Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
vercingetorix |
![]()
|
||
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) Klaus_Iohannis_800x550.jpg ( Size: 65k ) Number of downloads: 281 |
||
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(dacis @ 13 Jun 2018, 10:29) Hai sa-ti mai zic una. In opshnoua, prin noiembrie, se lucra la aductiunea de apa a Bacaului, de la Valea Uzului. ... Fiecare soldat avea norma de 1 metru pe zi X 36 de soldati X 6 zile lucratoare, adica 216 metri de pluton. Nu ati sapat bine ![]() 13 Jun 2018, 10:36: QUOTE(vercingetorix @ 13 Jun 2018, 10:34) Eu am o senzatie ca o suspendare ar insemna sfarsitul lui Dragnea. This post has been edited by ady77: 13 Jun 2018, 09:36 |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(ady77 @ 13 Jun 2018, 10:35) De cand tot pocneste era timp destul sa faca baietii ceva sa rezolve problema. Dar, ca sa faci ceva, trebuie sa ai si cu cine. Iar CRAB este una din cele mai prost manageriate companii de felul asta din tara. Dupa ce anul trecut a fost pus mare manager un broker de asigurari, speriat de ce i s-a cerut - si sa faca si sa nu faca - omul si-a dat decateva luni demisia. Asa ca acuma au pus la conducere baietii din gasca celor 10 niste pipite. Trei pipite! Care nu au avut, nu au si nu vor avea nimic niciodata cu domeniul. Asa ca fa-ti in continuare rezerve! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
Dacis, nu raspunzi la provocari...
Sau esti prea ocupat cu consultanta (cacofonie impusa)... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Acu' Ady e moșier.
This post has been edited by DragosP: 13 Jun 2018, 09:47 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 13 Jun 2018, 10:34) Dacis, sunt foarte interesat de ceva sondaje in zona suspendarii neamtului strain de patrie si de neam. Dar cifre adevarate, nu copy-paste de la Pieleanu sau Sultanescu. habar n-am si nici na ma intereseaza sa aflu. Deja stiu ca orice initiere a unei suspendari a lui Iohannis va insemna sfarsitul pentru Dragnea si gasca lui. Ca ei au doua variante, la suspendare: una straight, cum au facut cu Base in 2007 si 2012, si una gen le loup jmechero, cum au facut astia din RM cu Dodonul lor. Aia clasica ar mobiliza electoratul anti-PSD si ar facea-o cu suficienta energie ca sa dureze pana in 2019, decembrie, deci... fail Aia jmechera (suspendare fara referendum de demitere, pentru cine nu pricepe) ar revolta si mai tare publicul. Cred ca daca va vrea sa iasa de la guvernare prin octombrie-noiembrie (cum estimez eu), PSD-ul va apela la strategia asta cam prin miezul verii, poate ceva mai tarziu. Pentru ca ei nu pot pleca de la putere decat printr-o strategie tip "noi am vrut sa facem bine romanilor, dar sorosistii aia rai si negri in cerul gurii nu ne-au lasat si au mers pana acolo incat au vrut sa blocheze Romani; insa, pentru ca noi iubim Romania, am preferat sa plecam de la guvernare!"... Ceva de genul. 13 Jun 2018, 10:58: QUOTE(ady77 @ 13 Jun 2018, 10:46) Bine, bine, asta am priceput. Dar de baut, ati trecut toti pe bere? Nu mai esti client CRAB? Ce, baietii din satele din jurul Bacaului nu-s si ei oameni, sa aiba dreptul sa bea apa potabila? Pen'ca apa din fantanile din jurul Bacaului este extrem de toxica. Iar puturile de adancime ... nu cred ca ai sapat tu 250-300 de metri. This post has been edited by dacis: 13 Jun 2018, 09:58 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Apa de baut o cumpar si cand stateam in Bacau o cumparam
![]() |
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
Senzatia mea este ca urmeaza o suspendare.
Orice criza politica este o reinventare a celor din domeniu, pacatele politice se sterg minunat cu emotiile si elanul ce se propaga cu ocazia asta. Asa ca astept detalii tehnice, care e cvorumul, cate voturi sunt necesare, etc Vreau sa-i vad fericiti pe sibieni cu vechiul lor primar. ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Da
![]() |
--------------------
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Cam la asta ma refer...
