Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
vercingetorix |
![]()
|
||
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sau poate o fi "gresit" intentionat? Sa puncteze la imagine ca a vrut sa conteste?
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(ady77 @ 6 Jun 2018, 11:56) Ca-i asa, ca-i invers, un lucru este 100% sigur: tot el o sa traga ponoasele. In alta ordine de idei: Sancțiunile pentru eventuala nerespectare a deciziei CCR privind revocarea Laurei Codruța Kovesi de la conducerea DNA vor fi trecute în motivarea ce va fi preznetată săptămâna aceasta, a declarat marți deputatul PSD Florin Iordache, |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
iuliu m. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 12 August 09 ![]() |
Contra.
|
--------------------
citroen,daewoo
C5 2,0 HDI , TICO SX
2001,2000
- cam murdar
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Președintele Klaus Iohannis apare zilele acestea într-un scandal imens, după ce opinia publică din România a semnalat un citat din cartea sa în care face referire la armată, despre care scrie că este „o pierdere de vreme”
Iohannis scrie în cartea sa, „Pas cu pas” părerea pe care o are în legătură cu serviciul militar. Acesta este acum, în calitate de președinte al României și Comandantul Suprem al Armatei Române: „Armata? O pierdere de vreme! În armată începi să coși singur un nasture, să-ți coși o cămașă. Sunt singurele lucruri pe care le-am învățat în cazarmă”, scrie Klaus Werner Iohannis, președintele României și comandantul suprem al Armatei în cartea autobiografică „Pas cu pas”, publicată în 2014. Comandantul unității militare unde și-a satisfăcut stagiul ca militar actualul președinte îl atacă dur pe acesta, potrivit Flux24.ro: Iată ce îi spune Ion Grigore: „Ce poți spune despre o asemenea afirmație total nefondată? A jignit tot personalul U.M. 01081 Craiova, unde a făcut armata. Și știți de ce? Această unitate pregătea specialiști de transmisiuni pentru marile unități. Știți ce specialitate a avut domnul”? CLC-ist (pentru cunoscători, iar pentru necunoscători "construcții linii cablu", adică cei ce întindeau cablurile de transmisiuni. Nu presupunea să ai decât mușchi ca să cari bobina. Și atât!), unde erau repartizați toți cei care nu aveau ,înclinații (ca să fiu finuț și să nu zic nepricepuți sau mai rău) pentru specialitățile de frunte. Dar pentru el este ușor să arunce cu noroi în cei din jur. Asta face și acum când este mare...” p.s. quod erat demonstrandum... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
I-a luat 4 ani aluia sa o citeasca
![]() Si ii dau dreptate lui Iohannis, era o pierdere de vreme. |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 11 Jun 2018, 14:14) Președintele Klaus Iohannis ... face referire la armată, despre care scrie că este „o pierdere de vreme”... Du-te bai plimba cercul. Are perfecta dreptate. Stagiul militar obligator a fost una din cele mai mari pocarii care mi s-au intamplat in Epoca de Aur. Dovada cea mai clara e ca politicieni in consens, indiferent de culoarea politica au decis sa puna militaria in cui. Armata de militari platiti pentru cei care au inclinatii spre uniforma si atat. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Nici nu ma mira reactia unora.
Doar atat pot, atat ii duce capul, pana si bocancii lor militari erau mai isteti. Idolul lor era pus sa traga de cabluri cu bobina in brate din cauza inzestrarii modeste dpdv intelectual. Daca tot nu era in stare sa bata Morse, macar sa lege firele... Constat cu satisfactie ce bine functioneaza coalitia mediocrilor, cum se sustin ei reciproc si isi gasesc calitati si acolo unde nu sunt. p.s. "bai" sa-i spui lui taica-tu, nu mie , neinstruitule... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
Adevarul ca era necesar sa inveti sa culegi porumbul, in caz de razboi.
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 11 Jun 2018, 14:37) ... Idolul lor era pus sa traga de cabluri cu bobina in brate din cauza inzestrarii modeste dpdv intelectual... Adevarul e ca la incorporare se facea o selectie atenta, se analizau profilul si competentele fiecarui recrut si in functie de rezultate se facea repartizarea pe arme, specialitati, etc. Mos Teaca, cauta vreun forum al apevistilor si plangeti-va acolo unul pe umarul celuilalt. Sau nu s-a gasit niciun apevist sa aiba competentele necesare administrarii unui forum? QUOTE(vercingetorix @ 11 Jun 2018, 14:37) Parca zicea-i ca ma ai pe "ignore". Mincinosule... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 11 Jun 2018, 14:57) Fix pwla. Eu am facut armata la geniu pontonieri. Care ar fi mecanismele subtile care ar putea asocia electromecanica miniera cu aceasta arma? Cu vreo 2, 3 ani inaintea mea viitorii studenti la electromecanica miniera au fost colegi de armata cu cei intrati la teologia ortodoxa si impreuna au facut armata la iepurasi. O parte din colegii cu un an mai mari ca mine au facut-o la pompieri. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
„Cine a facut armata e barbat!“ – spune o vorba, iar alta completeaza: „Cine n-a facut-o e barbat destept!“.
