DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

181 Pages « < 152 153 154 155 156 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> DNA, știri, informații, succesuri

RZV
post 6 Mar 2018, 17:30
Post #4591

Membru autentic

Group: Members
From: Online

Pai si ii hartuieste din cauza de bogatie? Asta e criteriul?

Asa crezi tu?

--------------------
Scott Mountain Bike 1990
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
maho
post 6 Mar 2018, 17:31
Post #4592

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

@ady: E din ce in ce mai greu, pt. ca-si dau (si/sau modifica) legi cu dedicatie.

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
DragosP
post 6 Mar 2018, 17:49
Post #4593

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

In concluzie: "las' că știm noi!".

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
RZV
post 6 Mar 2018, 17:51
Post #4594

Membru autentic

From: Online

Concluzie gresita, ca de obicei.

This post has been edited by RZV: 6 Mar 2018, 17:58

--------------------
Scott Mountain Bike 1990
+
kato
post 6 Mar 2018, 18:43
Post #4595

Membru autentic

From: barlad

QUOTE(dizzy @ 6 Mar 2018, 12:03)
Cat timp nu esti tu implicat, sigur, nu e nici o problemă.
Daca ai fi tu acolo sau cineva apropiat ai mai gândi asa?
Crezi ca un politician anchetat in felul ăsta mai are sanse ca politician?
*

desigur. stiu io unu condamnat care este al treilea om in stat, foarte bine vazut de persoane ca tine :)putem vorbi si de al doilea om in stat si de primu ca au avut sau au probleme cu justitia ......treaba e foarte simpla, a furat, a fost dovedit, sa plateasca.
p.s. apropiatii mei nu fura ca sa am grija ca ar putea sa li se intample si lor wink.gif
p.p.s. de unde si pana unde atat grija pentru politicieni si de ce li se intampla lor in domeniul penal???

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
DragosP
post 6 Mar 2018, 18:47
Post #4596

Nu zic nimic...nou

QUOTE(RZV @ 6 Mar 2018, 17:51)
Concluzie gresita, ca de obicei.
*

Te parafrazam, știi tu, chestia cu fumul...

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
dizzy
post 6 Mar 2018, 20:02
Post #4597

Work smart not hard!

QUOTE(RZV @ 6 Mar 2018, 13:07)
Io zic ca personal (si nici apropiatii mei)nu as putea fi implicat in chestiuni de genu', deoarece:
- Nu facem afaceri cu statul
- Nu suntem politicieni, nu traficam influenta, nu facem abuzuri in serviciu, etc.
Cred ca ar trebui sa disociem foarte bine lucrurile astea, si sa nu cream opinia falsa ca DNA se ia de oameni nevinovati, random.
In ceea ce-i priveste pe politicieni, n-as prea plange de grija lor. Niciodata, da' niciodata in jurul lor nu iese fum fara foc.
*

Dar ai avut ocazia sa fii politician si ai refuzat sau nu?
Faptul ca tu nu ai facut nimic ilegal nu este o garantie ca nu te va lua melitia la intrebari!
Da, da, stie organele ce-ai facut!
Organul nu greseste niciodata, jap un piullan in cap.
Cam dupa cate bate-n cap crezi ca o sa recunosti orice, numai sa nu mai dea?
Pana patesti si tu vreo din'asta, toate-s bune:
https://www.romaniatv.net/doi-tineri-batuti...l-d_389092.html

QUOTE(ady77 @ 6 Mar 2018, 13:26)
„Când naziștii au venit să îi ia pe comuniști, n-am scos o vorbă. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tăcut. Nu eram social-democrat. Când au venit să îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit să îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea.”

wink.gif
*

Buna asta! wink.gif

QUOTE(kato @ 6 Mar 2018, 19:43)
desigur. stiu io unu condamnat care este al treilea om in stat, foarte bine vazut de persoane ca tine :)putem vorbi si de al doilea om in stat si de primu ca au avut sau au probleme cu justitia ......treaba e foarte simpla, a furat, a fost dovedit, sa plateasca.
p.s. apropiatii mei nu fura ca sa am grija ca ar putea sa li se intample si  lor  wink.gif 
p.p.s. de unde si pana unde atat grija pentru politicieni si de ce li se intampla lor in domeniul penal???
*

