Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
tony-s10 |
![]()
|
Group: Banned Posts: 0 Joined: 24 January 17 ![]() |
Evident principii si lectii de moralitate - hotii sunt ok sa controleze justitia.
Ayatolahul ala pana una alta e acuzat doar pt. Ca a dat sms in ziua referendumul - intr-adevar mare infractiune fata de casa obtinuta prin fals si uz de fals sau fata de luluta care a copiat doar 4%. |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.199 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Daa sigur.... Alta i problema
Până acu împărțeau cu Dna ul. Acu le rămâne lor. Ban muncit .... De aia nu vrea Dna sa de-a ordonanța. Că rămân fără împărțeala. De aci războiul. Democrația și justiția nu au de a face This post has been edited by axabrt: 26 Jan 2017, 14:42 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.733 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(tony-s10 @ 26 Jan 2017, 14:26) Casa aia din alexandria e fix nimic fata o casa in centrul sibiului unde o banca plateste chirie 5 000 euro/luna, in plus iohanis mai are 5 case pt. Care ar trebui sa demonstreze din ce venituri le-a cumparat - chiar daca marksman baga mana in foc ca-s corect obtinute. @ marksman - imi cer scuze - asa am avut impresia la cat de catranit ai fost ca mi-am permis sa ma indoiesc ca familia iohanis a achizitionat corect 5 case din salarii de bugetari. Iar minți, mă! Unde-am băgat mâna-n foc că-s corect obținute? Nici la interpelarea anterioară n-ai fost în stare să citezi ca să-ți susții afirmațiile. QUOTE(maho @ 26 Jan 2017, 14:31) Eu nu scriu ca să-și schimbe el opiniile, ci pentru ca alții care citesc să nu ia de bun conținutul postărilor lui. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tony-s10 |
![]()
|
Imi cer scuze din nou - la cat de catranit ai fost la ce am scris eu - ca cele 6 case au fost obtinute prin fals si uz de fals - am presupus logic ca tu consideri ca 5 case sunt cumparate corect si doar 1 prin fals si uz de fals.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.733 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Bun, putem și dialoga, deci. Scuzele îți sunt acceptate.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 26 Jan 2017, 15:26) verci Hai siktir. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
tony-s10 |
![]()
|
Eu totusi pot sa raman cu indoiala ca din 2 salarii de bugetari nu se pot cumpara corect 5 case in centrul sibiului si implicit sa presupun ca si acestea sunt obtinute prin fals si uz de fals ?
This post has been edited by tony-s10: 26 Jan 2017, 18:17 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(tony-s10 @ 26 Jan 2017, 14:56) Eu totusi pot sa raman cu indoiala ca din 2 salarii de bugetari se pot cumpara corect 5 case in centrul sibiului si implicit sa presupun ca si acestea sunt obtinute prin fals si uz de fals ? E dreptul tău să presupui ce vrei. E obligația justiției să stabilească adevărul și să ia măsuri. E posibil ca toate casele să fie obținute cu bani de pe urma falsului, e posibil ca doar unele să fie obținute așa. Noi putem doar să facem presupuneri, pe care ar fi bine să le și susținem. Acum, îți reamintesc că familia Iohanis n-a fost o familie oarecare de bugetari. Doamna a avut părinți bogați, domnul a fost și inspector școlar și președintele Forumului German. Că e posibil să fi făcut diverse șmecherii, nu contest. Ca să-ți faci o idee despre cum se pot cumpăra mai multe case din salariu de bugetar (vorba vine), cunosc o familie de bugetari care in anii '90 a folosit salariul ca să facă o mică bișniță cu mărunțișuri și au reușit să cumpere 3 apartamente în municipiul reședință de județ, plus o casă cu banii luați dintr-o moștenire și credit plătit cu chiriile din cele 3 apartamente. Deci se putea face chestia asta dacă aveai ceva bani la sfârșitul anilor '90. Dacă mai aveai și relații, cum îmi închipui că a avut familia Iohanis, cumpărai printre cele mai bune imobile disponibile, nu neapărat făcând șmecherii gen fals și uz de fals. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(marksman @ 26 Jan 2017, 14:17) O fi dat si el meditatii sau din vanzari anterioare ... care-i pb? QUOTE(axabrt @ 26 Jan 2017, 14:19) O vrut geoana sa dea cate 20.000 de ieuro, da l-o refuzat lumea ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.199 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Tonele cu altele cuvine ban la ban și păduche la paduche
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
tony-s10 |
![]()
|
Eu recunosc ca-n trecut am dat spaga la politie sa nu-mi ia permisul,pe la anaf,pasapoarte ...sa nu stau cu zilele la coada, asa ca nu-mi permit standarde morale atat de inalte si chiar acept unele solutii neortodoxe in speranta unei justitii corecte...cu luluta si sistemul mafiot la butoane sunt convins ca vor fi in co tinuare fabricate dosare indizerabililor sistemului, basescu va sta linistit,la fel iohanis (chiar si cu imunitatea poate fi anchetat si oricum grupul infractional de la sibiu functiona de ani buni inainte de a deveni presedinte) - stiu ca astia-s penali buni de dreapta de la care tinerii frumosi si liberi cu inalte standarde morale accepta orice.
