Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(klaus @ 3 Nov 2017, 20:46) klaus, acu pe bune, nu ai obosit sa fi avocatul diavolului? p.s. multi useri au plecat scarbiti de cum se discuta pe aici, si de atitudini (inclusiv a ta). in ultima vreme chiar am evitat sa mai scriu pe aici, si acu ma ridici la functia de membru foarte activ, ce face propaganda ![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Chiar ma intrebam de ce au plecat atatia useri cat timp eu nu am mai activat.
Cred ca din cauza mea, cu siguranta... I-am facu telepatic. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
si totusi nu raspunzi la intrebarea simpla si directa. de ce simti nevoie sa aperi pe gal?
![]() p.s. nu am afirmat ca esti singurul vinovat. ca ai partea ta de vina? indubitabil ![]() p.p.s. nu tine autovictimizarea ![]() This post has been edited by kato: 3 Nov 2017, 23:30 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
klaus |
![]()
|
Intrebarea a fost daca nu am obosit sa fiu avocatul diavolului, nu stiu ce crezi tu ca ai intrebat. Foarte tare, sa nu stii ce ai zis doua randuri mai sus!
Si daca eu sunt avocatul diavolului pe aici atunci nu, nu am obosit. Sa sustii idei spuse de toti nu presupune efort intelectual, ti le zic altii, nu trebuie sa le ganadesti singur. Si cand toti au aceeasi opinie, societatea aia e necrozata. Avem exemple si in istoria nu foarte indeparatata. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
kato |
![]()
|
am repetat si aici intrebarea la care nu ai raspuns de pe celalalt topic
![]() ![]() depinde la ce ne referim cand afirmam ca e rau sa avem cu totii aceeasi opinie, nu-i asa? sau cand ne convine, nu mai conteaza nuantele? ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
klaus |
![]()
|
aiurea, habar nu ai unde intrebi ce intrebi, ca dincolo iti raspunsesem si postasei si tu dupa raspunsul meu, deci citisei.
Dar da mai, ai dreptate, daca asta iti da satisfactie, sa poti dormi linitit |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
kato |
![]()
|
eu raspund la fiecare postare in parte, consider ca asa e normal, nu consideri?
![]() ”depinde la ce ne referim cand afirmam ca e rau sa avem cu totii aceeasi opinie, nu-i asa? sau cand ne convine, nu mai conteaza nuantele?” |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
klaus |
![]()
|
vezi ca erau niste postari pe sectiunile tehnice ramase fara raspuns
Stii tu, alea de dacia... Nu uita, cum ai zis: la fiecare postare in parte sa raspunzi. La obiect, ca altfel aplicam regulamentul. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
kato |
![]()
|
serios? mea culpa. poti sa fii mai explicit?
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
klaus |
![]()
|
cum, nu le-ai vazut?
Ca ziceai ca raspunzi la fiecare postare in parte. Pai ce faci acum? Dai din colt in colt? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
kato |
![]()
|
in contextul discutiei am considerat ca este evident ca ma refeream la postarile care-mi sunt adresate. sa ma scuzi te rog ca am acordat asa mult credit persoanei angrenate in dialog
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
klaus |
![]()
|
Vroiam doar sa demonstrez ca si tu raspunzi doar LA CE VREI. Dar ceri la altii sa-ti raspunda neaparat.
de unde stii ca cele de pe sectiuni tehnice nu-ti sunt adresate? Sau la alea tehnice nu te pricepi ci doar la cele politice si d-aia esti activ pe un forum de discutii privind problemele autoturismelor dacia? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
<span class='edit'>6 Nov 2017, 11:35:</span>
QUOTE(kato @ 4 Nov 2017, 00:23) Tu au vreo problema cu mine, personala ? Daca altcineva de pe forum are opinii oarecum asemanatoare cu ale mele, pentru tine e o problema ? Wow ! E tare asta... Fara bancuri si fara a jigni, dar e o vorba : cand 2 oameni iti spun ca ti-e somn e bine sa mergi sa te culci. Parerea mea. This post has been edited by vercingetorix: 6 Nov 2017, 10:36 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tie cati ti-au cerut sa ne lasi? Si tot te vad pe aici...
