DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea esta ca parchetu-i nitel suparat pe codruta
![]() Evident ca nu-i acceptabila nici una dintre variantel eexpuse de tine |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca nu era niciun capat de tara ca respinsesera aia din Senat urmarirea?Ca iaca se poate si dupa ce ii trece mandatul?
Sa inteleg ca madam Kovesi a MINTIT si atunci? E, nu pot sa cred, o asemenea Jeanne d'Arc a dreptatii sa minta? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Fenechiu a recunoscut:
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Ploiești au dispus sesizarea instanței de judecată, în baza dispozițiilor art. 483 Cod procedură penală, cu acordul de recunoaștere a vinovăției având ca obiect recunoașterea comiterii faptelor de către inculpatul FENECHIU RELU, la data faptelor deputat în Parlamentul României, cercetat în stare de arest preventiv cu privire la săvârșirea infracțiunilor de: - trafic de influență, în formă continuată, - spălare a banilor. This post has been edited by paul_p: 17 Oct 2016, 21:59 |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
klaus |
![]()
|
Constat in ultimul timp niste "succesuri" rasunatoare ale DNA:
- In dosarul Olgutei vasilescu probele au fost obtinute ilegal, dosarul intors la DNA - In dosarul lui Gelu Diaconu (fost sef ANAF, demisionat ca "era urmarit penal"), in care e si Madalin Voicu si Nicolae Paun - nereguli in dosar si nulitatea unor acte de cercetare penala intocmite de procurori, dosar intors la DNA - In dosarul procurorului Liviu Tudose de la Ploiesti - nulitatea probelor obtinute prin abuz, dosarul intors de 2 (doua) ori la DNA - in dosarul fostului vicepresedintelui ANRE Claudiu Sorin Dumbraveanu si a fostului directorului ENEL Florin Gugu - achitare definitiva pentru "fapta nu exista" (dupa ce baietii au stat oleaca si la beci) - in dosarul lui Dan Radu Rusanu -achitare la fond pentru "fapta nu exista", dupa ce a stat 4 luni la beci Deci clar DNA lucreaza cu profesionalism, nepolitic, respectand prevederile legii in litera si spiritul ei... Judecatorii astia ar trebui infierati si pusi la zidul infamiei de catre deontologi pentru ca si-au permis sa constate atatea ilegalitati la organul care nu greseste niciodata, care reprezinta dreptatea suprema, ultima, mai ceva decat Dumnezeu pe pamant. A naibii pielea pe ei, sa constate din scaunul lor de magistrati ca aia de la DNA a actionat ca in anii '50. Pai asa ceva? Nu se face domne'. Ne treuie o reforma in justitie, ca la turci, DNA sa demita toti judecatorii care nu-s de acord cu activitatea sa. Intre timp, ma intreb, oare s-o face vreo cercetare penala pentru scurgeri din dosare de pe mailul cu cucuveauamov? Ca, zic eu, intr-un stat de drept aia care incalca legea trebuie sanctionati. Dreptatea pana la capat! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
De cand s-a rupt tandemul DNA-SRI treaba scartaie rau.
E normal, minunile nu tin mult in Romania, cineva si-a dat seama ca nu poti merge la infinit cu lipsa de probe si judecatori in circuit inchis, cu sentinte gen Rarinca. Peste cativa ani vom vedea revizuiri si achitari plus plati-despagubiri multe-multe pentru abuzuri, incalcari ale drepturilor omului, daune morale si materiale, etc... Cine va plati ? He-he, bugetul de STAT, adica noi, simpli platitori de taxe si impozite. Ne furam la infinit caciula, cica luptam cu coruptia dar mai rau saracim. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
of of of.numa nevinovati anchetati degeaba de DNA...... pai bre, daca toate dosarele erau super beton, daca toate se lasau cu condamnari, mai ca intram si io la idei, ca nu e curata treaba. mai ales cand este asa mult de treaba de scapa mult prea multi, fiiind intrati la categoria plevusca pe langa ministri, senatori, secretari de stat, sefi de politie, generali de politie si armata.........
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca numai unul dintre politicienii, care-s lucrati acum de DNA si ale caror dosare au fost intoarse de judecatori, va fi achitat cu sentinta definitiva, DNA poate fi suspectat de dependenta politica.
|
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cata ravna in demolarea DNA si a lui LCK. Basescu, Ponta, Ghita & Tariceanu macar au o motivatie. Incercarea disperata de a scapa de fantomele trecutului care-i bantuie fara mila. Dar imi este greu sa inteleg abnegatia cu care se dedica acestei cauze unii pe acest forum.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(kato @ 18 Oct 2016, 16:34) of of of.numa nevinovati anchetati degeaba de DNA...... Cum este "dosarul ANRE", nu? Unde procurorii claudia rosu si danut volintiru au cheltuit ampulea banii contribuabililor. Astept cu interes legea raspunderii magistratilor. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
klaus |
![]()
|
DNA-ul are 2 tipuri de activitati in acest moment: una pe bune, care se ocupa de competentele DNA (coruptie etc) si una de politie politica, desfasurata doar de niste procurori "de casa".
