Legat de dentist si de coronita, cum se da jos?
![]() ![]() ![]() |
Legat de dentist si de coronita, cum se da jos?
LucVer |
![]()
|
||
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|||
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Lexy, solutia de care ziceam presupune extractia si umplerea locului ramas liber cu un kemeny (sau cum s-o scrie). I se mai zice si "fluturas". E un dinte fals (o semiproteza). Eu am avut asa ceva si nimeni nu si-a dat seama ca nu e natural. Asta ca sa nu polizeze doi/doua dinti/masele sanatosi/-oase pentru a face o lucrare mai complicata.
In privinta reconstructiei, sunt de acord cu Costi. Daca e posibila, o reconstructie este indicata. Eu posed o astfel de reconstructie la o masea. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() De ce sunteti naspa??? ![]() Rog un moderator sa stearga topicul ca vad ca baietiia stia nu pot fi si ei seriosi niciodata.... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Cam asa arata, nu?
gold_crown.jpg Si uite ce spune aici: http://www.animated-teeth.com/dental_crown...rowns_types.htm QUOTE Metal dental crowns are usually placed on those teeth that are not overly visible when a person smiles (i.e. molars). If you are considering having a gold crown made take our advice on this point. Before you give your dentist the go ahead on making a gold crown, check with your spouse first. They're the one who will be looking at your smile and your new dental crown the most. Ai facut asta? |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai de unde spuz ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda mercic kukuruz....da asa e.
Bai nu arata asa de rau.Ca puii mei decat gaura sau dinti calare unul peste altul mai bine asa. Dar nu-mi place. Multumesc celor care au raspuns serios! Rog un moderator sa "delete topic ".... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Daca e facuta bine nu tine treaba cu daltita lui costi. La mine a taiat cam 30 de secunde o coroana facuta din aliaj si imbracata cu portelan sa poata sa o dea jos. Si era pe dinte. De "placat" se poate dar trebuia facuta treaba asta inainte. Banuies cca daca iese cu "dalta si ciocanul" si nu se strica coroana se poate placa si asta. Eu deja in o luna am schimbat de 2 ori dintele .... asa ca preferam sa fie din aur ... numai sa scap de doctori.
S-a raspuns cam mult pana am scris eu. Sper sa nu fi repetat ceva ce s-a mai zis intre timp ![]() This post has been edited by TheSaiLor: 24 Oct 2005, 11:18 |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Lexy, te vei obisnui cu el. E mai bine asa, decat fara. Iar daca stomatologul a fost serios si a lucrat corect, iar tehnicianul ti-a facut lucrarea bine, vei putea zambi la fel de frumos multa vreme de acum inainte.
![]() This post has been edited by Mache: 24 Oct 2005, 11:25 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Lexy |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Mache |
![]()
|
In acest caz, discuti cu medicul stomatolog si ii spui ca vrei ca la respectiva masea sa ai fateta. Ai sa vezi daca iti poate face o lucrare cu o fateta sau doua. Si, mai ales, daca se baga sa faca asa ceva. Ce se poate intampla sa nu aiba un tehnician dentar foarte bun. Si sa-ti explice cum va arata, pe un model (mulaj), ca sa stii la ce sa te astepti!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Lexy, sweetheart, sper ca, El, daca l-ai intrebat cum scrie mai sus in recomandarea englezeasca, n-a raspuns ceva de genu':
"Honey, it doesn't matter to me ANYMORE." - ca atunci, in locul tau, eu m-as gandi mai degraba sa consult un avocat in loc de dentist... LOL |
-------------------- |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
kukuruz |
![]()
|
Lexy, serios acum, intreaba la dentistul care ti-a facut lucrarea daca ti-a facut cimentarea definitiva. De regula, la coroane se face in prealabil o cimentare provizorie, pentru cateva saptamani, ca un fel de proba. Abia dupa aia se face cimentarea definitiva cu ciment d'ala beton!
Eu, de pilda, stau cu doi dinti cimentati provizoriu de doi ani! Mi-a fost lene sa ma duc sa-mi faca cimentarea definitiva... ca stau asa bine acolo. |
-------------------- |
|
Lexy |
![]()
|
Not a chance:(..sigur e cimentare definitiva....
Daca era provizorie hehe nu-mi faceam aproape nici un fel de problema....Fir'ar ea sa fie de masea!!! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cine sa le mai inteleaga pe femei ?
Isi pun cercei in urechi, in nas, in limba, in buric, in .... mai jos si se vaita ca se vede o masea ..... Las ca daca te iubeste te ia si asa. Eu chiar as face un test din asta. Nu-i place, pa si pusi, altu'.... Ia uite..... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Hai mai Costi nu mai fi rau. Parca o si vad pe Lexi cum pune mana la gura atunci cand rade.
