Say hello to BenQ-Siemens, Benq a cumparat Siemens
![]() ![]() ![]() |
Say hello to BenQ-Siemens, Benq a cumparat Siemens
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maddan @ 26 Oct 2005, 11:42) LOL. Diferenta de pret nu e asa de mare. De exemplu, vand acum G600-le sotiei, putin folosit, cu doar .... dar despre asta pe PM... ![]() Eu vorbeam de pretul de achizitie a unei camere noua care sare usor de 10 mil (1000 RON) in cazul Minoltei G600 in timp ce un Benq are pretul mediu de 5 mil (500 RON) . Mam uitat acum la preturi si am descoperit ca Benq au doua camere cu optica Pentax dar si preturile sunt mai mari ( 800 RON) . A pus cineva mana pe o camera d'asta ? Spune-mi si mie pretul pe PM , te rog ! |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si cu alte camere...
Attached thumbnail(s) IMG_0108_resize.jpg ( Size: 133.73k ) Number of downloads: 31 IMG_0119_2_copy_resize.jpg ( Size: 92.55k ) Number of downloads: 31 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
M-ati facut curios si am facut experimentul ( azi pe la 4 juma' )
Uite ce a iesit Attached thumbnail(s) IMG_1703.JPG ( Size: 541.34k ) Number of downloads: 35 |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Modificati mai titlul.....ben-Q asta nu a cumparat decat divizia de device-uri mobile a lu' Siemens.....ca sa nu credem acum ca Ben-q va produce pompe de injectie, calculatoare si alte jucarii.....
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
- b xx sef
2008
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
pai... am auzit ca benq vrea sa se apuce de facut si calculatoare
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(alx @ 25 Oct 2005, 15:20) ce va incalzirati pe baza postului meu... ca o chestie amuzanta: eu ma refeream la mobilele siemens care sunt de rahat. iar despre benq spunea cineva ca da fum la mustek. ieu voiesc a spune ca nu cunosc firma mai proasta decat benq, nici chiar mustek... daca cineva are benq si ii merge bine, sa stie ca asta se intampla cu pretul nervilor a altor 1 mie de utilizatori care stau cu acelasi aparat in service-uri... eu am avut mai multe produse de felul asta mai sa fie asa de norocos sa fiu ??? aaa si despre cel care sustinea ca are un dvd asus si un teac 8x ... vorbeam de lucruri de ultima generatii ... acum on topic siemens-ul ... zic eu ca in 3-4 ani o sa scoata si produse de calitate ... p.s. am avut un cdrom Accer ~Benq 12x care a mers f bine 6 ani dar ce legatura are ? |
--------------------
a
Rosu
- @
1800 unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
avathan |
![]()
|
QUOTE(Liviu M @ 25 Oct 2005, 16:10) Tu clasifici aparatele foto in functie de softu' cu care vin la pachet? ![]() il clasific si in functie soft din motive mai mult decat obiective pot sa am super optica pe el daca am un soft de operare si prel a imaginii din aparat de kko anulez avantajul dat de partea optica (vezi cazul catorva modele de la HP ) scuze ca am postat de 2 ori la rand ![]() This post has been edited by avathan: 27 Oct 2005, 10:08 |
--------------------
a
Rosu
- @
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu dati cu pietre, e doar parea mea:
La aparatul foto este mult mai importanta imaginea bruta, asa cum o face aparatul (nevirata, cu zgomot mic, cu focusare corecta, fara distorsiuni de lentila etc) decat softul, cu care nu mai reusesti chiar daca lucrezi la nivel profesionat, sa compensezi niste deficiente majore ale camerei |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu-l credeti pe klaus! Minte! Softul e de departe cel mai important!
P.S. tre' sa manance si famelia mea ceva ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
klaus, se pare ca se referea la firmware (daca am inteles eu bine ultimul lui post).
This post has been edited by Liviu M: 27 Oct 2005, 13:16 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
avathan |
![]()
|
QUOTE(mil @ 26 Oct 2005, 11:38) Benq la aparate foto nici nu exista in Germania sau Franta, decat intr-un colt de raion la curiozitati sub inscriptia daca doriti sa va dam restul in aparate foto...o putem face ![]() uite ce zice google-le mi-a luat fix 20 de secunde http://www.ciao.de/BenQ_DC_E53__2136019 http://www.ciao.de/BenQ_DC_S30__1768326 http://www.ciao.de/BenQ_DC_2300__1132549 http://www.ciao.de/BenQ_DC_C50__1299017 http://www.ciao.de/BenQ_DC_C60__1930435 referitor la cel care tipa ca i-a iesit soarele negru...exista 2 posibilitati pe care le vad eu :ceea ce spui este fals sau ai intentionat sa iasa asa... pt. cultura generala a unora sunt niste reguli de bun simt care trebuie respectate cand faci o amarata de fotografie... cu cel mai performant aparat foto pot face cea mai nasoala fotografie...daca chiar vreau asta ... inca o data poate am fost eu ala norocos si am luat produsul lor bun... si mai are importanta si pentru ce vrei ap. foto ... ca sa ne lamurim foarte clar eu am dat 2 exemple si ati sarit in sus ![]() a mai aparut unul intre timp ...lcd-urile (sincer nu stiu cum sunt ) eu unul aici am ales samsung... This post has been edited by avathan: 27 Oct 2005, 14:55 |
--------------------
a
Rosu
- @
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Daca tot e vorba de poze facute contra soarelui, am si eu citeva.
Attached thumbnail(s) DSC_0500.jpg ( Size: 1012.29k ) Number of downloads: 30 |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
avathan |
![]()
|
|
--------------------
a
Rosu
- @
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Da, evident...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Vezi mai, ca se poate si cu Benq sa-ti iasa soarele in poza?
![]() Numai sa gasesti Benq D70 pe piata..... ![]() Despre soare: aloo, galeria, vedeti va rog mai sus poze reusite in care soarele nu e pe juma', ca la mine in pozna, ci chiar intreg-intreg. Soare negru am vazut doar la Benq-ul ala. Acuma gresesc daca generalizez, ca doar nu toate Benq-urile or scoate apusurile de soare negre... ![]() Si daca tot era vorba de firme de top, iata una care bites the dust: AGFA a declarat oficial ca isi inchide portile definitiv (era in faliment de ceva vreme). Ma refer la ramura care se ocupa de aparate foto digitale, evident. O, tempora... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 23:56 |