Parerea mea. |
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ai putea sa-i ceri o audienta... E cat ursul, sa te vad daca o sa fii la fel de viteaz...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Mai e si moldovean, pe deasupra.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
kato |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 6 Nov 2017, 10:34) Vroiam doar sa demonstrez ca si tu raspunzi doar LA CE VREI. Dar ceri la altii sa-ti raspunda neaparat. de unde stii ca cele de pe sectiuni tehnice nu-ti sunt adresate? Sau la alea tehnice nu te pricepi ci doar la cele politice si d-aia esti activ pe un forum de discutii privind problemele autoturismelor dacia? cu demonstratille tale ne-am lamurit, daca era nea corbex activ radea de tine cand apareai cu ”cercetatorii britanici in urma unui studiu au ajuns la concluzia ca, etc” un singur studiu, contrat de alti experti, dar pe care tu il prezinti cu titlu de adevar absolut, doar ca sa te arati superior. nu e cazul ![]() simplu, pentru ca nu le frecventez. continua sa te umpli de ridicol ![]() 6 Nov 2017, 18:33: QUOTE(vercingetorix @ 6 Nov 2017, 10:34) <span class='edit'>6 Nov 2017, 11:35:</span> Tu au vreo problema cu mine, personala ? Daca altcineva de pe forum are opinii oarecum asemanatoare cu ale mele, pentru tine e o problema ? Wow ! E tare asta... Fara bancuri si fara a jigni, dar e o vorba : cand 2 oameni iti spun ca ti-e somn e bine sa mergi sa te culci. Parerea mea. dap, am recunoscut de multa vreme treaba aceasta, cauta si ai sa gasesti scris ![]() nu am o problema ca ai opinii diferite de ale mele, am o problema cu postacii care incearca sa denatureze adevarul urat de tot, de remarcat atacul cum faci echipa buna cu tovarasul klaus ![]() This post has been edited by kato: 6 Nov 2017, 18:33 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Las', ca-ntre-timp am recuperat si eu.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(kato @ 6 Nov 2017, 19:30) dap, am recunoscut de multa vreme treaba aceasta, cauta si ai sa gasesti scris ![]() nu am o problema ca ai opinii diferite de ale mele, am o problema cu postacii care incearca sa denatureze adevarul urat de tot, de remarcat atacul cum faci echipa buna cu tovarasul klaus ![]() Daca ai o problema personala cu mine, desi nu ne cunoastem direct, cred ca nu trebuie neglijata. Mergi la un doctor, spune-i ca te deranjeaza opiniile libere ale unuia de pe net si vezi ce spune. Multa sanatate. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Eu cred ca onorabilul kato de data asta are perfecta dreptate: nu a zis ca il deranjeaza opinii lu tablagimea voastra, ci minciunile perorate senin si pur ca sf. Ion Iliescu pe vremuri.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 7 Nov 2017, 10:10) Eu cred ca onorabilul kato de data asta are perfecta dreptate: nu a zis ca il deranjeaza opinii lu tablagimea voastra, ci minciunile perorate senin si pur ca sf. Ion Iliescu pe vremuri. Cine ma acuza de minciuna si care sunt acele sau acea minciuna ? Dar concret, cu exemple si link, de vorbit discutii n-am chef. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 7 Nov 2017, 09:46) Cate milioane de randuri poate avea o postare, ca nu are forumul asta destui biti la cate minciuni ori afirmatii lipsite de probe pot fi insirate... Prostia asta cu Catalonia drept subiect de drept international public e ultima, proaspata, reluata acum vreo 3-4 minute. Daca tu crezi ca a afirma asa ceva este un drept de opinie liber exprimata, esti cu sorcova rau. In dreptul international nu se poate abera chiar oricum. trebuie sa ai criterii ferme si o afirmatie ori este adevarata, ori falsa, in raport cu criteriile pre-existente. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(kato @ 6 Nov 2017, 19:30) un singur studiu, contrat de alti experti, dar pe care tu il prezinti cu titlu de adevar absolut, doar ca sa te arati superior. nu e cazul ![]() Uite, incearca sa gasesti studii care sustin ideea ta. D-alea cu date statistice, cu esantioane reprezentative serioase nu de 3 pacienti, cu cercetare pe o perioada de timp mai indelungata nu 1 luna de zile si aia vara, etc. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 19:00 |