cauciucuri runflat, zgomot mare la gropi
![]() ![]() ![]() |
cauciucuri runflat, zgomot mare la gropi
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Imeseu' nu troncănea, avea un huruit continuu...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
de tank...
![]() |
--------------------
**
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
probabil ca suna la fel si cand sare runflatul de pe janta normala.
![]() glumetilor ideea era ca sunt complementare cauciuc runflat + senzori + janta cu buza RF de mers poti oricum ![]() This post has been edited by wolfin: 29 Dec 2014, 14:07 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 29 Dec 2014, 01:24) Sa stii ca asa e. Eu am vrut sa iau run-flat pentru Laguna si m-au trimis la plimbare. Cica n-am eu masina pentru asa ceva: "Pai ce, domnu' mieu, are masina matale suspensii pentru anvelope d'astea? Astea's pentru masini nemtesti, nu d'alea cu bucsi de telemea". |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si n-aveau dreptate?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ba da, am si zis mai sus. Si mi-am luat d'alea normale, mi-au mai ramas si bani de intretinere. Dar tot visez la ele...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Las' ca poti sa run si fara flat. Nu prea le vad rostul pe masini de strada. Imi iau cind ma duc in Kalahari.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Laguna cu pdg nu exceleaza la fitrarea denivelarilor mici si nici la praguri. Runflaturile strica si mai rau la fazele astea.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Corect, e diferență mărișoară între 205/55/16 și 205/60/16. Nu vreu să mă gândesc cum s-ar comporta cu refeteuri.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Baga 3 bari in roti si vezi rezultatul.
Eu am mers vreo luna cu 2.8 in runflaturi, multumita unei vulcanizari cu pretentii. Noroc ca pana la urma am depistat problema, insa halul in care rula masina era priceless. Cred ca era echivalent cu un 18 cu talon de 35. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă pui doar diametrul jantei si talonul, atunci varianta cu janta mai mare e mai confortabila, pentru ca diametrul total e mai mare, roata se afundă mai puțin în groapă.
Numărul acela, 35, nu e o valoare absolută a talonului, e un procent din lățimea anvelopei. 225/35R18 are talon mai mare decat 205/35R18. This post has been edited by C a t a l i n: 31 Dec 2014, 21:41 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cdadan |
![]()
|
Pai diametrul rotii ar trebui sa ramana aprox. acelasi, altfel n-ai facut nimic, plus ca iesi in mod sigur din recomandarile producatorului si din legalitate.
Cu 18 ai talonul mai mic cu un inch, comparativ cu 16, oricum o calculezi. Iar daca vorbim de confort, in mod sigur marimea conteaza. 195/65 R15, 205/55 R16, 225/45 R17 sau 245/35 R18, sunt dimensiuni mai mult decat uzuale iar diferenta de circumferinta intre ele a sub 1%, adica in marja acceptata. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Depinde de marca / model de autoturism. La unele poti alege in CB dimensiunea rotilor, pentru a fi corectate erorile de viteza / distanta. Asa ca se accepta si diametre diferite semnificativ. Legal, binenteles.
Concret, am in garaj un set de 225/45R17 si unul de 225/45R18. La prima strigare, majoritatea ar spune ca R17 sunt mai confortabile, cand defapt este fix pe dos. This post has been edited by C a t a l i n: 31 Dec 2014, 22:27 |
--------------------
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
Voi n-aveti revelion?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
E devreme aici.
|
--------------------
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
Da' pe unde esti cu barca?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Daca Laguna e barca, tu crezi ca toate sunt?
|
--------------------
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
Mda...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:08 |