Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
gatuit de emotie Iehova Bogdan de la realitatea. L-am observat la pranz intre zupa si scnnitzel.El zicea ca vasilica isi tota da demisia de azi diminaeat dar hamsteru o intoarce din drum.
Radu Golban antigermanu prin definitie da la gioale in cel mai pur stil evreiesc stindardului democratiei romanesti. Gazeta evreiasca e una de traditie si de centru moderat zice-se.De aici putem deduce ce KWJ e cam nefrecventabil dpdv evreiesc? La cum bate vantul in lumea asta preferabil sa te injure merkel si sa te iubeasca evreii. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.210 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
"Te pui cu finanta mondiala?"(contabila noastra, dna Jeni)
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
In mod ciudat si cumva neasteptat, taica Klaus da semne de resuscitare.
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Vrea si omu' sa castige niste capital electoral. Are legate de coada tinichelele cu casele.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Omu' a pierdut in instanta o casa dobandita pe baza de fals si uz de fals.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Asta nu exclude posibilitatea sa fi fost cumparator de buna credinta.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
BlueHack |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 June 08 ![]() |
Cine l-a trezit pe Klaus?
|
--------------------
Kia
Ceed
2008
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(radian @ 2 May 2018, 13:38) Hm, eu stiam ca a folosit certificatul (fals) de mostenitor, unde era trecuta si sotia, ca sa obtina casa. QUOTE Prima filă a Rechizitorului dovedește existența unui dosar penal în care inculpat era Liviu Munteanu, secretarul Primăriei Porumbacu. Pe fila2 de mai sus afăm că „învinuitul” Munteanu „a consemnat în mod eronat… că moștenitorii defunctei Ghenea Maria, decedată la 09.07.1962 sunt Ghenea Eliseu, Bastea Ioan, LAZURCA GEORGETA și JOHANNIS CARMEN, iar moștenitorii lui Ghena Eliseu sunt Bastea Ioan, LAZURCA GEORGETA și JOHANNIS CARMEN”! Ați reținut, desigur, că Lazurca Georgeta este mama lui Carmen Iohannis, deci soacra domnului președinte al României! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Vad ca musiu Klaus a apucat-o vartos pe drumul lui nea Milu, crocodilu stirb, caruia i-a ramas placa dentara in gatul securitatii...
QUOTE(marksman @ 2 May 2018, 15:33) Hm, eu stiam ca a folosit certificatul (fals) de mostenitor, unde era trecuta si sotia, ca sa obtina casa. Chestia asta cu rechizitoriul este destul de ciudata. Macar din forma definitiva si irevocabila a a hotararii de condamnare a secretarului primariei si tot ar trebui sa rezulte circumstantele tranzactiei. Indubitabil tulbure! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
marksman |
![]()
|
Dincolo de chichitele legii, faptele raman: Klaus Iohanis a dobandit, prin sotia si soacra sa, o casa in centrul Sibiului, folosindu-se de un document fals. Daca el nu stia ca e un fals, doamna Iohanis si doamna ma-sa sigur stiau. Nici eu nu-mi stiu toata haita de neamuri, dar cand am aflat de unul pentru prima data, viu sau mort, am aflat clar cum ma inrudesc cu el.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dacis |
![]()
|
Dincolo de povestea cu mostenirea mirarea mea se datoreaza trezirii la viata, bruste si ciudate, a lui KWJ.
QUOTE(marksman @ 3 May 2018, 08:46) Dincolo de chichitele legii, faptele raman: Klaus Iohanis a dobandit, prin sotia si soacra sa, o casa in centrul Sibiului, folosindu-se de un document fals. Eu am inteles de la A3 cumva altceva: ca s-a facut un lant de tranzactii (vreo patru la numar), din care ultima il facea proprietar pe taica Kalus, iar prima era o dezbatere de succesiune bazata pe un certificat de mostenitor ori un testament fals. Ar trebui vazute faptele pur si simplu inainte de a da un verdict. Pentru ca daca este vorba de un document fals de prin 1900 toamna este ceva, dar daca este unul de vreo 7-8-10 ani vechime este altceva. Ar trebui sa fim oleaca mai saxoni si sa mergem mai mult la faptele brute si mai putin la comentarii si interpretari. Parerea mea! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Ejti prea subtil
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Știu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asa agitat nu l-am vazut inca pa KWJ.Il arde in sondaje? LCK sta ca bivolita in imala si a ramas sasu la inaintare.
Acu asa zic si io ca un laic despre justitie.E mai bine ca procumilitianu sa raspuda in fata proc sef si nu pe usa din spate la servicii sau partide.Procurorii sefi sa fie alesi de pwlime la votul cu localele.Al mare la alegerile de parlament.Sa fie eliminati acoperitii din justitei( aici e naspa ca raman f . putini ![]() This post has been edited by bion: 3 May 2018, 12:03 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Dacis, lasa tu cotcariile astea de 2 bani ale fostului primar, sunt stiute si ras-stiute invartelile imobiliare.
Zi-mi tu daca ii va raspunde ceva Comisia aia de la Venetia... Ca cica a sesizat-o. Eu stiu ca aia nu raspund direct politicienilor ci doar parlamentelor si guvernelor. Stiu ca exista o horarare a CCR care spune ca are dreptul si presedintele, dar aia nu e opozabila Comisiei. Sa ne radem cu klausica minte-mica... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
bion |
![]()
|
Atunci il baga baietii cu ochi albastri in valtoare. La ei e cam deranj in ultima vreme asa ca isi activeaza trepadusii .
![]() This post has been edited by bion: 3 May 2018, 12:08 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
Pai cand se schimba garda e deranj mare.Remember `89.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(bion @ 3 May 2018, 20:23) E drept ca incepand cu decembrie 89 au fost cateva luni de tulburare. Dar lucrurile au fost repuse rapid pe fagasul "normalitatii", odata cu martie 90 (Targu Mures). Atunci deruta a costat o mie si de vieti si durat mai putin de trei luni. Acuma crezi ca se intampla ceva mai grav?... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
NU .Pentru moment sferele de infulenta sunt impartite. Deci e numai agitatie locala pentru acces la carnea de pe ciolan.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.190 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Nea bioane, din ciolan nici maduva nu mai e.
Se cearta ca tiganjj la usa cortului, tocmai ca au dat de greu. Ca daca era ciolanu gros, se ajungea la toti |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Au dat de greu ca le-a pus DNAul piedica. In rest, carne moale pe ciolan cat cuprinde. Ciolanul ala e un fel de perpetuum mobile se regenreaza permanent...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.210 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Pffff, i s-a oprit micu'-n gat lu' Dragnea!
![]() Iohannis a prezentat cifrele din buget si a cerut iar demisia chestiei aleia care executa ce zice Dragnea. Discursul a fost tehnic dar mesajul a fost politic anti-PSD 100%. Bine boss!!! ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
DragosP |
![]()
|
Președintele tuturor românilor.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Se apropie alegerile si incepe si nea Iohannis campania. Ii pasa si lui de Romania exact ca predecesorului lui, important e sa mai ia el un mandat.
This post has been edited by ady77: 7 May 2018, 20:29 |
--------------------
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Da da...bine ca nu mai poate PSD de dragul românilor. Bah, ma leshi cu aiurelile tale?
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:49 |