DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Merge la realizările lui Tudorel
![]() Te bănuiesc de mai multa inteligență și de mai putina ticăloșie. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu am intrebat, nu am dat cu parul.
Dar banuiesc ca achitarea intr-unul dintre dosare nu a ajutat la extradare, ci la incadrarea ca eligibil pentru azil. |
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Dosarul de azil nu se schimba de azi pe mâine, zic și eu.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
ady77 |
![]()
|
Ma gandesc ca a reusit sa demonstreze ca e rastignit de justitia romana. Nu prea vad vina lu' nea Tudorel.
|
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
Dosarul de extrădare cu toate probele cine îl trimite? DNA? Sau ministerul condus de nea caisă tudorel? Dosar de care a spus că se ocupă.
Acum vedem rezultatul de cum s-a ocupat. In plus, cred că Ghiță, "in acord cu ministerul nostru", s-a ocupat și el de analiza dosarului pe partea sârbă. Desi vorbim limbi diferite, genele sunt foarte apropiate, deci merge sfânta șpagă și acolo. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
I-a facut in foi de vita pe JamesBonjii nostrii. Cu faze copiate din filme de serie B... sanchi, aia au vazut masina in fata casei si se gandira ca soileste.
Astia ori sunt ageamii si trebuie concediati, manca painea statului degeaba, ori sunt de partea prezumtiv infractorului si ar trebui ei sa fie anchetati. Sunt curios vreo 5 minute daca au patit ceva. As paria ca nu! This post has been edited by dizzy: 28 Jul 2018, 09:18 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Am aflat unde e buba. La tv cred pe irealitatea era un nene care a spus ca stie sigur de la un judecator din ala cu sase capete ca lejile e de vina nu procurorii sau judecatorii care faca dosare si dau sentinte anulate pe banda la CEDO sau aievea.Dar asta nu l-a impiedicat pe nenea judecatoru sa aplice lejea proasta( deh leafa, leafa etc)
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io zic ca il fac si pe asta scapat ca sa taca.Arunca si el fumigene. Altfel e deranj mare.
Ma rog , fraierii or sa zbiere in continuare sus codrutza ,#. Li se arunca ceva pesmeti si in rest treburile merg corespunzator. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cristic1982 |
![]()
|
QUOTE(bion @ 28 Jul 2018, 11:07) Io zic ca il fac si pe asta scapat ca sa taca.Arunca si el fumigene. Altfel e deranj mare. Ma rog , fraierii or sa zbiere in continuare sus codrutza ,#. Li se arunca ceva pesmeti si in rest treburile merg corespunzator. Pai nu ți-a aruncat pesmeți, pardon, ți-a mărit leafa? Cum sa nu ii pupi și tu cum poți. Ți-ai luat și trocarici cu ocazia asta. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
bion |
![]()
|
Te roade. :ca sa faci spasme,trocariciuri am ,fel de fel din 1976.
This post has been edited by bion: 28 Jul 2018, 14:00 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.974 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Auleu nea bioane io am avut una din 79, numa rugina cred c avea vreo 500kg cu tot cu sofer. multa vreme a fost cea mai rapida masina pe care am condus o. Si consumul era de a dreptul ireal, in oras nu sarea de 8 si 6 afară.
Am mai gasit una pe olx uite aci. https://m.olx.ro/oferta/dacia-1300-frantuzeasca-IDbk0XX.html |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Nu mă roade, cât despre spasme, păstrează-le pentru tine.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.513 Joined: 3 January 05 ![]() |
Au găsit omul potrivit la șefia DNA
Deci PSD va avea și DNA. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Le-a luat ceva sa găsească o slugă, înseamnă că nu sunt atât de mulți gata să se prostitueze pentru o funcție sau pentru bani.
Cât despre Slugarel... sper ca zicala "capul plecat sabia nu-l taie" să nu se aplice în cazul lui. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.513 Joined: 3 January 05 ![]() |
Îl schimbă și pe procurorul general, deci:
"PSD isi subordoneaza Justitia pas cu pas: - Inspectia Judiciara e conduisa de un PSD-ist - la DIICOT au schimbat conducerea cu un PSD-ist - la DNA au reusit sa o dea afara pe Kovesi si sunt aproape sa-si numeasca o sluga - la Parchetul General urmeaza sa se gaseasca "GRAVE ABATERI DICIPLINARE" si sa fie schimbat Lazar cu o sluga PSD - CCR e condus de PSD de cand Dorneanu e sef." Dacă vor avea și președintele țării vor fi cei mai tari din UE. This post has been edited by nasty: 26 Aug 2018, 15:19 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
KWJ a dat-o afară, tehnic vorbind.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Razi ca sfecla-n botul vacii...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și de ce te oftici?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.974 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Preasfinte vine si clipa cand argintii s or termina.
Sa vedem ce facem atuncea, ca acum vad ca te atentionam degeaba |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DragosP |
![]()
|
Oooo, mi-i frică.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 26 Aug 2018, 16:30) Da, lucratura de maestru a lui Dragnea. Ticalosia individului n-are limita. Unii deja il admira, nu Dragos? E tare gagiul, nu Dragos? Asa apare dictatura. Un cretin se crede Dumnezeu, altii il sprijina sa le iasa si lor un ciolan, altii o fac de frica, multi il admira sincer, dornici sa mai slujeasca pe cate unul. This post has been edited by Bicicleta galbena: 26 Aug 2018, 19:55 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
prea înălțime, dar tocmai fericirea voastra este de a inchina multe vorbe alese catre parintele daddy. Ca doar el va plateste simbria
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DragosP |
![]()
|
Băbăiete, mie "simbria" mi-o plătește numai Dumnezeu.
Așa că te rog eu frumos, alege-ti mai cu grijă cuvintele, cel puțin când faci anumite afirmații. Și te mai rog ceva: arată-mi unde am închinat eu vorbe alese cuiva. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristic1982 |
![]()
|
Nu ai închinat nimic, asta e adevărat. Dar i-ai trolat si te-ai îndoit de toți cei care atacă PSD. Doar ca sa depărtezi interlocutorii de subiect.
Ipocrizia nu salvează România. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
DragosP |
![]()
|
A.. Cine nu e cu noi, e împotriva noastră.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristic1982 |
![]()
|
Ce te mai alinți... Mai că îmi vine să te compătimesc.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu am nevoie neapărat, chiar dacă ți-ar veni.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 12:32 |