DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
@Neumann
Reciteste ce ai scris mai sus, da' cu atentie mare. Daca nu gasesti partea cu condamnare (procurorii), ma invrednicesc eu sa pun un quote suplimentar. QUOTE(DragosP @ 27 Feb 2018, 14:52) Baga mare. Fa un denunt. This post has been edited by RZV: 27 Feb 2018, 13:55 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Am inteles. E in ordine sa foloseasca un martor pe care ei nu-l considera credibil in alte procese in care spera sa obtina condamnarea (pentru, in vederea condamnarii).
Dar cand acelasi martor ii denunta pe procurorii DNA, el nu mai este credibil in viziunea koveseii, deoarece e inculpat in alt dosar. EDIT: si, in plus, i-a retras si protectia, gata, nu mai e protejat ![]() ![]() ![]() This post has been edited by neumann: 27 Feb 2018, 14:00 |
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Ete na.
Acum trebuie ca Procurorul-sef sa comenteze orice si oricand. Daca un martor e credibil sau nu (in absolut toate spetele), decide judecatorul. Procurorii trebuie doar sa administreze probele. Iar martorul respectiv, in toate spetele, trebuie sa probeze si altfel lucrurile. Denunturile neacoperite sau false sunt fix-pix. Vezi cazul IPS Teodosie care a depus denunturi false si e acum acuzat (si de) marturie mincinoasa. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 27 Feb 2018, 10:28) ...logic ar fi ca alogenul să nu se pronunțe decât DUPĂ ce vede despre ce e vorba. 1) e alogen? 2) fiindcă e alogen are voie să se pronunțe numai după? 3) deci dacă e neaoș avea voie să se pronunțe înainte? Ești convins că e alogen? Că dacă nu, avea dreptul. This post has been edited by nasty: 27 Feb 2018, 14:06 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(da pa net) Rezonabil Trece Codruța pe lângă mine și, din instinct, îi trag o palmă peste cur, apoi îi fac cu ochiul. - Cum îți permiți? – zice ea. - Păi, femeilor de moravuri ușoare le plac astfel de gesturi – explicai. - Și ce probe ai că aș fi o astfel de femeie? - Probe concrete n-am, doar suspiciuni rezonabile. ![]() 27 Feb 2018, 15:08: QUOTE(RZV @ 27 Feb 2018, 15:05) Iar martorul respectiv, in toate spetele, trebuie sa probeze si altfel lucrurile. Denunturile neacoperite sau false sunt fix-pix. Cine PROBEAZA ma? Martorul? ![]() Si atunci procurorul ce mai face? This post has been edited by neumann: 27 Feb 2018, 14:08 |
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 27 Feb 2018, 15:07) Martorul care face denuntul poate aduce in sprijinul sau si probe, sau ofera procurorului detalii prin care informatiile se pot verifica (date/locuri/alti martori/probe materiale/etc.). Denunturile care nu se confirma prin probe nu sunt considerate valide in instanta. Ti le da judecatorul de cap. Intr-adevar procurorul are responsibilitatea administrarii probelor, insa asta nu exclude faptul ca (si) martorul sa poata sa aduca probe in favoarea marturiei sale. Again, vezi cazul recent a lui IPS Teodosie, care a adus probe in defavoarea marturiei sale. ![]() This post has been edited by RZV: 27 Feb 2018, 14:21 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
Martorul "decat" povesteste/expune faptele (la care a asistat) si raspunde intrebarilor ambelor parti din proces. E in sarcina partilor sa probeze pretinsele fapte, in penal sarcina probei revine procurorului.
|
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
In faza procesului e asa cum spui.
In fazele premergatoare, e cum spun eu. Altfel nu ajunge nici un denuntator (ca de ala era vorba, nu de simplu martor), in faza de proces. I se da cu eject, mult inainte. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
In alta ordine de idei, pe mine ma zgarie pa urechi de cand s-a trezit boborul tefeleu sa il faca albie de porci pe un ministru care, printre altele, e si rectorul unei universitatii de elita din Romania.