Attached thumbnail(s) iohannis_licurici.jpg ( Size: 39.74k ) Number of downloads: 213 klaus_iohannis_rade_andreea_alexandru.jpg ( Size: 32.38k ) Number of downloads: 212 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Onor consiliera domnului president, madam Elena Simina Tanasescu, coautoare a unei carti de comentarii pe marginea textului de constitutie revizuita (adica ala in vigoare) are niste opinii foarte interesante privitor la calitatea de "amgistrat" a procurorilor, dupa cum subliniaza Cristoiu:
QUOTE(cartea de comentarii la constitutie) Deși sunt magistrați, în sensul larg al cuvântului procurorii nu fac parte din puterea judecătorească, și în mod firesc activitatea lor are la bază unele principii particulare. Dacă principiul legalității, care de fapt înseamnă respectarea legii, și, deci, se aproprie de cel „în numele legii”, precum și principiul imparțialității sunt specifice și puterii judecătorești, cel de al treilea, al controlului Ierarhic departajează clar procurorii de judecători. Lipsește independența și datorită acestui lucru procurorii sunt sub autoritatea ministrului justiției. Cum se exercită această autoritate, care sunt dimensiunile și efectele sale, este o chestiune de competența legii. Așa trebuie explicat faptul el procurorii sunt considerați o componentă a puterii executive, ei sunt parteneri ai justiției și, desigur, au obligația constituțională de a reprezenta interesele societății și ordinea de drept. Alineatul (2) stabilește aceleași incompatibilități ca și în cazul judecătorilor ![]() Deci cum ar veni consiliera de drept constitutional a lu' presidentul are fix aceeasi parere cu CEDO ba mai mult, zice acolo ca procurorii sunt sub autoritatea Ministrului Justitiei (ca sa vezi, nu a Presedintelui...). Cand s-o dus la CCR sa sustina apararea, parca avea alta opinie. Ca Bok, in scris era cu aprlamentul bicameral, cand i-a zis matrozu ca nu e bine, jap o intoarcere de 180 grade si da-i cu unicameralul in sus si in jos. ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 13 Jun 2018, 10:06) Doar ca o Armata este formata pur si simplu din militari, nu este o idee abstracta. Sunt satul de alde astia ce stau pe sant, sparg seminte, beau bere la pet si injura tot ce le depaseste conditia intelectuala. Doar la defilarea de 1 Decembrie li se umfla pitpalacul patriotic cand vad Armata tarii. Mi-e scarba sa le fiu contemporan... Apevistul Tărtăcuță, Cu chipiul intr-o parte, Scărpinandu-se la puță Rupe, grandios, o carte. Dostoievsky, idiotul, N-a știut că imbecilul Are-n creier doar ilotul Când in mâini ii dai copilul. Creier mic si burtă mare, Nemernic fără pereche APV se crede-un soare Dar e-un bou intr-o ureche. Nu îi arătați furtunul! E prea prost ca sa priceapa Că in nici un caz nebunul Nu bagă recruți la apă. '89 a fost momentul Cand rahații din armata Au predat tot armamentul La pulimea-ncrâncenata. Ați ucis, voi, idioții, Oameni cu un viitor, Ca sa v-apărați chiloții Plini de beeeeeeeep, căcaților. APVSPTR (deși n-am fost TR-ist, achiesez pozitiv) This post has been edited by DannyY: 13 Jun 2018, 11:38 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
yhattori |
![]()
|
|
--------------------
*
*
*
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Bravo, bravo, sa vii sa scrii la gazeta de perete a unitatii, pari satiric (desi e plagiat)...
![]() Doar ca nu prea mai avem Armata, asa ca poti sa-ti exerciti talentul in alta parte. Saracul de tine, ce a ajuns forumul asta... This post has been edited by vercingetorix: 13 Jun 2018, 11:51 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DannyY |
![]()
|
Ar trebui sa poti dovedi ca e plagiat
![]() Altfel esti un parlit de calomniator. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
vercingetorix |
![]()
|
Tot felul de baietasi ma provoaca cu epitete de tot felul.
