Laudati-va Dacia!, spuneti de ce sunteti mandri de ea...
![]() ![]() ![]() |
Laudati-va Dacia!, spuneti de ce sunteti mandri de ea...
MAS |
![]()
|
||
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|||
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Si mie imi place Solenza mea.
Avantaje: - Este o masina destul de mica. Asta face sa ma strecor usor prin traficul infernal din Bucuresti. Nu mi-ar placea de exemplu un Megane sau un Clio III, care sint masini mari. Evident, nu sint fanatic de Dacii - mi-ar placea o masina straina, dar sa aiba aceleasi dimensiuni ca Solenza... lucru destul de greu de gasit. Multi producatori straini considera ca o masina mai bine dotata trebuie sa fie si mai mare.. in consecinta daca vrei sa iei ceva bun, majoritatea producatorilor iti baga pe git o masina de dimensiuni mari. - Are motor destul de puternic, iar cuplul maxim e relativ jos. Cind o calc la maxim, accelereaza suficient ca sa ma pot baga cu ea - sa schimb banda de exemplu intr-un loc destul de strimt. - Are portbagaj destul de mare. In mod cert mai mare decit al unui Matiz. - Directia asistata, care o face foarte manevrabila. Dezavantaje: - Am probleme mari cu rotile. Mereu se dezumfla. 2-3 pene pe luna. ![]() - Vibramatic. La relanti de multe ori vibreaza, facindu-mi un masaj neplacut pe coloana. Am verificat si la alte Solenze, si "asa face toate", cu exceptia celor fara directie asistata, care vibreaza mai putin (dar lipsa directiei asistate e un mare dezavantaj). Asta s-ar putea rezolva daca as putea convinge cumva computerul ca la relanti sa tina motorul la 1000 sau 1100 RPM in loc de ~800 RPM. - Lipsa facilitati de siguranta - ABS, ESP, etc. - Plasare IMBECILA a stropitoarelor de spalat parbrizul, si design imbecil al stropitoarei. Iarna, cind intra zapada in "crapatura" dintre parbriz si capota unde este stropitoarea e foarte greu de scos zapada. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Berberel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 16 November 05 ![]() |
IUBESC solenza. Pentru ca am reusit sa ies (si atat) cu ea intreaga din garantie.
Multumesc Domnului ca am scapat de tot ce inseamna "experimentul DACIA", dar masina o pastrez. Cu ceva bani, munca si sectiunea SOLENZA a acestui forum sper ca va ajunge o masina de laudat (hai ca exagerez, poate o fi macar acceptabila). |
--------------------
DACIA
SOLENZA
- NU-05-PUN SOLENZA TCO'03
|
|
bagykid |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 7 June 05 ![]() |
neagra mea :
1310 din 1993 luata de la un nene invarsta , am luat-o la 78.000 km acum am in jur de 110.000 km , de cand am luat-o am schimbat doar pivotii pe dreapta si o bucsa la caseta in rest am bagat bani doar in figuri . are 4 trepte dar am luat 140 cu ea , de curand i-am dat si 5000 de ture( in a 3-a) si nu sa suparat pe mine , nu m-a facut de ras niciodata , merg cu ea Bucuresti -Braiala si nu ma dau jos decat sa o admir ( afara merg max 90 , mai mult doar in depasiri ) am avut si alte masini ( smart si hyundai accent , masini mult mai bune dar erau de serviciu) dar ca in dacia mea neagra nu m-am simtit niciodatata , este a mea din bani mei , uneori as dormi in ea cu ocazia asta i-mi cer scuze ca nu o prea spal la exterior dar in interior este foarte curata , inclusiv motorul. ar fi multe de spus despre masina mea dar ar insemna ca m-as da mare , eu zic sa folosim aceasta ocazie sa multumim daciutelor noastre pentru ca ne suporta fitele si talpile pe strazile din Romania . pa si spor la ridicat in slavi |
--------------------
dacia
1310
- B-93-GBI daca accelerez , ma opresc ?
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Io mi-s mandru ca se-nvarte roata.
![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
mesteru surubel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 18 November 05 From: Brasov ![]() |
pai sa va zic sincer sunt foarte multumit de dacia mea din 1988(1.6l) , o berlina adusa de tata din RDG in 1988 , deoarece am in prezent cu ea 683000 de km iar in motor am unblat o singura data cand din cauza unei talpi excesive iam spart un piston , in rest in afara de segmenti totul e original in ea. fac cu ea in medie pe luna 4-5000km , iar in afara de reparatile pe care le fac de doua ori pe an (bucse , pivoti etc) nu ma lasat niciodata in drum si de fiecare data cand am avut nevoie de ea ma dus.
|
--------------------
Dacia
Berlina
1310 TLX Dacia 1310TLX a.f. 1987 - 1.6 5 viteze cu mici modificari
Dacia 1310TLX a.f. 1989 - originalul |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Eu sunt foarte multumit de masinuta mea! Merge ca in prima zi, nu bate nimic la ea, nu am avut nici o problema!