Un rector se alege prin vot direct de catre toti profesorii acelei universitati. Multi din ei colegi timp de 30 de ani cu respectivul. Cand ai o cariera intinsa pe zeci de ani intr-o universitate, cand ajungi rector prin votul a sute de profesori de elita, probabil ca esti bun profesional. Parerea mea. |
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 27 Feb 2018, 15:59) In alta ordine de idei, pe mine ma zgarie pa urechi de cand s-a trezit boborul tefeleu sa il faca albie de porci pe un ministru care, printre altele, e si rectorul unei universitatii de elita din Romania. Un rector se alege prin vot direct de catre toti profesorii acelei universitati. Multi din ei colegi timp de 30 de ani cu respectivul. Cand ai o cariera intinsa pe zeci de ani intr-o universitate, cand ajungi rector prin votul a sute de profesori de elita, probabil ca esti bun profesional. Parerea mea. N-are nici o legatura experienta de profesor, si meritele sale academice (?), cu atitudinea de om politic intors cu cheita. Si-a ratat cariera cand a facut sluj la "Tudorele, fa ceva!" Ca e ministru si om politic pana la urma. Daca ar fi fost integru intr-adevar si ar fi constatat acele deficiente de neacceptat la incheierea raportului (si nu dupa 4 luni), ar fi avut parte, cel putin din partea mea, de prezumtia de neimplicare politica, si decizie personala asumata. Dar percutand la comanda politica, "Tudorele, fa ceva!", si neasteptand rezultatul IJ pe speta de la DNA Ploiesti, spunand cu subiect si predicat ca nu are nevoie de acel rezultat, s-a dovedit a fi exact ceea ce este, O MARIONETA. IMPARATUL ESTE GOL! This post has been edited by RZV: 27 Feb 2018, 15:07 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
Wow.
Te-as atinge, ceva.. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
Nu mersic. Pastreaza-ti atingerile pentru altii.
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Audierea de la csm, live, pe mediafax acum.
2dorel a terminat (din cate am apucat, e expert in a raspunde la intrebari cu alta intrebare, sau in a zice ca "a, stiu intrebarea"). Acum e Codruta la serviciu. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(neumann @ 27 Feb 2018, 14:59) Un rector se alege prin vot direct de catre toti profesorii acelei universitati. Multi din ei colegi timp de 30 de ani cu respectivul. Cand ai o cariera intinsa pe zeci de ani intr-o universitate, cand ajungi rector prin votul a sute de profesori de elita, probabil ca esti bun profesional. Parerea mea. Tu ai facut facultatea la fara frecventa, sau chiar esti atat de habarnist in materie de ierarhii universitare? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(maho @ 26 Feb 2018, 21:35) QUOTE(DragosP @ 27 Feb 2018, 10:17) Nen-tu neamț s-a antepronunțat în privința Luluței înaintea antepronunțării lu' Rudotel. Decât că antepronunțarea lui nu e constituțională. Ba, voi v-ati zarghit cu totii? Ce ii tot dati inainte cu antepronuntarea? Ce-are a face antepronuntarea aici, de ce o scoateti de la locul ei si o bagati unde nu are ce cauta? Antepronuntarea este o interdictie strict pentru judecatori, care sunt cemati sa se abtina de la anuntarea unei optiuni privind vinovatia (prezenta / absenta si dimensiunile acesteia) celor care fac obiectul judecatii inainte de finalizarea procedurilor juridice. In caz de constatare a prezentei antepronuntarii, aceasta este temei de recuzare a judecatorului. Dar, repet, antepronuntarea se aplica si priveste doar judecatorii in raport cu partile implicate intr-un proces, in timpul desfasurarii acestuia. Oricine altcineva, in orice context, are dreptul sa aiba opinii, optiuni, partipriiuri etc.. Si Iojannis, si procurorii, si patriarhul, oricine... QUOTE(RZV @ 27 Feb 2018, 10:19) Daca i-ai fi urmarit cariera (si nu doar lui, ci si a altora!), ai fi constatat ca de la un punct incolo, fara sprijin politic, aceasta cariera nu ar fi existat. Ca sa fii PROPUS ca judecator la CCR, trebuie sa fii propus fie de unul dintre partidele din cele doua camere, fie de presedinte, deci de politicieni. Chiar nu inteleg de ce se discuta un subiect pe care il stie toata lumea. QUOTE(ady77 @ 27 Feb 2018, 12:16) Am inteles, sunt decat coincidente. QUOTE(ady77 @ 27 Feb 2018, 12:50) Deci la unii procedura dureaza 5 ani si la altii cateva zile? Aceeasi procedura? Ei lasati ca pentru 24h si camere tv ridica si ei. Pe Orban l-au ridicat Nu e nici o coincidenta. Iar Orban a cazut in capcana de prost. E un lucru stiut de mine de ani buni (si n-oi fi eu chiar cel mai informat roman in viata!) ca exista oameni si entitati din lumea afacerilor si din media care au fire foarte scurte si foarte rosii cu institutii de forta (DNA, DIICOT, SRI), motiv pentru care informatiilor venite din aceste surse li se dau curs cu maxima promptitudine. Ti se pare ceva anormal sa i se dea ascultare prompt lui Urdareanu si mai putin prompt lui Nicu Porcaru? QUOTE(DragosP @ 27 Feb 2018, 12:29) Procurorul propune, cel in cauza se poate apara, isi poate angaja aparator (avocat adesea al naibii de competent), iar judecatorul decide. QUOTE(RZV @ 27 Feb 2018, 15:06) Ciudat. Unii dintre cei care il cunosc de mai bine de 20-30 de ani zic ca tocmai atunci si-a inceput-o. Plus ca umbla zvonul ca unul din argumentele grele puse pe masa anul trecut cand i s-a propus postul de la MJ este acela ca este luat in calcul la candidatura la presedintie la alegerile din 2019, din partea PSD + ALDE. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 27 Feb 2018, 17:03) Plus ca umbla zvonul ca unul din argumentele grele puse pe masa anul trecut cand i s-a propus postul de la MJ este acela ca este luat in calcul la candidatura la presedintie la alegerile din 2019, din partea PSD + ALDE. Asta ar fi de cascadorii rasului. ![]() Toader are mai putina carisma chiar si decat KWJ. Si nu vad nici PSD-u sa renunte la candidat propriu in 2019, nici chiar de dragu' lu' Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Pai si io ce-am zis?