Tu esti doar imbecil. |
--------------------
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da' ce, armata te face "barbat"?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
radian |
![]()
|
Si cui crezi ca-i pasa ce te intereseaza pe tine si ce nu?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Babaieti, l-am trimis pe neuman la plimbare pentru ca era nesimtit cu coforumistii. Speram ca s-a inteles. Trebuie sa repet actiunea bisaptamanal?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(radian @ 11 Jun 2018, 15:23) M-ai inteles gresit, dar este vina mea ca m-am exprimat gresit! Am vrut sa zic ca militarii de la TR erau pusi la gramada intr-o unitate si la o arma, dupa criteriul facultatii si universitatii la care erau admisi. De la TCM Iasi, TCM-istii sadea faceau armata la infanterie Bacau, aia de ma MT faceau la artilerie Bacau, aia de la MA faceau la Lipova si tot asa... Cum se faceau asocierile astea? Habar n-am! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Armata, precum am mai spus, a fost o porcarie crunta, in care niste apevisti imbecili isi bateau joc de niste adolescenti luati cu arcanul de acasa.
La transmisiuni, erau selectati intai cei cu ureche muzicala, care intrau la "morsiste" si aveau o viata cat de cat usoara. Urmatorii erau cei cu calitati fizice, care erau trecuti la CLC si aveau cea mai nenorocita soarta din unitate. Dupa aceea, restul treceau la radioreleu (misto si viata astora, mai ales iarna, in autospeciala cu soba). Inteligenta nu are nimic de-a face nici cu urechea muzicala, nici cu forta fizica. Si nici cu armata sau cu apevistii. Astia nici macar militieni n-au putut sa se faca... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu îmi programez banarile în funcție de cata treaba am
![]() |
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
Aidi bre, zi ca-ti gestionezi banul, e mai kul.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
Cum zice domnul DannyY, ca e chiar cool.
![]() |
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
dacis |
![]()
|
Si crezi ca cel mai bun mod de a invata asta este sa stai intr-o baie de 4 pe 6, cu alti 35 de pustani pe langa tine, asteptand toti in kuru gol sa curga apa calda din tevile atarnate in tavan, prin gaurile facute cu cuiul ?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
As dori sa ma solidarizez cu colegul neumann ce a fost sanctionat aiurea, cu ocazia asta.
O femeie de pe forum zice ca sunt imbecil... Moderatorul zice cu 1/2 de gura "bah, lasati-o dreq mai moale". Aiurea, nu se intampla nimic, totul ramane in coada de peste. Armata nu e pension de domnisoare, cu ciocolata calda servita dimineata. Cine nu intelege asta, e penibil. Oriunde pe planeta asta se intimpla fix aceleasi lucruri in materie de Armata, nu s-a inventat altceva mai bun. Baie individuala nu exista nici in Elvetia, asa ca va rugam sa scuzati Armata Romana ca nu v-a oferit all-inclusive cu ocazia stagiului militar. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DannyY |
![]()
|
Daca era o armata de voluntari, nu comentam conditiile. Dar, Vercy, pe mine m-au luat OBLIGATORIU dintr-o casa in care curgea apa calda chiar si pe vremea comunistilor. Aveam si sapun, sa stii. Spre deosebire de apevisti, care nici macar chiloti in cur n-aveau, trebuia sa le dea statul.
A fost o "puscarie obligatorie" si nu mi-a folosit la absolut nimic, in afara de a-mi forma o imagine imposibil de schimbat, aceea a apevistilor imbecili, inutili si analfabeti. Un marlan de subofiter mi-a rupt "Idiotul" lui Dostoievsky pentru ca a crezut ca fac misto de el cand m-a intrebat ce citesc. Era cadou de la prietena mea de atunci, cu dedicatie scrisa, alea-alea. Pe un coleg l-au tuns zero pentru ca a indraznit sa ia la facultate si s-a liberat inainte de termen. Despre ce vorbim aici? Navy Seals? Hai sictir, apevisti imputiti cu armata voastra de tot kktul! |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 04:16 |