DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(corbex @ 4 Jan 2017, 12:42) se vede de la bacau ca e o insailare de cuvinte rostite cu 273 de alte ocazi si puse in succesiunea potrivita. Basecu n-a vorbit niciodata cu gifiieli, pauze si diferente de ton că ca si cum ar citi Dragnea din abecedar. Primul lucru pe care l-am facut azi dimineata cand m-am trezit, a fost s-ascult inregistrarea. In pat, pe telefon, fara sa ma ridic sau sa ma trezesc de-a binelea. Dupa primele 4 minute cu Basescu mi-am dat seama ca inregistrarea e taiata, adaugata si pusa in ordinea "potrivita". Ady66 la ora aia era satul de salahorit si asuprit de 'stalian, d-aia nu si-a dat seama. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Exact ce a zis Corbex.
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
|
ady77 |
![]()
|
Deci nu e adevarat ca stia sentinta cu 3 zile inainte? Si nici ca ii parea rau aleia ca nu i-a putut da 20 de ani?
Si deci justitia e independenta? This post has been edited by ady77: 4 Jan 2017, 14:41 |
--------------------
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pe bune? Tu chiar incerci sa porti o discutie argumentata cu AR-68-MOS?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ady77 |
![]()
|
E un an nou, incerc sa ii dau o sansa.
![]() |
--------------------
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Yeah, good luck with that!
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 4 Jan 2017, 14:39) Deci nu e adevarat ca stia sentinta cu 3 zile inainte? Si nici ca ii parea rau aleia ca nu i-a putut da 20 de ani? Si deci justitia e independenta? Putin imi pasa de ce a zis Basescu ca stia sau nu. Pe mine m-a interesat sa vad daca e masluita inregistrarea. Si e. E exact ca aceasta: |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 4 Jan 2017, 15:04) Basescu recunoaste discutia si tine sa precizeze doar ca: "Nu m-am întâlnit niciodată cu judecătoarea Camelia Bogdan și, implicit, nici nu am discutat cu domnia sa dosarul Voiculescu; Afirmațiile mele sunt legate de informații primite de la structurile specializate și nu de la procurori sau judecători, cu care nu am discutat niciodată dosarul ICA (Voiculescu)" Dar voi iubiti-l in continuare si bagati iarasi pixelul albastru. |
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Am re-ascultat inregistrarea. Pixelul albastru e pantaloni scurti pe langa asta. Nici perdele de fum nu mai stiu sa faca shpionii din ziua de azi.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Baieti, serios, eu unul am ceva pretentii de la voi.
"Inregistrarea" e atat de evident o facatura intr-un studio ca eu nu gasesc nimic de comentat. Rog nu coborati la nivelul RTV un forum decent. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Ai uitat ca vorbim de ady66 si manuel?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
|
Manuel |
![]()
|
Daca ar iesi basaul si ar spune ca inregistrarea e reala, voi tot ati tine-o langa ca e facatura. Oh, wait...
Rusine, Sebi Ghita! ![]() ![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Base dixit: "Inregistrarea e reala, dar e editata". Am lucrat doi ani cu programe de editare audio, si daca la nivelul anilor '98 - '99 faceam montajele pe care le faceam, incepand de la zero, ca amator, imi inchipui ce se poate face 8-9 ani mai tarziu. Daca lucreaza niste profesionisti, nu mai vorbesc.
LE: am ascultat si eu, c-am gasit un proxy care permite streamingul. Imi place vocea aia distorsionata dar in acelasi timp cum muzica merge clar in background. Apoi imi plac si micile pauze sau schimbarile, aproape insesizabile, ale melodiei din fundal. This post has been edited by marksman: 4 Jan 2017, 17:35 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ce de urechi bine antrenate!
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Ne obligă de la serviciiu.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Ghiță îi sparge-n fofează pe coldea și luluța și voi dormiți pe baricade? Unde sunt apărătorii statului de drept și justiției independente?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
cine plm e ghita?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
marksman |
![]()
|
Rabdare, numai ce-a iesit pesedeul. In curand o sa fie liniste in tara. Deneaul o sa se ocupe de nasii de tren si de casierii de la veceurile publice.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu are cum! După 10 ani de Băsescu!?
|
--------------------
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 7 Jan 2017, 19:48) Raport: Există o îngrijorare că serviciile de informații sunt implicate pe ascuns în lupta anticorupție și că, alături de DNA, se presupune că subminează independența judiciară Nu poci sa cred asa ceva ... institutul ala a sufletului e infiintat prin 2006. Si probabil isi vinde la kil concluziile. Cine o mai auzit de institutul asta inafara de pesedei dupa ce l-o scos pe piata (raportul) ? |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() Nuj ce-i cu institutu ala, da-mi place ce sar toti marii aparatori ai statului de drept la asa ceva, is bune doar alea care infiereaza penalii rai... orice altceva ii doar minciuna si atac la "statu de drept" ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
aphophis |
![]()
|
ia cu lamaie, se pare ca nenea ala ce scrie e doar o vuvuzea a unor penali. Care pana mai ieri va deranjau pe voi pesedeii:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21519...din-romania.htm |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Desi Ghita nu prea aduce dovezi in ce spune (in afara de mailul cu "instructiuni" de la cucuveauamov), desi poate unele sunt inflorite, cel putin cateva "dezvaluiri" sunt mai mult decat suficiente pentru dosare penale.
