Intersectii.....
![]() ![]() ![]() |
Intersectii.....
Slider |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Attached thumbnail(s) giratorii2rh.jpg ( Size: 95.22k ) Number of downloads: 137 panou4kd.jpg ( Size: 69.62k ) Number of downloads: 117 |
||
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Asta nu era mai bine de pus la bancuri?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Dupa ce ca englezii sunt pe dos la condus, adica circula pe stanga, mai au si intersectii care ar trebui trecute in manual. Dupa ce faci 2 intersectii ca aceea cred ca inveti fara sa vrei care sunt miscarile principale dintr-ul vals vienez.
|
--------------------
Dacia
Logan
- PH-78-UTU
sept 2006, Laureate 1,6 Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
A mai fost poza la 1 banc (parca)...
I-am aratat-o unui englez si mi-a spus ca exista cateva intersectii de genul asta si cica fluidizeaza traficul. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
- CJ-01-GHC
1907 toamna
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Culmea e ca are dreptate, chiar fluidizeaza traficul. Dar, pe de alta parte, d'aia au fost pusi pe o insula.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai, solutia a doua, cred ca ar trebui aplicata la razoare
![]() macar pentru placerea de a vedea cum se invart pe loc tramvaiele ![]() This post has been edited by vv: 15 Nov 2005, 09:21 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
"tatabobu"
poate imi explici si mie cum naiba fluidizeaza circulatia o intersectie ca aia ca eu mai am putin si-mi frang gatul urmarind traseele masinilor. |
--------------------
Dacia
Logan
- PH-78-UTU
sept 2006, Laureate 1,6 Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar ajuta la fluidizare daca ma uit atent e gandita bine intersectia, dar daca pe parcurs circulatia se canalizeaza pe o anumita directie, s-a ruinat totul. Inchipuiti-va cine ar iesi dintr-o aglomeratie in astfel de intersectie.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
- B xx FTU
2004 mda
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:24 |