Daca dragnea chiar va face referendum pe tema imunitatii sunt convins ca aceiasi tineri frumosj si liberi cu inalte standarde morale vor sari ca arsi sa apere imunitatea idolului lor - penalul bun - iohanis. This post has been edited by tony-s10: 26 Jan 2017, 15:26 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 26 Jan 2017, 15:19) Meditații nu e în stare să dea, iar vânzări anterioare de unde? Văd că mai mult îl preocupă pe român alea 6 case ale lui Iohanis, care, ilegal obținute sau nu, pot fi urmărite, decât averea la vedere a lui Dragnea. (Presupusă a fi dobândită legal, din salariul de bugetar, nu?) Apropo, în anii '80-'90 se făceau bani serioși din meditații. Erau profesori care mai făceau cel puțin un salariu lunar pe lângă cel de la stat. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tony-s10 |
![]()
|
Ei lasari ca banii aia buni au devenit fix-nimic dupa revolutie daca nu-i bagai in bisnita cu blugi din turcia,in plus la vreo 55 de ani ma indoiesc ca iohanis a prins mult timp ca profesor in anii 80. Iar in anii 90 nu stiu ce bani frumosi se faceau - intre 96-2000 - usd incepea ziua la 3000 lei si o termina la 7000.
This post has been edited by tony-s10: 26 Jan 2017, 15:34 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(marksman @ 26 Jan 2017, 15:24) Apropo, în anii '80-'90 se făceau bani serioși din meditații. Erau profesori care mai făceau cel puțin un salariu lunar pe lângă cel de la stat. Acum se fac bani neserioși, pentru că sunt profesori care fac cel puțin 10 salarii pe lângă cel de la stat. Și nu, nu plătesc impozit. Huo! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu stiu meditatii in Arad platite cu 100lei/sedinta (2 ore). Si are cate 6 elevi deodata, de doua ori pe zi. Si toate astea 3 zile pe saptamana.
This post has been edited by AR-18-MOS: 26 Jan 2017, 15:32 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(tony-s10 @ 26 Jan 2017, 14:39) QUOTE(tony-s10 @ 26 Jan 2017, 15:21) [...] chiar acept unele solutii neortodoxe in speranta unei justitii corecte...cu luluta si sistemul mafiot la butoane sunt convins ca vor fi in co tinuare fabricate dosare indizerabililor sistemului, basescu va sta linistit,la fel iohanis (chiar si cu imunitatea poate fi anchetat si oricum grupul infractional de la sibiu functiona de ani buni inainte de a deveni presedinte) - stiu ca astia-s penali buni de dreapta de la care tinerii frumosi si liberi cu inalte standarde morale accepta orice. Daca dragnea chiar va face referendum pe tema imunitatii sunt convins ca aceiasi tineri frumosj si liberi cu inalte standarde morale vor sari ca arsi sa apere imunitatea idolului lor - penalul bun - iohanis. Am văzut cât ești de moral. Ideea e că prin MCV-ul ăla a început să se miște justiția, așa imperfect cum s-a mișcat. Problema e că Băsescu a folosit DNA-ul ca mijloc de a elimina opozanții. Picau tot de la PSD, nimic de la PDL/PNL sau cum dracu le mai zicea. După ce-a venit USL-ul, au inceput să pice și din tabăra cealaltă. Acum a intrat frica-n toți, și ca să scape au găsit de cuviință să modifice legea, că niciunii nu-s curați. PSD-ul e cel mai mare partid din România, și dacă e să aplicăm proporțiile, are cei mai mulți corupți, cele mai multe dosare etc. De asta sunt ei mai vizibili și mai vocali. Măi tonele, las-o mai moale cu grupul infracțional de la Sibiu, că iar fabulezi. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tony-s10 |
![]()
|
Mai ca nu-i faceti si o statuie lui basescu si mcv-ul care e o vrajeala ca sa protejeze traficul ds marfuri pe potruile rotterdam si hamburg - evident e o coincidenta ca fix olanda si germania se opun cel mai vehement eliminarii lui.