Masina este mai mult decat multumitoare, are un demaraj care ar face invidios pe orice posesor de 'straineza', nu are zgomote de interior, este o masina perfecta! Poate exagerez, dar avand in vedere ca nu exista plimbare in care sa nu o duc la 6000RPM+, Solnita mea se tine super bine! 20.000 km... Minusuri: 1. franele... Se simte nevoia discurilor pe spate si un diametru mai mare pe fata! La cum merg eu.. ![]() 2. Tacanitul ambreiajului sau a tachetilor.. In fine, asa face toate ![]() 3. Inchiderea usilor, old school! Vezi Dacia 1310 ![]() Plusuri: 1. Demarajul, raport HP/kg excelent! 2.Consumul nu sare de 6 afara (110km/h).. In oras: am masina de servici si nu merg cu ea in aglomeratie! ![]() 3. Costul extrem de redus la intretinere: in 20.000 km am shimbat doar uleiul : Aral 5W40. 4. Aspect per total f bun, interior mai frumos decat la Logan, dar spatiu mai redus! Cred ca masina asta a fost cel mai bun lucru pt mine pana acum! Totusi, astept cu nerabdare achizitionarea coupe-ului de la Citroen! Daca 90 de cai ai C4-ului se comporta cel putin ca la Solenza mea ma declar extrem de multumit! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Interiorul de Solenza este un fel de struto-camila , deci nu poate fi mai frumos decat cel de Logan.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
De cind s-a deschis topicul asta imi tot storc creierii sa gasesc vreun motiv ca sa imi laud daciile pe care le-am avut. Sa mor daca am gasit vreun motiv, dar ma mai gindesc in continuare. Ah, singurul motiv pentru care dacia ar merita laudata ar fi ala ca iti ofera o intoarcere in timp imediat ce te-ai pus la volanul uneia. Intoarcere de vreo 20 de ani. De aici rezulta ca dacia te face sa te simti tinar. Nu?
![]() P.S.: Postul a fost scris doar dupa prima cana de cafea, tot ce se poate ca dupa a 3-a cana sa vad lucrurile altfel. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sa-mi laud si eu Daciuta..
In 7 ani si 105 000 km nu m-a lasat nicodata in drum, nu am bagat bani pe langa ulei si consumabile aproape deloc in ea, Totul pe ea e original(inafara de cauciucuri si rezervor), si prin tot includ si toata bucsaraia, pivotii, toate astea sunt originale, rugina nu are decat o inflatura de 1/1 cm pe aripa dreapta(o rezolv la primavara). Ca sa se comporte asa bine am si ingrijit-o, tinuta in garaj, ceruita, ulei numai Aral sau Elf sintetic si semisintetic 5w40 si 10w40, nu a mers niciodata cu ulei romanesc(mai putin rodajul). |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
asorin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 22 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Haideti sa va povestesc si eu cum a fost cu prima masinuta pe care am avut-o. Nu prea ma intelegeam cu ai mei pe subiectul masina si m-am hotarat sa imi cumpar eu una (asta era prin anul 4 de facultate - lucram si atunci).O cunostinta mi-a spus ca un vecin mai in varsta vindea o Dacie 1300 din 81 . Am dat pe ea , la inceputul anului 2003 10 mil lei.Mosul a fost super de treaba, mi-a mai dat si cam 1 portbagaj plin de piese nou noute pe care nu apucase sa le schimbe . Masina nu mai fusese miscata cam 1 an din parcare. Avea cauciucuri noi,tubeless, indicatoare suplimentare montate de el, turometru, tapiteria schimbata,mi-a dat pana si antena din aceea automata.
