DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dupa gustul meu nu e nici frumoasa, dar e futabila.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Unde găsesc milf.blonde.fucked.by.lesbianjustice.1080HD.xvid?
|
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(corbex @ 28 Mar 2017, 19:02) Gustul o mai fi inca fraged, dar privirea te tradeaza. ![]() 28 Mar 2017, 20:14: Base cica-i o decizie nedreapta. Normal, dac-o condamnau pt. prostitutie, era "viețașã". This post has been edited by maho: 28 Mar 2017, 20:14 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Fanez |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 10 December 09 ![]() |
Decizia nu e definitiva. Exista vorbe (zice avocatul ei) ca nu exista dovezi nici directe, nici indirecte ca ar fi luat mita, ca ar fi ajuns la ea niste bani. Sunt doar declaratiile unora, la randul lor implicati in proces dar care au luat, ce sa vezi, pedepse cu suspendare in urma acelor declaratii. E tot un dosar "bine facut".
Unii o vad urata, altii o vad "buna", altii chiar frumoasa. Fiecare cu pretentiile lui. ![]() This post has been edited by Fanez: 28 Mar 2017, 23:28 |
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 28 Mar 2017, 16:28) Pai cand o condamni dupa ce a plecat protectorul din functie, cam asa pare. QUOTE(Bicicleta galbena @ 28 Mar 2017, 17:54) @neumann, han solo - e urata cu spice; anul trecut firma nevesti-mii a organizat un concurs de alergat, aproape de final o vad trecand linia de sosire pe Nutzy ot Plescoi ![]() (era in campania electorala). N-o fi miss Univers, dar nici urata nu e. Ca am vazut-o si eu cand a candidat la Roman. |
--------------------
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.213 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Tinuta de zi o avantajeaza, eu am vazut-o imbracata asa: pantofi sport, colanti, bluza sport, parul prins la spate; are maxim 1.65m si capul e putin prea mare, lucru care la tv se vede mai greu.
Poate ca nu e urata untr-adevar, dar categoric nu e atragatoare sexual. Cel putin pentru mine. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E o mica diferența
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu cred ca, daca o angajezi la o casa de cultura, scoti bani frumosi cu ea.
This post has been edited by corbex: 29 Mar 2017, 07:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(ady77 @ 29 Mar 2017, 06:33) meh, din punctul meu de vedere, politie politica e cand te apuci si il bagi pe unu' la bulau ca n-are basca ca sa scapi de concurenta la putere. ori nutsica face concurenta electorala lu' patrauleaflad in cel mai bun caz. pe de alta parte, e excelent chiar si asa. orice protector va pleca pana la urma si e bine sa fie clar ce urmeaza cand ai fost un borfas nenorocit. http://kmkz.ro/serioase/cit-furat-udrea-de-fapt acu' sper sa nu fie careva - in afara de gadea si ciutacu - care sa o considere pe nutsica cine stie ce martir politic, da' nah, poate or fi, mana sus ca fenomenul merita studiat. BTW, eu simt si sper cum se strange latsu' si imporctriva protectorului. ahh, si baselu' la bulew, ce formos ar fi. daca ar fi sa aleg, nici nu stiu daca asta, sau ilici la jilava mi-ar face cea mai mare placere. cred ca totusi ilici dupa gratii ![]() This post has been edited by Han Solo: 29 Mar 2017, 08:36 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.252 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Iliescu dupa gratii, da' nu la Jilava, ci expus la Antipa..,. Priceless
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
da-l in mm, ca-l facem loc de pelerinaj.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
QUOTE BTW, eu simt si sper cum se strange latsu' si imporctriva protectorului. ahh, si baselu' la bulew, ce formos ar fi. daca ar fi sa aleg, nici nu stiu daca asta, sau ilici la jilava mi-ar face cea mai mare placere. cred ca totusi ilici dupa gratii Parerea mea, daca te bucuri la cadavre politice esti necrofil. Face parte din categoria PAine si circ, sub categoria circ. Adica ii baga la bulau cand oricum sunt terminati si inofensivi. kipapdagudciob 29 Mar 2017, 11:02: QUOTE(Han Solo @ 28 Mar 2017, 19:34) Asta-i drama mea, unu nu m-ar fi facut basist cand era base la putere. Asa si cu Iohanis. Cand era FSN-ul, unu nu mi-ar fi zis, fesenistule! ![]() This post has been edited by neumann: 29 Mar 2017, 10:02 |
--------------------
...
..
|
|
Fanez |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.213 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Politie politica e la comanda politica, Putin -style.
Am mari indoieli ca Kovesi primeste ordine - il iei pe ala si pe celalalt, de la cineva, cu atat mai putin de la vreun vremelnic lider de partid or whatever. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
ady77 |
![]()
|
Da-mi voie ca sa rad
![]() |
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 29 Mar 2017, 09:52) Parerea mea, daca te bucuri la cadavre politice esti necrofil. Face parte din categoria PAine si circ, sub categoria circ. Adica ii baga la bulau cand oricum sunt terminati si inofensivi. no offence, da' asta e un argument imbecil ![]() iar faptul ca politic sunt cadavre, e cu adevarat minunat. ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 29 Mar 2017, 13:07) Am mari indoieli ca Kovesi primeste ordine - il iei pe ala si pe celalalt, de la cineva, cu atat mai putin de la vreun vremelnic lider de partid or whatever. ![]() De fapt vin colindatorii la DNA si intreaba primiti cu steaua? cu plugusorul? Ce vreti sa va cantam? de nunta? de descantec? Iar procurorii au un program pe calculator care extrage aleatoriu: ziceti-ne ceva de Dragnea cu instigare la abuz, ca de la Iohanis avem cu instigare la fals da nu vrea sa-l scoata algortimul si pace. |
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
|
--------------------
White Star
Titanic
|
Fanez |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.252 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 29 Mar 2017, 13:46) Si cirpa kgb-ista....ion iliescu 29 Mar 2017, 19:07: QUOTE(miki @ 28 Mar 2017, 13:44) Io cred ca s-a incheiat si citez din Kovesi " nu mi sa cerut si nu-mi dau demisia" ![]() Deci globu' de cristal isi facu datoria. Nea' ministru justitiar a pupat poala popii si dupa ca i-a infierat verbal si in scris in concluzie le-a batut obrazu' si le-a zis sa nu mai faca ca nu-i frumos ![]() ![]() ![]() This post has been edited by miki: 29 Mar 2017, 18:07 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Unde gasesc astia de la pesede "sinistrii" astia de justitie frate???
![]() Se hlizea tudorica precum proasta-n...targ! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Fanez |
![]()
|
A sunat ministrul Tudorel. M-a rugat sa nu mai scriu despre DNA pe forum.
Ma scuzati dar nu pot sa-l refuz. |
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Fanez @ 29 Mar 2017, 19:56) A sunat ministrul Tudorel. M-a rugat sa nu mai scriu despre DNA pe forum. Ma scuzati dar nu pot sa-l refuz. Era sa zic ca ai prieteni in locuri înalte, dar ținând cont de persoana respectivă... Am folosit limba română, da? ![]() This post has been edited by Garett: 29 Mar 2017, 19:15 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Adio dar raman cu tine
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bastarda acromegala a lui Base& a ajuns joiana de arc by usa
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Iexact. Cand am zis ca dna si americanii...
Pai puii astia de comunisti (multi dintre ei cu origini iudeo-sovietice) din fsn (psd-alde, pnl, pmp) credeau ca ii lasa americanii de capul lor. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:45 |