DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a reacționat după decizia CCR în cazult anchetării de către DNA a ordonanței de urgență 13. El este de părere că în orice stat de drept șeful institutului care ”a încălcat separația puterilor în stat, ar trebui să demisioneze”, catalogând refuzult ca fiind ”corupție de putere”.
”În orice stat de drept, o decizie ca aceea a CCR, ar fi fost urmată de demisia șefului instituției care a încălcat un principiu fundamental al democrației: separația puterilor în stat. Refuzul de a demisiona este încă o dovadă a ceea ce aș numi: corupția de putere. Am spus și repet: puterea absolută corupe absolut. Din păcate, DNA a acționat în logica instituțiilor opresive din statul comunist, convinse că au toată puterea și că nimeni nu le poate sta în cale. Decizia CCR este una istorică și cred că stopează ofensiva unor instituții nedemocratice de a prelua toată puterea în România. Ca președinte al Senatului, camera superioară a forului democratic suprem, nu pot decât să sper că în instituțiile nedemocratice mai sunt oameni care au suficientă responsabilitate pentru a înțelege că lucrurile trebuie să se schimbe. Schimbarea trebuie să înceapă cu o curățire a acestor instituții. Opinia publică a aflat în ultimele săptămâni informații compromițătoare despre procurori care s-au comportat nedemn pentru funcția lor: au acționat abuziv, în logica cuiva care știe că are puterea absolută. De asemenea, au ieșit la suprafață informații legate de protocoale dintre SRI și DNA care depășesc cu mult cadrul legal de relaționare între cele două instituții. De la mic - la mare, de la cazuri individuale - la modalități de acțiune instituționale, se vede cum cancerul corupției de putere riscă să cuprindă întreg acest sistem. Deci, o curățire nu mai poate fi amânată. În România de astăzi, drepturile și libertățile cetățenilor sunt încălcate, telefoanele cetățenilor sunt ascultate fără mandat, oameni nevinovați sunt hăituiți de justiția care ar trebuie să le facă dreptate, iar România pierde sute de milioane de euro la CEDO. Aceste lucruri trebuie schimbate și eu voi continua să acționez pentru a le schimba”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook. p.s. e dauna totala ultima decizie CCR privind conflictul intre puterile statului Peste vreo 6 luni parca vad ca OUG 13 va fi perfect admisibila, fara probleme. Iar intr-o tara unde apa calda curge permanent, dupa asa ceva se prezenta demisia. Cum la noi apa calda curge dupa un program fix de cateva ore, merge si asa. Romania lucrului bine facut. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
E asa de mare dauna incit parchetul general continua ancheta...
![]() DNA oricum isi declinase competenta Ce-i corect e corect... DNA sau alt fel de procuror nu poate investiga legalitatea sau oportunitatatea unei OG, OUG sau proiect de lege dar nu vad de ca nu ar putea investiga de tehnica legislativa - exemplu utilizarea de documente false in procesul de elaborare a respectivului act normativ LE. era sa uit APVSPLTR This post has been edited by miki: 28 Feb 2017, 12:07 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Hai ca a mai luat 50 de bani, in ritmul asta faci de o paine.
In tarile cu apa calda tarfele astea din psd/alde/pnl/udmr/pmp nici nu erau in parlament, dar aici orice hot tine prelegeri despre moralitate si tot se gasesc tembeli care sa ii creada. Vezi ca am intrebat pe alt topic cum e cu bugetul pentru anul centenarului dat de madam ministreasa lui dragnea, dar te faci ca uiti sa raspunzi. Ca tot dai lectii de patriotism si ne zici de alogeni ![]() 28 Feb 2017, 12:24: Era sa uit: PSD ciuma rosie! This post has been edited by cristic1982: 28 Feb 2017, 12:24 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Mi se rupe pluta de la undita de intrebarile tale de pe alte topicuri.