Cam vad cate cojite are justitia romana de nu are curaj sa il bage pe dracnia la zuhaus, nici nu are curaj sa-l dezvinovateasca. O tarasc langa pana s-o prescrie.
Departe de a fi vreun simpatizant a lui dracnia, dar nu pot sa nu observ cum isi bate maciucca de justitia aia pe care ies niste naivi sa o protejeze la -10grade. Iei tipa in strada si "face meningita", si daddy cool o siluieste pe coana justitia pe la spate fara vazelina.
Draga kato, sper sa nu mai ajungem vreodata sa platim pentru ce au facuti alte persoane, fie ele rude ale noastre. Pps nu merita nici un raspuns, cel mult un "Ej nebun?"
Sa inteleg ca e absolut ok sa se ia de o persoana, fara sa aibe probe cel putin solide, pe principiul "las ca-i politician, sigur a facut ceva el candva, o spaga, o combinatie, o amenda neplatitia...
si daca nu a facut nimic, noi oricum nu patim nimic caci nu avem sefi si nu raspundem in fata nimanui. "
Poate ca si de aia avem numai poiticieni de rahat, caci nici o persoana normala nu o sa se bage in cacadosul asta.

This post has been edited by dizzy: 6 Mar 2018, 20:04

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
cristic1982
post 6 Mar 2018, 20:04
Post #4598

Membru autentic

From: Pitești

QUOTE(DragosP @ 6 Mar 2018, 17:49)
*

Așa ziceai și de Băsescu, Udrea etc.? Că sunt nevinovați?
Când nu e de partea simpatizată e infractor, când este în psd-alde sau ajuta cauzei (cazul lui Orban), e DNA-ul rău, iar kovesi trebuie eliminata. Câtă ipocrizie (valabil și pt ceilalți susținători PSD prezenți pe forum, toti ceilalți).
Nu mă aștept să recunosti, că la romani când greșești trebuie sa fii "bărbat" și să ascunzi greseala.

--------------------
Dacia Duster 2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
+
kato
post 6 Mar 2018, 20:21
Post #4599

Membru autentic

QUOTE(dizzy @ 6 Mar 2018, 20:02)
l[/url]
Buna asta! wink.gif
Cam vad cate cojite are justitia romana de nu are curaj sa il bage pe dracnia la zuhaus, nici nu are curaj sa-l dezvinovateasca. O tarasc langa pana s-o prescrie.
Departe de a fi vreun simpatizant a lui dracnia, dar nu pot sa nu observ cum isi bate maciucca de justitia aia pe care ies niste naivi sa o protejeze la -10grade. Iei tipa in strada si "face meningita", si daddy cool o siluieste pe coana justitia pe la spate fara vazelina.
Draga kato, sper sa nu mai ajungem vreodata sa platim pentru ce au facuti alte persoane, fie ele rude ale noastre. Pps nu merita nici un raspuns, cel mult un "Ej nebun?"
Sa inteleg ca e absolut ok sa se ia de o persoana, fara sa aibe probe cel putin solide, pe principiul "las ca-i politician, sigur a facut ceva el candva, o spaga, o combinatie, o amenda neplatitia...
si daca nu a facut nimic, noi oricum nu patim nimic caci nu avem sefi si nu raspundem in fata nimanui. "
Poate ca si de aia avem numai poiticieni de rahat, caci nici o persoana normala nu o sa se bage in cacadosul asta.
*

pai hai sa vedem unde este ciorbea (avocatul poporului) valer dorneanu, ce presiuni si revendicari au alde florin iordache, dragnea, tariceanu, tudorel toader, dan voiculescu, adrian nastase, hai sa ne uitam ce a patit camelia bogdan si din ce cauza........ asta ca sa ramnem ancorati la momentele actuale, sa nu privim in spate sa vedem cum au disparut fizic procurori incomozi..

si eu si toti cunoscutii mei platim pentru dezastrul facut de iliescu, petre roman, adrian nastase, base si toti conducatorii care au legalizat furtul si politizarea in administratie, pana la nivel de femeie de serviciu, de au ajuns toti imbecilii sa fie numiti in functii si pozitii cheie.

