Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
pai m-ai mai intrebat ce parere am si ti-am mai raspuns ca nu consider ca modificarea trebuia facuta prin ordonanta.
8 Feb 2017, 11:32: totusi, ca sa nu o las in suspans, si varianta de lucru cu ordonanta putea fi ok, dp meu de vedere, pana la modificare in parlament. Si vin in sprijinul meu cu citat din Cioloj, care a zis ca el a dat ordonantele pentru modificarea codului penal din cauza ca procesul parlamentar e cronofag. This post has been edited by neumann: 8 Feb 2017, 10:32 |
--------------------
...
..
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Deci si vecinii ie iohanisti, naspa
![]() |
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(neumann @ 8 Feb 2017, 11:30) Si vin in sprijinul meu cu citat din Cioloj, care a zis ca el a dat ordonantele pentru modificarea codului penal din cauza ca procesul parlamentar e cronofag. totusi de ce de urgenta si nu normala? Ca si aia normala scuteste o gramada de timp.... |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
neumann |
![]()
|
stiu si eu, poate se apropiau niste procese, poate o fi injurat si el, poate a vorbit urat.. Habar n-am. Ideea e totusi ca nu poti sa zici ca vrei justitie, si sa demonstrezi pentru a creea o situatie mai putin buna decat cea anterioara. Parerea mea.
|
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pe cind tariceanu la racoare?
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Atunci.
Alta intrebare? |
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(neumann @ 8 Feb 2017, 10:52) stiu si eu, poate se apropiau niste procese, poate o fi injurat si el, poate a vorbit urat.. Habar n-am. Ideea e totusi ca nu poti sa zici ca vrei justitie, si sa demonstrezi pentru a creea o situatie mai putin buna decat cea anterioara. Parerea mea. nuaptea ca hotii niumane... nuaptea ca hotii. de asta se demonstreaza ![]() si daca tot vorbim de spalat pe creeri, mai vreau sa aud de timestampul din word. sau ala intra la relativism moral? |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
Am inteles, e ceva cu lumina naturala a lui cioloj versus lumina artificiala a lui grindeanu si orele suplimentare
![]() Daca lucrau ziua, riscau sa se trezeasca cu inspectia de la cotroceni sau ceva, sa-i controleze la batistutze? QUOTE sa demonstrezi pentru a creea o situatie mai putin buna decat cea anterioara. Parerea mea. Evident ca poti. Doar daca esti prost. Sau roman. Sau ambele. 8 Feb 2017, 12:11: QUOTE si daca tot vorbim de spalat pe creeri, mai vreau sa aud de timestampul din word. sau ala intra la relativism moral? Pai si a fost ordonanta adoptata la timestampul din word? Daca da, de ce, daca nu, de ce? This post has been edited by neumann: 8 Feb 2017, 11:11 |
--------------------
...
..
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Iohannis asta n-are nici un Dumnezeu,nu in sens religios,in sensul ca nu cred ca si-a dat seama inca ,ca e presedinte de tara.Idem Dragnea,n-are habar de politica.Am trecut destul de des prin Sibiu,inclusiv cand a fost capitala europeana.Fain.In centru.La extremitati ,aceleasi probleme ,stradute praf,gunoi neridicat,canalizari de pe timpul lui Bruckental.Ori daca esti primar,esti dintr-un capat in altul.Asa ca nici de prea gospodar nu se prea poate lauda.L-au pacalit niste amici sa joace in liga mare.Ok.Dar daca nu esti pregatit ,ia-ti frate un antrenor ca te faci de karaoke.Nu cred ca nici el nu stia de discutia din 2014 pe faza cu gratierea,mai ales ca are si o mica colectie de case pe naspa.Singurul lucru bun pe care l-a facut in timpul "crizei" cu ordonanta e ca s-a enervat si a vorbit la viteza normala.Atat.
<span class='edit'>8 Feb 2017, 11:28:</span> De impertinentu' ala de Tariceanu ce sa mai zici?Ma mir ca nu si-a luat atunci,cu inundatiile,o poseta peste mecla,cand le-a zis"Ce vreti,ba,sa va fac hotel?"Astia inca nu-si dau seama ca sunt angajatii nostri.Nu numai ca-mi faci hotel,te pui sa si servesti in el,ca ti-ai tras lovele la greu din banii nostri.S-au ridicat la rangul de dumnezei This post has been edited by daniM: 8 Feb 2017, 11:28 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 8 Feb 2017, 12:03) . sau ala intra la relativism moral? QUOTE(neumann @ 8 Feb 2017, 12:08) Daca lucrau ziua, riscau sa se trezeasca cu inspectia de la cotroceni sau ceva, sa-i controleze la batistutze? Pai si a fost ordonanta adoptata la timestampul din word? Daca da, de ce, daca nu, de ce? Ce de intrebari... Oricum ramine da, noaptea ca hotii |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Portarul, sa stinga luminile.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
da' chiar, poate aranjeaza iohannis cu multinationalele de corent si ii lasa pe intuneric la victoria, de nu mai pot face prostii...
