DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Hoti in casa., sunteti sau nu de acord cu Iovan.

Radduu
post 2 Nov 2005, 18:42
Post #211

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

daca as fura si eu..nu cred ca as avea masina pe care o am. tongue.gif
Nu apar nici un hot, doar ca in acest caz PAREREA MEA este ca nu trebuia executat. wink.gif
daca organele de ancheta isi faceau treaba cum trebuie, nu mai era chiar asa de mediatizat acest caz.
Sunt curios daca Iovan a vazut cum arata sectia de politie in viata lui.....banuiesc ca primele declaratii acolo se dau...nu in sufragerie. rolleyes.gif

This post has been edited by Radduu: 2 Nov 2005, 18:52

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Smudo
post 2 Nov 2005, 18:49
Post #212

Membru autentic

QUOTE(mil @ 2 Nov 2005, 17:27)
a cautat pusca, cartuse ,a gasit, a incarcat, asta dureaza pe putin 3 minute, apoi  l-a fugarit pe al prin casa si la impuscat in cap de la 1 m, sincer hot sa fiu m-as fi uschit in 3 minute, eventual as fi luat o cate alice in spate si eram internat...faptul ca dobitocul a stat cele 3 minute si apoi a fugit si mai putin repede decat Iovan sa i se traga in cap denota ca intamplarea nu a avut loc asa.

recidivist sau nu...conteaza mai putin, iovan habar nu avea daca era recidivist...a impuscat un om neinarmat si in evidenta inferioritate fizica...e ucidere din culpa...nu e legitima aparare.
*

1. Exact, in alea 3 minute putea sa dispara linistit orice hot. De ce nu a facut-o? Si ce reactie putea sa aiba Iovan cind stia singur cit timp i-a trebuit sa gaseasca pusca, sa o incarce, si sa il gaseasca pe ala... ce reactie putea sa aiba cind inca il mai vede dupa 3 minute pe hot agatat de teava?

2. Cind ar fi fost legitima aparare? Era ora 3 noaptea (asa am inteles), nevasta-sa urla deodata linga el, pun pariu ca si Iovan avea morcovu' cu tot cu vinator si caine. Am zis si mai devreme pe la inceputul discutiei, cred ca oricare de aici, pus in locul lui Iovan isi DORESTE sa aiba prezenta de spirit pe care a avut-o omul ala la ora aia.

As fi curios sa vad niste scenarii, cum crede fiecare ca s-a intimplat, (dintre cei care il condamna pe Iovan) poate ne mai luminam putin.
P.S.: Sarcina pierduta de Romanita, pentru asta cine e vinovat? Nu e si asta tot un fel de crima, chiar daca nu a fost nascut copilul? Femeia aia oricum o sa ramina traumatizata toata viata, si nu cred ca o sa mai poata avea copii. Asta cit de important e?

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
ashu
post 2 Nov 2005, 18:50
Post #213

Membru erectil

QUOTE(Radduu @ 2 Nov 2005, 18:42)
daca as fura si eu..nu cred ca as avea masina pe care o am.  tongue.gif
Nu apar nici un hot, doar ca in acest caz PAREREA MEA este ca nu trebuia executat.  wink.gif
*

Problema e ca tu incerci sa-i gasesti scuze. Masina ai luat-o din munca ta? Daca da, gandeste-te ca vine un parazit d-asta care nu se impaca cu munca si ti-o fura, ca sa aiba el bani de mancare si bautura. Ai fi tot atat de intelegator?
QUOTE(Radduu @ 2 Nov 2005, 18:42)
daca organele de ancheta isi faceau treaba cum trebuie, nu mai era chiar asa de mediatizat acest caz.
*

Pai au avut timp sa faca asta? De cateva saptamani incoace, de cand s-a intamplat, la otv nu mai vezi altceva. Tu crezi ca o ancheta se face in cateva ore?

