DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
RZV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
|
||
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|||
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(dacis @ 5 Jun 2018, 14:47) Unul dintre drepturile de baza ale omului este dreptul de a bate campii. Chiar ar fi nedrept sa ne fie luat acest drept. Plus ca viata ar fi extrem de plicticoasa, iar forumurile ar disparea! ![]() Absolut! De aceea nu i-am replicat sovietic ca ar trebui sa-i coasem gura si nu l-am ridicat in cirlige directia Magadan, ci l-am informat de parerea mea. |
--------------------
*
*
*
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pan la hamster io astept sa fie legat si chioru. Si curva e bine ca au speriat-o dar el si piticu nu ar trebui scapati.
Dar justitia e politica la noi si baietii aia au ca si klaus spatele asigurat aici si peste mari. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(RZV @ 5 Jun 2018, 15:48) Sa fie primita! ![]() Asteptam si sentinta definitiva pentru Daddy. Si sa-i mai repatriem pe madagascarezi, sarbi si londonezi. De Costa Rica nu indraznesti nici acuma sa spui nimic nasol ? Ti-e frica de blonda lu' shefu, huh... ![]() Poti renunta la iconitele tinute sub perna, e penala tuta de acuma... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
To'arasu...
La ce crezi tu ca se referea "sa fie primita"? Cine a luat 6.exe azi? ![]() Si asta cu blonda lu' shefu' e extrem de comica, ca nevasta lu' shefu' chiar e blonda. ![]() Din pacate nu pot sa le explic gluma asta si lor, ca ar dura prea mult si sigur n-au nici in interes in Romanian bullshit politics. ![]() This post has been edited by RZV: 5 Jun 2018, 20:42 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Sa nu incep sa caut pe topicul cu basescu cine erau pupin basistii si pupin udristii de serviciu...in culcare si in sculare.
Te faci niznai cu blonda lu shefu... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
RZV |
![]()
|
Mestere vezi ca ma confunzi.
Prieteneste iti spun pentru a doua oara. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Care banii ei, între noi fie vorba, cam tot de la noi sunt.
Cel puțin ăia din prejudiciu/șpăgi. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Asa e, tot ciorditi sunt si aia.
Dar aia stau in siguranta pe afara si ea mananca din banii de pujcarie de la noi. Dupa care da statul in judecata pe motiv ca n-a avut foehn in celula si a facut menengeta, ca i s-au lasat tzatzele pe motiv ca n-au lasat-o cu push-up si nu-i mai plac lu baxe, si mai ia o tura de bani de la noi la cum vad eu ca merge jostitea la noi. DUpa care o vedem iar in politichie calare pe o capra alba, cu ghiozdanul in spate. Asa sta la Costea Rica, manca din banii ei ciorditi de la noi si in vreo minim 7 ani, cand termina banii ciordes, se intoarce spasita in tara, face pujcarie 2 ani, are deja vreo 50 de ani, tzatzele sunt deja lasate... baxe o fi, n-o mai fi, boborul a uitat-o... mai vedem noi. Ce fromos a zis-o marinelu, parca am detectat si gajaiala de dinainte de dragastolo... “Femeia asta n-a primit geanta cu bani și nici n-a făcut un abuz în serviciu, atât timp cât n-are o semnătură pe un document de achiziții sau ceva. Cred că are calea revizurii. Să își pună avocații să strângă documentele și să ceară revizuirea sentinței. (...) Cred că are calea revizurii”, a spus Traian Băsescu, potrivit news.ro. This post has been edited by dizzy: 6 Jun 2018, 07:49 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si mie mi s-a parut ca mai avea un pic si plangea.
Oricum am scapat si de Base, cu siguranta se muta si el in Costa Rica ![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă ar pleca cu toții, bine ar fi!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Nici io, ca opricum n-am de-a face cu politicienii. Cel putin nu in mod direct!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu contează, în cazul tău sunt dispus la orice concesie.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Si pesedistii pupatori de moaste.
