Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Esti offtopic.
Topicul de "Imbecili autohtoni" e mai la vale. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 23 Feb 2017, 09:33) ... p.s. daca vom continua sa votam alogeni, astea vor fi rezultatele Daca prim-ministrul Marii Britanii ar evacua o librarie Shakespeare, cred ca ar fi demis instantaneu. La noi iese lumea in piete sa-l aplaude pe respectivul. Ne meritam soarta, orice s-ar spune. p.s. fi-mi-ar scarba de titlul lor de profesori... Delirezi de la prima ora. Ai cea mai vaga idee, comunitatea saseasca din zona Sibiului cam de cate secole locuieste acolo? Nationalism de asta primitiv numai un mos teaca retardat poate promova. Daca libraria aia se numea "La carticica" in loc de "Mihai Eminescu" era alta problema. Librarira aia e o afacere si daca nu au fost in stare sa-si acopere cheltuielile, altii la rand. In economia de piata, simplul fapt ca iti asumi un nume ilustru ca si nume de magazin nu ajunge. Scarba de profesori banuiesc ca ti-a fost toata viata. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu nu am inteles, era biblioteca sau librarie?
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 23 Feb 2017, 09:33) Ete fleoșc, unde stătea "românul verde patrihoț"! ![]() Ia vezi, era vreo librărie în magazinul cumpărat de "arborigenul" dragnea la preț de chioșc? Averea lui dragnea Nu cred că mă poate acuza că n-aș fi naționalist, din contră, dar rahaturile astea "clepto-pseudopatriotice" păstrează-le pentru "organizația de bază" din fața Cotroceniului, floricica & co! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.368 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Nu se stie inca, trebuie sa se decida psd-ul ce trebuia sa fie ca sa aiba impact emotional mai mare.
Verginico de cate sute de ani ai tu stramosii pe teritoriul acestei tari? Sunt cumva din cei alungati de turci de pe langa stambul? Sau ai lui Ponta? @ Garett - de dragnea nu se pune, ce vrei sa muste mana care il hraneste? This post has been edited by cristic1982: 23 Feb 2017, 09:50 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@Non-alogenul cu nickname galic:
Apropo, când cu madam shaideh ne țineai prelegeri cum că e româncă acum subit ai o problemă cu "alogenii"... În general sau doar cu cei care nu sunt membri pesede? This post has been edited by Garett: 23 Feb 2017, 09:48 |
--------------------
No
Reno
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Asta-i clasa politica pe care o admirati voi pesedacii liberi, in primul rand... Eu chiar nu va inteleg cum vedeti paiele, da barnele va sunt invizibile . Ori e prostie, ori e ipocrizie, ori spalatura pe creier... sau chiar interes politrucic
![]() |
--------------------
**
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Cum se strang purecii la kurul caprei...
Sunt turci ce au luptat in Armata Romana si au murit la Cotul Donului desi putea pleca legal in Turcia sau se puteau prevala ca religia nu le permite sa lupte pentru o Armata crestina. Pentru acestia si pentru altii ca ei am tot RESPECTUL. Pentru asa-zisii romani ce se bat cu caramida in piept cat de corecti, cinstiti si practic imuni la coruptie sunt ei, dar de fapt umblam cu furaciuni si suntem plini de bube in cap la o minima cercetare....HAI SIKTIR !!! Lor si fanilor respectivi. p.s. -poate un roman get-beget ar fi avut o retinere sa evacueze libraria Mihai Eminescu -poate un primar responsabil de soarta comunitatii s-ar fi gandit sa ofere un spatiu respectivei librarii, cu ocazia asta isi putea re-lansa cartea "Pas cu pas" #sunt un cretin cu spume in piata victoriei, deci nu e nevoie de creier |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
In perdeau de fum creata cu petarda Schweighofer isi rezolva baietii destepti afacerile.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 23 Feb 2017, 09:48) [...] Eu chiar nu va inteleg cum vedeti paiele, da barnele va sunt invizibile . Ori e prostie, ori e ipocrizie, ori spalatura pe creier... sau chiar interes politrucic ![]() O, ba da. Uite aici o alta varianta. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 23 Feb 2017, 11:23) Lor si fanilor respectivi. p.s. -poate un roman get-beget ar fi avut o retinere sa evacueze libraria Mihai Eminescu #sunt un cretin cu spume in piata victoriei, deci nu e nevoie de creier De cind pina cind Eminovici e roman? in rest APVSPLTR desi cred ca pandarii de ghiseu nu prea sint APV-isti decit demobilizati |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
vercingetorix |
![]()
|
Dovada degenerarii speciei.