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
algor
post 2 Nov 2005, 18:51
Post #214

Membru

From: iassy

QUOTE(Radduu @ 2 Nov 2005, 20:42)
daca as fura si eu..nu cred ca as avea masina pe care o am.  tongue.gif
Nu apar nici un hot, doar ca in acest caz PAREREA MEA este ca nu trebuia executat.  wink.gif
*

trebuia decapitat si capul pus pe birou la DD, in jurl lui sa faca sedinte de spiritsm toata clica lui de retardati!

--------------------
LOGAN PREFERANCE - Tico SL
Sa traiti - bine!
+
Radduu
post 2 Nov 2005, 18:55
Post #215

Membru autentic

Ma refer la primere ore dupa omor....Iovan nu a parasit casa...din cate stiu eu. De unde stia Romanita ca e recidivist, daca abia dupa o zi sau doua s-a aflat cine este?
Pe mine ma enerveaza ca atunci cand este vorba de cineva cu bani , cei care trebuie sa faca o ancheta corecta sunt cam fricosi.

This post has been edited by Radduu: 2 Nov 2005, 18:58

--------------------
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
cosmin_m
post 2 Nov 2005, 19:00
Post #216

Membru autentic

[later edit] ca sa nu se para ca urlu in vant, radu scrisese intial ca e vina celor care ne-au condus ca ne-am umplut de hoti.

Era sa zic io ceva acum !!! Nenea, nu toti ne-am nascut bogati si cu toate astea numai unii fura.
Hai ca m-ai enervat ! Vina guvernantilor e moartea profesorului aluia care a murit de INANITIE !!! Adica de foame ! Si nu a furat !
Ca se apuca unul de ciordeala e numai vina lui proprie si personala. S-ar putea apuca de munca, ca avea 27 ani si nici un handicap
E vina justitiei ca legile nu se aplica, e vina politiei ca nu se agita sa prinda infractorii, e vina guvernantilor ca nu schimba legile proaste. Dar cand fura careva, e numai si numai vina lui !

This post has been edited by cosmin_m: 2 Nov 2005, 19:04

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
Radduu
post 2 Nov 2005, 19:04
Post #217

Membru autentic

Corect. Este vina hotului ca a fost impuscat pt ca nu avea ce cauta in acea casa ( in cazul in care s-a dus la furat) si este si vina celui care a tras , pt ca nu avea voie sa foloseasca o arma de vanatoare si nu era sub nici o amenintare. Dar nu ti se pare normal ca legea sa se aplice indiferent de persoana care o incalca?

--------------------

+
algor
post 2 Nov 2005, 19:07
Post #218

Membru

tu ce ai fi facut daca intra unul peste tine la trei noaptea?? il intrabai daca vrea o cafea?

--------------------
Sa traiti - bine!
+
ashu
post 2 Nov 2005, 19:11
Post #219

Membru erectil

QUOTE(Radduu @ 2 Nov 2005, 19:04)
pt ca nu avea voie sa foloseasca o arma de vanatoare si nu era sub nici o amenintare.
*

Asta de unde stii?

--------------------
+
Radduu
post 2 Nov 2005, 19:14
Post #220

Membru autentic

Din declaratia lui
Nu merita sa ne certam pe tema asta pt ca nu stim ce a fost acolo. drunksinging.gif

This post has been edited by Radduu: 2 Nov 2005, 19:23

--------------------

+
ashu
post 2 Nov 2005, 19:23
Post #221

Membru erectil

Ete na. A declarat el ca nu era sub amenintare si ca doar s-a distrat cu pungasu tragand la tinta?

--------------------
+
bomicabomic
post 2 Nov 2005, 20:51
Post #222

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(mil @ 2 Nov 2005, 18:27)
...nu zic ca trebuie sa te iei la lupta dreapta cu un hot...dar nici sa ii tragi in tampla ragand "ai vrut s ama prazi talharule" cu hotul pisat pe el si apoi sa scapi pe legitima aparare, nu e normal...prea multe filme cu gangsteri strica.
*