p.s. procurorii pot sa sustina orice, in final un judecator decide, pe baza probelor.
p.p.s. astept cu nerabdare sa se vorbeasca despre ce se poate face pentru cetatenii cinstiti, care muncesc din greu si nu despre drepturile infractorilor si de marlania procurorilor ce-si permit sa ancheteze parlamentari si ministri

--------------------
+
maho
post 6 Mar 2018, 20:45
Post #4600

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

QUOTE(DragosP @ 6 Mar 2018, 17:49)
*

Unii știm mai bine, altfel erorile de info ar aduce falimentul. biggrin.gif

QUOTE(dizzy @ 6 Mar 2018, 20:02)
Faptul ca tu nu ai facut nimic ilegal nu este o garantie ca nu te va lua melitia la intrebari!
Cam dupa cate bate-n cap crezi ca o sa recunosti orice, numai sa nu mai dea?
Pana patesti si tu vreo din'asta, toate-s bune:
https://www.romaniatv.net/doi-tineri-batuti...l-d_389092.html

Pai atentioneaz-o pe "doamnadan", ca ea e cu melitienii si bulanele. Dna-ul (ca de el e vorba) n-am auzit (nici macar in scatologia de 32 de pagini a lui 2dorel) sa fie banuit de batai.

Sa inteleg ca TOTI politicienii au dosare penale?

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
bion
post 6 Mar 2018, 20:45
Post #4601

Membru autentic

From: TM

QUOTE(RZV @ 6 Mar 2018, 13:18)
Io pentru politicieni nu voi plange niciodata. wink.gif

niciodata, da' nicodata in jurul lor nu iese fum fara foc.
*

Cetatene esti bun de asesor.
Si naivul kato care vrea sa nu i se mai suga sangele. biggrin.gif

Sistemul democratic ( mai mult sau mai putin) se bazeaza pe politica si politicieni.Alt sistem mai bun inca nu s-a inventat. Ca trebe sa li se taie unghile e f. bine dar altfel o dam in populisme ieftine. Ma rog acu e moda cu power to the people. Vezi Italia, GB. Dar vai de poola noastra ce o sa fie cand vor guverna astia.O sa se planga dupa verosii politicieni( scuzati plenoasmul blush.gif ).

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
cristic1982
post 6 Mar 2018, 21:12
Post #4602

Membru autentic

Ce sa zici și tu? Parca erai monarhist, dar poate mă înșel, cine a mai văzut votant PSD care susține monarhia.

--------------------
+
DragosP
post 6 Mar 2018, 21:37
Post #4603

Nu zic nimic...nou

Adevărul că-ți trebuie ceva tupeu ca să faci pe cineva ipocrit fără să-l cunoști.
Ești bun de politician. Ai grijă, te paște DNA-ul!

This post has been edited by DragosP: 6 Mar 2018, 21:54

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
bion
post 6 Mar 2018, 22:24
Post #4604

Membru autentic

Un model corporatist de judecata liniara simplista, comoda mulata pe lipsa de cunoasteresi perspectiva a generatiei x, y care o fi.

6 Mar 2018, 23:29:
Unde pm am pomenit io psd. Am vb. de lumea politicii care o curva dar nu este inca o alta optiune. Atat ca stimabilii trebuie din cand in cand arși ca sa nu se creada zei. Valabill pentru orice poltician. Capisci?

This post has been edited by bion: 6 Mar 2018, 22:29

--------------------
+
cristic1982
post 6 Mar 2018, 22:34
Post #4605

Membru autentic

Nu am făcut pe nimeni ipocrit, doar am constatat un comportament. Acum depinde de tine dacă ești capabil sa accepți realitatea și să îți îndrepți comportamentul sau sa te complaci in continuare.
Că tot o dați cu dosare fabricate și arestări ilegale și abuzive ale DNA: dacă erau așa neacoperite de lege și de probe, atunci judecătorii nu emiteau mandate de arestare sau nu dădeau sentințe de condamnare. Să susții in continuare asta denota ori imbecilitate ori complicitate (membru de partid cu interes pe furaciune, nu mă refer la talpa, că aia tot la imbecilitate se încadrează), voi alegeți unde va incadrati.
Deasemenea sa compari epurarea nazistă sau comunistă cu arestările făcute în baza dosarelor DNA denota același lucru că mai sus.
Noapte buna!