Masina avea cand am cumparat-o cam 100.000 km (mi-au spus mecanicii de la service ca nu era rulata mai mult de atat si mi a confirmat si cunostinta mea ca mosul nu prea a mers cu masina) I-am facut ITP pe bune. Dupa o zi de stat in service si facut tot ce trebuia ca la carte cu piese "de origine" a luat ITP fara nici un aranjament (frane, directie, noxe -toate au iesit ok) . Toata afacerea asta m a costat atunci cam vreo 5 mil. De atunci nu am avut nici o problema cu ea, in afara de benzina, ulei, ulei de cutie (1l / an - curgea pe la semeringuri) nu i-am mai pus. Am mers cu ea la mare, am intrat pe plaja in Vama Veche, am carat materiale pentru zugravit, am carat de la tara, incarcata la refuz , masina s-a comportat perfect. Am facut cu ea cam 15000 km in 2 ani , nu am mers mai tare de 100 (cutie cu 4 trepte) , la 100 puteai sa lasi volanul liber , tot drept mergea, nu troncanea nimic, motorul de abia se auzea. Am dus-o la REMAT in mai 2005 (programul de reinnoire a parcului auto) si chiar daca am condus-o doar 2 ani mi-a parut rau dupa ea. Chiar am avut un nod in gat, cand i-am lasat taranului ala de acolo cheile si a dus-o el in curte. In continuare... semnatura de mai jos spune totul.... Attached thumbnail(s) old_car.JPG ( Size: 71.66k ) Number of downloads: 86 |
--------------------
Renault
Megane
Sport Tourer GT Line 1,2 TCE EDC - 2016
- B-XX-XXX
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Ce este aiurea, se duc masini bunicele la REMAT si trabant-ul inca polueaza...Dimineata era unul pe Dionisei Lupu care o accelera vitejeste si facuse ceata pe toata strada...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Trabantul nu poate fi vandut ca fier vechi.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
De ce-s mindru de Solenza mea? Pentru ca nu-i Logan!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai eu credeam ca ai Gillette...
|
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Io azi am condus pentru prima data o Dacie Berlina majora.. are 20 de ani si proprietarul nu i-a facut niciodata motorul.
Am remarcat in primul rind zgomotul incredibil de retro - cind apasam pe acceleratie zgomotul produs de motor se intensifica, dar de accelerat.. pauza.. accelera incet de tot, a trebuit sa am multa rabdare. Asa e cind n-ai compresie. Am inteles ca consuma in jur de 14 la suta. Cutia de viteze ciudata rau.. ditamai "joystick-ul", ca sa zic asa, fara feeling tactil sau force feedback - nu simteam daca a intrat in viteza sau nu, daca e la punctul mort sau nu, si in ce viteza a intrat, da' ma rog, m-am descurcat. Turometru n-avea, vitezometru avea dar nu mergea. Noroc ca mi-am amintit ca Dacia Berlina veche cu 4 viteze cind are aproximativ 50 KM/h trebuie sa fie intr-a 4-a, nu intr-a treia ca la Solenza... sau ma rog, poate o sa ma contraziceti, dar asa conduceam eu vechiul meu Break.. care avea totusi 8 ani nu 20. Cind voiam sa semnalizez dreapta, din greseala miscam in sus nu de maneta de semnalizare ci de cea pentru faruri, ca la SLZ, si puneam faza lunga, spre bucuria soferilor care veneau din sens opus. Peste 70 KM/h nu am putut sa merg deoarece dirdiia din toate incheieturile - probabil rotile descentrate or something. O adevarata risnita mobila! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am si eu un logan din 2004 si fara nici o vraja nu am avut nici o problema la el
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Si uite-asa ce e considerat normal peste tot (inafara de Romania) ajunge sa fie laudabil (doar in Romania), iesit din comun, motiv de mindrie, "unu' la mie", etc...
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 7 Dec 2005, 23:23) Io azi am condus pentru prima data o Dacie Berlina majora.. are 20 de ani si proprietarul nu i-a facut niciodata motorul. Am remarcat in primul rind zgomotul incredibil de retro - cind apasam pe acceleratie zgomotul produs de motor se intensifica, dar de accelerat.. pauza.. accelera incet de tot, a trebuit sa am multa rabdare. Asa e cind n-ai compresie. Am inteles ca consuma in jur de 14 la suta. Cutia de viteze ciudata rau.. ditamai "joystick-ul", ca sa zic asa, fara feeling tactil sau force feedback - nu simteam daca a intrat in viteza sau nu, daca e la punctul mort sau nu, si in ce viteza a intrat, da' ma rog, m-am descurcat. Turometru n-avea, vitezometru avea dar nu mergea. Noroc ca mi-am amintit ca Dacia Berlina veche cu 4 viteze cind are aproximativ 50 KM/h trebuie sa fie intr-a 4-a, nu intr-a treia ca la Solenza... sau ma rog, poate o sa ma contraziceti, dar asa conduceam eu vechiul meu Break.. care avea totusi 8 ani nu 20. Cind voiam sa semnalizez dreapta, din greseala miscam in sus nu de maneta de semnalizare ci de cea pentru faruri, ca la SLZ, si puneam faza lunga, spre bucuria soferilor care veneau din sens opus. Peste 70 KM/h nu am putut sa merg deoarece dirdiia din toate incheieturile - probabil rotile descentrate or something. O adevarata risnita mobila! Ce legatura are cu topicul? Nici masina ta nu este, nici mandru de ea nu esti.. total off-topic. Si totusi ce se vrea sa insemne, ca toate daciile vechi is "rasnite mobile" ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt mandru ca n-am avut probleme cu exfoliarea , cu agatatul in trepte sau cedarea directiei