Pai in lupta dreapta nu, cu puscociu nu, cu satiru nu.....atunci cum dreaq?
Daca nu-l impusca Iovan, nu-l mai prindea nici dracu si peste 2 zile, dadea in cap la cineva...
Nu mai conta, ca vorba aia, vad pareri pe aici, ca o facea pentru a-si intretine familia.
Mai oameni buni reveniti-va, ala a intrat pe o proprietate si s-a ales cu ce a meritat. Ca alde asta sunt o gramada, dau in cap, taie, violeaza, etc, iar noi stam si ne lamentam mereu, "politia ne-a ris in nas", " justitia n-a facut dreptate", " un hot, violator ca asta trebuie omorit", "io daca eram, il faceam tandari" si cind unul dintre noi chiar il face tandari...iar incepem " pai sa vezi, ca nu trebuia, ca ala era pe fuga, isi cerea scuze...etc..."
Nu fratilor, acest gen de atitudine nu face decit sa-i incurajeze, cind ei trebuie sa constientizeze : "am intrat in casa omului, pot sa ies si cu "picioarele in fata". Cind vor fi mai multe exemple ca al lui Iovan, si de la oameni simpli, fara puscoace, dar cu bite sau ce mai au in casa, cind in tramvai sau autobuz, hotul prins, va fi stilcit din bataie, cind lumea va gindi, "e un hot si-si merita soarta" ...numai atunci, vom avea mai putini infractori.

---
Moderator edit: mirc! mad.gif

LE :
Off-topic
Daca scriam si "hotz", sau "politzia" sau "justitzia"...da, era "mirc" cu intentie, dar am scris doar "tzandari" ca-i atipic si nu stiu ce se intelege din "tandari". mad.gif

This post has been edited by bomicabomic: 2 Nov 2005, 22:36

--------------------
x x - x
+
Radduu
post 2 Nov 2005, 21:25
Post #223

Membru autentic

sunt de acord cu ce ai scris tu , ai mare dreptate DAR daca un om simplu procedeaza cum a procedat Iovan, acel om simplu ajunge la puscarie.

--------------------

+
ashu
post 2 Nov 2005, 21:46
Post #224

Membru erectil

Pai daca asta e problema ta, atunci hai sa militam sa nu mai ajunga si omul simplu la parnaie, nu sa-l bage si pe Iovan, ca asta suna a "sa moara si capra vecinului".

--------------------
+
bomicabomic
post 2 Nov 2005, 21:53
Post #225

Ex-membru DaciaClub

Cite cazuri stii tu? Aaa...?
Odata cu cazul asta, am auzit intrebarea asta de nenumarate ori...dar exemple nu prea.
Cite cazuri de legitima aparare au fost mediatizate pina acum? Nici unul. De ce? Pentru ca nea Gigi din Cucuietii din deal, n-are lipici, nu face ratting.
Daca Iovan, nu era barbatul Romanitei Iovan, top 300 Capital, fi-i sigur ca nici de el nu auzeai.
Presa si media de la noi e de 2 bani....prezinta senzatia, ca aduce banu', nu prezinta lucrurile asa cum sunt ele.

Multi din oamenii de rind, habar n-au ca exista legitima aparare, nici nu stiu ca daca unul vine peste ei in toiul noptii, are dreptul sa-si apere proprietatea sau daca o face, o face ca asa crede el, ca-i bunul lui si trebuie sa si-l apere.
De ce nu stie? Pentru ca, atunci cind a aparut o astfel de lege, in presa sau TV, a aparut intre nu stiu ce stire cu Marele Mutu si alta cu Marele Gheara...sau dupa ce a dansat jiji cu echipa pe Maybach. D'aia...
Si acum cind aude si el cu ce se maninca "legitima aparare", e total debusolat ca nici nu stie ce sa mai creada sau daca Doamne fereste, i s-ar intimpla in viitor, ar sta sa se gindeasca, sa-i dau sau nu in cap....ca Iovan ala cind a dat....ce s-a mai discutat...
Si clipa aia ii poate fi fatala.

Totul trebuie sa fie clar : ai intrat peste mine, gata frate, al meu esti. Scurt.
Dar nuuuuu, noua ne place, sa le imbirlagam, sa le interpretam, sa mai scoatem un ban, sa avem cu ce umple paginile ziarului sau spatiul de emisie etc...

