Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
miki |
![]()
|
||
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|||
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 3 Feb 2017, 11:10) Pacat ca-i ilegal, ca v-as impusca. Incitare la ura, la violenta, la moarte ? Nu, pur si simplu doar atat te duce capul. Hai, mars la pancarta si striga in piata in favoarea Securitatii si a catuselor. Nu uita sa te stergi la gura, sa fii curat, ca asa e mumos, Bubico. ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ii pun si veioza in ochi!
|
--------------------
**
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 3 Feb 2017, 12:24) Incitare la ura, la violenta, la moarte ? Sunteti inutili si paraziti. Analfabeti. Faceti umbra pamantului degeaba. Reprofilati-va, faceti-va cersetori, ca milogi sunteti oricum.Nu, pur si simplu doar atat te duce capul. Hai, mars la pancarta si striga in piata in favoarea Securitatii si a catuselor. Nu uita sa te stergi la gura, sa fii curat, ca asa e mumos, Bubico. ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Eu astept confirmarea MOS-ului...daca s-ar putea maine la 6AM dimineata, ar fi perfect
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.210 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DannyY @ 3 Feb 2017, 11:10) Pfoai, ce chestii futile se invatau in kktul ala de armata cu de-a sila. 'rea-ti ai dreacu de tamajori analfabeti, mi-ati mancat 16 luni fara doua saptamani din viata. Codul Morse, in 1995! ![]() La ora aia se lansasera deja retelele gsm Connex si Dialog, iar internetul era pe dial-up. Dar era. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se stricã. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
luck33ro |
![]()
|
Cand vine apocalipsa o sa-ti foloseasca... Daca il mai tii minte desigur
![]() |
--------------------
**
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 3 Feb 2017, 15:20) Codul Morse, in 1995! Moaosi radiotelegrafist, sa traiti! 01668 Otopeni, leat 198X. Ni se spunea "morsistele" ![]() La ora aia se lansasera deja retelele gsm Connex si Dialog, iar internetul era pe dial-up. Dar era. ![]() M-au avansat "fruntas", dar, pentru ca nu eram de acord sa ma scol odata cu organul, m-am facut ca sar gardul si m-au degradat. Viata pierduta. Sau, mai degraba, furata de comunisti si facuta cadou apevistilor. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
I-am citit si eu discursul.
Ar da de inteles ca ar trebui sa-si schimbe PSD-ul guvernul, fara anticipate. This post has been edited by ady77: 7 Feb 2017, 13:55 |
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Numai PSD poate face asta prin schimbarea lui Dragnea. Dar Dragnea e sustinut de majoritatea borfasilor care au interes sa mearga mai departe cu elefantii
![]() |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ei lasati ca nici aia de la PNL nu erau suparati tare, mai ales ca ar fi scos castanele din foc cu mana PSD.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Regretul manifestantilor de la Cotroceni:
Attached thumbnail(s) 16425931_1234897403230602_8123223407884329529_n.jpg ( Size: 32.07k ) Number of downloads: 259 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Braºov, oraºul olimpic ![]() |
QUOTE(nasty @ 6 Feb 2017, 19:04) Aia-i tare, are o formatie de muzica religioasa, cred c-o vedem la "romanii au talent". QUOTE(ady77 @ 7 Feb 2017, 14:17) Ei lasati ca nici aia de la PNL nu erau suparati tare, mai ales ca ar fi scos castanele din foc cu mana PSD. Da-i in plm si p-aia. A reusit base ce n-a reusit nimeni in istoria Romaniei: sa distruga doua partide istorice. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
miki |
![]()
|
Daca psd refuza sa rezolve....
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Mi se pare destul de convingator presedintele astazi.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21595...ogalniceanu.htm QUOTE Aproape 500 de militari cu tancuri M1 Abrams si vehicule blindate M2 Bradley, in drum spre baza de la Mihail Kogalniceanu bine ca au venit in sfarsit americanii sa ne apere de Hitler! |
--------------------
...
..
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
O solutie convenabila ar fi demisia lui Ciordache si inlaturarea lui Dragnea de la presedentia PSD.
Grindeanu de vreo 2, 3 zile zice mai direct sau mai indirect ca dupa discutarea motiunii Ciordache isi va da demisia sau va fi demis. Viermele (Ciordache) asta chiar n-are pic de coloana vertebrala. Pai tu, seful meu vorbesti de zile intregi la TV ca eu imi voi da demisia sau ca ma vei demite. Ai nevoie de mine sa-ti fac treaba murdara pana la capat, nu mai fa declaratii publice care sa ma umileasca. Nu poti sa taci, ia nene demisia. This post has been edited by radian: 7 Feb 2017, 18:00 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Suparare-suparare! Daca Putin n-a avut trupe disponibile...Am auzit ca un proiectil percutant tras de un M1 trece prin zidul casei poporului si cade in piscina la Dragnea.
This post has been edited by corbex: 7 Feb 2017, 17:59 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(radian @ 7 Feb 2017, 18:57) Hoasca batrana, o bagi p'aia dintai, desi daca urmaresti topicul cu imbecilii, o sa vezi ca fara ordonanta 13 nu exista abuzin serviciu, dezincriminat de CCR, dar hai sa zicem ca se face vinovat de "rapiditate" si nediscutarea in parlament. Dar demiterea lu' Dragnea de la sefia PSD? Pai ce legatura are? |
--------------------
...
..
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
a, atacuri la familie din seria RZV si paulp. Du-te si freaca lampa in fata oglinzii mai bine.
|
--------------------
...
..
|
|
luck33ro |
![]()
|
duamna Niuman nu e bine, da cum ii zic vecinii ?
|
--------------------
**
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.210 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 7 Feb 2017, 18:57) O solutie convenabila ar fi demisia lui Ciordache si inlaturarea lui Dragnea de la presedentia PSD. Grindeanu de vreo 2, 3 zile zice mai direct sau mai indirect ca dupa discutarea motiunii Ciordache isi va da demisia sau va fi demis. Viermele (Ciordache) asta chiar n-are pic de coloana vertebrala. Pai tu, seful meu vorbesti de zile intregi la TV ca eu imi voi da demisia sau ca ma vei demite. Ai nevoie de mine sa-ti fac treaba murdara pana la capat, nu mai fa declaratii publice care sa ma umileasca. Nu poti sa taci, ia nene demisia. ![]() Ma tem insa ca, la fel ca Ciordache, n-are nimeni coloana sa-l dea jos pe Dragnea. Sau macar sa-i spuna ceva gen "sefule asta e prea groasa, las-o jos". |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se stricã. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 09:07 |