Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.367 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Verginico stiam ca esti postac, acum imi confirmi ca esti din cei platiti de rusi. Daca tu postezi pro-psd/alde ma face sa imi confirme supozitiile legate de sustinatorii acestor partide si nu ma refer la pwlimea care ii voteaza.
Dna a fost facut de nastase la cererea americanilor pentru a evita ca diferiti politicieni (aia corupti ![]() ![]() In rest raman cozile de topor (sau profitorii) si pwlimea care nu gandeste mai departe de blidul cu mancare. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Veriginica era beata si a spus adevarul prima data... e un mandru postac putinist
![]() This post has been edited by luck33ro: 3 Mar 2017, 20:00 |
--------------------
**
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 3 Mar 2017, 16:20) Luati-as generatia in p... Generatia aia de care esti tu asa mandru a fost cea mai jegoasa, lasa si obedienta sluga fata de Moscova. Generatia de care vorbesti a fost singura din Tratatul de la Varsovia care n-a a avut sange in instalatie sa se ridice impotriva Moscovei. Vai, ce cuvinte inaltatoare! Ce analiza! Ce finete intelectuala! Ce subtilitate rafinata! Bine ca ai facut tu adevaraciuni pentru tara asta, ca altfel se ducea naibii! Noroc cu tine si stromelencul tau cel mare, ca a lu' Marilyn Manson. Sper ca nu ti-ai scos si tu 2 coaste pentru acelasi scop... In aceasta atmosfera de finete academica si exprimari rafinate, dovada a unei rasate si superioare intelectualitati, specifice zonei miniere (stim de la 1991 incoace cum e cu vorbele de duh de provenienta directa din Valea Jiului si efectul lor benefic asupra tarii), as observa ca traim o perioada in care pacalicii se duc dupa fenta scandalului (in general) si pierd din vedere ca de fapt avem un presedinte incapabil sa negocieze o pozitie corespunzatoare in discutia situatiei cu mai multe viteze, ca ne paste realmente intrarea in divizia a 4-a valorica a UE (dupa UE-Premium din marile puteri europene, celelate tari europene occidentale, tarile de la Visegrad si la coada restul de tari in care ne incadram noi) si cam nimeni nu face nimic in acest sens. Avem un atac direct si evident sustinut de secu' la adresa lu' Isarescu, un potential contracandidat in 2019 la Presedentie (ca tot i se termina atunci si mandatul la BNR). Avem o aratare de pisica la Dragnea din partea lu' SIE, unde important nu e ce s-a spus ci ce se mai poate spune (sa nu ne imbatam cu apa rece sa credem ca Rise Project are bani de dus-intors si anchete serioase in Brazilia...) pe fondul unei oarece impacari a lu' Dragnea cu echipa lu' Iohannis. Avem niste vrajeli de scandaluri care sa acopere zona informationala publica pana pe 25 martie cand e reuniunea liderilor europeni la Roma, ca apoi sa se spuna: asta e, asa s-a hotarat, si sa nu se ridice intrebarea: da' voi ce ati facut ca sa impiedicati hotararea sau macar sa o modficati in interesul Romaniei? Pe acest fond de zgomot, lucrurile adevarate sun altele. Pe care presdintele le trece sub tacere, desi raspunde de ele direct, constitutional, de data asta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.367 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Evident ca nu e important ca guvernul si partidul majoritar nu au o strategie clara privind infrastructura, ca au scazut incasarile la buget, ca investitiile sunt la pamant (in afara celor finantate din pndl, ca acolo e vaca de muls a partidului), ca nu se face nimic pentru descurajarea coruptiei ci din contra, ca cei din ue ne zic sa lasam justitia in pace iar puliceanu o baga ca sa nu se bage ue in treburile interne si sa ne lase sa furam cum stim noi... Multa curvasaraie.