De aia suntem unde suntem. Ne meritam soarta, ca efectiv, nu stim ce vrem.

--------------------
x x - x
+
george_slz
post 2 Nov 2005, 22:56
Post #226

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

V-am mai spus...la voi e situatia e alba sau neagra, adica nerealista din pacate. Sper ca procurorii nu vor tine cont de parerile voastre si nici de cele populiste exprimate de anumiti presaci. Ei vor sanctiona crima oricum ar fi, numai ca circumstantele vor fi atenuante. In concluzie IOVAN nu trebuie sa scape CURAT. Si nici voi daca veti face ca el!

Asa cum politistii nu scot pistolul si nu trag in primul hot fugarit(desi il scot si trag pana la urma) nici asta cu pusca lui nu trebuia sa o faca.

Legat de puscociul ala,la mica distanta e FATAL. Daca vrei sa il impusti in picior,la spital...adio picior, vrei sa il impusti in C*U, mare chestie daca scapa,oricum e mai bine sa nu il impusti.

Tara asta nu sufera in primul rand din cauza hotiei asteia de strada ci din cauza coruptiei. Cei care aveti alte pareri ,abtineti-va, sunteti...hilari.

Oricum ai da-o, nu ai voie sa ucizi in numele nevestei insarcinate, decat daca hotul nu e calare peste tine cu o arma sau te ameninta in mod direct, caz in care nu mai conteaza femeia insarcinata sau copii speriati, poti actiona direct si nimeni nu te va suspecta sau acuza de ceva.

Reiterez o idee exprimata mai devreme: daca nu vrei sa treceti prin ce trece IOVAN, nu faceti ca el, sigur daca va scapa basma curata, va spune ca nu e bine ceea ce a facut.

Legat de reactiile publicului: publicul cu dare de mana va cumpara arme de autoparare, iar hotii se vor astepta sa fie din ce in ce mai surprinsi in actiune...cu alte cuvinte, nu vor fura hotii cu mai putina teama si nici oamenii nu vor incepe sa cumpere arme cu potential de ucidere foarte mare.

Este o sitiatie de criza care vizeaza legislatia actuala deficitara. In timp legile se vor imbunatatii, hotii vor fi mai pedepsiti , faptele antisociale in speta, altfel se va pierde controlul si se vor ajunge la situatii ca cele din SUA , cu populatie inarmata si cu multe infractiuni care implica arme de foc.

This post has been edited by george_slz: 2 Nov 2005, 23:01

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
Smudo
post 2 Nov 2005, 23:27
Post #227

Membru autentic

QUOTE(george_slz @ 2 Nov 2005, 22:56)
Oricum ai da-o, nu ai voie sa ucizi in numele nevestei insarcinate, decat daca hotul nu e calare peste tine cu o arma sau  te ameninta in mod direct, caz in care nu mai conteaza femeia insarcinata sau copii speriati, poti actiona direct  si nimeni nu te va suspecta sau acuza de ceva.
*

Ba da. Oricum as da-o, in locul lui Iovan as fi procedat EXACT ca el. Si pe urma as baga bani in avocati sa scap.
Nu as fi stat sa-l vad pe ala cum ridica praf in urma lui, si pe urma sa stau cu frica in sin ca poate sa vina oricind alta data, sau ca poate sa imi atace nevasta cind eu nu sint acasa, si data viitoare poate nu o sa vina nici singur, si nici cu mina goala.

Prefer sa ma duc la puscarie, dar sa stiu ca mi-am aparat familia, decit sa stau la 2 metri adincime si eu si familia mea pentru ca am avut un moment de ezitare atunci cind m-am gindit ce se intimpla "dupa aia" si hotul a avut timp sa ma omoare.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
mil
post 3 Nov 2005, 00:18
Post #228

ocupat

From: x

nenica nu mai exista pedeapsa cu moartea in Ro....da? numai statul avea dreptul sa omoare oameni pana in 90 ...si acum nu mai are...deci nu vad de ce Iovan sa poata omora pe cineva si scape nepedepsit...si oricine a omoara si a scapat nepedepsit...tot un criminal ramane...nimeni nu are dreptul sa ia viata nimanui sub nici un pretext decat protejarea propriei vieti sau a familiei