![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
Să nu rămâi.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Stiam io ca ma iubesti!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 6 Jun 2018, 10:34) Senzatia mea e ca faci urticarie zicand ceva nasol de blonda in cauza. Dar poate e doar o senzatie... ![]() Ti-as zice io unde sa te duci, sau ce sa faci cu senzatiile astea ale tale, da' mi-e ca iau minim cartonas galben de la moderatori. ![]() This post has been edited by RZV: 6 Jun 2018, 15:58 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
QUOTE(klaus @ 1 Jun 2018, 21:03) Din pacate, in aceasta disputa Manda-SRi cel care minte prin omisiune este SRI-ul. Manda s-a referit corect la numarul de mandate PE SIGURANTA NATIONALA dar a mentionat SI CELELALTE MANDATE pe care, ce sa vezi, pana in 2016 le ducea la indeplinire... tot SRI-ul. Comparatia mea cu SUA este corecta aia au 6000 de mandate pe an TOATE (siguranta+criminalitate), noi avem (aveam) 40.000 de mandate pe an tot TOATE. Din care vreo 6.000 pe siguranta nationala. Adicalea noi aveam doar madate pe siguranta la 20 milioane de tovarasi cat aveau americanii toate mandatele de ascultare la 300 milioane. Cat de prost/cretin/tampit/platit/orb sa fii ca sa consideri ca acest lucru e normal? Raspunsul meu: foarte. Si e plin de "formatori de opinie" prin presa care se incadreaza in aceasta categorie. Doar ca acum au cam inceput sa fie retasi, au mai ramas activi doar cativa, dar destul de virulenti. Deci SRI-ul a pus in aplicare mandate exact cat a zis Manda, adica vreo 310 mii, din care vreo 30 mii pe siguranta nationala. Manda are dreptate, SRI-ul minte prin omisiune. In al doilea rand, a doua minciuna a SRI-ului, este cu numarul celor ascultati, ca nu ar fi in medie 20 pe dosar. Aici minciuna e sfruntata, pentru prosti si cretini. Cand "asculta" telefonul unuia ii inregisteaza TOATE convorbirile, inclusiv si cu terti pentru care nu au mandat. In acel moment, pentru cei de la celalat capat al convorbirii, pentru care nu exista vreun mandat, le sunt incalcate drepturile fundamentale constitutionale (si pe carta drepturilor omului) la secretul corespondentei. Problema e ca TUTUROR celor carora le-au fost ascultate telefoanele, ca erau cu mandat sau fara (fiind doar la capatul celalalt al firului celui ascultat), trebuiau anuntati oficial de procurori, dar nu s-a intamplat asta niciodata. Bine, la noi legea e facultativa pentru procurori, d-aia si trebuie aparati de toti tefeleii in strada, ca vorba aia, ducem lipsa de o Ana Pauker si un Dej/ce-au bagat spaima-n burgheji. TFListii pentru asta trebuie sa lupte, pentru o republica profund stalinista a procuorilor si securistilor care se pisa pe lege si drepturile fundamentale ale omului. Trebuie sa fie cel putin la fel de cretin/tampit/etc. unul care crede ca manda iese sa declare ceva de capul lui . Intre timp sper ca te-ai prins de ce a declarat ce a declarat. Daca nu te-ai prins, ramane cum am stabilit. In timp ce prostii si cretinii se dau de ceasul mortii cu securitatea si ascultatul baietii aranjeaza legile in asa fel incat sa se pise in capul cretinilor, perfect legal. Pentru prostii si cretinii care nu au inteles inca treaba asta am o informatie noua, comunistii i-au tras-o natiei romane cu legea in mana, perfect legal si constitutional. |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Iata fragmente din declaratiile facute de premierul Victor Ponta in cadrul interviului acordat PSnews.ro, care poate fi vizionat integral la finalul articolului:
“Cei trei ani din viata nu mi-i da nimeni. Absolut toata lumea – si adversarii mei politici, si cei care ma plac, si cei care nu ma plac – au stiut de la inceput ca acela a fost un fake – n-a fost un dosar adevarat. A fost o inscenare. Ce e rau dupa acel episod este ca nu s-a intâmplat nimic. OK – uite: Ponta a demisionat din functie. Foarte bine am facut si asa trebuie sa faca orice om politic. Am demisionat, m-am prezentat la toate termenele… N-am vorbit la televizor. Cred ca am fost si la dumneavoastra la interviu si v-am zis ca nu vorbesc de dosar decat in fata judecatorilor. Deci eu am jucat by the rules – am respectat regulile democratice: mi-am dat demisia, am mers la tribunal, m-am aparat, nu am influentat judecatori… S-a dat decizia in unanimitate. Nu s-a dat pe o chestiune de procedura (ca a zis Curtea Constitutionala sau mai stiu eu ce); nu: s-a dat pe fond. Ca faptele respective nu exista si nu intrunesc elementele. Acum ma uit: cel care m-a acuzat pe nedrept nu doar pe mine (si pe Grindeanu) si a facut multe dosare proaste – domnul Uncheselu – este in continuare in conducerea DNA. Deci nu ca n-a fost sanctionat. E in conducere! E ca si când mie-mi dati pe mana o firma, eu dau faliment cu ea (o fac praf) si ma promovati – ma duceti mai sus. De aici s-a ajuns la aceasta reactie. Eu nu cred ca oamenii nu vor sa fie prinsi coruptii. Si eu vreau sa fie prinsi coruptii! Sau sa oprim coruptia