Suspendare carnet 30 de zile, depasire, la intrarea in sensul giratoriu
![]() ![]() ![]() |
Suspendare carnet 30 de zile, depasire, la intrarea in sensul giratoriu
bogdanmardare |
![]()
|
||
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce mai asteapta instanta? Daca zici ca a fost ultima infatisare... Acu delibereaza si urmeaza sa iti comunice sentinta?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Tu ai vazut procese numai in filme, nu? Te-ai asteptat sa ne povesteasca cum la final a dat judecatorul cu ciocanelul si plin de patos a anuntat sentinta in timp ce se aplauda si fotografii blitzau de zor... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Din fericire , DA!
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Lasa c-o sa cresti tu mare.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca pe prietena o cheama Emilia, i s-a respins plangerea.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
De asta se zice ca si tacerea e un raspuns...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
@AR-18-MOS;
Acasa am o problema cu netul, intru doar de la serviciu sau de pe mobil. Nu stiam cat dureaza sa se dea decizia, eu personal nu am fost parte in vreun proces. Am intrat pe site-ul judecatoriei si am gasit solutia pe scurt: "Admite în parte plângerea formulată de petenta. Înlocuiește sancțiunea amenzii cu sancțiunea Avertisment." @klaus: da, o cheama Emilia. Edit: am trecut sanctiunea asa cum apare pe site. Nu sunt lamurit insa cu datele, ultima sedinta este pe data de 26-09-2006. This post has been edited by bogdanmardare: 13 Feb 2015, 20:52 |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Exact cum credeam. Fapta s-a intamplat si este reala, fiind intrunite conditiile de fond si forma pentru sanctiunile primite.
Data viitoare sa fie mai atenta si sa se asigure temeinic la schimbarea benzii. P.S. Avand in vedere incheierea instantei, PC ramane suspendat. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdanmardare @ 13 Feb 2015, 19:32) @AR-18-MOS; Acasa am o problema cu netul, intru doar de la serviciu sau de pe mobil. Nu stiam cat dureaza sa se dea decizia, eu personal nu am fost parte in vreun proces. Am intrat pe site-ul judecatoriei si am gasit solutia pe scurt: "Admite în parte plângerea formulată de petenta. Înlocuiește sancțiunea amenzii cu sancțiunea Avertisment." @klaus: da, o cheama Emilia. Edit: am trecut sanctiunea asa cum apare pe site. Nu sunt lamurit insa cu datele, ultima sedinta este pe data de 26-09-2006. Ciudat, eu nu am gasit proces cu termen pe 11 feb. cu o parte emilia si cu alta parte politia, sa aiba aceasta solutie. Insa, daca e asa cum zici tu, a ramas sanctionata dar cu un avertisment, fara amenda. Urmeaza apelul. Dac polita nu face, te duci sa recuperezi amenda de la fisc (probabil prin compensare cu alte impozite/amenzi) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 17:24 |