DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
RZV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
|
||
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Indubitabil.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(RZV @ 6 Mar 2018, 10:49) In ceea ce priveste speta lu' Orban, pot decat presupune ca unele dosare sunt mult mai simple decat altele (de documentat, instrumentat, etc.), deci mai rapid de finalizat si trimis in judecata. Altele au (posibil, presupun) o perioada de cercetare, colectare probe si in instrumentare mult mai mare, datorita complexitatii. De aici si perioada diferita de la deschiderea dosarului pana la trimiterea in judecata. Exact! Doar se respecta procedurile. |
--------------------
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Pana mea. Aveti nelamuriri, intrebati la sursa.
DNA e institutie publica si are obligatia sa va raspunda. ![]() This post has been edited by RZV: 6 Mar 2018, 11:27 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(RZV @ 6 Mar 2018, 10:49) Iar ulterior, depinde de instante si nu de DNA cat dureaza pronuntarea sentintei (daca sunt termene aditionale, contestatii, etc.). ![]() Nu am comentat nimic de durata procesului. 6 Mar 2018, 11:28: QUOTE(RZV @ 6 Mar 2018, 11:24) Pana mea. Aveti nelamuriri, intrebati la sursa. DNA e institutie publica si are obligatia sa va raspunda. ![]() Am avut, dar m-ai lamurit tu. Atat timp cat se respecta procedurile DNA e ok. This post has been edited by ady77: 6 Mar 2018, 11:28 |
--------------------
|
RZV |
![]()
|
![]() QUOTE(ady77 @ 6 Mar 2018, 11:45) Cam cand crezi ca a fost, daca presupusa fapta a fost inainte de alegerile locale din 2016 si deja s-a dat hotararea definitiva? QUOTE(ady77 @ 6 Mar 2018, 12:27) Consecventa, ce mai tura-vura. ![]() This post has been edited by RZV: 6 Mar 2018, 11:36 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu m-am referit la durata instrumentarii dosarului, ca l-au facut asa repede ca in mai putin de 2 ani de la fapta s-a dat si hotararea definitiva.
6 Mar 2018, 11:46: Oricum tot pe procedura in Gala Bute era doar 1 inculpat, iar procurorul e bine mersi acum la DIICOT? http://www.tolo.ro/2018/03/06/mici-necazur...si-cetatenilor/ This post has been edited by ady77: 6 Mar 2018, 11:46 |
--------------------
|
RZV |
![]()
|
Io cred ca nimeni n-a pretins (pana in momentul de fata), ca DNA face decat minuni.
Daca te uiti in statistici, are o rata de condamnare pe dosare trimise in judecata, nu de 100% ci de vreo 90 si ceva %. Si evident, la rata asta de condamnari definitive nu se poate ajunge decat lucrand pe niste proceduri standard, clare. Altfel nu ai cum. ![]() Aaa, ca exista si scapari (care depind in mare masura de individ si nu de sistem) e clar, insa asta nu inseamna ca DNA nu-si face treaba sau ca procedurile nu se respecta. Sa nu uitam ultimul bilant: Statul are de recuperat peste un miliard de euro in urma deciziilor definitive din dosarele DNA. This post has been edited by RZV: 6 Mar 2018, 11:55 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Dpdv moral e ok sa footzi un catindat ?
Si dupa 2 ani sa il elibereze cu ridicari din umeri? Inteleg ca incercau sa ii faca partie lui Sordan, dar totusi... |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
RZV |
![]()
|
Nu l-a eliberat nimeni, ca doar n-a fost inchis, nici macar retinut.
A fost doar cercetat si trimis in judecata. Atat a facut DNA. Si atata vreme cat a fost posibila trimiterea in judecata, inseamna ca minim un judecator a acceptat probatoriul facut de DNA. ![]() Ulitma instanta a hotarat sa fie achitat definitiv de acuzatiile aduse. Decat. Restul e can-can. This post has been edited by RZV: 6 Mar 2018, 12:01 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cat timp nu esti tu implicat, sigur, nu e nici o problemă.