acum uite ce stire am auzit un rus bogat si-a pierdut toata familia (3 copi si nevasta) intr-un accident de avion...produs din vina exclusiva a unui controlor de zbor...la 2 luni s-a dus in Elvetia la controlor care se dat afara se retrasese in vila lui si l-a impuscat...rusul a fost condamnat pentru crima cu premeditare...rusul si-a facut dreptate singur...dar tot criminal e

cand hotul nu iti ameninta viata si nici a famileie mai mult nu se tinea pe picioare si abia se misca si tu il omori cu pusca la tampla...esti un criminal...deci uitati de filmele cu mafia...crima e crima

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
ashu
post 3 Nov 2005, 00:39
Post #229

Membru erectil

Acum o luam de la capat. De un' sa stie Iovan ca hotul nu e periculos, ca nu mai sunt si altii, ca nu mai este in pericol? As zice ca din contra, lasati voi filmele cu Steven Seagal in care hotul poate fi anihilat cand ai tu chef, in realitate un hot incoltit e foarte periculos si-o sa ti-o traga el tie primul daca ii dai ocazia.

PS. Da' controlorul ala de zbor ce cauta retras linistit la casa lui si nu era in ocna? Ca n-ar mai fi fost omorat de catre rusul razbunator. Tocmai d-aia se intampla chestiile astea, ca societatea a ajuns mult prea blanda cu infractorii.

--------------------
+
cosmin_m
post 3 Nov 2005, 00:44
Post #230

Membru autentic

QUOTE(george_slz @ 2 Nov 2005, 22:56)
Oricum ai da-o, nu ai voie sa ucizi in numele nevestei insarcinate, decat daca hotul nu e calare peste tine cu o arma sau  te ameninta in mod direct, caz in care nu mai conteaza femeia insarcinata sau copii speriati, poti actiona direct  si nimeni nu te va suspecta sau acuza de ceva.
*

Zau ? Daca iti intra in casa 3 malaci si declara ca nu au cu tine nimic, ei au venit doar sa-ti violeze nevasta, ce faci ? Dai indicatii si faci galerie femeii in timp ce se lupta cu ei ?

Chestia asta cu restrangerea autoapararii la protejarea persoanei proprii e cea mai mare aberatie care am auzit-o in viata mea ! Omul nu e un animal singuratic, ci unul sociabil. Cu familie !

Daca intra in casa unul si declara ca a venit sa-ti rapeasca copilul, nu sa-l omoare, vrea doar sa-l vanda la niste straini, ce faci ? Nu e o amenintare la adresa ta, nu e o amenintare la adresa vietii copilului. E ok, nu ? Si daca minte ?

Daca intra unul in casa si zice: Am venit doar sa fur tot ce aveti, nu am nimic cu nici unul dintre voi: stai si te uiti la el cum iti goleste casa, nu ? Si daca minte ?

Nici nu e vorba numai de furt: poate a venit sa dea foc la casa, ca asa vrea muschiuletul lui. Stai si te uiti ?!

Legea e bine formulata din acest punct de vedere, cu autoapararea, cu starea de necesitate...

Personal nu cred ca cineva intreg la minte isi doreste sa sfarseasca o viata, ci doar sa inlature permanent pericolul.
Ca atare se cumuleaza doua necesitati: 1 cea de neutralizare rapida pe termen scurt a potentialului pericol si 2 cea de neutralizare pe termen mediu si lung.
Neutralizare imediata a pericolului de multe ori se traduce prin lovituri cauzatoare de moarte. Daca sunt in pericol nu ma gandesc sa dau la jioale, ficati rinichi si ale parti moi ale atacatorului, nu cumva sa il ranesc prea tare.
Neutralizarea pe termen mediu si lung ar trebui sa o faca justitia ulterior. Sa ii putrezeasca aluia oasele in puscarie, sa fie analizat si para-analizat de psihologi, sa ia parte la programe de reeducare si integrare in societate. ORICE, numai ca atunci cand paseste pragul puscariei sa nu ii dea prin cap sa se "razbune" pe mine ca l-am pus acolo.

