ca restul (câte? 1? 2? toate?) să fie dobândite cu bani de pe urma falsului iar e posibil.
Dacă la Iohanis se pot explica 6 case, vreau să văd cum se poate explica domeniul lui Dragnea. Bonus: cum se pot explica averile altor oameni politici, de orice orientare? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.199 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Tonel daca nu nu poți înseamnă că trebuie să te oftici?
Oamenii aia a muncit mult că să poată ajunge la Ciolan. Io zic sa dea fiecărui român 45000 și atunci eu nu ma opun |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
tony-s10 |
![]()
|
Cunoastem - nu mai trebuie sa insistati - tragedia e doar la 200k lei - la zeci de milioane de euro -flota furata de basescu,casele furate de iohanis...totul e ok.
@marksman - corect -daca a furat doar o casa e ok doar si codruta a copiat doar 4% - dupa logica asta si pesedeii fura doar pana la 200k lei - mult mai putin decat casa pe care o banca platea chirie 5000 euro/luna. This post has been edited by tony-s10: 26 Jan 2017, 14:25 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(tony-s10 @ 26 Jan 2017, 15:09) Intr-adevar tragedie cu aia 200k lei in schimb iohanis e ok - n-a furat decat 6 case - de milioane de euro Bah, da'prost mai este Johannis asta. Nu se gindeste deloc la viitor.... Io cada eram hot sprijineam ordonantele astea cit de atre as pi putut faceam demonstratie pentru ele in piata matache |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
tony-s10 |
![]()
|
Pai iohanis e catranit ca oug-ul nu continea si falsul si uzul de fals.
This post has been edited by tony-s10: 26 Jan 2017, 14:24 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(tony-s10 @ 26 Jan 2017, 14:19) Cunoastem - nu mai trebuie sa insistati - tragedia e doar la 200k lei - la zeci de milioane de euro -flota furata de basescu,casele furate de iohanis...totul e ok. @marksman - corect -daca a furat doar o casa e ok doar si codruta a copiat doar 4% si pesedeii fura doar pana la 200k lei - mult mai putin decat casa pe care o banca platea chirie 5000 euro/luna. Eu te-am mai avertizat să nu-mi mai pui vorbe-n gură. Unde am zis că e ok? Hai, citează-mă, mincinosule! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
axabrt |
![]()
|
Marksmane , esplicatia este că partidele politice sunt niste bande organizate de hoți, cu legaturi înspre servicii și firme private (pentru executarea contractelor . V asesoft hexipharma. Uti), de pe urma cărora aproximativ o treime din populația țării mănâncă o pâine fără să producă nimic util.
Printre acești o treime avem și pe forum pe cei 3 apostoli ... Tony, verci și neu. Soluții sunt doua... Sau pleacă toți oamenii cinstiți, și i lasă p ăștia singuri și or sa se potolească, fiindcă hotul nu fura de la alt hot, fiindcă nu are cum, cel puțin în logica mea. Sau Toți ăștia hoți trebuie lăsați fără obiectul muncii și asta se poate doar prin manifestări . De aia s au deranjat ăștia pe aci. This post has been edited by axabrt: 26 Jan 2017, 14:34 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
tony-s10 |
![]()
|
Casa aia din alexandria e fix nimic fata o casa in centrul sibiului unde o banca plateste chirie 5 000 euro/luna, in plus iohanis mai are 5 case pt. Care ar trebui sa demonstreze din ce venituri le-a cumparat - chiar daca marksman baga mana in foc ca-s corect obtinute.
@ marksman - imi cer scuze - asa am avut impresia la cat de catranit ai fost ca mi-am permis sa ma indoiesc ca familia iohanis a achizitionat corect 5 case din salarii de bugetari. This post has been edited by tony-s10: 26 Jan 2017, 14:29 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
@marksman & altii: voi sunteti masochisti, bag-seama.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 10:03 |