![]() Si ma amuza posesorii de solenza care au impresia ca aceasta e mai buna decat Logan la orice capitol. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
nos |
![]()
|
![]() RWD addict Group: Members Posts: 80 Joined: 3 June 04 From: Timisoara ![]() |
Sunt foarte mandru de lucrarea mea, Dacia - Renault 12 GT
Cam asa ma laud: -aripi umflate cu pasaje de tabla de la alta masina; -carburator dublu corp Weber, cu galerie originala de R12 -aprindere electronica; -cutie de viteze de R25 cu 5 viteze; -telescoape Monroe Gas-Matic; -Jante Aluminiu 14" Alutec Platinum cu anvelope 195/50/14; -praguri fibra; -lampi de semnalizare/pozitii fata de ford sierra; -stopuri spate rosii; -scaune peugeot 405; -volan Momo Commando piele negru/galben original; -schimbator + piele Momo, originale galben/negru; -bara stabilizare fata de pe un R18; -Toba sport completa PowerFul (nu numai duda de iesire); -schiebedach de ford; - 8 boxe:2 inalte pe bord in colturi, 2 VDO in usile din fata si 4 difuri de 10" pe placa de lemn in spate; Nu ma lasa niciodata, numa cand vrea ea... ![]() |
--------------------
Renault 12 GT
custom 1973
----- BMW E36
- 325i 24v coupe
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
QUOTE(nos @ 12 Dec 2005, 13:14) Sunt foarte mandru de lucrarea mea, Dacia - Renault 12 GT Cam asa ma laud: -aripi umflate cu pasaje de tabla de la alta masina; -carburator dublu corp Weber, cu galerie originala de R12 -aprindere electronica; -cutie de viteze de R25 cu 5 viteze; -telescoape Monroe Gas-Matic; -Jante Aluminiu 14" Alutec Platinum cu anvelope 195/50/14; -praguri fibra; -lampi de semnalizare/pozitii fata de ford sierra; -stopuri spate rosii; -scaune peugeot 405; -volan Momo Commando piele negru/galben original; -schimbator + piele Momo, originale galben/negru; -bara stabilizare fata de pe un R18; -Toba sport completa PowerFul (nu numai duda de iesire); -schiebedach de ford; - 8 boxe:2 inalte pe bord in colturi, 2 VDO in usile din fata si 4 difuri de 10" pe placa de lemn in spate; Nu ma lasa niciodata, numa cand vrea ea... ![]() Mda, asa mai da...Poti atasa ceva poze, sa o vedem mai bine? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost mandra de dacia "mea" deoarece de fiecare data cand a facut pana prostului a facut-o in curte.
Am ramas fara ambreiaj in curte. Si PLUS: Iubesc dacia pentru ca toata lumea se pricepe la ea si e imposibil sa nu gasesti pe cineva care sa-i dea de capat!!!!Si asta e marele si the only avantaj la dacie(parerea mea) |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
OVIDIUS |
![]()
|
QUOTE(Lexy @ 12 Dec 2005, 15:14) Eu am fost mandra de dacia "mea" deoarece de fiecare data cand a facut pana prostului a facut-o in curte. Am ramas fara ambreiaj in curte. Si PLUS: Iubesc dacia pentru ca toata lumea se pricepe la ea si e imposibil sa nu gasesti pe cineva care sa-i dea de capat!!!!Si asta e marele si the only avantaj la dacie(parerea mea) Le-ai condus pe toate sau numai Berlina ta cu pana prostului? -Nova -Super Nova -Solenza -Logan... |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
cristus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 September 05 ![]() |
QUOTE(Lexy @ 12 Dec 2005, 14:14) Eu am fost mandra de dacia "mea" deoarece de fiecare data cand a facut pana prostului a facut-o in curte. Am ramas fara ambreiaj in curte. Si PLUS: Iubesc dacia pentru ca toata lumea se pricepe la ea si e imposibil sa nu gasesti pe cineva care sa-i dea de capat!!!!Si asta e marele si the only avantaj la dacie(parerea mea) Acum depinde in curtea cui ai ramas fara benzina si ambreiaj... Daca ramaneai la mine (in curtea blocului), acolo locuiesc numai romani si nu ar fi inteles strigatul tau disperat : "Please, help !" Si PLUS : Am inteles ca locuiesti la bloc... |
--------------------
citroen
C5
- B-43-PEO
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am zis dacia mea deci decat una am avut respectiv berlina. De subliniat ca cu oricine din familie a mers masina problemele le-a facut acasa
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
OVIDIUS |
![]()
|
Si cum D-zeu a facut pana prostului stand pe loc, in curte?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 04:01 |