Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Radian pe strainezia nu mergea cu blatul. Poate tu ca erai ungur
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ni o pwla. De cate ori a venit consoarta de la Viena la Simeria cu nasul. La vagon cuseta. Daca nu mai erau locuri la cuseta isi lua la clasa a II-a si apoi cu nasul la loc la cuseta. A fost si cand n-a avut bilet de loc. Pe cei de la frontiera nu-i inteteseaza biletul de calatorie.
La un momrent dat mergea spre Viena. Atunci era in vagon de clada a II-a, era la inceputul carierei de navetista. Intra in compartiment un honeless. Jerpelit, neingrijit, dar spalat, nu putea. Avea chef de vorba. Consoarta singura cu ala in compartiment. Era cetatean austriac, nativ austriac, a fost sa viziteze RO. Aventurier. La granita la iesirea din RO apare granicer, poltist, dracu stie ce o fi fost. Iese vagabondul pe hol, discuta ceva cu omul si revine in compartiment. aPovrstea se repeta la intrarea in Hu, cu oficialul maghiar. De data asta se lasa cu scandal. S mea a coulit urechile, curioasa. Vagabandoul nu avea acte. Sustinea senin ca i-au fost furate in RO,. Ungurul il injura copios pe roman ca i-a dat aluia voie sa iasa din tara doar in baza unei poze din telefon cu pagina cu foto din pasaport. In final, decat sa se complica cu vagabonul i-a dat si ungurl verde. Ala cu siguranta in tabara cu refugiati musulmani si-a vandut actele pe bani grei. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Wow, nu ma asteptam la plottwistul de la sfarsit.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Vanzarea actelor catre refugiatii musulmani? S-a practicat la greu. Un pasaport pccidental se vndea cu zeci de mii de euro. Act original, inlocuirea pozei era fliare la ureche.
Pe mine m-a amuzat tupeul vagabondului sa se legitimeze la granita cu o fotografie din telefon. This post has been edited by radian: 8 May 2023, 13:55 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In tren nu scaneaza pasapoate (sau scaneaza?), dar la PTF auto si aeriene iti baga pasaportul la scanner si acolo afiseaza poza pe care o au ei in dosar.... Daca ala e negru si nu stie germana si apare poza uu Herman Goering blond.... nu prea pune botu politistu.
Zeci de mii de euro cred ca era un pasaport fals cu numele tau poate, nu al altuia. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Era rus și călătoarea la Viena sub numele de Adolf Putin
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Putler
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(radian @ 8 May 2023, 11:15) M-am speriat ca ai facut blatul, ai dat dreptul la nas si te-o cazat in vagonul posta. Banuiesc ca erai student pe atunci. În anu' de grație 2003, student fiind, avusesem un examen joia, și cum în sesiunea aia descoperisem CounterStrike-ul, am dat foaia aproape goală și-am plecat direct la gară, să prind trenul de 14șiceva. Inițial m-am dus la casa de bilete și-am cerut bilet, la care tanti mi-a zis sec "Acuma pleacă. Următorul!".am văzut pe tabelă peronul de la care pleca și am fugit glonț. Cred că era peronul 2 sau 3, a trebuit să fac doar slalom printre călători, cu un rucsac și o geantă. Trenul tocmai se punea în mișcare, l-am ajuns la ultimul vagon, mi-am aruncat din mers geanta pe ușa deschisă apoi am urcat și eu. Până aproape de Arad mi-am găsit și un loc. La Radna vine nașul: biletul. "N-am". Scandal, că mă dă jos din tren. Zic "Hai, șefule, că-s si eu student, acum am ieșit de la examen și vreau să ajung acasă. Nu putem face să fie bine?" la care el se uită la mine, se gândește un pic și-mi zice: "La Zam avem staționare 20 de minute. Stai pe-aci să te găsesc". Și stau, trece timpul, ajungem la Zam, trece nașul ca din întâmplare pe lângă mine și-mi zice: "În capătul vagonului". Ajung acolo, pe lângă naș, supracontrolul. Îmi scapă un "'aideplm, ce mă fac?" iar nașul, calm, zice "îi dai și lui, și o să fie bine". 10000 la naș, 10000 la supracontrol, (leul nu era denominat încă), m-am făcut cu loc: "stai pe locul 15, compartimentul de lângă veceu". |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
radian |
![]()
|
Ei despicati firul in pattru, de unde sa stiu detaii? Am precizat, mi-am dat cu presupusul ca si-a vandut actele. In ghereta padaportului la auto sau la plecatea cu avionul, vamesul are la dispozitie o gramada de echipamente. In tren e mai greu.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Macar tu nu mergi cu bicimceta fara bilet si dupa aia tipi ca nu-ti face CFRul conditii pt biciclete.