PS Am ascultat cuvantul de incheiere al lui nea Tudorel. Feelingul meu este ca se pune de-un blat. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 27 Feb 2018, 16:06) Daca ar fi fost integru intr-adevar si ar fi constatat acele deficiente de neacceptat la incheierea raportului (si nu dupa 4 luni), ar fi avut parte, cel putin din partea mea, de prezumtia de neimplicare politica, Mai explica-mi, te rog, premisele pentru care tu astepti neimplicare politica de la un ministru dintr-un guvern politic. 27 Feb 2018, 17:52: QUOTE(bucatzel @ 27 Feb 2018, 16:42) Tu ai facut facultatea la fara frecventa, sau chiar esti atat de habarnist in materie de ierarhii universitare? Nu. La zi. Mai articulat, ce anume nu ti-e clar? QUOTE Tudorel Toader (n. 25 martie 1960, Vulturu, România) este magistrat român, actualul ministru al justiției din 23 februarie 2017. A fost judecător la Curtea Constituțională a României în perioada 2006-2016, rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași în perioada 2016-2017, apoi ministru al justiției. Nu cumva matalutza incurci rector cu lector, ca vaz ca te referi la ierarhii universitare? Pa unde am facut io scolile, rectorul universitatii se alege prin vot direct. This post has been edited by neumann: 27 Feb 2018, 16:52 |
--------------------
...
..
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
CSM respinge demersul lui TuTo.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Codrutza a iesit cu onoarea reparata si himenoplastie
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 27 Feb 2018, 17:49) Mai explica-mi, te rog, premisele pentru care tu astepti neimplicare politica de la un ministru dintr-un guvern politic. In cazul ministrului justitiei (ca nu e cel al agriculturii, spre exemplu), astept neimplicare politica, respectiv o abordare strict profesionala asupra spetelor ce privesc MJ. Atat. Nu galceava politica, nu reactie de sluj cand si la ceea ce striga partidul, "Tudorele, fa ceva!" Altfel vorbim de imixtiunea politicului in partea de justitie si incalcarea separatiei puterilor in stat. Decat. La agricultura, la mediu, la munca, la educatie, da, pot fi decizii politice. La MJ, si in special in ceea ce priveste Ministerul Public (Parchetul General, DNA, DIICOT) care se subordoneaza CSM-ului, nu au ce cauta decizii politice. Acolo doar CSM-ul e cel ce trebuie sa fie raspunzator in decizii. This post has been edited by RZV: 27 Feb 2018, 17:15 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(neumann @ 27 Feb 2018, 16:49) La scolile adevarate se da concurs. Altii voteaza pt. presedinte de bloc. L.e.: ma rog, vad ca majoritatea merg pe alegeri, dar exista si varianta de concurs. This post has been edited by maho: 27 Feb 2018, 17:31 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 27 Feb 2018, 17:08) In cazul ministrului justitiei (ca nu e cel al agriculturii, spre exemplu), astept neimplicare politica De data asta ii dau dreptate lui noiman: un ministru dintr-un guvern politic actioneaza politic. Asa ca pentru a proteja justitia de imixtiunea factorilor politici trebuie construita o arhitectura a sistemului in care ministrul justitiei sa nu poata avea nici cel mai greu, nici ultimul cuvant de spus. Bine, in acest moment aceasta arhitectura cam exista. Problema este ca PSD-ul vrea sa modifice acest sistem pe ici, pe colo, si anume prin partile sale esentiale si sa stabileasca dependente clare ale sistemului juridic de jocul politic, indiferent ca este vorba de jucatorii din Guvern, ori de cei din Parlament. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 14:11 |