Ati auzit de scrisorile de amenintare cu moarte primite de fam. Iovan. Ati auzit de povestea Madalinei. Lucurile astea se intampla.

Inca o chestie care merita retinuta (de la un avocat am auzit-o p-asta): Daca omori un hot la tine in casa, tu beneficiezi automat de articolul cu legitima aparare. Practic, acheta nu trebuie sa determine daca mortul a fost un pericol pentru tine, ci daca nu cumva mortul nu reprezenta nici cel mai mic pericol la adresa ta/familiei/proprietatii/etc... E o diferenta de nuanta foarte importanta aici.

This post has been edited by cosmin_m: 3 Nov 2005, 07:14

--------------------
+
george_slz
post 3 Nov 2005, 01:06
Post #231

Membru autentic

Alo domnii....nu discutam decat situatia lui IOVAN.
Daca erau 3 malaci si IOVAN ii impusca pe toti....credeti-ma ca topicul asta era un fel de chestionar :cate gloante/cartuse trebuiau trase in fiecare...si erau variante: 1,2,10...iar eu votam pt 10 cartuse....Si stiti de ce? Pentru ca 3 puteau usor ucide 2(adica pe Ioavani), puteau face chestii groaznice, si atunci sa ucizi in autoaparare clara ar fi fost altceva, plus ca legile pt infractiunile savarsite in grup sunt muult mai pedepsite ca cele savarsite de indivizi singuri, ar fi putut fi decorat IOVAN aceasta presupusa pt performanta.
In cazul de fata, procurorii vor sa afle "si" cat din sangele rece a lui IOVAN si cat din experienta lui anterioara cu hotii(poate i-au spart masina cine poate sti) l-au determinat sa faca atatea ca sa il incolteasca pe hot si sa traga.
Daca tragea in aer...ce se intampla? Banuiala mea era ca nu simtea aceiasi satisfactie, ca atunci cand impusti fazanul, ursul, gugustiucul. Dar a tras in umbra....a "violat" toate regulile bunului simt vanatoresc si ale celui uman.....a tras in plin in umbra. Si aici voi inca sunteti de acord cu asa ceva...e cel putin ingrijorator pt ca nu gandeste doar unul asa ci mai multi oameni de pe forum si din alte medii. Ma face sa ma gandesc la luptele alea aiurea de pe stadioane cand mor oameni vinovati si nevinovati in confruntari, dar nimeni nu e in stare sa motiveze faptele.

--------------------
+
Valentine
post 3 Nov 2005, 03:11
Post #232

Old Timer

From: California

A, stai un pic sa vad daca am inteles bine. Daca intra 3 hoti peste tine, poti sa te transformi in rambo, este ok. Nu mai e crima. Daca intra doar unul, atunci lucrurile se schimba radical, nu? Jeez ... ce logica pe voi!

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
george_slz
post 3 Nov 2005, 04:06
Post #233

Membru autentic

Ce logica pe tine...scuza-ma.
Eu am lasat la o parte ideea ca nu exista motiv pt care sa ucizi un hot, si am explorat un scenariu in care autoapararea ar fi fost clara! Plus ca scenariul meu vorbea de 3 AGRESORI nu doar hoti!

Un lucru sa fie clar.Hotul nu e agresor. In cazul IOVAN nu a fost vorba de agresiune. Intr-un post de mai sus se mentionau 3 agresori....acum daca citesti postul vei intelege.

This post has been edited by george_slz: 3 Nov 2005, 04:33

--------------------
+
Codrin
post 3 Nov 2005, 07:14
Post #234

Membru autentic

Perfect, am revenit la chestionar smile.gif .

Bai astia de veniti la mine in casa la 3 dimineata, cati sunteti? Da sincer acuma. . . Aaa, 1 singur? Sigur sigur? Ba, nu minti? Biine, maa, daca erati mai multi puteam sa fac si eu pe Rambo, da asa nu pot, ca as
"viola" toate regulile bunului simt uman

Ma crucesc vazand logica unora. huh.gif

Ma bucur ca am aflat si eu ca un hot care intra la mine in casa nu e agresor. O fi venit sa-mi spele vasele.