Mi-e scarba ca le sunt contemporan. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 23 Feb 2017, 15:25) Conform celui de al doilea principiu al termodinamicii orice actiune genereaza o reactiune egala in modul si de sens contrar(e chestie complicata, dar tu o sa ma crezi pe cuvant) o sa-ti zic ca reciproca e perfect valabila. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.368 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 23 Feb 2017, 10:45) Cand ziceam ca vinovatii de taierea padurilor sunt tot autohtonii in frunte cu politicienii locali (majoritari din psd, udmr, psd, psd, pdl si pnl), sareau sustinatorii (ca sa nu le mai spun postaci) ca e vina lui iohanis si a holzindustries... Acum astept sa vad ce scuze mai scornesc pe linie de partid. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
Poti cauta discutiile cu Serje daca te intereseaza asa tare.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
ady77 |
![]()
|
Repet, link?
|
--------------------
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Greu sa intelegi ceva singur, nu?
Am zis ca ii SI VINA lui, da tu da in continuare cu limba pe la curu lui... il faci si pe aia de la antene sa para copii mici... Pe principiile voastre 99% dintre politicieni is curati, ca nu condamnari pt ce o facut... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
luck33ro |
![]()
|
Lasa mah nu o mai da cotita acum ca te-au lamurit iubiteii tai majoritari cine taie "padurili"
![]() |
--------------------
**
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 23 Feb 2017, 09:45) Si ce are asta cu... Johannis? ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
radian |
![]()
|
Pai nu chiar, ca de o buna perioada de timp aparatul de propaganda PSD pe toate canalele duce o companie intensa sa acrediteze ideea ca Iohannis a batut palma cu Schweighofer sa rada padurile din Romanica. Ca doar neamt la neamt nu-si scoate ochii. Un rationament primitiv dar usor de digerat de pulime, adica al dracului de eficient. Au reusit sa implice si ecoactivistii.
Defrisarea abuziva si intensiva a padurilor este o realitate, care ii preocupa pe multi oameni, dar am avut de multe ori ocazia sa asist la discutii pe aceasta tema, in diverse medii sociale. invariabil concluzia este de fwtu-l in gura de neamt, a vandut tara austriecilor. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristic1982 |
![]()
|
@ radian - am scris pe topicul despre dragnea ce si cum cu legea padurilor. Acum unii isi nuanteaza pozitiile dar tot arunca cu rahat, de parca asta i-a adus pe aia de la holzindustries in Romania (nu pdsr-ul lui iliescu si nastase), de parca el controleaza ministerele (nu udmr, psd sau alde), de parca el taie lemnele (nu oamenii baronilor locali, majoritar din psd, udmr, psd, psd, udmr si pnl).
This post has been edited by cristic1982: 24 Feb 2017, 09:28 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.208 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Cine-si mai bate capul cu 'amanunte" d'astea?
![]() Cum a zis Radian, daca ala e neamt si Strudel aia sunt nemti, e clar... Uamenii n-au nevoie de nici o dovada, stiu ei mai bine. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
luck33ro |
![]()
|
A vandut tara lu Merkela - i-a aratat RTV cum susoteau ei in spate la UE! A ramas romanasu sarac fara surcele la iarna din cauza tradatorului
![]() |
--------------------
**
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 23:43 |