Cine stie prognoza pt iarna aceasta?
![]() ![]() ![]() |
Cine stie prognoza pt iarna aceasta?
13nov |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|||
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE in care soferii stau cuminti in masini si asculta colinde Nu sunt de acord cu partea de mai sus ![]() Numai cuminti n-o sa stea soferii intr-un trafic blocat de zapada si greve. Iar de ascultat, o sa asculte rammstein... ![]() Apropo, la ce ambuteiaje monstru am vazut zilele astea de cand cu greva, traficul obisnuit in Bucale o sa mi se para parfum cand or termina astia greva... adica peste 2 saptamani... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
deja incep sa ma simt mai bine pt. parcarea subterana inchiriata pe perioada iernii...
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Azi a inceput sa ninga ... intr-un final ...
![]() Cum toate au un inceput ... au si un final ... a inceput greva la Metrorex ... o sa se termine greva la Metrorex ... din cate stiu eu, parca e delcarata ilegala de catre justitie. Oricum ... lasand toate grevele la o parte ... a inceput sa ninga ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
wolfyman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 9 November 04 ![]() |
vreau si eu
![]() |
--------------------
DACIA
Coupe
- b-22-hgz
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Da, pe DN1!
![]() Nici nu s-au asezat bine primii 5 fulgi de zapada ca deja nu se mai circula pe Valea Prahovei! |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Seba |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 27 April 05 From: Targu Mures ![]() |
Noaptea a nins si la noi, acum deja se topeste pe unde a apucat sa se depuna.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Am vazut si eu niscaiva masini cu ceva zapada pe ele. E clar, trebuie sa imi pun gumele de iarna
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Aseara au anuntat la stiri ca prin zona Predeal-Sinaia nu se ma circula.
Momentan la Brasov mai fulguie putin ![]() ![]() This post has been edited by Dreamer: 19 Nov 2005, 11:54 |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
wolfyman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 9 November 04 ![]() |
Se pare ca s-a terminat pt moment iarna
![]() |
--------------------
DACIA
Coupe
- b-22-hgz
|
|
Raggaeman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Vreau zapada...vreau sa schiez...nu mi-am pus inca gumele de iarna da' sper sa le pun in curand
|
--------------------
dacia
1310
- ph-04-lja Se poate si mai rau...dar si mai bine!
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
nu le pune...mai asteapta...poate schiezi cu masina
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Poate nu le-a pus inca ca nu le are. Asteapta prima de craciun ca sa-si cumpere.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 05:45 |