DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pt. nesimtitul asta, "separatia puterilor in stat" inseamna ca parlamentarii sunt separati si mai presus de "justitia independenta si oarba", aia-i pt. fraieri.
QUOTE ''Nu trebuie aplicate recomandări de criterii obiective pe baza cărora parlamentarii să voteze. Mandatul nu este imperativ și atât timp cât voi fi senator îmi voi sustine punctul de vedere și anume că nu se poate să încălcăm unul dintre principiile fundamentale de funcționare a instituțiilor – separația puterilor în stat. Prin urmare, nicio decizie a vreunui membru al Guvernului nu va putea să fie anchetată de Parchet. Deciziile politice aparțin Executivului și Parlamentului, iar Parchetul, oricare ar fi el – DNA, super-DNA, hiper-DNA, poate să fie orice – nu poate să ancheteze deciziile politice'', a spus Tăriceanu Sigur, il astept pe klaus sa-mi explice cum pt. Sova, Vosganian si altii s-a cerut ridicarea imunitatii pt. a putea fi anchetati pt. o "decizie politica". Oribl, atac infiorator la adresa democratiei! Ai drec' astia cu mcv-ul lor, niste nenorociti. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Ar fi o idee buna ca deciziile politice sa le ia direct DNA-ul, sa nu mai greseasca nimeni in tara asta.
Scapam si de alegeri, guvernul sa-l numeasca Chirila pe feisbuk direct, Ciolos sa fie prim-ministru pe viata, etc... Voi va auziti ce spuneti ? Ca de inteles m-am lamurit deja... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.380 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Cu postari d-astea sa stii ca nu o sa-ti iasa nici macar de un sanvis. Coaja cu miez, nu d-alea cu carnita.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Nu le mai citi, sper ca nu te obliga cineva...
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
tony-s10 |
![]()
|
Group: Banned Posts: 0 Joined: 24 January 17 ![]() |
Pai il obliga angajatorul sa citeasca si sa raspunde - nu cumva sa ramana necombatuta vreo opinie ca luluta nu e trimisa lui dzeu pe pamant.
This post has been edited by tony-s10: 26 Jan 2017, 16:12 |
--------------------
Ford
Focus
- Ab-10-cde
2016
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.380 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Scuza-ma scumpete daca te-am suparat, doar am incercat sa te fac sa iti ridici calitatea postarilor daca tot te platesc pentru ele. Asa vei putea sa mergi si la Mc donalds.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cristic1982 |
![]()
|
Sa iti fie de bine!
Dar virginica trebuie sa scrie mult si mai la obiect ca sa isi poata permite unul. Pana atunci baga sandsis d-ala coaja cu miez sau covrigi. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
N-aveti McDonald's? Cand am fost in Petrosani ultima data, am gasit doar o benzinarie (Baron Oil sau ceva de genul) si urmatoarea a fost in Rm. Valcea.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
Nu prea mult, ca sunt incepatori si nici imaginatie prea multa nu au.
Singurul lor atu e ca sunt perseverenti, de asta incerc sa ii motivez. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bre da pt tine toti care gandesc altfel decat tine, bine sau prost, is postaci? Sau vorbesti din experienta?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Stai usor boss ca n-am zis nimic de tine, ci doar de porumbeii purtatori de vesti de la partid. Mai ales ca vorbeau si de schimbat IP-uri & shit.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Serje |
![]()
|
Nu are importanta că zici sau nu de mine, și fără boss... că nu suntem maneliști p'aci.
Doar ca unii gândesc altfel, au alte idei, alte lucruri is importante pentru ei... nu-i face postacii și nici măcar prosti, cretini sau cum va mai place vouă sa le ziceți, is doar altfel decât voi. Sa-l faci pe Tony postac...Înseamnă că n-ai prea dat pe la cafenea, la fel era și la fotbal, are stilul lui... sau vrei sa zici că avea becali postaci? ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
tony-s10 |
![]()
|
Group: Banned Posts: 0 Joined: 24 January 17 ![]() |
Propaganda deobicei nu are argumente pentru a demonta unele afirmatii si atunci atat pot - lanseaza acuzatii si jigniri ieftine - postaci,saraci, prosti,batrani.....