Am vazut cum au eliminat mcv-ul ciolos si iohanis - care-s penalii buni cu justitia-n gura non-stop. This post has been edited by tony-s10: 26 Jan 2017, 15:40 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(marksman @ 26 Jan 2017, 15:24) Meditații nu e în stare să dea, iar vânzări anterioare de unde? Văd că mai mult îl preocupă pe român alea 6 case ale lui Iohanis, care, ilegal obținute sau nu, pot fi urmărite, decât averea la vedere a lui Dragnea. (Presupusă a fi dobândită legal, din salariul de bugetar, nu?) Apropo, în anii '80-'90 se făceau bani serioși din meditații. Erau profesori care mai făceau cel puțin un salariu lunar pe lângă cel de la stat. De unde stii ca nu-i in stare? Io vad ca-i "expert in guvernare", nu pot astia nimic fara el ![]() Api io de une sa stiu ce vanzari anterioare o fi avut el? Nu stiu nici base ce vanzari anterioare o avut ... da nu v-o deranjat deloc nici la el, la fel ca la mutulache, doar la unii va intereseaza de une o avut. Da mutulache ii in stare sa faca meditatii? La cum si cat de greu se exprima ... permite-mi sa ma indoiesc ca era in stare sa dea atatea meditatii incat sa mai faca inca un salar. Si chiar si asa cu inca un salar, pana sa faca bani de 6 case ... ii cale cam lunga. Apropo ... pe vremea lu ceasca profesorii aveau un salar de mizerie, cam orice muncitor lua mai mult ca un profesor. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
tony-s10 |
![]()
|
Aia cu meditatiile evident ca e o vrajeala - werner nu e in stare sa lege 2-3 fraze fara sa le citeasca insa era un profesor eminent pe care se batea lumea sa faca meditatii ...propaganda chiar ne ia pe toti de prosti...
Am avut prostovani din astia gen iohanis profesori la scoala o gramada - nici dracu' nu mergea la ei la meditatii....toata lumea se batea pe profesorii buni. This post has been edited by tony-s10: 26 Jan 2017, 15:45 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
marksman |
![]()
|
Pe vremea aia un muncitor lua mai mult si decat un inginer, si decat un medic de circumscriptie.
In rest, ma indoiesc de capacitatile intelectuale ale lui Dragnea in comparatie cu Iohanis, chiar daca mistocariile lui Dragnea prind mai usor la popor. 26 Jan 2017, 15:51: QUOTE(tony-s10 @ 26 Jan 2017, 15:36) Mai ca nu-i faceti si o statuie lui basescu si mcv-ul care e o vrajeala ca sa protejeze traficul ds marfuri pe potruile rotterdam si hamburg - evident e o coincidenta ca fix olanda si germania se opun cel mai vehement eliminarii lui. Am vazut cum au eliminat mcv-ul ciolos si iohanis - care-s penalii buni cu justitia-n gura non-stop. http://www.hotnews.ro/stiri-international-...tatul-drept.htm ![]() This post has been edited by marksman: 26 Jan 2017, 15:51 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
"ii pune trump cu botu' pe labe."
sau, alternativ: "spun orice e nevoie ca sa treaca de congres." ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Ce se intelege de aici ?
Pai Ficusul dadea meditatii si cu banii stransi la ciorap a luat 6 imobile. Pare-se ca nu poate justifica nicicum dar fiind de dreapta si punand piedica PSD-ului e un penal bun, acceptabil. Vulpea desertului are un casoi (de fapt vila) cu teren intravilan de 7000 mp prevazut cu piscina si un teren de tenis plus alte acareturi. Locatia e in Alexandria, Teleorman. Uitandu-ma la preturile terenurilor cred ca e vorba de o gluma in comparatie cu orice imobil din Sibiu, chiar si la ora actuala, darmite acum 10-15 ani cand o fi cumparat Livache. Omul a fost bugetar si se stie ca astia castiga mai bine decat privatii. Cica si socrii astuia erau bogati, zice-se. Dar, nah, fiind de la PSD e un penal nashpa, asta e. Avantaj Ficusul, ca asa e in tenis. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tony-s10 @ 26 Jan 2017, 16:36) Mai ca nu-i faceti si o statuie lui basescu si mcv-ul care e o vrajeala ca sa protejeze traficul ds marfuri pe potruile rotterdam si hamburg - evident e o coincidenta ca fix olanda si germania se opun cel mai vehement eliminarii lui. Am vazut cum au eliminat mcv-ul ciolos si iohanis - care-s penalii buni cu justitia-n gura non-stop. Delirum tremens.... Termina cu merkel incepu cu holandejii Urmeaza sa-i dea limbi lu putin si tacamu-i complet |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