Iti arogi o importanta invers proportionala calitatii postarilor tale. Daca in afara de raspunsuri tip "slogane imbecile" nu mai stiti altceva, mai bine abtineti-va. Ca tot nu intelegeti nimic. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vezi c-a adus bocanci noi la magazia de efecte!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Verginico normal ca nu esti capabil sa raspunzi ca doar e despre hotii care te platesc
![]() PSD ciuma rosie! This post has been edited by cristic1982: 28 Feb 2017, 13:06 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 28 Feb 2017, 11:48) Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a reacționat după decizia CCR în cazult anchetării de către DNA a ordonanței de urgență 13. El este de părere că în orice stat de drept șeful institutului care ”a încălcat separația puterilor în stat, ar trebui să demisioneze”, catalogând refuzult ca fiind ”corupție de putere”. Asta mah sa-si dea cu parerea?! Un mincinos ordinar, o javra cu tupeu dar fara oo?! Un viitor condamnat pentru sperjur?! Pina si nevasta-sa zice ca e mincinos... QUOTE SHARE TWEET SHARE E-MAIL COMENTARII Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a fost trădat de fosta sa soție, Ioana Valmar. Mai exact, Valmar confirmă relația dintre șeful Senatului șoi omul de afaceri Tal Silberstein. Această afirmație cimentează acuzația procurorilor – de mărturie mincinoasă – din moment ce Tăriceanu a spus în fața instanței că nu îl cunoaște pe Silberstein, anunță Realitatea TV. Amintim că șeful ALDE este acuzat de marturie mincinoasa în dosarul retrocedarilor. LE. as usual cu dedicatie APVSPLTR si link 28 Feb 2017, 14:50: QUOTE(corbex @ 28 Feb 2017, 13:54) nu-i trebuie ii sind deajuns AZP-urile uzate This post has been edited by miki: 28 Feb 2017, 13:50 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(cristic1982 @ 28 Feb 2017, 14:05) Verginico normal ca nu esti capabil sa raspunzi ca doar e despre hotii care te platesc ![]() PSD ciuma rosie! Daca poti dovedi asta, ok. Daca nu, esti amendat din cauza depasirii dozei de prostie permise de lege. #trepanatie dar nu era nevoie, creierashul e neted-neted |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Verginico tot lungi si groase iti plac?
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(miki @ 28 Feb 2017, 13:02) ... APVSPLTR QUOTE(miki @ 28 Feb 2017, 14:47) ...APVSPLTR Ce pana lu' Hector înseamnă? ![]() QUOTE(radian @ 28 Feb 2017, 15:39) Weceix Săracul nick... ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
miki |
![]()
|
un APVist adevarat stie -desi am eu o banuiala ca doar se preface
pentru restul publicului e oarecum irelevant |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hai mai, nu fii rau, astia mai tineri de unde sa stie?
APV = aramata pe viata (era porecla pentru cadrele din armata) TR = termen redus (tinerii care "intrau" la facultate, inainte de '89, faceau stagiu militar la termen redus) APVSPLTR ar trebui deja sa fie simplu ... Cele doua categorii erau, evidente, situate pe partile opuse ale baricadei. APV suge pwla la TR. This post has been edited by radian: 1 Mar 2017, 05:28 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(radian @ 1 Mar 2017, 06:28) APV = aramata pe viata (era porecla pentru cadrele din armata) TR = termen redus (tinerii care "intrau" la facultate, inainte de '89, faceau stagiu militar la termen redus) APVSPLTR ar trebui deja sa fie simplu ... Mulțam de edificare! ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Din motive de articol hotărât, pe vremea mea
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
in anul in care a hotarat ceasca sa bage armata imediat dupa admitere, prin facultati a fost generatia MOV. nici macar io nu sunt asa de puriu, o stiu din povesti
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
vercingetorix |
![]()
|
FCMD3OPZ.
Lor si mamelor respective. Sa vad vad, care stiti... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
radian |
![]()
|
Wix, cui crezi ca-i pada?
Hanule, ce-i aia generatie MOV. Armata la TR imediat dupa admitere s-a "bagat" de pe la sfarsitul anilor ' 70 si a durat, parcs, pana dupa "90. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu am fost din prima generație, dupe loviluție, care n-am mai făcut cele două săptămâni de după absolvire.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(radian @ 1 Mar 2017, 10:46) Hanule, ce-i aia generatie MOV. Armata la TR imediat dupa admitere s-a "bagat" de pe la sfarsitul anilor ' 70 si a durat, parcs, pana dupa "90. aia. cum toti posesorii de plwa care erau intregi si luasera din prima erau in armata, in primul an au inceput cursurile doar muieri, ologi si veterani - generatia MOV ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.236 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
Acum, cu generația "dăcât" și "filmul care l-am văzut", o fi cu L...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dăcât hodorogi pe aici
![]() |
--------------------
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
radian |
![]()
|
Dragos la ce promotie te referi? Eu am terminat in '90 si am facut cele 2 saptamani de dupa.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
Scrupulosilor...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(radian @ 1 Mar 2017, 13:27) '93: primul an fără.QUOTE(DannyY @ 1 Mar 2017, 13:28) Am cautat legea care a ridicat prepozitia la rang de articol hotarat. Nu am gasit nimic. Dar confirm si eu, tot afirmativ, ca propozitia era fara L. Nu'ș la ce prepoziție te referi... Eu zic de "teriștilor...". Dar s-ar putea să ai dreptate. ![]() This post has been edited by DragosP: 1 Mar 2017, 13:49 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Poezia are ritm daca e citita cu "LA", chiar daca apare o usoara cacofonie "LA-LA". Dar, la profunzimea continutului, forma nu prea mai conteaza
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:21 |