E reprezentativ pt. Tinerii frumosi si liberi ca toti gandesc la fel ca guran,tapalaba,dogioiu . ...nici unul nu are ideile lui proprii,nu-si pune intrebari,are convingeri ferme ca luluta,basescu si iohanis sunt ingerii trimis pe pamant care au creat o justitie corecta si impartiala.....practic avem definita masei de manevra care iese la comanda propagandei in strada This post has been edited by tony-s10: 27 Jan 2017, 08:46 |
--------------------
Ford
Focus
- Ab-10-cde
2016
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Becali avea postaci, sa moara ma-sa!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Pe topicul cu fotbal posta benevol. Trebuia sa se eschiveze si el.
Boss a fost raspunsul pentru "bre", deci zic ca suntem chit. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Ce e papusa, crezi ca ai gasit inca unul ca tine si ai zis sa te bagi in seama?
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Tu vorbesti pe aicea doar cand esti "activat" de campul tactic.
E iures prin Sistem si v-au trimis pe la unitati sa combateti opiniile contrare. Sezi bland, iti va plati Dragnea si salariul de securist fara norma. Nu se va baga de seama perioadele cand nu postezi nimic cu cele suprasaturate de prostii gen hotnews... <span class='edit'>27 Jan 2017, 10:40:</span> Statul Major al Forțelor Navale a anunțat programul de înzestrare. Printre achiziții se numără și patru corvete multifuncționale: una în perioada 2017-2020, iar restul între 2020-2026. Victor Ponta anunța în 2016 despre costul enorm al corvetelor, de 1.6 miliarde lei, care ar fi fost acontate deja de Guvernul tehnocrat prin atribuire directă. Comunicatul nu precizează însă proveniența corvetelor, însă fostul premier Victor Ponta a lansat o informație conform căreia achiziționarea lor s-ar realiza de la o firmă olandeză, prin atribuire directă. Iată ce spune Victor Ponta: ”Dacă eu, Ponta, prim-ministru, semnam să cumpăr patru corvete cu un miliard șase sute de milioane de euro, când am ofertă pe masă oficială cu 950 de milioane și produsă la Constanța. Identice, dar identice, știți cum, corvetele NATO nu sunt de șapte feluri. Deci dacă eu dădeam 1,6 miliarde unei firme olandeze, în loc să cumpăr cu 950 de milioane produse la Constanța, mă lega DNA-ul? Deci dl Cioloș face chestiile astea și pleacă la Bruxelles !" Q.E.D. De unde si ideea cu penalii buni si penalii rai... Diferenta intre ei este 650 de meleoane de lei noi luati de la noi. Hai siktir cu Statul de Drept ! This post has been edited by vercingetorix: 27 Jan 2017, 09:42 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Virginico, din pacate pentru tine, care ai dovedit singur ca esti platit sa postezi intr-o anumita directie, eu n-am nici cea mai mica legatura cu ceea ce spui tu (nu sunt in structuri sau in vreun partid). Am vazut in schimb ca te ataci usor si, cum nu suport PSD, am dat cu batul prin gard.