Dar e iohanis de vina ca vor sa ne scoata astia din ue, cand puterea legislativa face orice pentru asta. This post has been edited by cristic1982: 9 Mar 2017, 07:26 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(klaus @ 9 Mar 2017, 00:48) Sunt profund intristat ca te-am oripilat cu raspunsul meu formulat intr-un limbaj mai putin academic. Dar: 1. Raspunsul nu iti era adresat. 2. Fa un mic efort si citeste si postul care a provocat reactia mea. Daca tu consideri ca o replica data unui tovaras nostalgic merita o alta abordare, te priveste. Unul care promoveaza ostentativ si agresiv practicile propagandistice bolsevice si declara in mod repetat ca uraste pe cei care vad altfel lucrurile si ar face orice sa le faca rau "celorlalti" din punctul meu de vedere nu merita alt gen de raspuns. 3. Ti-ai facut un obicei din a-i lua apararea lui Vercix. E baiat mare, se descura si singur. Care-i legatura dintre voi? E cumva vreo clona de-a ta? Sau, faceti parte din aceeasi celula? 4. In postul mai sus citat, incepi prin un atac la persoana si continui cu niste consideratii personale legate de pozitia pe care o are Johannis legat de problema "mai multe viteze". Sa inteleg ca e tot o critica care imi este adresata pentru ca nu-mi insusesc pozitia lui Tariceanu? Ca tot a venit vorba. Cam ce atuuri ar putea avea Johannis pentru a negocia o pozitie de forta cand toate tarile civilizate se feresc de noi ca de o capra raioasa de cand avem un guvern care incearca cu disperare sa legalizeze coruptia? This post has been edited by radian: 9 Mar 2017, 08:22 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Io cred' că ești tu prea sensibil, că nu prea văz eu atacul...
În rest, continuați cu aceleași cuvinte frumoase. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Acu' vorbești în fața unei oglinzi?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristic1982 |
![]()
|
@ radian nu stii ca pixidistii se apara intre ei (parca ar fi pwliticieni) si nu vad barna din proprii ochi? Nu tu o vorba despre rahatul intern sustinut de psd-alde pentru care ne arata toti cu degetul, dar e iohanis de vina. Pana acum era basescu vinovat pentru tot, acum au gasit un nou vinovat de serviciu ca sa il arate prostilor care ii cred.
Astept niste demonstratii ilogice marca a3 sau rtv sa zica ca iohanis e de vina si pentru comunism, nazism sau crimele lui timurlenk. This post has been edited by cristic1982: 9 Mar 2017, 10:57 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(klaus @ 8 Mar 2017, 22:48) Vai, ce cuvinte inaltatoare! Ce analiza! Ce finete intelectuala! Ce subtilitate rafinata! Bine ca ai facut tu adevaraciuni pentru tara asta, ca altfel se ducea naibii! Noroc cu tine si stromelencul tau cel mare, ca a lu' Marilyn Manson. Sper ca nu ti-ai scos si tu 2 coaste pentru acelasi scop... In aceasta atmosfera de finete academica si exprimari rafinate, dovada a unei rasate si superioare intelectualitati, specifice zonei miniere (stim de la 1991 incoace cum e cu vorbele de duh de provenienta directa din Valea Jiului si efectul lor benefic asupra tarii), as observa ca traim o perioada in care pacalicii se duc dupa fenta scandalului Ce inseamna stromelenc? ![]() Dragos, chiar nu vezi un atac la persoana in ce am citat? ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
DragosP |
![]()
|
Acolo văd un mișto finuț.
Atacul la persoană ar trebui să fie oleacă mai mult, las-o că nu suntem nici unii dintre noi domnișori/domnișoare dă penzion. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Toti sintem fete mari virile.
This post has been edited by corbex: 9 Mar 2017, 12:45 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
io vaz altuceva, cum klaus il ia la plwa pe radian ca il ia la plwa pe vergeturix ca vrea afara din ue, fiind in acelasi timp ingrijorat ca intram la 'ue: si altii'.
amuzant, cam ca in bancu'cu partuza: un pic de organizare va rog! ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
I o vaz ca-i da doo palme sa se trezeasca, sa nu mai umareasca verilingeclitosiul far rost, ca oricum nu-i schimba parearea, si sa fie atent la aspecte mai importante legatre de KWJ
Pai pe scurt, in loc sa sara la fenta amusinatoruliui de AZP-uri, sa fie atent la ce se poate intampla cu adevarat. |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Fanez |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 10 December 09 ![]() |
Nici asta nu e corect. Cand e vorba de Dragnea, intrebarea este daca suntem contra sau impotriva, iar cand e vorba de usr sau de lohannis, intrebarea este daca suntem pro sau contra. E frumos asa? Unde e impartialitatea? Mai bine se numeau: "nu e asa ca sunteti impotriva lui Dragnea?", respectiv "nu e asa ca sunteti pro lohannis/usr?".
