Incalzire in pardoseala?, Pro si contra
![]() ![]() ![]() |
Incalzire in pardoseala?, Pro si contra
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Confirm, l-am întâlnit pe stradă în Cluj.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si e adevarat ca are 3,5 m daca urca la etaj si 3,65 daca, coboara la parter?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nu pot pentru ca să-ți răspund, decât stătea la un chioșc de ziare.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Seara se retrage in bucataria de vara, care are 2.20 inaltime, fiindca acolo are cuptiorul moldovenesc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu zic sa mereti la ddman, sa va luati profile cd, ud, bride, tije bla bla, bagati frumos o structura pe la 2 jumate, max. 2 saizeci, bagati doua randuri sanatoase de vata, un rigips, o plasa si v-ati scos. Cred ca doar din asta reduceti consumul de gaze cu cel putin 1/3.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
Așa, și? Probleme?
![]() ON: Eu nu mă plâng, suport consecințele. Și nu prea am cum să schimb situația, și de-aș vrea, pentru că am geamurile înalte. La fel și ușile, ar fi păcat să distrug tâmplăria existentă. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai camera de 4,25 inaltime?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
tri juma'
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Casă de 0,1k ani. Care avea teracote de cel puțin 1x1x2m și care are zidurile de juma de metru.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
0,08k
restu' OK. a... și teracote are că i-s dragi soaței și nu m-o lăsat să le desființez. This post has been edited by gabize: 19 Dec 2014, 17:04 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
La pământ cu ea!
Primează factorul practi și economic. ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
Darima camera de la strada. E prea inalta pentru Braila.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 18 Dec 2014, 12:40) Cu robinetii termostatici pe maxim, am reglat returul astfel încât toate caloriferele să se încălzească sincron. Când cel di bucătărie (primul) are returul cald, la fel îl are și cel din baie. De temperatura „ omogenă ” se ocupă apoi robineții termostatici. Ce spui tu este logic si frumos. Curiozitatea mea este cum ti-a iesit, practic, asa ceva? Cum ai procedat, cat mai concret?!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
Echilibrarea hidraulică în regim casnic se face ochiometric, of cors.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
dai o gaură în țeavă să vezi ce presiune are agentu'?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu, că presiunea e aceeași peste tot.
Debitul e problema. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
bine, atunci debitu' presiunii care este.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Așa.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Echilibrarea hidraulica se face cu ochiometrul.
Mai strangi aici, mai dai drumul dincolo, intr-o saptamna il faci ca nu stai 24/24 pe el. De principiu, eu am facut asa: Apartament 3 camere. Pus cronotermostatul in sufragerie, le-am lasat pe toate deschise la maxim. Primul l-am sugrumat pe retur pe ala de la bucatarie pana s-a facut suficient de cald acolo, dar nu prea cald. De cel din baie nu m-am atins. La sufragerie, unde este cronotermostatul am sugrumat cate putin pana a fost bine in dormitorul copiilor. In dormitorul matrimondial am sugrumat pana i-a fost bine doamnei. Deci deschise complet: baie si dormitorul copiilor, restul sugrumate. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
QUOTE(dacis @ 20 Dec 2014, 10:30) Ce spui tu este logic si frumos. Curiozitatea mea este cum ti-a iesit, practic, asa ceva? Cum ai procedat, cat mai concret?!... ![]() Iese, rabdare sa ai. la fel am facut si eu dar nu am urmarit sa se incalzeasca sincron caloriferele ci sa am aceeasi temperatura in toata casa (9 incaperi). Cu turul deschis la maxim a inchis treptat robinetul de retur in camerele unde era mai cald si am asteptat 48 de ore dupa care verificam cu termometrul si unde era cazul mai inchideam putin. Dupa 1 saptamana si ceva am echilibrat de am temperatura uniforma in toata casa chiar daca sunt toate usile inchise. Daca vrei sa se incalzeazsca sincron caloriferele porcedezi la fel. vezi care se incalzeste primul si ii inchizi treptat retutul. Daca esti tipicar poti sta cu cronometrul in mana si termometrul pe retur ![]() This post has been edited by cielo99: 21 Dec 2014, 08:12 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:44 |