Problema este ca din cauza acestor dosare politice evidente activitatea DNA e atat de "dezbatuta". Aceasta activitate politica a DNA strica si activitatea reala de combatere a coruptiei. Cu un pumn de kkt strici un butoi de apa. PS: oare cum arata dosarele facute de DNA tovarasilor care nu sunt sub lumina reflectoarelor publicului, daca astea care ar trebui s a fie beton sunt pline de probe ilegale, de nereguli in cercetarea penala etc? Daca la aceste dosare publice pe care sunt toti cu ochii ca pe butelie se intampla asa ceva, ce pot eu rpezuma ca se intampla in celelalte dosare ale DNA? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
activitatea politica in care e anchetat sova ponta dragnea fenechiu valcov hrebenciuc ghita udrea cocos blaga basescu voiculescu nastase .daca nu se luau de astia ramanea apa pura, asa au stricat-o cu rahat
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(radian @ 18 Oct 2016, 16:58) Cata ravna in demolarea DNA si a lui LCK. Basescu, Ponta, Ghita & Tariceanu macar au o motivatie. Incercarea disperata de a scapa de fantomele trecutului care-i bantuie fara mila. Dar imi este greu sa inteleg abnegatia cu care se dedica acestei cauze unii pe acest forum. mai, io sint adeptul dictonului "fiat justitia pereat mundus", cuvintul de baza fiind "justitia" nu vendeta da' asta nu inseamna ca dna este este alba ca zapada, in special pentru ca nu "ia la rind" ( vezi popii si ex pdlisti pe care abea acu ii ia) si pentru ca incerca "scurtaturi" ( vezi dosarele returnate pentru ca au lucrat prost) Ma bucur ca voiculescu e la studii, ma bucur ca bombonel a facut facultate, dar nu ma bucur ca la videanu abea acu au ajuns, nu ma bucur ca vosganian e aproape scapat, nu ma bucur ca dragnea a luat cu suspendare si ar mai fi. |
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
kato |
![]()
|
dna-ul doar demonstreaza ca au furat ori ba, pedespele le dau altii
![]() p.s. nu e vina dna ca vosganian e aproape scapat, multumeste la votbaietilor din parlament |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sau poate e dosarul facut deampulea.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
kato |
![]()
|
peste tot se fac greseli, mai ales cand volumul de munca este extrem de mare.
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Scuza asta e jenantă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
mai jenanta ca aia DNA-ul e de rahat ca face dosare politice?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și nu e?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
pai da, e jalnica
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu as vrea sa vad beliti niste procurori care fac dosare cu trei si paișpe. Pă persoana fizica.
This post has been edited by corbex: 18 Oct 2016, 19:20 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(miki @ 18 Oct 2016, 19:14) Elena Udrea, Adrian Videanu, Monica Iacob Ridzi sunt expdlisti? Exemple mai sunt destule. Cu vechi state de plata prin puscariile nationale. Teza ta nu se sustine... E drept, in ceea ce priveste popimea, e o premiera. Evident, e la comanda politica, de la presedinte care e catolic sau reformat, dar cu siguranta nu e ortodox si vrea sa submineze autoritatea BOR... QUOTE(miki @ 18 Oct 2016, 20:05) asta-i problema adevarata, dosare prost facute - din motive de comanda politica sau nu. tare mi-ar palce sa vad belit cu "definitiva" si un rechin adevarat pdl/pnl... LCK a fost numita pe post de Basescu. Cat a fost Basescu la putere multi urlau ca din gura de sarpe ca madam Kovesi ii aresteaza doar pe cei din tabara adversa lui Basescu. Comanda politica. Deja vu... Coincidenta dracului, impotriva lui Kovesi, pe langa niste idealisti, obsedati de conspiratia mondiala, gen Klaus (nu presedintele) toti restul care urla cat ii tin plamanii sunt potentiali "clienti" ai DNA, care duc un raboi pe viata si pe moarte. Oare de ce? |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
klaus |
![]()
|
eu prefer să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(kato @ 18 Oct 2016, 19:28) Ia sa fiu eu procuror si sa ma insel in ce te priveste cu vreo 5 ani de puscarie. Sa-ti pierzi afacerea, sanatatea, familia, linistea personala, etc Dupa care sa vin sa spun "eh, a fost o simpla greseala". Si eventual sa slobod si o prosteala gen "fiat justitia et pereat mundus" ca sa stii de ce ti-ai fecundat viata. Mai bine sa scape 100 de vinovati decat sa intre in puscarie un nevinovat. Pentru ca asta submineaza justitia. Dar acum e moda s-o arzi justitiar, cu niste slogane debile picurate zilnic de parerologi de serviciu prin media. Asta-i nivelul. This post has been edited by vercingetorix: 19 Oct 2016, 09:19 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
kato |
![]()
|
ce tampenii bagi.
![]() p.s. despre asta se discuta, ca procurorii nu-si fac treaba super ok si infractorii scapa pe vicii de procedura ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 21:17 |