Daca ai fi tu acolo sau cineva apropiat ai mai gândi asa? Crezi ca un politician anchetat in felul ăsta mai are sanse ca politician? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
RZV |
![]()
|
Io zic ca personal (si nici apropiatii mei)nu as putea fi implicat in chestiuni de genu', deoarece:
- Nu facem afaceri cu statul - Nu suntem politicieni, nu traficam influenta, nu facem abuzuri in serviciu, etc. Cred ca ar trebui sa disociem foarte bine lucrurile astea, si sa nu cream opinia falsa ca DNA se ia de oameni nevinovati, random. In ceea ce-i priveste pe politicieni, n-as prea plange de grija lor. Niciodata, da' niciodata in jurul lor nu iese fum fara foc. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi nu random, da' se pare că de trubadurul penelist s-a cam luam degeaba.
Și da, e cazul să plângem pentru fiecare om, indiferent că-i politician sau nu. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
Io pentru politicieni nu voi plange niciodata.
![]() Sunt riscuri pe care si le asuma, si cum ziceam mai sus, niciodata, da' nicodata in jurul lor nu iese fum fara foc. A, ca se intampla ca probatoriile pe anumite spete sa nu fie, in definitiv, suficiente pentru o condamnare in instanta, asta e. Se mai intampla si la case mai mari. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(ady77 @ 6 Mar 2018, 11:45) Eu m-am referit la durata instrumentarii dosarului, ca l-au facut asa repede ca in mai putin de 2 ani de la fapta s-a dat si hotararea definitiva. Stiu eu un dosar in cazul caruia instrumentarea dosarului, din momentul in care a fost retinut personajul si pana la depunerea rechizitoriului in instanta (habar n-am la ce nivel - tribunal ori curte de apel) a durat mai putin de 20 -25 de zile. Si nu, nu este de vorba de un politician liberal, ci de unul de la PSD. Asta ca tot vorbim de principiul (inexistent, dar invocat al) simetriei. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 6 Mar 2018, 12:18) „Când naziștii au venit să îi ia pe comuniști, n-am scos o vorbă. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tăcut. Nu eram social-democrat. Când au venit să îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit să îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea.” ![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(DragosP @ 6 Mar 2018, 12:08) Nu s-a luat nimeni de nimeni degeaba. Fapta a existat si absolut nimeni nu i-a contestat existenta. Orban a avut un avocat bun (chiar sunt curios cine a fost personajul) care a mutat decizia din domeniul faptelor (indiscutabil in defavoarea lui Orban si cu probe indubitabile) in domeniul hermeneuticii, aratand ca in cazul unui politician din opozitie nu este vorba de traficarea influentei. Ceea ce, pentru cine stie cum se fac jocurile de la un punct incolo (in sus, nu in jos), este complet fals, dar nu poate fi dovedit ca fals. A utilizat in favoarea lui Orban principiul juridic In dubio pro reo. De ce spun asta? Pentru ca marii contractori ai statului de obicei ii platesc pe toti (aka ajuta partidele in campanie sau in pre-campanie), de la toate partidele. Nimeni nu risca sa ramana pe uscat daca brusc se schimba guvernarea. Momentul Ciolos a intarit de tot aceasta concluzie si aceasta conduita in lumea afaceristilor care au contracte cu statul. Deja din 2004, de dupa victoria lui Basescu, marea masa a afaceristilor a incetat sa actioneze pe principiul "ai un favorit, sprijina-l!", trecand la mecanismul "da la toti, ca nu stii cine ajuunge sa guverneze". |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 6 Mar 2018, 13:26) „Când naziștii au venit să îi ia pe comuniști, n-am scos o vorbă. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tăcut. Nu eram social-democrat. Când au venit să îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit să îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea.” ![]() QUOTE(DragosP @ 6 Mar 2018, 13:26) Sa nu exageram. Va rog io. