DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Nu stiu cine i-o fi scris discursul lui madam Udrea, dar a fost excelent.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
absolut, mai ales partea in care redescoperea parlamentul ca fundament al democratiei!
a dracului putoare... l.e. remarc lipsa chefului de a mai palavragi pe forum a sustinatorilor dreptei si al statului de drept de cand le-a bagat deneaul mortu'n casa ![]() This post has been edited by vi_escu: 9 Feb 2015, 20:05 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 9 Feb 2015, 21:02) Cand te referi la sustinatorii dreptei vorbesti cumva de sustinatorii lui Basescu, Boc, Videanu, Udrea, etc.? Daca da, as preciza ca astia nu au nimic comun cu dreapta. Probabil la un moment dat le-a sunat lor frumos la ureche, dar atat. Gasca & Co si-au tras seva din stanga comunista, apoi au tot dat din vasle ... Basescu a plans sincer la Paris cand "si-a vazut visull cu ochii, alianta cu PSD"ç apo a avut un delir scurt crestin democrat apoi s-a trezit intrpo dimineata de dreap[ta ... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(dacis @ 9 Feb 2015, 19:57) Păcat ca l-a citit Udrea. Oricum interesant e ca după 10 ani de Băsescu a descoperit ca Coldea are prea multe puteri și știe prea multe secrete. Interesantă și mirarea ca pe timpul lui Băsescu nu a chemat-o nimeni la DNA. Oricum seamănă discursul cu cel al celor "persecutați" de Băsescu. |
--------------------
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 9 Feb 2015, 15:18) In opinia mea baiatul ala (Coldea) are ceva probleme de sanatate. La cap vreau sa zic... Are niste incruntari ciudate cand vorbeste liber, are o incapacitate de a vorbi liber (asta poate fi de fapt o chestie legata speta data, sa nu greseasca nimic). Mie mi-a lasat o impresie interesanta: Ca Udrea are dreptate... QUOTE(dacis @ 9 Feb 2015, 19:57) A fost o lae, a fost un discurs "de lemn", facut dintr-o serie de zicale si zicatori clasice. E adevarat, usor manipulator, dar nu trebuie uitat ca femeia e avocat la baza. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
la baza cica e curva, da daca tu zici ca e avocat..........
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 9 Feb 2015, 16:18) Lol, ca doar nu erau securistii din comisie sa-l gaseasca vinovat pe "tata lor"! Bine, normal ar fi ca KJ sa-l zboare nevertheless, da' ma indoiesc ca are atata sange in instalatie! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
A mai dus și mâna la nas, după..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma intreb ce ar fi zis lumea daca o ducea la pasarica...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ce semnificatie are ma gestu' ala cu deshtu' la nas? Cica e gest mafiot
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
vi_escu |
![]()
|
nimic, o golanie; sa aiba ce vorbi lumea.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Mie nu îmi e clar de ce asta, sau Vantu, stau prin zonă, cu certitudinea unor ani serioși după gratii...
De ce nu pleacă? Malta vinde pașapoarte la un milion bucata... În costa rica sunt niște plaje de înnebunești... Acord de extrădare nu-i... Zău, care e misterul? |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tanti Elena Gabriela nu mai poate pleca, are interdicție de a părăsi copitala.
Și crede-mă că e filată 24 din 24. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Daca dorea sa plece, avea tot timpul din lume sa o faca pana acum, de cand a vazut ca se strange cercul in jurul ei.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 10 Feb 2015, 01:04) Mie nu îmi e clar de ce asta, sau Vantu, stau prin zonă, cu certitudinea unor ani serioși după gratii... De ce nu pleacă? Malta vinde pașapoarte la un milion bucata... În costa rica sunt niște plaje de înnebunești... Acord de extrădare nu-i... Zău, care e misterul? De fraieri! Spera, pana in ultima clipa, ca lor nu li se poate intampla nimic! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
De ce sa fuga toata viata? Fac cativa ani de puscarie dupa care se bucura in voie de averile lor.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
S-a abrogat chestia aia cu confiscarea ecstinsă?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
S-a aplicat vreodata?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mie nu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Și doamna de când e cuminte?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
De cand ii e bine lui Basescu in mijlocul familiei
![]() |
--------------------
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 10 Feb 2015, 07:20) Cum zice QUOTE(ady77 @ 10 Feb 2015, 08:53) A dat Curtea Constitutionala o decizie care spune ca nu se poate aplica aceasta prevedere a codului penal decat pentru averile facute dupa intrarea in vigoare a acestui nou cod penal (de fapt a modificaarii lui din 2012). - Decizia 11/2015 Deci alea de dinaite de 2012 raman bine-mersi |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Deci e un fâs căcăcios.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Nasol cu Nuți. Tataie e negru de supărare.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
klaus |
![]()
|
Un articol interesant sustine ca ceea ce SRI si-a asumat "sa combata" ca amenintari la securitatea nationala de fapt nu sunt in atributiile SRI. Cum ar veni, prin documente oficiale SRI isi asuma niste atributii nelegale (isi depasete atributiile acordate de lege).
Articolul are mici scapari de argumentare (probabil din graba sau e scris de cineva care considera ca nu e necasara o justificare mai larga, deci e un obisnuit al legislatiei de siguranta nationala). De fapt, atributiile SRI sunt stabilite clar prin art. 2 din legea 14/1992 (de organizare a SRI), respectiv "contracararea amenintarilor la adresa sigurantei nationale". Stiind asta se intelege de ce autorul articolului a facut direct trimitere la art. 3 din legea 51/1991 (a securitatii nationale), articol care defineste explicit care sunt "amenintarile la adresa securitatii nationale". Eu cred ca si criminalitatea organizata ar intra la amenintari pe lit. a-k din art. 3 a legii 51/1991 si, oarecum prin extenso (nefiind la data emiterii legii un pericol real) si atacurile cibernetice la adresa intitutiilor statului pentru "obtinerea ilegala de documente". Dar sunt de acord cu autorul articolului ca "acțiunile de influențare a actului decizional la nivelul diverselor instituții ale statului, cu afectarea gravă a interesului public;" sau "disfuncțiile economico-sociale grave care afectează calitatea vieții fiecăruia dintre noi" nu prea ar intra in sfera de competenta a SRI. A altor organisme, cu siguranta, dar nu a SRI... Si baietii astia vin si ne spun noua cu "respectarea legii", cu "legalitatea" etc si ei recunosc in documente oficiale ca incalca legea. Si bineinteles ca acea comisie de control a SRI, in urma unei analize extinse si aunui control serios de legalitate a activitatii SRI nu a constatat nicio problema... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Depinde. "Acțiunile de influențare a actului decizional la nivelul diverselor instituții ale statului, cu afectarea gravă a interesului public" pot fi considerate amenintari la adresa sigurantei nationale. Mai pe scurt, e vorba despre coruptie la nivel înalt. SRI fileaza, DNA ancheteaza.
Da' recunosc ca nu înteleg aia cu "disfuncțiile economico-sociale grave care afectează calitatea vieții fiecăruia dintre noi". |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 17:25 |