tony-s10 |
![]()
|
<!--QuoteBegin-marksman+26 Jan 2017, 15:44
<span class='edit'>26 Jan 2017, 15:51:</span> [url=http://www.hotnews.ro/stiri-international-21559038-exclusiv-mesaje-puternice-pentru-romania-doua-nume-grele-din-administratia-trump-spun-rex-tillerson-propus-secretar-stat-james-mattis-propus-secretar-apararii-despre-lupta-anticoruptie-statul-drept.htm--><div class='quotetop'>QUOTE(marksman @ 26 Jan 2017, 15:44 <span class='edit'>26 Jan 2017, 15:51:</span> [url=http://www.hotnews.ro/stiri-international-21559038-exclusiv-mesaje-puternice-pentru-romania-doua-nume-grele-din-administratia-trump-spun-rex-tillerson-propus-secretar-stat-james-mattis-propus-secretar-apararii-despre-lupta-anticoruptie-statul-drept.htm)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->http://www.hotnews.ro/stiri-international-...tatul-drept.htm[/url] ![]() [/quote] Pai aia zic ca sprijina lupta anti-coruptie si statul de drept (inclusiv guvernul si parlamentul proaspat alese democratic impotriva tentativelor de lovitura de stat ale lui iohanis)- adica lucruri absolut firesti si normale - n-am vazut sa se opuna oug-urilor guvernului - ba dimpotriva prin statul de drept se intelege inclusiv ca guvernul are dreptul de a adopta orice oug. This post has been edited by tony-s10: 26 Jan 2017, 16:14 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
Serje |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 26 Jan 2017, 15:44) Pe vremea aia un muncitor lua mai mult si decat un inginer, si decat un medic de circumscriptie. In rest, ma indoiesc de capacitatile intelectuale ale lui Dragnea in comparatie cu Iohanis, chiar daca mistocariile lui Dragnea prind mai usor la popor. <span class='edit'>26 Jan 2017, 15:51:</span> http://www.hotnews.ro/stiri-international-...tatul-drept.htm ![]() Aia cu salaru era doar legat de cat facea din meditatii, adica daca cu tot cu meditatii ajungea sa castige cat un muncitor, deci nu sa faca avere. Ba io cred ca ii peste mutulache cu mult, problema ii ca-i pus pe prostii si furaciuni. Mutulache ii cam retardat si ori are consilieri extrem de prosti, ori nu asculta de ei. Daca il ducea oleaca capu, facea ca base, primadata studia legile, se blinda si apoi deschidea gura. Asta face referendum despre gratiere, amnistie, apoi nu ca despre lupta anticoruptie... ba stai sa vedem ca inca nu stim intrebarea, da ne gandim la ea. Daca asta tie ti se pare ca-i unu care gandeste ... Linku ala ii de tot rasu, marca hotnews, a3... ce-ai fi vrut sa zica aia? Ni se rupe de lupta anticoruptie, stat de drept, faceti ce vreti... Daca isi schimba sau nu directia o sa se vada prin actiuni. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Tonelu va face la sistemul neuronic mai ceva ca RTV pe pensionari
![]() |
--------------------
**
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Serje @ 26 Jan 2017, 15:39) No, ni una: http://www.romanialibera.ro/special/dezval...le-negre-432636 Amu' cateva luni era si pe pagina de wiki a lui dragnea referinta la chestia asta, vaz ca o disparut intre timp. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(marksman @ 26 Jan 2017, 14:50) Că Iohanis are tinicheaua cu casa legată de coadă o știm. Chiar vreau să-i confiște casa dacă se dovedește c-a obținut-o prin fals. Da' ăia care-s fani Dragnea nu se întreabă din ce venituri a realizat mustăciosu' ditamai domeniul de aproape 7000 mp, cu vilă cu piscină, teren de tenis cu nocturnă, casă de oaspeți și mai multe clădiri anexe? Da' lu basecsu vrei sa ii confiste casa din mihaileanu? Ca a iesit basma curata, zic astia ca "nu exista fapta". |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tony-s10 |
![]()
|
Lupta anti-coruptie nu exclude gratierea..- fac parte ambele din justitie in orice democratie -.am dat exemplu america - pai daca a facut obama gratieri inseamna ca nu mai exista lupta anti-coruptie in america ? La fel in italia acum 3-4 ani au fost gratiati zeci de mii de detinuti,cehia si slovacia acum 10 ani au gratiat la fel zeci de mii de detinuti,mii de gratieri s-au mai facut anii anteriori si prin belgia,spania,franta....sa-nteleg ca-n tarile astea.nu mai exista anticoruptie doar ca s-au facut gratieri ?
|
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 04:50 |