Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.622 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Recunosc, nu urmaresc politica prea in aproape. Poate numi cineva ceva actiuni salutare ale domnului presedinte Iohannis? Ceva de jos palaria?
Stiu ca republica parlamanetara, puteri prezidentiale limitate dar daca tot facem alegeri pentru el nu e chiar inutil acolo. merci |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai, de exemplu, a numit-o pe Viorica prim-ministru!
![]() |
--------------------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In situatia data in care presidentul e singurul opozant real la PSD, da, actiunile lui pot fi catalogate, in majoritatea lor, drept salutare! Ca mai patineaza pe ici- pe colo, asta se mai intampla oricui.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(klaus @ 9 Jul 2018, 10:07) Acum e lumea bucuroasa ca abjectia aia de articol se aplica doar "unora". Problema e ca abjectia aia de articol se poate aplica TUTUROR. Trebuie doar omul potrivit care sa il poata aplica... D-aia trebuie sa dispara acel articol in forma actuala Daaaa, fix asta aveau in cap pesedistii cind au initiat modificarile. Piriiau etica si respectul fata de lege in ei! In al doilea rind, nu ti-e rusine sa minti in halul asta? Cum incep articolele ala? QUOTE Fapta functionarului public Asta inseamna "tuturor"? |
--------------------
*
*
*
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ai sa fii uimit cati sunt "asimilati" functionarului public...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(klaus @ 9 Jul 2018, 11:07) ... Si maine-poimaine vine un vreun Hitler, sau vreun Dragnea, care punea mana pe "institutiile de forta" (si ma refer la politie, procuratura si ... justitie) ... D-aia trebuie sa dispara acel articol in forma actuala Chiar de astazi. Dragnea controleaza "toate institutiile de forta". QUOTE(einstein1984 @ 9 Jul 2018, 11:17) Recunosc, nu urmaresc politica prea in aproape. Poate numi cineva ceva actiuni salutare ale domnului presedinte Iohannis? Ceva de jos palaria? ... Asta se pune? https://www.hotnews.ro/stiri-esential-21539...inta-guvern.htm |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yhattori |
![]()
|
|
--------------------
*
*
*
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Suspendarea era singura cale pentru realegere.
Asa, cu un PNL firav si cu USR ce abia mai atinge pragul, nu se stie... Nu ca mi-ar pare rau. Kovesi era doar o rotita din sistem, mai sunt si altii sau altele... La capitolul imagine e destul de nashparliu. E adevarat ca nici o mare sustinere n-ar fi primit, din exterior sau din afara, pe un motiv de suspendare de nerespectare a constitutiei. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(yhattori @ 9 Jul 2018, 11:40) Pentru inceput, toti cei din privat mentionati de art. 175 C.Pen. sunt. Precum si cei mentionati de art. 308 C.Pen., tot din privat, ca ala se refera explicit la infractiunile de coruptie si de serviciu la mediul privat (reducere cu 1/3 din pedeapsa pentru ca sunt in privat) Precum si cei mentionati de Decizia ICCJ nr. 18/2017 de dezlegare a unei chestiuni de drept penal. sau Decizia nr. 20/2014 de dezlegare a unei chestiuni de drept penal si multe altele Etc. De la medici, notari, lucratori de banca pana la lucratori la firmele de ridicare a masinilor... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 9 Jul 2018, 11:43) Eu as zice ca va fi reales si asa, ca dreapta nu are alt candidat, iar PSD-ul nu are cu cine sa vina care sa mobilezeze masele sa ii voteze la prezidentiale. Eu il apreciez tocmai pentru ca nu e stilul Base, care a sacrificat orice pentru interesul lui propriu si personal. |
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.622 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 9 Jul 2018, 11:31) Chiar de astazi. Dragnea controleaza "toate institutiile de forta". Asta se pune? https://www.hotnews.ro/stiri-esential-21539...inta-guvern.htm ar putea sa se puna, crezi ca le-a fost jena de el? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu mai bine Viorica?
