Gânduri despre: Locuit, imobile, split de la Imbecili Autohtoni - ce salt!
![]() ![]() ![]() |
Gânduri despre: Locuit, imobile, split de la Imbecili Autohtoni - ce salt!
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am o jumatate de perete despartitor, ceva gen bar.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Intr-o familie cu copii, in care se gateste intens, nu merita sa unesti bucataria cu nimic. Aburii plini de grasime intra incet-incet in pereti, mobilier si tot ce mai e pe acolo. Nu conteaza ca ai sau nu hota. Hota doar intirzie fenomenul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De zi?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De negri.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
N-am stiut cum sa ma exprim ca sa ma fac inteles, ideea e ca legatura intre living si bucatarie se face printrun spatiu un pic mai lat decat o usa, livingul si bucataria fiind separate de un perete de 1,20-1.30 m inaltime.
This post has been edited by ady77: 7 Jan 2015, 15:15 |
--------------------
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(corbex @ 7 Jan 2015, 15:09) Intr-o familie cu copii, in care se gateste intens, nu merita sa unesti bucataria cu nimic. Aburii plini de grasime intra incet-incet in pereti, mobilier si tot ce mai e pe acolo. Nu conteaza ca ai sau nu hota. Hota doar intirzie fenomenul. Mai facem di noi curatenie din când in când, mai un Pronto.... mai un degresant. Nu-mi intra grasime-n televizor. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da' nici nu gătiți în mod curent. E de vis când fierbe o oală de sarmale sau prăjești șnițele și chiftele.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am un radio in bucatarie. Dupa o vreme ti se lipeste mina de el. Fara CIF nu-l scoti la culoare. Nu e linga aragaz. Zgirii grasimea cu degetele. Sint vechi intr-ale bucatariei, acolo fumam dintotdeauna, am avut timp sa observ fenomenele.
Nota Redactiei: avem hota. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
La mine apartamentul are si sistem de ventilatie (e prin lege aici).
In mijlocul sufrageriei am o gura de aer care sufla o perdea de aer curat, orizontala, pe langa tavan (este cate o asemenea suflanta in fiecare camera, inclusiv in dressing, cu aer alimentat de la instalatia de aerisire aflata pe bloc - aer filtrat si incalzit la cca 20 - 22 de grade). In zona bucatariei este o gura de absorbtie aer (parte a aceluiasi sistem de aerisire, existand inca o gura similara in baie). Deasupra aragazului este hota (activa) cu evacuare afara. Practic, 24/7, chiar si cu hota oprita, exista curenti de aer dinspre apartament spre bucatarie, si nu invers. Mirosurile nu se imprastie asa de tare. Oricum, o paine proaspata in cuptor se simte ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 7 Jan 2015, 15:17) Da' nici nu gătiți în mod curent. E de vis când fierbe o oală de sarmale sau prăjești șnițele și chiftele. In caz ca nu stie, sarmalele se fierb minim 4 ore. Se inlocuieste apa din ele (pierduta prin evaporare) cam de doua ori cantitatea pusa initial. Deci avem la evaporare niste litri buni de apa, condimentati cu de toate. Cine are dubii, sa priveasca putin prin interiorul burlanului hotei. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(gabize @ 7 Jan 2015, 15:17) Da' nici nu gătiți în mod curent. E de vis când fierbe o oală de sarmale sau prăjești șnițele și chiftele. Ba gatesc aproape zilnic, ce-i drept sarmale doar de Pasti si Craciun iar snitele, chiftele si cartofi prajiti foarte rar. (Am probleme cu colesterolul). Iar la sarmale fierb cam doua ore apoi restul la cuptor. This post has been edited by Diac: 7 Jan 2015, 15:22 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Liviu, în timp tot se depune grăsime și funingine, oricât de bine aerisit ar fi sau ventilat. E un spațiu deschis care inevitabil va tinde să combine "atmosfera". Ori, pentru o bucătăreală "neaoș românească" e destul de riscant.
Părerea mea! This post has been edited by gabize: 7 Jan 2015, 15:23 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Aprob pozitiv pe nea Corbex.
Bucataria sa fie separata. De stat la TV, stau in sufragerie, de dormit dorm in dormitor. La mine are bucataria asa si mai exista un hol cu usa si tot se simte mancarea din cand in cand. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
Imi fac alta bucatarie "de vara" pentru mancarurile traditionale
![]() |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
e de vis bucătăria de vară când prepari găluștele (a se citi sarmale) de Crăciun
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Geaba, carnatii se fac iarna.
Am si eu aceeasi dilema. Daca as avea din nou de ales, as opta pentru bucatarie separata. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
corbex |
![]()
|
Mai o tocana, mai o varza, mai o rabdare prajita, ajungi sa fii nevoit sa zugravesti (cu razuirea stratului vechi) cel mai tirziu la 3-4 ani. Mobila se curata cu flexul. La fel ecranul televizorului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Imi mai bag un aragaz in camera centralei si gatesc acolo
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Curatarea trimestriala a dulapurilor de bucatarie si a faiantei cade in sarcina mea. Data viitoare va pun o poza cu cirpa inainte si dupa ce am sters un segment de 30 de cm.
De cum da coltul ierbii si pina prin noiembrie, dupa cum e vremea, usa bucatariei sta vesnic deschisa. Plus hota. This post has been edited by corbex: 7 Jan 2015, 15:33 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(gabize @ 7 Jan 2015, 15:17) Chiftelele ies mai bine si mai "eco" in tava, la cuptor. ![]() QUOTE(ady77 @ 7 Jan 2015, 15:25) 51_gratar.jpg |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
castle BBQ
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
cdadan |
![]()
|
Vezi ce scrie in link.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Gratar de Galatz
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ady77 |
![]()
|
@cdadan: Al tau?
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@ady77: ori l@u ori kum
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Moamaaaaa cata palatu', m-as muta acolo.
Luati si va mirati http://www.grataruldragomir.ro/gratare_mul...ale/model-mihai Vand gratar cu piscina, parcare si garaj subteran. Eu am asa ceva https://leroymerlin.ro/detalii-produse-cata...5-cm-grill-chef Bun animalul, numai sa nu fim multi, maxim 2 mancaciosi plus consoartele. Hai si 2 copii. This post has been edited by dizzy: 7 Jan 2015, 15:51 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Sa vezi ce scrumiera are mucixu' pe post de gratar
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
pe langa neuschwansteinu' ala de gratar, orice altceva e la categoria pipeta
![]() cata-i edificiu' nene... casa poporului. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 22:00 |