Nu stiu daca intr-adevar Coldea l-a santajat pe Ponta si cu ce, dar daca a facut-o (cu altceva decat spune Ghita, sa zicem...), si pot declara asta Ponta+Udrea+Ghita, santajul e ca si dovedit, e dosar penal greu. Pe partea cu avionul cu care a fost adus Popa, pe logica (cretina de altfel) a DNA-ului, e spalare de bani, pentru ca o firma plateste ceva care nu tine de obiectul de activitate, suma respectiva nu este impozabila => evaiune fiscala iar utilizarea banilor rezultati din infractiuni (evaziunea fiscala) e spalare de bani. Daca DNA/parchetul general e consecvent in dosare, avem aici un alt dosar penal indubitabil, la care exista documente contabile etc. Plus ca, pe aceeasi logca a DNA-ului folosita in cazul Olgutei de la Craiova, cine a beneficiat de "beneficii necuvenite nepatrimoniale", respectiv de o imgine mai buna la public, a luat spaga "nepatrimoniala". Astfel presedintele, SRI, DNA s cine o mai fi beneficiat de imagine de pe urma platii de catre o firma privata a avionului, a avut "beneficii nepatrimoniale necuvenite". A zis-o DNA la Olguta, ori DNA are dreptate tot timpul, nu? Si a mai prezentat Gita inca o dovada de dosar penal, aia cu instructiunile procurorului cum sa procedeze "denuntatorul" ca sa se faca fapta. Instigarea organului de cercetare penala e interzisa prin Codul penal. Ghita nu o prezenta prea multe documente doveditoare, dar denunturile lui pot face niste dosare penale serioase. Daca vrea cineva. Insa, ma gandeam la caprele lui Grebla. E bine ca acest furuncul nenorocit de coruptie a fost extirpat. La fel si cu Orban, cercetat pentru ca un "denuntator" l-a instigat sa-i dea bani pentru campanie si el a refuzat dar DNA a zis ca nu. Dar din spaga de 60 de milioane din dosarul Microsoft cat s-a recuperat? Dar cu EADS-ul ce se mai aude? Dar cu ANRP-ul? Deci cu dosarele astea mai mici in valoare de cele 3 capre a lui Grebla sau refuzul lui Orban, ce mai face DNA-ul? PS: a observat cineva ca madam Kovesi, de cand a iesit Ghita cu cucuveauamov tace chitic, desi fix inainte de asta era cel putin de 2 ori pe saptamana pe la televizoare sa nege afirmatiile (spre exemplu cele cu plagiatul) sau sa-si faca ceva campanie de imagine? Care o fi motivul de se lasa intinata de un "penal" precum Ghita? De ce nu neaga ceea ce zice penalul? Sa aiba "penalul" dreptate in unele aspecte? Sa-i fie cumva teama doamnei procuror ca are si dovezi? Parca negase ca se intalnise cu politicieni sau cu Ghita vreodata si apoi au aparut pozele "din vie" cu madam si Ghita si Ponta... Acum de ce nu mai neaga? Oare... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(klaus @ 9 Jan 2017, 11:15) Nu stiu daca intr-adevar Coldea l-a santajat pe Ponta si cu ce, dar daca a facut-o (cu altceva decat spune Ghita, sa zicem...), si pot declara asta Ponta+Udrea+Ghita, santajul e ca si dovedit, e dosar penal greu. bre neah, asa si daca se dovedeste ca coldea l-a sodomizat pe ponta in timp ce asta se zbatea sa scape, tot dosar penal greu e, viol (si pedofilie as zice, data fiind varsta mentala a victimei). da' nu te supara, ghita il acuza pe coldea ca l-a santajat pe ponta in 2013 cu anularea vizitei _din 2013_ in sua?? adica ala nici nu era candidat la presedintie si coldea ii spunea "gigel, intr-un an n-o sa te poti laudat cu asta"?? ![]() ar fi fost devastator, e drept. in kilusaftii, "iohannis vinde copii", "daaaa, da' ponta nu s-a dus acum un an in state" - iti dai seama, il distrugea fara drept de apel. ma dixtreaza cum iti iei ceva rezerve la absurditatile lu' ghita ("cu altceva sa zicem"), da' dincolo de asta, clar, santaju' e d'acolo... adica, nu conteaza ca ala ingaima tampenii inepte, un santaj ar fi devastator - afirmatie corecta in absolut, da' pana acum la fel de dovedita ca laseru' romanesc de topea tancuri. |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Oricum astazi luluta nu mai parea asa batoasa. Dar nici ministru al justitiei nu prea cred ca avem.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 03:28 |