O cotim pe dupa visin? This post has been edited by Fanez: 9 Mar 2017, 15:52 |
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
luck33ro |
![]()
|
E vorba de agenturili straine ma fanezule, inca nu te-ai prins ca vor sa-l denigreze pe tatuc-tu Dracnea?
![]() |
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Avem o aratare de pisica la Dragnea din partea lu' SIE, unde important nu e ce s-a spus ci ce se mai poate spune (sa nu ne imbatam cu apa rece sa credem ca Rise Project are bani de dus-intors si anchete serioase in Brazilia...) pe fondul unei oarece impacari a lu' Dragnea cu echipa lu' Iohannis. Aia n-am inteles nici eu prea clar din articolulu rise. Fortareatza din prazilia? Dacie, ca la oraj ii zice fortaleza? Poi aja tuot ce se termina cu -bourg e de asemenea. Dn articol, plin de pauperisme vulgare de altfel, reiese ca ierea o vila unde petrecea barosanu cu un nene decedat ce avea treaba cu trenurile de marfa. Mda, o fi problem, n-o fi, ca io nu prea imi dau seama din articol, probabil cele mai importante sunt cum zice klaus, cele 3 puncte de suspans. Aja si cotrutza petrecea cu codlea si ghitza, oare o fi santajabila pa chestia asta? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Fanez |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 9 Mar 2017, 16:00) ... Dn articol, plin de pauperisme vulgare de altfel, reiese ca ierea o vila unde petrecea barosanu... N-ai inteles ce trebuia. Trebuia sa citesti doar titlul. Astfel puteai sa ramai cu impresia ca Dragnea are un castel, o fortareata in Brazilia. Parca mai era ceva si cu un milion de euro pe care nu-l are, dar il avea si nu mai apare in declaratia de avere. De unde a iesit milionul disparut nu mai conteaza, important este ca avea si nu mai are. |
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Io fi dat milionu' lu bradisteanu sa i-l tina, ca ala am inteles ca are vreo 4 milioane pe plus nejustificate.
![]() |
--------------------
...
..
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
luck33ro |
![]()
|
Bijuteria-Mataranga-1.jpg
iar alalaltu era stromeleag This post has been edited by luck33ro: 11 Mar 2017, 22:34 |
--------------------
**
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(MoneyTalks @ 11 Mar 2017, 22:30) https://dexonline.ro/definitie/m%C4%83t%C4%83r%C3%A2ng%C4%83 http://www.urbandictionary.com/define.php?term=mataranga |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Link-ul lui Klaus) mătărî́ngă s. v. JURUBIȚĂ. MEMBRU. PENIS. PÎRGHIE. SCUL. Toți suntem niște simpli membri aici, in afară de moderatori, care sunt niște membri mai mari... |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
neumann |
![]()
|
tu de care esti, de stanga, de dreapta, sau de centru?
|
--------------------
...
..
|
|
radian |
![]()
|
Interesant de aruncat o privire pe declaratia de avere a lui Tariceanu ( http://www.bec2014.ro/wp-content/uploads/2...u-Tariceanu.pdf ).
Obraznicul asta il cauta in cwr pe Iohannis, dar Iohannis este copil nevinovat pe langa Tariceanu: 2 terenuri, 4 apartamente, o casa de vacanta, 7 masini. Si, spre deosebide de Iohannis, Tariceanu nu a facut meditatii, nu a primit bani la nunta de la parinti / socri, etc. A avut, asemenea lui Dragnea, doar functii publice dupa '90. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Fanez |
![]()
|
QUOTE(radian @ 20 Mar 2017, 08:51) Interesant de aruncat o privire pe declaratia de avere a lui Tariceanu Obraznicul asta il cauta in cwr pe Iohannis, dar Iohannis este copil nevinovat pe langa Tariceanu: Tariceanu nu si-a facut averea dand meditatii si nici ca sofer. http://www.justitiarul.ro/este-incontestab...esc-acei-copii/ |
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
luck33ro |
![]()
|
Tu inca nu te-ai prins ca siteurile de kko pe care le accesati voi la partid sunt de mult deconspirate?
![]() ![]() This post has been edited by luck33ro: 20 Mar 2017, 10:52 |
--------------------
**
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 10:38 |