This post has been edited by Codrin: 3 Nov 2005, 07:14

--------------------
Mazda . .
+
cosmin_m
post 3 Nov 2005, 07:38
Post #235

Membru autentic

George, daca sunt 3 indivizi de vro 40Kg/buc sunt mai periculosi decat unul singur pe la 130, numai muschi ?
Te invarti in jurul cozii, cand hais, cand cea, dar spui pana la urma acelasi lucru: daca esti atacat poti folosi forta letala pentru a te apara.
Intrebarea este: cum determini daca esti agresat ?
Nu ai timp sa stai sa faci chestionare, vorba lui Codrin.

--------------------
+
algor
post 3 Nov 2005, 09:31
Post #236

Membru

QUOTE(george_slz @ 3 Nov 2005, 06:06)

Hotul nu e agresor.
*

Hotul cand nu e prins e negustor cinstit icon_mrgreen.gif .Dar atunci cand e prins cu siguranta nu va negocia cu tine...eventual "pe romaneste" iti trage una in cap iti violeaza nevasta copii si alte oratanii pe care le mai ai in posesie (ma refer la soacra)....nu iti lasa un numar de telefon la care sa il contactezi sa iti recuperezi buletinul. Solutia cu moartea e prea abrupta....dar merita sa o acceptam daca dorim sa dormim linistiti.

--------------------
Sa traiti - bine!
+
Rigor
post 3 Nov 2005, 09:44
Post #237

Membru autentic

From: Iasi

Mai astia care "luati partea hotului" sunteti sanatosi?

Daca il prind in casa il impusc in picioare il leg de pat, ii tai organu, il indes pe gat si pledez nebunie temporara! "I am the king of my castle!" Apoi ii invit pe "tovarasii de la puscarie" la un nou episod!
Cert este ca Iovan nu o sa faca puscarie dar nici nu o sa iasa basma curata. O sa ia cativa ani cu suspendare si gata.

Chiar asa, care e regimul armelor neletale in romania? Ce ma bate gandul la una!!!

Dar ce spunti de nevasta Paunescului care a omorat trei oameni si a scapat cu 2 ani cu suspendare??? Cred ca mare parte aveti familie!!!
Asta zic eu subiect, nu faptul ca un hot a fost impuscat in casa praduita.
Zilnic ii vezi pe "jeepanerii" cum domina soseaua indiferent de reguli, la astia ce exmplu li sa da?

--------------------
ZKR Preferat - IS-01
+
algor
post 3 Nov 2005, 10:16
Post #238

Membru

--------------------
Sa traiti - bine!
+
marksman
post 3 Nov 2005, 10:30
Post #239

Post mortem nihil est

From: sat

Hotul asta ar fi putut lua din bucataria casei in care a intrat pe un geam uitat deschis un cutit, dadea buzna in dormitor peste "apropitari", ii facea tocanita si pleca frumos. Si cum sa-l omori, saracul, ca a venit neinarmat... insa putea foarte bine sa se inarmeze la fatza locului. Daca gasea "pushcoacele" lui Iovan, eh?
Cand intra cineva in toiul noptii peste tine in casa e clar ca nu are ganduri bune. Care ziceti ca hotul dadea sa fuga, s-a oprit sa se "hodineasca" pe o teava de gaz si Iovan l-a executat:e foarte probabil ca Iovan a tras in intuneric, nu a vrut sa traga la cap. Ghinion. Iar cu "ce arma avem voie sa ne aparam" raspunsul e: "cu aia pe care o avem la indemana in momentul incidentului". Putea sa puna mana si pe un briceag, si pe un AG-7.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
IRONICK
post 3 Nov 2005, 10:32
Post #240

-

From: Romania

QUOTE(Illusi0n @ 3 Nov 2005, 11:30)
Putea sa puna mana si pe un briceag, si pe un AG-7.
*

Mie imi convine si un AK47.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
12 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 14:48
Forum Renault