Imbecil, calomniator, parlit... Foarte bine, daca asta va creste stima de sine, go on. p.s speram ca e plagiat, altfel are nivelul unui grafitti din veceul garii... 13 Jun 2018, 13:29: Din câte se observă, va mai trece un timp până când președintele României, Klaus Iohannis, va reuși să citească motivarea Curții Constituționale a României, care-l obligă să o demită pe șefa DNA. Cititul merge greu fiindcă se pare că domnul Iohannis nu este deprins cu această îndeletnicire și, de aceea, are nevoie de un pic de antrenament. Pentru început, domnul președinte se poate încălzi citind articolul 80 din Constituția României pas cu pas, adică articol cu articol. Și nu are de făcut decât doi pași. „(1) Președintele României reprezintă statul român și este garantul independenței naționale, al unității și al integrității teritoriale a țării. (2) Președintele României veghează la respectarea Constituției și la buna funcționare a autorităților publice. În acest scop, Președintele exercită funcția de mediere între puterile statului, precum și între stat și societate”. Klaus Iohannis, care susține ferm că în România nu există un stat paralel, are dreptate atunci când spune că „există un singur stat și pe acela îl reprezint eu”. Da, dar nu în sensul că „statul sunt eu”, așa cum consideră cel care și-a dorit „Guvernul meu” și l-a avut. În România nu o fi nici urmă de stat paralel, în schimb e cert că avem un președinte paralel. Asta, pentru că nicio clipă președintele Iohannis nu și-a exercitat funcția de mediere între puterile statului și nici între stat și societate. Mai mult, președintele Klaus Iohannis nu veghează la respectarea Constituției, care spune la aliniatul 5 din articolul 1 că „în România, respectarea Constituției, a supremației sale și a legilor este obligatorie”. Dacă va reuși să citească de la cap la coadă Constituția României, Klaus Iohannis ar putea scăpa de povara parcurgerii lungului text al motivației Curții Contituționale referitoare la decizia în cazul șefiei DNA. Asta, numai dacă președintele paralel va înțelege că deciziile Curții Constiționale se execută, nu se discută. This post has been edited by vercingetorix: 13 Jun 2018, 12:29 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 13 Jun 2018, 11:33) Iar a mea este ca inainte de orice suspendare va fi o condamnare! ![]() QUOTE(klaus @ 13 Jun 2018, 12:21) Nu. La CCR madama asta a sustinut ca nu exista un conflict constitutional, ci unul care tine de legile organice si care, deci, trebuie transat in contencios. Cel putin asa am retinut io. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Biiine Daaaanyyyy !!!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
DannyY |
![]()
|
Vercilica, puisor, de nu dovedesti, esti calomniator. N-am ce-ti face, ai ales sa-ti zboare porumbelul printre masele, acu' rabda rezultatul. Fii barbata!
KWJ e un dulap mult mai prezentabil si mai frecventabil decat toata sleahta pesedista la un loc. In opinia mea, suspendarea ar fi un cadou nesperat pentru minoritar. Inca vreo doua gafe a la Firea, plus mizeria aia cu redirectarea huiduielilor si ar fi un moment bun de racolare a nehotaratilor intr-o zona opusa psd-ului. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
In ce sens? Nu e dulap?
|
--------------------
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 13 Jun 2018, 12:17) Iti recomand sala de asteptare din Radna, dar nici buda nu-i de lepadat. De dragoste, satira, dialoguri in forma de epigrama, roman sau consemnarea seaca a faptelor, gasesti pe toate gusturile. In orice caz, am petrecut multe ore placute inventariind creatia populara de pe pereti si tavan. O data si-o data tot trec pe acolo cu un caiet si-o notez pentru posteritate, inainte s-o anuleze un baiat cu trafaletul. |
--------------------
*
*
*
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 13 Jun 2018, 10:13) ce armata se facea pe timpul lui Ceausescu. Ca se intorceau din armata si nu vazusera o arma. Nu toti. Iti pot povesti ce si cum, da' esti zgarcit la bere si la vedere. Probabil am compensat io pt. altii. ![]() QUOTE(ady77 @ 13 Jun 2018, 10:35) Conducta aia pocneste mereu de lasa Bacaul fara apa. Daca te-ai mutat si-asa nu te mai intereseaza, si oricum nu era bere-n ea. QUOTE(klaus @ 13 Jun 2018, 12:21) Cand s-o dus la CCR sa sustina apararea, parca avea alta opinie. Pai daca ne aducem aminte cine, cand si cum a scris actuala constitutie, nu tre' sa ne mai miram la cum arata actualele restul de legi. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(maho @ 13 Jun 2018, 14:12) Nu toti. Iti pot povesti ce si cum, da' esti zgarcit la bere si la vedere. Probabil am compensat io pt. altii. ![]() Ce bere? Ca mereu eram amandoi soferi. In ultima saptamana din august sau prima din septembrie trag o fuga la olteni. Poate ne sincronizam. Ce nu aveam timp inainte, dar acum si mai slabe sperante sa ma prinzi prin Bacau. Mai degraba la Traian. This post has been edited by ady77: 13 Jun 2018, 13:17 |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 15:48 |