This post has been edited by cristic1982: 6 Mar 2018, 22:36

--------------------
+
kato
post 6 Mar 2018, 22:38
Post #4606

Membru autentic

lasa nea bion, ca lucrurile in esenta lor sunt extrem de simple, numai ca noi le complicam aiurea incercand sa sustinem una sau alta.... se insira cuvinte multe si goale, care incearca sa faca din alb negru si din negru alb, in functie de interes........ cand sunt prinsi se aduce argumetul ca sunt multe nuante de gri (cica ar fi vreo 50 blush.gif ) si ca nu „se exista capacitate de intelegere a acestora”
e usor sa zici ca generatiile „mai noi” sunt de vina, insa nu uita ca au fost condusi, educati si directionati de generatiile din care faci parte. nu-ti place ceea ce vezi la ele? raspunsul e in oglinda matale si a celor din generatia ta......

--------------------
+
dizzy
post 6 Mar 2018, 23:01
Post #4607

Work smart not hard!

QUOTE(maho @ 6 Mar 2018, 21:45)
Unii știm mai bine, altfel erorile de info ar aduce falimentul.  biggrin.gif
Pai atentioneaz-o pe "doamnadan", ca ea e cu melitienii si bulanele. Dna-ul (ca de el e vorba) n-am auzit (nici macar in scatologia de 32 de pagini a lui 2dorel) sa fie banuit de batai.

Sa inteleg ca TOTI politicienii au dosare penale?
*

Hai jura-te pe un prezervativ gaurit ca ai citit alea 32 de pagini.
Nu ai gasit ceva mai bun de facut?
Da vericule, toti care sunt "cineva" au un dosar undeva.
Cum misca in front, i se arata pisica.....sau motanu'

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
kato
post 6 Mar 2018, 23:14
Post #4608

Membru autentic

problema cea mare este ca nu trebuiesc inventate bube, baietii le au cat cuprinde...... si brusc problema nu mai este daca e vinovat sau nu, ci ca e din o tabara sau alta........ si uite asa discutia se muta de la vina la de ce sa il ancheteze pe x? rolleyes.gif

--------------------
+
bion
post 6 Mar 2018, 23:27
Post #4609

Membru autentic

Kato nepoace. Nici pe cei ca mine nu ne_a invatat decat mama si tata drumul cel drept Sistemul vroia sa ne faca oameni noi. Dar ne-a dat Domnul gandul cel bun si parca am putut alege graul de neghina. Nu toti dar destui. X y nu mai accepta nici in sfat nici o idee. Manipulati se cred cultivati, alesi ai zeilor, atoatestiutori. Cred in idoli falsi in programe de la pranz pana la cina. Asa zisa middle class o sa fie o masa uniforma cu satisfactii mic burgheze captiva sistemuluiAcu burta umflata de bere si suficienta corporatista permit manipulari pe care bolsevicii nici nu le visau. Aia manevrau pulimea analfabeta. Acum sunt trasi de sfori proletarii cu gulere albe. Se profita de lipsa de cunoastete si e cultivata incultura si credinta in propaganda on line.Acu clasa politica e oglinda marlaniei, hotiei, minciunii din societate. Modelele sunt hotii si gunoaiele. Hotii striga hotii. Hotii judeca hotii pentru a le putea lua locul.

7 Mar 2018, 00:33:
PS. Ce i-a dezmflat Real pe rândasii arabilor de la psg. biggrin.gif

This post has been edited by bion: 6 Mar 2018, 23:33

--------------------
+
kato
post 6 Mar 2018, 23:42
Post #4610

Membru autentic

nea bion, daca pruncii crescuti de generatiile matale nu mai au repere, modele la care sa se raporteze nu e vina lor,,,,,,,, pe de alta parte, informatiile mult prea multe si greu de cernute, lipsa unor indrumatori au dus la situatia actuala..........sa nu mai vorbim de tehnologiile care permit mult mai facil distragerea atentiei si manipularea ......dar astea se intampla pentru ca generatiile tale ati permis, din nestiinta, prostie, naivitate.........nu-ti place ce vezi la generatiile actuale? aia e, e ceea ce ai crescut, educat ..........nu te supara, ca si io cand ma uit la generatiile noi, intru in depresie instant si-mi dau seama ca sunt extrem de mic ca sa pot schimba la nivel macro ceva..... tot ce pot face este sa-mi educ plozii, sa le insuflu un sistem de valori , insuficient totusi... privind in jur si generatia mea bifeaza un esec......