![]() #noapteacahotii |
--------------------
White Star
Titanic
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Pentru cine vrea sa citeasca de la cine stie carte :
http://www.cotidianul.ro/dana-girbovan-ii-...erviciu-295828/ Pentru cine e dislexic si nu poate citi, sa mearga in piata, acolo le e locul... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
miki |
![]()
|
A mai fost
S-a mai raspuns Alta intrebare |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Nu avea cum sa fie, abia azi a aparut articolul respectiv, mai exact de vreo 5 ore...
Dar cand unora nu le convine subiectul il plagiaza pe iordache cu "alta intrebare". Miki, nu care cumva sa citesti, iti face rau, te ia cu ameteala, las-o asa... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 8 Feb 2017, 14:09) Nu avea cum sa fie, abia azi a aparut articolul respectiv, mai exact de vreo 5 ore... Dar cand unora nu le convine subiectul il plagiaza pe iordache cu "alta intrebare". Miki, nu care cumva sa citesti, iti face rau, te ia cu ameteala, las-o asa... QUOTE(ady77 @ 21 Jan 2017, 10:27) Amice, esti idiot! L-am citi si este plagiat Ia si citeste, daca neuronul nu oboseste prea tare ai sa vezi ca a mai fost uite altii mai rapizi mai mult s-a mai si discutat aici Da ce sa facem... daca ai lipsit This post has been edited by miki: 8 Feb 2017, 13:23 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
vercingetorix |
![]()
|
Ce sa fuck, eu nu stau non-stop pe forum, ca altii ce au atributii de servici pe aici.
Plagiat de la cine ? Nici vorba, tipa aia stie ce vorbeste. Dar acum imi dau seama...articolul ala strica "adevarul" celor de la proteste. Mea culpa. p.s. asa e, abuzul in serviciu nu e infractiune de coruptie, dar mai pricepe cineva asa ceva in zilele astea ? |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Verdict în cazul celor două sesizări privind ordonanța 13
CSM și Klaus Iohannis, înfrângere la CCR Sesizările depuse de Consiliul Superior al Magistraturii și președintele Klaus Iohannis în cazul ordonanței 13 au fost respinse miercuri de către Curtea Constituțională cu majoritate de voturi. CCR a stabilit că nu există un conflict juridic de natură constituțională între puterile statului, nici între puterea judecătorească și cea executivă și nici între Parlament și Guvern, în legătură cu adoptarea ordonanței. Mâine ne vom pronunța pe sesizarea Avocatului Poporului, a anunțat președintele CCR Valer Dorneanu. Guvernul avea dreptul să dea ordonanța, a mai spus Dorneanu. p.s. deci profesorul Gheorghe Iancu, fostul Avocat al Poporului, avea dreptate saptamana trecuta cand opina ca sesizarile sunt inutile in contextul clar al dreptului Guvernului de a legifera prin ordonante Si uite asa a mai descoperit Klaus inca o data apa calda... This post has been edited by vercingetorix: 8 Feb 2017, 14:46 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
neumann |
![]()
|
Vaai, cine s-ar fi asteptat. Si cu strada cum ramane? Au urlat degeaba?
This post has been edited by neumann: 8 Feb 2017, 14:47 |
--------------------
...
..
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Asta ai inteles tu? Ca "strada urla" ca sa-i conteste Guvernului dreptul de a da Ordonante?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Nu au inteles nimic oricum...
|
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(radian @ 8 Feb 2017, 15:51) Pai nu asta era contestatia? Nu asta a judecat CCR? Ca guvernul nu are dreptul sa dea ordonanta 13? 8 Feb 2017, 16:10: QUOTE(radian @ 8 Feb 2017, 15:51) In fapt niste gaini ce cotcodacesc versete scrise de unu felix tataru. Care a descoperit ca poa' sa vanda iohanis la kilogram si politica ambalata in carne de pui. This post has been edited by neumann: 8 Feb 2017, 15:10 |
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
niumane, e mega-usor de citit piata: nu tre' sa scape dracnea. e si bine ca e asa minimalist, asta scade riscul sa apara initiative cu tractiune populara cu adevarat proaste.
CP tre' modificat, stim de aproape un an. dracnea s-a gandit sa isi rezolve propriile probleme cu ocazia asta. btw, vezi ca nu e absolut nicio referinta la denunt in decizia CCR. n-astepta fineturi de la piata si nici nu-i atribui tu ce nuante crezi ca picteaza situatia mai in roz. dracnea nu vrea la bulau, iar piata vrea sa-i dea totusi aceasta sansa. #noapteacahotii |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
Pai coane. Si atunci de ce n-a rezolvat binomul Cioloj-Ciolanis problema? Zic implementau modificarile, justitia mergea unsa, alea alea. Daca stim de-un an.
Si gata, venea Dracnea la putere si teapa ca nu mai avea ce sa modifice. |
--------------------
...
..
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 06:48 |