Legat de curvetele cumparate din olanda in loc de Mangalia: daca tonta are aceste informatii, de ce nu face o plangere penala oficiala la DNA? Sau e bun doar la dat din gura cu adevaruri pe jumatate (ca prietenul Ghita) ca sa manipuleze pwlimea? |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 27 Jan 2017, 10:16) Iată ce spune Victor Ponta: ”Dacă eu, Ponta, prim-ministru, semnam să cumpăr patru corvete cu un miliard șase sute de milioane de euro, când am ofertă pe masă oficială cu 950 de milioane și produsă la Constanța. Identice, dar identice, știți cum, corvetele NATO nu sunt de șapte feluri. Deci dacă eu dădeam 1,6 miliarde unei firme olandeze, în loc să cumpăr cu 950 de milioane produse la Constanța, mă lega DNA-ul? Deci dl Cioloș face chestiile astea și pleacă la Bruxelles !" ![]() ![]() ![]() Ăsta-i Tony v2.0! Așa e, Sigma-urile sunt "perfect identice" cu Tetalurile! Diferă doar forma, echiparea și armamentul! A, și generația! Da' încolo, "identice", nu alta! ![]() Eu zic să cumpărăm Chevrolet Corvette, sunt identice cu Sigma! La fel, diferă doar forma, echiparea și armamentul! Dacă aș mai fi avut vreun dubiu că-i habarnamist, mi s-a spulberat! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Nenea Turbina, da matale de unde stii ca e vorba de sigma si tetal ?
Si de unde stii ca difera, matale stablesti standardele NATO de la Galati ? ![]() Ca in articol nu se pomeneste de asta. Ai ceva informatii in plus, spune-le, no problem. De aicea si pina la afirmatia de habarnamist e cale lunga. In alta ordine de idei, comparatia cu tony mi se pare onorabila. Decat un cretin cu spume cu creierashul spalat de propaganda binomista, il prefer clar pe tony. Care, apropo, e pe la numarul 11 in incercarea disperata de a-l bana definitiv. Se pare ca DNA-ul forumului e neputincios in fata lui tony... This post has been edited by vercingetorix: 27 Jan 2017, 11:11 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Serje |
![]()
|
QUOTE(radian @ 27 Jan 2017, 07:32) Hai mai totusi sa ramanem in limitele decentei. Sa repeti la nesfarsit aceleasi 2, 3 texte aiuritoare nu inseamna nici ca respectivii gandesc si nici ca au ideii. Cel mult ca au obsesii. Ideile pot fi bune sau proaste, depinde de multe ori doar unghiul din care privesti si inclusiv ideile proaste vin in urma unei gandiri. Iar tu sa indemni la decenta ... ii ciudat, ii aperi pe austriecii aia de fura lemnu de cate ori vezi ceva scris de ei. Ti-am cerut niste argumente atunci cand urlati pe aci ca vor sa dea ordonanta pe sestache si apoi pupati curu lu mutulache ca ce le-o tras-o si te-am intrebat ce-i opreste pe ei sa nu dea ordonantele peste cateva zile ... n-ai avut nici un argument, m-ai trimis la o postare a lu HanSolo care nu avea nici o legatura cu intrebarea. Da ii bine ca indemni la decenta, altii nu gandesc si au obsesii ... QUOTE(cristic1982 @ 27 Jan 2017, 08:12) In lumea ta bre o fi tot una cu boss ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
tony-s11 |
![]()
|
Group: Banned Posts: 0 Joined: 27 January 17 ![]() |
Evident ca daca e un smen de la ciolos fregatele alea-s mai tari decat cele americanilor ca sa planga de fruca rusii....pe ponta il legau in secunda a doua lua o spaga de 750 milioane de euro.
|
--------------------
Ford
Focus
- Ab-10-cde
2016
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.751 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
clony-s si nicupleshea, aceste vedete ale forumului, care zburda liberi chiar daca incalca regulamentul.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
cristic1982 |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 27 Jan 2017, 11:09) Decat un cretin cu spume cu creierashul spalat de propaganda binomista, il prefer clar pe tony. Care, apropo, e pe la numarul 11 in incercarea disperata de a-l bana definitiv. Se pare ca DNA-ul forumului e neputincios in fata lui tony... Virginico, e vorba de propaganda binom-ista sau trinom-ista? Sau vorbim de propaganda monom-ista? |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:22 |