DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pai ceva aprobări tot îți trebuie sa scoți un rănit din Romania. Nu cred că procurorii aia "nu știau".
De unde rezultă că au fost "ajutați "sa se facă că nu știu. Zic și eu. De aici sila colegului Mai e aia că zilele astea importam electricitate la preț maxim din Ungaria . Zău ? Nu investighează nimeni prin ce firma se face importul. Mi e și mie sila la fel de mult This post has been edited by axabrt: 25 Sep 2019, 10:40 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Acel ranit - accidentat , e pus sub urmarire penala, adica nu poate sa plece unde vrea familia lui, fara incuviintarea organelor statului.
Dupa care procurorul face pe nestiutorul, ca nu stie cum a fost trimis Mario Iorgulescu?! Prietenas, e cam treaba voastra sa stiti, ca de-aia luati salarii de la prosti ca mine, ca sa stsiti si ca sa vegheati sa nu se sustraga urmaririi penale. Daca ar fi zis: -Da, stim si am incuviintat sa il trimita familia in Italia la tratament, sa se faca bine, era ok. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(DragosP @ 25 Sep 2019, 11:26) Pai nu-i nici o treaba. Mi s-ar fi parut inuman sa se opuna transferului. Daca murea in spital in Romania din cauza refuzului autoritatilor de a-i permite transferul? 25 Sep 2019, 11:57: QUOTE(dizzy @ 25 Sep 2019, 11:55) Nu-i doresc nimanui sa se sustraga urmaririi penale cum face asta acu'. Daca aveam un sistem de sanatate pus la punct poate nu insistau cu transferul. This post has been edited by ady77: 25 Sep 2019, 10:57 |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Da, procurorii aia miloși or sa tina cont că e chinuit de rănile căpătate așa că or să i dee cu suspendare
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
1. Judecatorii dau cu suspendare, nu procurorii.
2. tinand cont ca are circumstante agravante nu scapa de bulau. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu am înțeles că întâi a plecat apoi a fost pus sub urmărire. Cel puțin, repet, din ce a citat dizzy.
Și ca să scoți un rănit din țară, nu-ți trebui aprobarea procuraturii, dacă nu e pus deja sub vreo urmărire, ceva. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
1) hmm, daca l-au pus sub urmarire dupa plecare, sunt clar pe blat.
2) daca l-au pus inainte de plecare, cum a plecat? deci incompetenta sau delasare?! Nu am o problema cu tratamentul, mi se pare corect sa il trateze cat se poate de bine. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Da' ce tratament urmeaza? Dezalcoolizare sau dezintoxicare?
Cred ca se putea trata si in tara cu Alifie. Sau fara el. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dute ma, tu nu vrei sa te bucuri de kodruta, sa iesi in strada sa ii aperi cu peptul gol de psd.
ps vedeaiasi pe toti rezistentii astia cum se kkk pe ei cand ii mute procuroru ca nu ia placut unuia de la partidu care trebuie de fata lui. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.214 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
axabrt |
![]()
|
Mda, el și cu ghitza
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dizzy |
![]()
|
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.214 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai si-au facut treaba
Dar pe linga faptul ca nu era vre un evadat periculos, sau talhar sau violator , mai era si in coma. Asa ca o masura de limitare a libertatii, de orice fel , nu era obligatorie Si nici indicata |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai ziceau ca a inviat si a si comunicat ca famelia.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Curat miracol, coane!
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
dizzy |
![]()
|
QUOTE(miki @ 26 Sep 2019, 11:43) Pai si-au facut treaba Dar pe linga faptul ca nu era vre un evadat periculos, sau talhar sau violator , mai era si in coma. Asa ca o masura de limitare a libertatii, de orice fel , nu era obligatorie Si nici indicata In mod cert un betiv drogat care conduce la nervi un Aston Martin cu ceva gen 200 km/h si omoara un om nu e un pericol social. Nu o fi fost obligatorie dar, dupa cum se vede, ar fi fost necesara. Crezi ca mai vine Mario la vreo judecata /condamnare in Romanica? O sa stea el vreo zi la puscarie pe aici? Sau vor gasi avocatii impreuna cu politistii si procurorii o solutie de genul, doua na na peste manute, 10 ore in folosul comunitatii si de restul niste scuze ca l-am deranjat?! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ady77 |
![]()
|
Facem pariu?
|
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Facem. Popoviciu unde se afla acum?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
bre, il cunosc pe beizadeaua care le face si nu vreau sa il fac cu bani.
altceva care sa nu fie de la tuborg romanica, nu ai? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
dizzy |
![]()
|
Țin pariul, pe bacul de bere, echivalent sau mai bun.
This post has been edited by dizzy: 26 Sep 2019, 20:48 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ady77 |
![]()
|
Ok! Un bax/navetă de ce bere vreți.
|
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
Eu vin și o beau la tine in curte. îmi trebuie doar un petec de iarba sa pun cortul. Îi aduc jumătatea lu dyzy.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu bre, câte una de fiecare sau câte una la fiecare.
26 Sep 2019, 21:15: P. S. Am loc in casă ![]() This post has been edited by ady77: 26 Sep 2019, 20:15 |
--------------------
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Nu faci si tu ca Dragnea, sa-i astepti cu mici pe gratar?
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
miki |
![]()
|
As tine si io pariul ca nu scapa
Dar n_am voie alcool si porc... |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
dizzy |
![]()
|
Tu poți sa dai un ayran, o shaorma, un pui tajin, o limonada, o cafea buna, nu suntem pretențioși.
Un peste, o bucata de vaca, o pastrama de berbec, un ied. Se găsește o soluție, numai sa existe vointa politica This post has been edited by dizzy: 26 Sep 2019, 20:51 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
axabrt |
![]()
|
Hei o citi pe topicul asta vreun porcuror d asta ?
Alooo , tovarăși mai faceți și voi ceva ? Sau profitul se parte și cu voi ? Mai degrabă... https://www.banatulazi.ro/hartie-igienica-d...tatea-medicala/ |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:31 |