Asa am patit si eu, am luat trenul Sinaia busteni la tanc si am dat 15 lei la nas, biletul era 7 . |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Eram cu prima soție în tren, veneam de la munte.
Eram studenți, sunt sigur că la vremea aia umbla doar cu mine |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
Experienta faina. Vibe consoarta acasa cu trenul. Face escala o zinla Budapesta. Ea a facut o parte din liceu la Cluj la liceu cu predare in maghiara. Cred ca e ultima ramasa in RO, najoritate us in HU.
In fine, la plecare din Budapesta, o coafeaza un tren Budapesta -Brasov. Cere bilet pana la Simeria. Doamna, avem oferta, cap linie-cap linie. Pentru statii internefiare prte intreg. Biletul Budapesta -Simeria costa aproape dublu fata de un bilet Budapesta -Brasov. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Ca la avioane, hub to hub e mai ieftin decat hub to spoke. Asa ca ieie cu escala si abandionezi conexiunea.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
BV e mai sproape de secoime unde merg masiv turistii unguri. O fi pret subventionat
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
Klaus Iohannis participă la cel de-al patrulea Summit al Consiliului Europei, în Islanda.
Hmm...se duce să aibă de unde se întoarce . Treaba o fintrecut și pe la Sibiu |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bion |
![]()
|
Pai altfel face gloaba circ.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
IRONICK |
![]()
|
img_1_1684416727921.jpg ( Size: 57.39k )
Number of downloads: 224
Mai sunt si oameni responsabili in tara asta. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Lebăda maro. Dau in clocot bugetarii, vor salarii mai mari
Guvernul va da că la anul doar aveam alegeri. Euro va ajunge 6 lei. Sa dea Domnul și măicuța Domnului. Băncile și multinaționalele vor scumpi totul. Evident guvernul bun a dat, dar multinaționalele sug sângele poporului. O vor suge și angajații din privat. N am auzit în 30 de ani de vreo grevă în privat. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Parca la Dacia au fost.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bion |
![]()
|
N am auzit în 30 de ani de vreo grevă în privat.
Sclavi perfecti |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai in privat nu e asa nevoie de greve, daca nu-ti convine cat te plateste X, mergi la Y. Nu-si permit niciunii sa tina salariile prea jos, ca Z oricum plateste decent. Singurii care intr-adevar is dezavantajati in filmul asta sunt tantalaii, dar si de ei au grija sindicatele. Dar mna, multinationalele ie naspa, mai bine sa lucreze papardel la negru...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(bion @ 19 May 2023, 00:21) Pai mai mergi la ORL, ca numai la Dacia so Arcellor Galati au fost cateva, de obicei inainte de negocierea de contract colectiv la munca. Si in mod sigur au fost si altele, dar evident ca nu sunt multe locuri unde sa faca mii de omanei greva in acelasi timp ca sa ajunga la stiri. This post has been edited by einstein1984: 19 May 2023, 08:10 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 19 May 2023, 09:08) Pai mai mergi la ORL ... si dupa aia la oftalmolog. ![]() This post has been edited by maho: 19 May 2023, 08:55 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
Au fost Bioane si la privati. In urma cu 25 de ani, la chinezii a fost greva spontana, muncitorii au incetat lucrul. La Supercom, firma de salubritate, de curand a fost o greva spontana.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
Pooletilor io am citat din postarea lui axabart. Voi sunteti chiori.
![]() Bucatzel vb. ca unu care inca are optiuni in RO. In occidentul decadent greve sunt kklau la privati si si la stat. Dar aia cica sunt tantalaii ![]() Asa pe acolo confederatiile chiar isi fac treaba si sunt solidari. La noi egoismul e pe primul loc This post has been edited by bion: 19 May 2023, 10:03 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
IRONICK |
![]()
|
la noi sindicalistii sunt bisnitari
in vest sindicalistii sunt aia de stau mai prost cu meseria ideea este sa ai contract pe ramura 20 May 2023, 11:43: guwernul meu stabil Marcel Ciolacu, șah la PNL: suspendă negocierile pentru noul guvern până la rezolvarea grevei profesorilor și reforma pensiilor speciale This post has been edited by IRONICK: 20 May 2023, 10:43 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Clauz șah la pezede.
Iohannis vrea ca noul guvern să se instaleze până pe 30 mai: Această rotație trebuie să se desfășoare rapid, corect, „sticlă"... Aaam și eu o întrebare. Sticla de whisky ori de vodka? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 22:05 |