|
--------------------
|
klaus |
![]()
|
Mai bine pun un cimpanzeu, ca ala are IQ mai mare decat astea doua la un loc.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
poate-si face ponta partid....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Are.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 9 Jul 2018, 10:50) Pentru inceput, toti cei din privat mentionati de art. 175 C.Pen. sunt. Precum si cei mentionati de art. 308 C.Pen., tot din privat, ca ala se refera explicit la infractiunile de coruptie si de serviciu la mediul privat (reducere cu 1/3 din pedeapsa pentru ca sunt in privat) Precum si cei mentionati de Decizia ICCJ nr. 18/2017 de dezlegare a unei chestiuni de drept penal. sau Decizia nr. 20/2014 de dezlegare a unei chestiuni de drept penal si multe altele Etc. De la medici, notari, lucratori de banca pana la lucratori firmele de ridicare a masinilor... In penal, ca si-n sex, de obicei sint doi. Unul e public, unul e privat. Amindoi si-o iau pe cocoasa pentru acte impotriva firii, dar asta nu-l face pe ala privatul sa devina public. Asta spun ICCJ-urile tale. Aia n-au fost bunghiti pentru ca erau functionari publici ci pentru ca au lovit cu sutica in altii care erau. "Fapte savirsite in legatura cu persoane care" puncte-puncte. ICCJ 790/2016, daca vrei sa ne ejaculam cu citate. LE: dar sa zicem ca-s io incapabil sa inteleg. Da-mi tu un exemplu de "abuz in serviciu" (postare pe daciaclub in timpul programului) intre doi care nu-s nimic public (salariat si srl) si care a fost condamnat penal. This post has been edited by yhattori: 9 Jul 2018, 11:44 |
--------------------
*
*
*
|
|
klaus |
![]()
|
condamnati nu, eident, dar "penabili" pe abuz sunt o gramada...
Daca asteptam, o sa ajungem ca in poezia lui MARTIN NIEMÖLLER |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
yhattori |
![]()
|
Bine, accept si NUP, nu-mi trebe condamnare.
|
--------------------
*
*
*
|
|
klaus |
![]()
|
Oare se va mai spune ceva in continuare de sutele alea de mii pe care ar avea presidentul sa le inapoieze pe casa dobandita ilegal de la Sibiu?
Sau gata, s-a semnat hartia, se termina si campania cu recuperarea? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
yhattori |
![]()
|
Dar daca vor fi recuperate, se va spune?
Sau asocierea ce ni se vrea impusa e "Iohannis - penal - datorii - amenintat - o zboara pe Codruta - e iertat - deci un corupt si asta - pai nu mai bine tot pesedistii nostri, unii membrii de familie, altii prieteni din copilarie"? |
--------------------
*
*
*
|
|
bion |
![]()
|
Tema noua primita pe mail?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Dupa engleza si franceza pe care le vorbeste ca absolventa de Litere, e clar cat de dasteapta e.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
yhattori |
![]()
|
|
--------------------
*
*
*
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Oricum e mai capabila decat insipidul ala.
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
E o nula. Cam ca videle din Teleorman.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 9 Jul 2018, 14:01) Olguta e exemplul magna cum laude. Revenind la domnul president, au iesit ieri tot felul de liberali sa spuna ca doamna a fost cam nasoala ca nu a vrut sa-si dea demisia si ca presidentul a fost pus in igrata pozitie de a o demite. Deci au fost ceva discutii sa iasa presidentul basma curata (daca isi dadea cucoana demisia nu trebuia presidentul sa respecte o decizie aberanta a CCR) si iesea si mult mai bine in fata "votantilor" (ma refer la astia agresivi sisuparati ca si-a permis presidentul sa respecte legea). Probabil d-aia a trimis-o pe madam Dobrovolski (sau cum o cheama), care a venit din concediu de maternitate sa citeasca declaratia, ca sa arate ca atata respect are pentru madam kovesi ca nici macar nu vine el sa anunte. Cred ca am avutaici un orgoliu presidential in functie. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 10 Jul 2018, 10:21) Olguta e exemplul magna cum laude. E mai mult proasta cum laude... |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 13:19 |