--------------------
+
DragosP
post 7 Mar 2018, 05:42
Post #4611

Nu zic nimic...nou

In același tupeu autist este și caracterizarea drept imbecil.
Tine-o tot așa tinere piteștean, tine-o tot așa!

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
cristic1982
post 7 Mar 2018, 06:42
Post #4612

Membru autentic

Nu ai vrut să înțelegi nimic. Nu mă miră, cine vrea să facă o retrospectivă a tuturor dezbaterilor in care ai intrat o să vadă același comportament (vezi paiul din ochiul celuilalt, dar nu și barna din ochiul tău). Poate o faci intenționat sau poate involuntar. In fine, mă opresc. Îți doresc o zi buna!

Domnule bion, când îi compari pe cei care înjură sistemul cu manipulații epocilor comuniste, pentru majoritatea te înșeli. Acești corporatiști pe care îi suspectezi de a fi manipulați, sunt oamenii care s-au saturat sa existe unii mai egali decât restul (vezi imunitățile parlamentarilor și președintelui), s-au saturat sa meargă în spitale jegoase in care toți nu știu cum să te facă să le dai bani, s-au saturat de un sistem de învățământ din care ieși și știi totul despre nimic, iar cadrele încearcă orice sa te facă să dai plozii la meditație, s-au saturat sa meargă la 50 de ghișee și să stea la 50 de cozi pentru ca statul asta de rahat sa își primească banii (declarații pentru impozite), s-au saturat să vadă că în administrație sunt 5 persoane să facă treaba unuia (datorita faimoaselor acte cerute de fiecare instituție), s-au saturat că angajările in sistemul de stat sa fie condiționate de apartenenta la un partid sau de grade de rudenie, s-au saturat sa vadă an de an că politicul nu e in stare să facă drumuri, s-au saturat de licitații trucate (de politicieni), s-au saturat de categoriile privilegiate prin pensii speciale pentru care mereu se găsesc scuze de către politicieni, s-au saturat de hoți.
Până în acest moment au plecat destui din țară din cauza acestor lucruri, dar daca nu se schimbă vor pleca și mai mulți.
Tu ne spui spălați pe creier și manipulați, suntem doar oameni care doresc o viața normală în care hotul sa fie pedepsit și nu compătimit că este persecutat politic.
Iar DNA, kovesi, iohanis sau mai știu eu cine sunt doar metode de a schimba sistemul, cat o pot face și ei.
Poate e o utopie ce spun eu, dar macar dorim ceva mai bun pentru copiii noștri și încercăm să îl obținem, nu ne complacem in mocirla că înaintașii noștri.

--------------------
+
ady77
post 7 Mar 2018, 07:10
Post #4613

راحتزیل یو

From: near Bacau

Si ajungem iar la acelasi lucru, DNA sta intr-un singur om? Kovesi? Daca moare intr-un accident? Se desfiinteaza DNA-ul? Ce vor face tinerii frumosi si liberi? Vor iesi in strada sa o invie?
Daca politicienii sunt corupti (si sunt asta e clar) trebuie sa permitem DNA-ului sa faca ilegalitati pentru a-i condamna?
Mi se pare ca demonizam politicul si politicienii si idealizam DNA, sau mai degraba pe Kovesi.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
cristic1982
post 7 Mar 2018, 07:30
Post #4614

Membru autentic

Nu sta, dar cat timp slugarel propune procurorul șef al DNA (corectati-ma dacă greșesc) mulți preferă să rămână în funcție.
Cat despre ilegalități făcute de procurorii DNA pt a condamna oameni cinstiți, ce pot zice...