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu zic să începi tu a-ți urma sfatul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dizzy @ 6 Mar 2018, 12:03) Doar un naiv poate crede ca poti ajunge pe liste (pt. alegeri) pe un loc eligibil, prin munca cinstita. Uita-te ce specimene avem (sau am avut) in parlament... QUOTE(DragosP @ 6 Mar 2018, 12:08) Păi nu random, da' se pare că de trubadurul penelist s-a cam luam degeaba. Și da, e cazul să plângem pentru fiecare om, indiferent că-i politician sau nu. Cand a avut (trubadurul) necazuri cu accidentul (provocat de el) de masina, nu mai plangea nimeni p-aici de mila lui. DNA-ul n-are treaba cu "fiecare om", stii (presupun) asta. Da, au avut si ei rebuturile lor (vreo 3 parca), care au "defectat" in interesul unor personaje dubioase ("portocala" a tavalit-o pe cenzurata aia din parlament - cozma, c-or mai fi si altele -, ailalta a deschis dosarul dupa prescriptie, apoi a inceput sa dea din casa... au zburat din sistem, cum era si cazul. Pana acum n-am vazut vreun inculpat sau condamnat sa zica "da, buei fraierilor, sunt vinovat, si sper sa ies mai repede pt. buna purtare!". Toti zbiara ca-s nevinovati, "saracii". Veru' becali deabia a reintrat de 2 saptamani la bulau, si deja a facut (si i s-a aprobat, la prima instanta!) cerere de eliberare (ma rog, n-are treaba dna-ul aici, dar vorbesc de un principiu). Si voi ii plangeti p-astia ca sunt hartuiti si persecutati de dna, da' ei sunt putrezi de bogati?! This post has been edited by maho: 6 Mar 2018, 16:16 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Rubin Good.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
Nu. Defel. Nimeni nu ii hartuieste. Ca ii mai ancheteaza pe diverse spete, e altceva.
Unora li se pare perfect normal faptul ca niste unii au lucrat toata viata la stat si au acumulat averi impresionante. Totul din salariul de bugetar. Si toti au in descendentii lor sau in rudele apropiate, doar oameni de afaceri (cu statul) de succes. Asta nu ti se pare curios Ady? Sau esti si tu convins de existenta statului paralel care hartuieste cinstitii. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi să-i închidă pentru hoțiile făcute, nu pe sanchi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
Pai pe cine au inchis pe sanchi?
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(RZV @ 6 Mar 2018, 16:53) Asta nu ti se pare curios Ady? Crezi ca el nu stie? Da' vrea doar sa ma nevrozeze, doar-doar apas gresit pe buy/sell. Diezrezist. Pe alu'capone or fi facut bine ca l-au inchis pt. o mica evaziune (ca la crime n-au mai gasit dovezi, desi le stia o lume intreaga? Si deh, astia le stiu cu democratia, nu aia "originala". Uite doua stoarfe care nu-s inchise, stau bine-merci cu butoiu' la soare in insule (bica si utrea), desi ar trebui sa fie la racoare (zice careva ca nu?). |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 6 Mar 2018, 16:53) Nu. Defel. Nimeni nu ii hartuieste. Ca ii mai ancheteaza pe diverse spete, e altceva. Unora li se pare perfect normal faptul ca niste unii au lucrat toata viata la stat si au acumulat averi impresionante. Totul din salariul de bugetar. Si toti au in descendentii lor sau in rudele apropiate, doar oameni de afaceri (cu statul) de succes. Asta nu ti se pare curios Ady? Sau esti si tu convins de existenta statului paralel care hartuieste cinstitii. ![]() Dom'le eu zic sa ii hartuiasca daca sunt hoti, talhari, nu ca sunt bogati. Nu bogatia trebuie sa fie criteriul, ci modul cum au dobandit-o. Dar chiar daca sunt hoti, tot trebuie respectate procedurile, legile si sa fie inchisi pe bune, nu ca stim noi ca oricum au furat toti. |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 09:02 |