![]() |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
costi |
![]()
|
acu cu gripa asta aviara nu e indicat; se pune coltul basmalei
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
Deci daca zambesc cu gura pan' la urechi si mai spun si un socheresh mancati-as
![]() ![]() E ca faza aia o amsina cu geamuri negre ..si cand da jos geamu e un nenea gelat cu burta si cu lant gros de aur la gat si mai colorat asa si zice ce face papusa? ![]() Legat de asta prea putin e relevant daca o sa-i placa altcuiva indiferent ca e baiat/fata..cel mai important e daca-mi place mie...si nu-mi place.... M-am gandit chiar sa pun niste strasuri pe ea(maseaua) da tot nu merge asa.... Decat daca vine Nelly in Romania si devenim un cuplu ![]() ![]() Of,of,of si vai de mine ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
kukuruz |
![]()
|
QUOTE(maxiK @ 24 Oct 2005, 13:00) Hai mai Costi nu mai fi rau. Parca o si vad pe Lexi cum pune mana la gura atunci cand rade. Good point ! Cum Lexy are masina japoneza, chiar n-ar fi deloc deplasat sa râda "a la japonaise": ![]() QUOTE When they laugh Japanese women often cover their mouths with their hand. This comes from an old Buddhist notion that showing bone is unclean, as well as a horrendous lack of orthodontics in Japan. If you're a woman you have no obligation to copy this, but you will soon notice how frequently Japanese do this. sursa: LINK |
-------------------- |
|
Lexy |
![]()
|
Din pacate sunt cat se poate de romanca !!!
Ma rog..o sa mi-o scot si inlocuiesc si atunci o sa va pun si poza sa vedeti ce inseamna zambet fara inhibitii ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Pai da, dar cum o sa stim cum iti sta mai bine: cu aur sau fara aur. Asa ca ar trebui sa pui o poza ante si una post inlocuire.
![]() |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Lexy |
![]()
|
Sau mai bine s-o las..ca sa zic ca am gura aurita si la propiu si la figurat
![]() Precizare: glumeam!Mi-a intrat in cap s-o scot si o s-o scot/inlocuiesc! This post has been edited by Lexy: 24 Oct 2005, 12:34 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
kukuruz |
![]()
|
"Din pacate sunt cat se poate de romanca !!!"
Tz-tz-tz, Lexy, our 22-carat-gold-teeth-friend, sunt sigur ca ai vrut sa zici: din fericire sunt cat se poate de romanca! ![]() |
-------------------- |
|
Lexy |
![]()
|
Pai nu, ca daca eram japoneza era ok ca la aia din cate am inteles din postul tau e ceva obisnuit sa zambeasca acoperind feciorelnic cu manuta buzele zambitoare...
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
costi |
![]()
|
correction: aurul dentar e de 8-9 parca nicidecum de 22 (prea tare)
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(Lexy @ 24 Oct 2005, 12:35) Pai nu, ca daca eram japoneza era ok ca la aia din cate am inteles din postul tau e ceva obisnuit sa zambeasca acoperind feciorelnic cu manuta buzele zambitoare... alea n-au buze...cred ca te inseli. japonezele n-au buze, grecoaicele n-au talie, din fericire cum zicea kukuruz esti romanca, asa ca scoate aia si pune una de 24k si pe urma cine intreaba, zici ca esti din Rosia Montana. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
kukuruz |
![]()
|
QUOTE(costi @ 24 Oct 2005, 13:36) correction: aurul dentar e de 8-9 parca nicidecum de 22 (prea tare) Acuma, depinde. Astia pe net zic asa: QUOTE Not all gold crowns are the same--far from it--and you should know the difference. Some gold crowns are made of an economy gold and are only gold in color and don't possess the casting characteristics so important for a good seal at the edges. This significantly decreases the life of the crown. These cheaper gold-content crowns are on the order of ten carat and do not have the tissue tolerance and compatibility of a higher gold-content alloy. They are cheaper, but in the long run you'll spend 5-10 times as much on these inferior products. The best of the dental gold is an alloy of many metals, (allowing for certain hardness factors that are required) and are usually about 76% gold or a little over 18 carat. Anything more and they start to lose other characteristics that are too important to sacrifice. sursa: http://www.cosmetic--dentist.com/gold_crowns_facts.html Asa ca, Lexy, eu zic sa te opresti astazi la un bijutier sa-ti verifice caratele din gura (iti toarna nitel acid sulfuric pe masea), si daca nu sunt minimum 18, il dai urgent in judecata pe dentist! Ceri sa ti-o scoata gratis pe aia galbena si sa-ti puna alta in loc tot de aur. Da' alb! ![]() |
-------------------- |
|
Lexy |
![]()
|
Ne nu rezolv nimic..aurul eu l-am cumparat si daca l-a schimbat tehniciana ghinion..oricum doctorul nu e de vina....
Mai cand o sa zambesc daca ma intreaba cineva de ce am maseluta aurita zic ca am avut un prieten care a facut box si ca sa-i arat cat il iubesc si din "solidaritate" mi-am pus si eu.... ![]() Merge? |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
Of... era total la caterinca mai!!!!.
Nu as accepta un tip care sa fi facut box..consider ca nu's ok la cati pumni au incasat in cap. Mercic! ![]() This post has been edited by Lexy: 24 Oct 2005, 13:15 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:13 |