--------------------
+
DragosP
post 7 Mar 2018, 07:33
Post #4615

Nu zic nimic...nou

1. Până la sentința finală, ORICE om este nevinovat.
2. Începerea urmăririi penale pe baza "unde e fum sigur e și 🔥" este demnă de procuratura comunistă. Morții din'89 vă mulțumesc pentru opinii.
3. Cine nu face că mine e imbecil.
4. Cine mă și contrazice, pe chestii generale în principal, e ipocrit.

Ce ar mai fi de adăugat?
A... Luluta e dumnezeu pe pământ, #rezistentii apostolii.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
ady77
post 7 Mar 2018, 07:42
Post #4616

راحتزیل یو

QUOTE(cristic1982 @ 7 Mar 2018, 07:30)
Nu sta, dar cat timp slugarel propune procurorul șef al DNA (corectati-ma dacă greșesc) mulți preferă să rămână în funcție.
*

Eu stiam ca presedintele...

QUOTE(cristic1982 @ 7 Mar 2018, 07:30)
Cat despre ilegalități făcute de procurorii DNA pt a condamna oameni cinstiți, ce pot zice...
*

Nici pentru condamnarea celor necinstiti nu sunt permise ilegalitatile.

This post has been edited by ady77: 7 Mar 2018, 07:47

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
kato
post 7 Mar 2018, 07:53
Post #4617

Membru autentic

1. stiu io vreo cateva cazuri, in care exista condamnare, da ei tot nevinovati sunt si primiti cu onoruri peste tot.......adrian nastase, dan voiculescu, dragnea...
2. poate ar trebui sa accepti ca baietii de aia sunt platiti, sa cerceteze fapte. cred ca nu tanjesti dupa epoca nastase, cand toata lumea accepta ca exista coruptie, da nu erau corupti. mortii din 89 categoric nu s-ar bucara sa vada cum unii sunt mai egali decat altii. ce zici, de aia au murit, ca sa se ascunda prin parlament de justitie toate jivinile? sau poate consideri normal ca primiii trei oameni din stat sa aiba probleme cu justitia si ca problemele sunt de fapt inventii ale lui base, soros, etc......
3. nu am ce comenta.......

sunt convins ca ”#rezistentii” sunt responsabili pentru situatia actuala..... spre deosebire de #malebilii” care sunt disciplinati si voteaza rapid ceea ce le cere partidul.

--------------------
+
radian
post 7 Mar 2018, 08:08
Post #4618

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(ady77 @ 7 Mar 2018, 08:10)
Si ajungem iar la acelasi lucru, DNA sta intr-un singur om? Kovesi?
*

Evident ca nu, dar de ce s-o schimbi? Fiindca asa vrea Dragnea?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
DragosP
post 7 Mar 2018, 08:11
Post #4619

Nu zic nimic...nou

Păi după ce și-a executat cineva pedeapsa, gata, ce mai vrei de la el?
Oricine are dreptul de a se considera nevinovat, în ciuda evidențelor, care e problema?
Nu tânjesc după nimic. Nu sunt de acord cu mentalitațile expuse mai sus: scopul NU justifică NICIODATĂ mijloacele, mai ales când e vorba de oameni! Să vă intre bine-n cap asta!
QUOTE(kato @ 7 Mar 2018, 07:53)
3. nu am ce comenta.......
*

Păi ce să comentezi la ce-am scris eu? Eu am făcut un rezumat. Comentează la cele scrise de tânărul nostru coleg piteștean.

This post has been edited by DragosP: 7 Mar 2018, 08:22

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
ady77
post 7 Mar 2018, 08:26
Post #4620

راحتزیل یو

QUOTE(radian @ 7 Mar 2018, 08:08)
Evident ca nu, dar de ce s-o schimbi? Fiindca asa vrea Dragnea?
*

Pentru ca are si ea bube, acum o da ca nu raspunde inculpatilor, inculpati cu care petrecea in urma cu 2-3 ani, cu care se vedea prin vie, cu care astepta sa vada rezultatele alegerilor etc.

Si din partea mea poate sa nu o schimbe, nu ma intereseaza asa tare, dar sa nu o transformam in sfanta.

This post has been edited by ady77: 7 Mar 2018, 08:29

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
181 Pages « < 152 153 154 155 156 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 09:01
Forum Renault