institutionalizata, cum e astazi. Dar si in partea ailalta: daca in loc sa prinzi corupti, iti folosesti puterea ca sa-ti faci loc politic (dai cu Ponta deoparte, ii mai faci un dosar lui Tariceanu, mai dai pe seful nu stiu care), ai gresit – raspunzi. Faptul ca nu raspunde nimeni (dimpotriva: sunt promovati) e o chiar o chestie mai rea. Aici doamna Kovesi seamana foarte tare cu Liviu Dragnea – in sensul in care, in loc sa-si salveze institutia (si sa zica: 'OK: s-a gresit. Eu, Portocala, Onea, Uncheselu, noi am gresit, ne dam deoparte, ii lasam pe altii mai buni'), ei se scufunda cu institutia. Si Dragnea la fel: Dragnea daca PSD va avea 5%, el nu pleaca din functie. El vrea sa se salveze pe el. Deci principalul vinovat de distrugerea DNA este Kovesi. Nu vreau razbunare. Nu cred in razbunare. Dar cred in altceva – si am vorbit cu ceilalti asa-zisi inculpati, achitati ca si mine (ca am avut timp sa stam acolo destul): pentru acest dosar (care de la inceput era un fake), Uncheselu a cheltuit aproape 1 milion de euro din banii statului: au fost 80 de perchezitii la oameni care n-au nicio treaba, sute de sedinte de audieri, mascati… Mai departe: si eu, si ceilalti ne-am pierdut salariul, ne-am pierdut locul de munca, n-am putut sa m-angajez unde am fost invitat, la universitate; am zis: 'Nu predau, ca sunt penal. Va uitati pe Wikipedia si scrie ca sunt penal – am un dosar'. Si am zis sa adunam toate chestiile astea si nu vrem sa dam in judecata DNA-ul, ca nu vreau sa iau bani de la statul roman. Eu vreau sa luam banii de la Uncheselu, de la el. Stiti de ce? Pentru ca data viitoare, viitorul Uncheselu, inainte sa faca o chestie de genul asta, va zice: 'Bai, daca fac o magarie de-asta, peste un an-doi-trei o sa vina sa-mi ia casa, sa-mi ia masina, sa m-arunce-n strada. Ia sa n-am eu grija sa fac dosare atunci când am probe si atunci când e OK!' Il vom da in judecata in civil, vom plati taxe de timbru si vom calcula toti banii pe care i-a cheltuit si statul român si pe care i-am pierdut si noi. Repet: incalcari flagrante. Va dau un singur exemplu: ANAF nu s-a constituit parte civila in cazul meu, pentru ca a iesit expertiza ca am platit toate taxele. Domnul Uncheselu a spus: 'S-a constituit parte civila si are 51.000 de lei'. Si era hârtia de la ANAF. Am vrut sa depun decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene. Nu mi-a primit-o! A trebuit s-o depun la instanta. Deci niste chestiuni de rea-vointa. Vreau sa plateasca din buzunarul lui. Au salarii mari – slava Domnului! -, munca proasta… Ca la stat – adica salarii mari si, cu cât e munca mai proasta, cu atat e salariul mai mare. Si vreau sa plateasca din banii lui. Poate, in felul asta, data viitoare cand face un dosar politic, o sa se gandeasca si el si altii mai bine”. p.s sa cheltui 1 milion de euro din bani publici si rezultatul ? asta inseamna sa fii mafiot. procuror si mafiot in acelasi timp. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
dacis |
![]()
|
Primit pe FB:
"Nu DNA a distrus industria României Nu DNA a defrișat pădurile României Nu DNA a desființat sute de mii de locuri de muncă în România Nu DNA a furat banii românilor Nu DNA a distrus învățământul, sănătatea și transporturile Nu DNA a fugărit milioane de români din țară Nu DNA vinde pe nimic toate resursele României Nu din cauza DNA ies analfabeți din școli Nu din cauza DNA mor oamenii cu zile prin spitale" |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
dizzy |
![]()
|
@dacis
Ba si din cauza incompetentei adunate cu rea vointa DNA-ului! Nu DNA a distrus industria României - cati au fost acuzati / cati condamnati pt asta? Nu DNA a defrișat pădurile României - cati au fost acuzati / cati condamnati pt asta? Nu DNA a desființat sute de mii de locuri de muncă în România - cati au fost acuzati / cati condamnati pt devalizarea industriei romanesti? Nu DNA a furat banii românilor - cati au fost acuzati / cati condamnati /cat bani recuperati de la cei care au jefuit banci, feneiuri, etc Nu DNA a distrus învățământul, sănătatea și transporturile - coruptia ucide ! DNA nu a reusit starpirea coruptiei, deci au partea lor de vina Nu DNA a fugărit milioane de români din țară - zici la ce te referi, romanii sunt liberi sa mearga sa munceasca oriunde in lume?! Nu DNA vinde pe nimic toate resursele României - nici nu ii ancheteaza "performant" pe cei care fac asta! Nu din cauza DNA ies analfabeți din școli - mica coruptie incrementala din gradinita, scoala, liceu, facultate, doctorate genereaza coruptia mare Nu din cauza DNA mor oamenii cu zile prin spitale - coruptia ucide ! DNA nu a reusit starpirea coruptiei, deci au partea lor de vina La cat sunt de copetenti DNA-ul, nu stiu ce le e la politicieni atata teama, pe Daddy Bad Breath Dracnia il iei pt angajari fictive? cred ca se pije ala pe el de ras. Asa ca sa trolez de luni! This post has been edited by dizzy: 11 Jun 2018, 08:35 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:19 |